Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C6G coupé-stahování oken
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:48   Citovat  

Tak mě hondička stále zlobí a nemůžu přijít na to proč, když stahnu okno u řidiče tak na třičtvrtě zůstane stažený a nejde nahoru ani dolu.Už asi 4 krát jsem snudávala tapec a dávala okno zpět do vodící lišty u zrcátka-vyndám šroub co drží tuto lištu, pohnu s ní a tím vrátím okno.Bez jakéhokoliv násilí a líšta není prohnutá nebo na pohled nějak poškozená.Okno z ní vyjede jakoby nic, při stahování najednou zpomalí a poposkočí rychleji kousek dolů a tím je jasno že už to nepůjde bez rozdělání.
Tímto se chci zeptat jestli se tohle někomu stává taky, už mě nebaví vždycky když se to nejmín hodí rozdělávat tapec nebo radši vůbec nestahovat okno Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:39   Citovat  

hmm tak si sundej tapec , jezdi nahoru , dolu a sleduj... tak dlouho dokud nepoznas kde a proc to vypadava ne ?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:41   Citovat  

Newer napsal:
hmm tak si sundej tapec , jezdi nahoru , dolu a sleduj... tak dlouho dokud nepoznas kde a proc to vypadava ne ?

Tak tohle jsem dělala posledně docela dlouho a bez výsledku, okno si krásn jezdí, nikde se to nepne a nic.Prostě má vždy nějakej sek nebo něco.Spíš mě zajímá jestli to dělá ještě někomu

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:45   Citovat  

václavka napsal:
Tak tohle jsem dělala posledně docela dlouho a bez výsledku, okno si krásn jezdí, nikde se to nepne a nic.Prostě má vždy nějakej sek nebo něco.Spíš mě zajímá jestli to dělá ještě někomu

no jak sem cetl zacatek tak jsem myslel ze to dela me , ale me nevypadava z liset, mam je nejaky krivi asi a drhne to v nich .. a kdyz pak dlouho stahuju a zvedam.... tak se motorek prehreje a nejede to musim ho zchladit a az pak to zas jezdi Velmi šťastnýD nechapu vubec pořádnej výtlem

2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 19:05   Citovat  

Newer napsal:
no jak sem cetl zacatek tak jsem myslel ze to dela me , ale me nevypadava z liset, mam je nejaky krivi asi a drhne to v nich .. a kdyz pak dlouho stahuju a zvedam.... tak se motorek prehreje a nejede to musim ho zchladit a az pak to zas jezdi Velmi šťastnýD nechapu vubec pořádnej výtlem

No mě napadlo jak je to coupé že to má vadu těch lišt, mě to motůrek vyhodí z lišty a tobě se přehřeje

Stiass je teď offline  Stiass
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 21:16   Citovat  

ahoj. mě to dělalo taky. mam ten samej model co ty... sundal jsem tapec,promazal co šlo promazat Velmi šťastný a jezdí to jak má. jak seříká,kdo maže ten jede... Velmi šťastný Honda Honda Honda Honda Honda

07022010505.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
07022010505.jpg, 500.99 kB

2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 12:16   Citovat  

Stiass napsal:
ahoj. mě to dělalo taky. mam ten samej model co ty... sundal jsem tapec,promazal co šlo promazat Velmi šťastný a jezdí to jak má. jak seříká,kdo maže ten jede... Velmi šťastný Honda Honda Honda Honda Honda

Jj jdík moc, čím jsi to prosím promazal?Mě spíš příjde problém v té liště že to v ní nejede jak má, ale fakt jen občas.Ideálně namazat ty vodící lišty nečím, ale čím teda?

MEIF je teď offline  MEIF
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 16:27   Citovat  

Koukám že nejsem sám Velmi šťastný stalo se mi to diky bohu jenom jednou, ale zato cestou z Krkonos do Prahy Velmi šťastný takze jsem an Cerne Hore celej unavenej po dni plnem lyzovani jak koko* v ty zime s baterkou a sroubovakem vracel okno z5. (jestli vyskoci jeste jednou tak hned promazu!!!)

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:29   Citovat  

václavka napsal:
Jj jdík moc, čím jsi to prosím promazal?Mě spíš příjde problém v té liště že to v ní nejede jak má, ale fakt jen občas.Ideálně namazat ty vodící lišty nečím, ale čím teda?

Už se to tu X krát řešilo čím mazat vodicí lišty a jednoznačně cocpit spray vyzkoušeno a funguje. Stáhni okno a stříkej to do lišty a potom několikrát stáhni a vytáhni a bude to ok. Pak je ještě možnost že už máš ty lišty moc zanesený bordelem tak vytáhnout vyčistit a zase namazat cocpit spray. Vazelínu ani nezkoušej ta vyschne a bude to ještě horší než to bylo. WD 40 taky funguje ,ale v létě tak jeden den a konec to samé silikon konkor a já nevím co všechno. Ideální je ten cocpit je to dobrý

PetrNovák je teď offline  PetrNovák
0
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 11:23   Citovat  

Omlouvám se, že rozšiřuji téma v tomto vlákně, kdy u mojí Hondy stahování u řidiče dělalo totéž, co popisuje paní přede mnou.
Navíc, po čase v tom "chruplo" a po demontáži tapecírungu jsem zjistil zničené silonové kolečko na liště, přidělané k oknu. Okno se vyháhlo z vedení a vzpříčilo se. Naštěstí máme kryté garáže, tak to vydrželo do chvíle, kdy jsem demontoval tapecírung a závadu identifikoval.
Objednal jsem si z autovrakoviště stahování použité, ale zcela funkční, které jsem vyměnil. Stahování začalo zcela bez problémů fungovat bez jakéhokoliv zadrhávání. Ale, když jsem osadil tapecírung, tak se objevil problém pomalého dojezdu v poslední třetině dole a sklo se znova vyháklo. Po opětovném usazení a mnohonásobné kontrole se sundaným tapecírungem se znova po zamontování tapecírungu závada objevila znova a než jsem stačil zareagovat, tak se i na novém stahování vylomilo stejné silonové kolečko znova !
Auto je nehavarované, všechny vedení skla jsou po celé délce vizuálně v pořádku, Rovněž všechny šrouby jsou utaženy !
Přiznám se, že jsem neznal fígl s Cocpitsprayem, nicméně funkce stahování byla bez tapeciringu zcela 100 %!
Domnívám se, že jsem vzhledem ke svému zařezení dostatečně zručný a vybavený vším potřebným, ale moc prosím o radu, aby další stahování nepotkal stejný osud...

Obsah fóra Honda-club.cz   
C6G coupé-stahování oken
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina