Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Top Run !!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 23:30  Naposledy upravil Anonymní dne 16.2.2008 , 10:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nevím jestli jste už někdo o tom slyšeli,je to závod podobný Gumballu 3000,ale "zatím" není tak známý. Je to v podstatě to samé,luxusní polepená auta,zběsilá jízda a luxusní večírky. První ročník se jel minulý rok 2008 (viz obrázek).

Na internetu jem na stránkách GT3000 (Je-li i Gumball 3000 "2004""2005"). Oběvil pár videí z dálnice,bohužel byly z webu smazaný nejspíš pro jejich šílenou jízdu na dálnici.Ale nějaký šílenec to stačil dříve stáhnout,a hned to uploadoval na .youtube.com kde se to už rozmnožilo. Za což děkuji Úsměv

Odkaz

Odkaz

Na prvních dvou videích jsou záběry z čr,bohužel měli krapet smůlu mno. Velmi šťastný

Odkaz

Poslední video opravdový MAZEC,kdy majítel své Porsche GT3 RS (997) řádně proháněl. :twisted: Cool

route Top run.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
route Top run.jpg, 420.17 kB
   Návrat  

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 2:51   Citovat  

Mno ... pěkný, jen co je pravda ... ale docela nebezpečný ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 3:03   Citovat  

jezdi jak hovada...sejmou nejakeho nepozorneho ridice ve 250, ktery si jede svych poctivych 130 na dalnici a titulky novin zase budou plne nadpisu "zemrelo x lidi, vinik vyvazl s lehkym zranenim" KO
at si jdou sve umeni dokazovat na nordschleife.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 6:01   Citovat  

pak nemá D1 bejt ucpaná....
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 8:02   Citovat  

infinity napsal:
jezdi jak hovada...sejmou nejakeho nepozorneho ridice ve 250, ktery si jede svych poctivych 130 na dalnici a titulky novin zase budou plne nadpisu "zemrelo x lidi, vinik vyvazl s lehkym zranenim" KO
at si jdou sve umeni dokazovat na nordschleife.

presne, predstav si , az jednou v tech myskach vo nekoho drnkne, a v tom drnknutym aute bude treba tvoje zena a dcerka..... treba.....

nepochopil jsem jestli s to sem sam dal jako ostrasujici varovani nebo abysme to tu obdivovali, pokud to druhy, tak te a hlavne sebe uprimne lituju pri predstave, ze se ti jednou dostane do ruky auto dost rychly na to abys moh tohle predvadet
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 8:10   Citovat  

Jestli v pozadi te mapky je napln kazde konkretni zeme, tak bych se rad pridal. Aspon na par etap - Nem, CR, Mad, Yug HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:15   Citovat  

kandik: Abych byl upřímný,tak se mě to líbí,vím že je to naprosto prasácká jízda,ale i přesto. Ten řidič v Porschaku to měl evidentně hodně v ruce,ale samozdřejmě nikdy nikdo nemůžu vědět co se stane.Člověk musí hodně dobře své auto znát co si sním může dovolit. Dále pak GT3 RS jsou na takovou jízdu stavěná,dokáže zrychlit 0-200km/h za 14 sekund.Ale co je důležitě že hodně rychle dokáže zase zastavit. Má špičkové brzdy. Ale i přesto jak mnozí píši,tak by měli takhle jezdit jen na okruzích.

Peet: Mno tak když jsem viděl fotky z večírků,tak těch modelek atd ..tak bylo habaděj Velmi šťastný .A na okruzích měli zastávku tuším v německu. Úsměv
   Návrat  

Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:37   Citovat  

Je mi jich líto, ubožáků. Evidentně jim už nezbyly peníze na to, aby si zaplatili okruh. Anebo že by jim chyběl rozum a ohleduplnost? Ať tak nebo tak, ubožáci.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:50   Citovat  

ač máte pravdu, že je to , tak si přesto myslim, že
daleko nebezpečnější jsou řidiči v polorozpadlých autech,
řidiči, kterym jejich šunky nebrzděj,
kteří jedou 100kmh a min v levym pruhu,
řidiči který se nekoukaj do zrcátek,
řidiči kamionu,...

suma sumarum dle myho, je alibisticky nadavat na tyhle závodníky, když po silnici jezděj nepoměrně větší hrůzy v daleko většim měřítku.

ted aktualní největší neštěstí, kdy řidič fábie nestačil předjet přes plnou. Dovolim si spekulaci, ze kdyby v ty fabii měl 2 litr nebo cokoli jinyho než tu 1,2jku, tak by neštěstí nebylo... předjel by ho 10x rychlejš
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:52   Citovat  

Je to hezke hlavne ta carera GT on to nema v ruce on si to s tim autem muze dovolit i ve 2kilech ma tak perfektni pruznost ze nemusi vypocitavat vzdalenost pri predjizdeni u protijedouciho auta nebo pri delani mysky.proste podlaha a o zbytek se postaraj ty stovky koni....
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:55   Citovat  

Chápeš! Opravil jsem druhé video,nechtěně jsem tam dal to samé kde jede porsche. Všimnul jsem si to až teďka. Chápeš!
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 10:56   Citovat  

diacoon: To není Carrera GT,ale GT3 RS Mrk
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:00   Citovat  

665+1 napsal:
ač máte pravdu, že je to , tak si přesto myslim, že
daleko nebezpečnější jsou řidiči v polorozpadlých autech,
řidiči, kterym jejich šunky nebrzděj,
kteří jedou 100kmh a min v levym pruhu,
řidiči který se nekoukaj do zrcátek,
řidiči kamionu,...

suma sumarum dle myho, je alibisticky nadavat na tyhle závodníky, když po silnici jezděj nepoměrně větší hrůzy v daleko většim měřítku.

ted aktualní největší neštěstí, kdy řidič fábie nestačil předjet přes plnou. Dovolim si spekulaci, ze kdyby v ty fabii měl 2 litr nebo cokoli jinyho než tu 1,2jku, tak by neštěstí nebylo... předjel by ho 10x rychlejš

a tenhle relativismus me snad mr** jeste vic !!!!!

takze nekdo je dvojnasobnej *o**t , tak ja preci smim bejt jedenapulnasobnej

jsou to prasata, ktery si z lidi na dalnici delaj slalomovy branky. tečka. Stejne jako polozky ktery jsi jmenoval vyse..... ale mluvit o alibismu to teda *urva ne ......

a skutecne me desi predstava, ze nejakej typek kterymu se blizi osmnact, ma najeto 20km ve 120tce na poli, sedne do neceho jako je 1.6vtec nekdy z devadesatejch a zacne tohle zkouset s kamosema ktery se v tom shlidnout s nim na D1. S autem, ktery je v porovnani s autama na videu polorozpadla nebezpecna sunka, ktera nebrzdi a ma jediny - silnej motor.....
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:12   Citovat  

kandik napsal:
a skutecne me desi predstava, ze nejakej typek kterymu se blizi osmnact, ma najeto 20km ve 120tce na poli, sedne do neceho jako je 1.6vtec nekdy z devadesatejch a zacne tohle zkouset s kamosema ktery se v tom shlidnout s nim na D1. S autem, ktery je v porovnani s autama na videu polorozpadla nebezpecna sunka, ktera nebrzdi a ma jediny - silnej motor.....

Tím máš na mysli asi mě co? Úsměv Tak to se nemusíš bát takoví lidé určitě jsou,ale já jim snad nebudu,i když se mě líbí rychlá jízda nejsem idiot. Já bych nikdy nezkoušel na dálnici něco takového a už vůbec ne při zpáteční cestě domů s "novým" autem a mokrým řidičákem. Žádné kamarády které bych k tomu mohl ještě přizvat nemám Mrk . Já zastávám názor že jestli budu chtít jet někdy trochu rychleji v běžným provozu tak musím své auto dobře znát,musí být v dobrém stavu,a chci mít už něco odježděného jak na silnici tak i na letišti (které tady máme kousek) kde si člověk může vyzkoušet začít na plno brzdit ve 160 co se s autem děje a jak reaguje.Neboj sem tam taky někdy kouknu na nějakou havárku která byla zaviněna kvůli nepřiměřené rychlosti atd. A nahání mě to taky husí kůži.
   Návrat  

Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:17   Citovat  

ok, když chceš jen nadávat zmatenej já jen vypsal další adepty, který jsou zastoupený v daleko vetší míře ... jen to neni na youtube Tak to valím bulvy
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:17   Citovat  

rooney napsal:
diacoon: To není Carrera GT,ale GT3 RS Mrk

Muj nazor to vseobecne nemeni meetallll
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:19   Citovat  

diacoon napsal:
Muj nazor to vseobecne nemeni meetallll

Jasan já jsem ti to chtěl jen napsat. Nechtěl jsem tě nějak poučovat nebo tak Úsměv
   Návrat  

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:37   Citovat  

slusny zoo

kary jedou jak prase a jejich ridici jak hovada ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 11:43   Citovat  

rooney napsal:
Tím máš na mysli asi mě co? Úsměv Tak to se nemusíš bát takoví lidé určitě jsou,ale já jim snad nebudu,i když se mě líbí rychlá jízda nejsem idiot. Já bych nikdy nezkoušel na dálnici něco takového a už vůbec ne při zpáteční cestě domů s "novým" autem a mokrým řidičákem. Žádné kamarády které bych k tomu mohl ještě přizvat nemám Mrk . Já zastávám názor že jestli budu chtít jet někdy trochu rychleji v běžným provozu tak musím své auto dobře znát,musí být v dobrém stavu,a chci mít už něco odježděného jak na silnici tak i na letišti (které tady máme kousek) kde si člověk může vyzkoušet začít na plno brzdit ve 160 co se s autem děje a jak reaguje.Neboj sem tam taky někdy kouknu na nějakou havárku která byla zaviněna kvůli nepřiměřené rychlosti atd. A nahání mě to taky husí kůži.

tak to na to mas urcite spravnej pohled
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 12:23   Citovat  

665+1 napsal:

Sice jsem nikde nečetl že to byla právě 1.2 ....ale připadá mi, že dáváš vinu autu..... stejně tak můžu spekulovat já, že kdyby tam byl 2.0, tak sejme někoho jinde, dříve či později. Je to v řidiči... plná čára = zeď
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 12:29   Citovat  

Ajsik napsal:
Sice jsem nikde nečetl že to byla právě 1.2 ....ale připadá mi, že dáváš vinu autu..... stejně tak můžu spekulovat já, že kdyby tam byl 2.0, tak sejme někoho jinde, dříve či později. Je to v řidiči... plná čára = zeď

auto českych drah. 1,2 nebo 1,4 někde jsem to čet. Vinu autu rozhodně nedavam, ale zminuju se o nem jako o jednom z hlavních faktorů. Vztahuju to jen na tuto konkretní situaci. jinak rozporovat jde snad všechno ... snad jsi pochopil, jak jsem to myslel. Nechtel bych, abych byl natlačen do situace, kdy obhajuju nějakyho negramota, kterej nerespektuje zakladni dopravni predpisy, to rozhodně ne ...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 17:07   Citovat  

hele rooney, nejde o to jak moc mas auto v ruce, ale kdyz jedes 250 a do rychleho pruhu se ti nacpe nekdo kdo je treba unaveny a spatne se podival do zrcatka, tak co asi udelas? kdyz ostatni pruhy budou taky "plne"... i kdyby to byl schumacher tak neudela nic, ani neubrzdi ani neuhne.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 17:54   Citovat  

Ok a ted všichni co jste se pustili do Rooneyho a do tech na videu zvedněte ruku kdo jste nikdy na dálnici nezkusili aspon jednou to pořádne rozjet přátele Neobhajuju ted ty na videu , jen nadhazuju že snad každej někdy jel jak hovado. Nelibí se mi tohle ohrožování života svého i ostatních na silnici ale být tak prachatej že nevědět co dělat tak bych si asi taky zajel a spousta z vás Tak to valím bulvy a ted do mě moralisti Velmi šťastný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 18:09   Citovat  

infinity:Mno tak to asi nenaděláš vůbec nic. Ale tohle se ti může stát i když předjíždáš někoho ve 160 atd .. Pamatuji se jak jsme jednou na dálnici je-li někam s taťkou, teďka už si nevzpomenu kam. Je-li jsme asi tak 130 - 140 km/h. přibližovali jsme se k nějakému staršímu autu a před ním byl náklaďák. Tak že je předjedeme, už jsme tak na úrovní toho starého auta když z ničeni nic se ten blb rozhodnul že ten náklaďák předjede,vůbec se neobtěžoval podívat se do zpětňáku nebo aspoň vedle sebe,malém nás přitlačil na svodidla,klakson ho naštěstí vylekal a vrátil se zpět za náklaďák. Kdyby taťka nezatroubil a nezačal brzdit tak by se do nás asi opřel. Je to známý scénář který se už určitě stal mnohým z vás. K čemu tam sakra ti lidé ty zrcádka mají Se stydím

Jinač infinity nic ve zlým, vím že jsem ten poslední co tady má do něčeho kecat když nemám ještě ani papíry Úsměv
   Návrat  

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 19:53   Citovat  

rooney napsal:
infinity:Mno tak to asi nenaděláš vůbec nic. Ale tohle se ti může stát i když předjíždáš někoho ve 160 atd .. Pamatuji se jak jsme jednou na dálnici je-li někam s taťkou, teďka už si nevzpomenu kam. Je-li jsme asi tak 130 - 140 km/h. přibližovali jsme se k nějakému staršímu autu a před ním byl náklaďák. Tak že je předjedeme, už jsme tak na úrovní toho starého auta když z ničeni nic se ten blb rozhodnul že ten náklaďák předjede,vůbec se neobtěžoval podívat se do zpětňáku nebo aspoň vedle sebe,malém nás přitlačil na svodidla,klakson ho naštěstí vylekal a vrátil se zpět za náklaďák. Kdyby taťka nezatroubil a nezačal brzdit tak by se do nás asi opřel. Je to známý scénář který se už určitě stal mnohým z vás. K čemu tam sakra ti lidé ty zrcádka mají

Jasna, pro tohle nemusis na dalnici, stalo se nam to s tatou, kdyz jsme jeli z OV do Karvine. 2 proudy cca 100km/h. Jedem v tom levem, a zniceho nic nas málem prirazilo na svodidla debilni cinquecento. on by z toho mel asi zapalkovou krabicku, a my podreny lak .)) Proste se neohlidl...

čepičář jeden kuky kuk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:14  Naposledy upravil gear dne 16.2.2008 , 20:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak tohle se mi vůbec nelíbí... mě stačilo v prvním videu jak podjižděl motorkáře, pak ta jízda připojovacím pruhem atd atd atd... tohel fakt patří na okruh a ne na dálnici kde jsou stovky lidí, polovina z nich utahaní z práce a jsou rádi že jedou domů a ono ejhle, frajer v nabušeným autě co si to natáčí, vlítne do něj a rodina je najednou bez otce...v horším případě "už rodina není"..... KO KO sám vim jaký to je se táhnout blbejch 50km s vidinou teplný večeře a moc dobře vim že se přistihnu občas že se už prostě na jízdu tolik nesoustředim... tohle patří NA OKRUH ! ! ! ! ! ! takovýhle závodníky bych poslal do basy naštvanej jo, rychlý auta sou pěkná věc, pochopim že si zkusej maximálku v noci nebo z rána kdy jde minimální provoz ale tohle...hrdinové, posadil bych jejich rodinu do fábky 1,2HTP a jak by se divili kdyby je někdo v Lamborghini nebo v Porscheti smetl na dálnici jen proto, že jel s partou dalších zazobanejch p*tomců kteří si naplánovali cestu přes půlku Evropy..... sorry, sem po dvannácti hodinách v práci, ale tohle mě fakt vytočilo... velebnosti, já bych blil.... to snad ne
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:14   Citovat  

vojt4s: Mno je to hnus, takový lidi nepatří za volant,chápu že sem tam se to někomu stane že přehlídne,ale jsou lidi co prostě ty špigly vůbec nepoužívaj. nesouhlas . Někdy když jedeme s bráchou po dálnici a vidíme nějakého borce co má nějakou hučku na hlavě a jede v bundě zavlečenej jak sněhulák,tak jen koukámá a hnedka dopředu říkáme že ten tam určitě v jede. A šup už je tam to mi hlava nebere Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:17   Citovat  

gear: V pohodě každý má právo na svůj názor. Mrk
   Návrat  

gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:19   Citovat  

rooney napsal:
gear: V pohodě každý má právo na svůj názor. Mrk

ne Rooney, to nebylo nic proti tobě žes to sem dal nebo že se ti to líbí... ale nepochopi mže tohle někdo dělá za plnýho provozu.... to mi hlava nebere
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:23   Citovat  

gear napsal:
ne Rooney, to nebylo nic proti tobě žes to sem dal nebo že se ti to líbí... ale nepochopi mže tohle někdo dělá za plnýho provozu.... to mi hlava nebere

Mno já upřímně si něco takovýho na dálnici představit taky moc neumím Úsměv . I když sem tam když někam jedem,tak nás taky někdy mihne nějaké Porsche,a během chvilky po něm není ani zmínky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Top Run !!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina