Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problem s převodovkou, C6G (upraveno administrátorem)
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kostic001 je teď offline  kostic001
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 21:43   Citovat  

Cauko, mam takovy problem. Mam civic 6g 1.5i Vtec, kod motoru je D15Z6. Ked stlacim spojku pri zaradenom stupni, tak auto je tiche, ale ked ju pustim tak mi to zacne malinko chrcat, pri volnobehu to nieje velmi poznat. Ale kde mam zaradeny 1 az 3 prevodovy stupen tak je dost hlasne, neviem cim to je, ani v com to mozem byt. Ked mam stlaceny plyn tak to ide v pohode, ale ked ho pustim a tak mi zacne chrcat. Zda sa to ako by to bolo v prevodovke. Mozete mi nekdo poradit cim to moze byt. Alebo ci sa stym uz niekto nestretol.
Dakujem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 21:47  Naposledy upravil Rom. dne 14.2.2008 , 21:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

převodovka , možná jen ložisko předlohové hřídele, ale podle toho co píšeš, tak asi už "načnuté" soukolí nebo diferencial

doporučení : neopravovat, sehnat jinou převodovku OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 21:47   Citovat  

Mrknul bych na setrvak,pritlacak,lamelu,lozisko

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 22:57  Naposledy upravil Doomm dne 14.2.2008 , 23:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taky souhlasim ... prevodovka na volnobeh mi taky "chrci" ale je to zvuk tocicich se kol a lozisek v prevodovce, spojkovy lozisko .. ale to sou zvuky normalni .. neco jak huceni brzdi kdyz brzdis - treni ..... ale dela mi to jen na volnobeh bez vyslaple spojky, kdyz stojim s vyslaplou spojkou se zarazenym jakymkoliv prevodovym stupnem tak myslim ze je ticho, kdyz jedu na 1,2,3,4,5,R, ... nebo za jizdy vyradim ... prevodovka je ticha

snk. je teď offline  snk.
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 23:01   Citovat  

neco podobynho mam taky,asi je to fakt normalni u ojezdenyho auta.Je to mechanicka soucast,takze je proste slyset...samozrejme by to chtel osobne zkouknout...treba ti to dela jinej bordel nez si myslime Úsměv

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 23:08   Citovat  

Doomm napsal:
taky souhlasim ... prevodovka na volnobeh mi taky "chrci" ale je to zvuk tocicich se kol a lozisek v prevodovce, spojkovy lozisko .. ale to sou zvuky normalni .. neco jak huceni brzdi kdyz brzdis - treni ..... ale dela mi to jen na volnobeh bez vyslaple spojky, kdyz stojim s vyslaplou spojkou se zarazenym jakymkoliv prevodovym stupnem tak myslim ze je ticho, kdyz jedu na 1,2,3,4,5,R, ... nebo za jizdy vyradim ... prevodovka je ticha

když to dělá jen na volnoběh a vyšlápneš spojku a je klid, tak se to vyplatí opravit. To je zadní ložisko na té pomocné hřídeli. Ale když už to chrčí a hučí při rozjetí na různé rychlosti (nejčastěji a nejvíc na 1.) tak už je diagnoza horší Smutný

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 23:41   Citovat  

Rom. napsal:
když to dělá jen na volnoběh a vyšlápneš spojku a je klid, tak se to vyplatí opravit. To je zadní ložisko na té pomocné hřídeli. Ale když už to chrčí a hučí při rozjetí na různé rychlosti (nejčastěji a nejvíc na 1.) tak už je diagnoza horší Smutný
ja auto koupil pri 90 000km ... mam 130000 a je to porad stejny ... myslim ze i novy lozisko proste vydava zvuk + pohyby oleje ... PreludeZ ... jsi tu? nazor odbornika ...

kostic001 je teď offline  kostic001
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2008 , 11:21   Citovat  

Inak poznate nekdo Honda Team Hasík v Otrokovicach, totiz tam by sem si to chcel dat skontrolovat, aky je to presne problem s tou prevodovkou a co by mi doporucili.

Obsah fóra Honda-club.cz   
problem s převodovkou, C6G (upraveno administrátorem)
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina