Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Závodní katalyzátor ano / ne?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 20:15   Citovat  

Ahoj Hondáci,chci se vás zkušených a znalých zeptat,zda se změní průběh výkonu nebo točivého momentu k lepšímu ,když ze své seriové ITR vyndám původní originální katalyzátor a místo něj nainstaluju závodní katalyzátor viz. odkaz třeba tu tudy odkaz
Předem díky za odpovědi H+
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 21:00   Citovat  

Kdysi jsem viděl v televizi test sportovních katů na na brzdě a výsledek byl takový:
Sportovní katalyzátor opravdu zlepší průběh křivky výkonu a přidá výkon, ale pouze v nejvyšších otáčkách a asi 5 koní.
A to za těch skoro 5000,- opravdu stojí... Velmi šťastný
Další věc je, jaké jsou pak emise. To v tom pořadu už netestovali.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 22:24   Citovat  

mam magnaflow a vykon jsem nemeril, ale dobry, emise projdou, kdyz nenarazis na blba. Totiz problem je v tom, ze aby to katalyzovalo, tak se to musi fest zahrat - par minut treba v 5tis. otackach, aby se to poradne rozzhavilo, pak teprv jdou emise dolu. Takze mozna, kdyz se svody omotaj paskou, tak to bude lepsi, chci to zkusit. Ale jinak celkove spokojenost.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 22:58   Citovat  

Já mám od Jackson Racing, na emisich jsem s původním tak tak prošel (najeto 180tkm). Teď mě s tím novým v Březnu čekají znova emise, tak uvidím co tentokrát. Technik tam něco blekotal, ať s tím najedu aspoň 500 - 1000km a pak to bude fungovat jak má to mi hlava nebere Vzhledově ty komůrky byly stejné, nárůst bude snad jedině v tom, že nebude přicpaný jako původní Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 23:19   Citovat  

Dopis napsal:
Já mám od Jackson Racing, na emisich jsem s původním tak tak prošel (najeto 180tkm). Teď mě s tím novým v Březnu čekají znova emise, tak uvidím co tentokrát. Technik tam něco blekotal, ať s tím najedu aspoň 500 - 1000km a pak to bude fungovat jak má to mi hlava nebere Vzhledově ty komůrky byly stejné, nárůst bude snad jedině v tom, že nebude přicpaný jako původní Velmi šťastný

Právě že jde o to ,že přicpaný nejspíš bude a hlavně už má něco za sebou.Nevíš ,kde bych mohl sehnat kat od Jackson Racing,nebo kde si ho sehnal ty?

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 23:25   Citovat  

Bitkar napsal:
mam magnaflow a vykon jsem nemeril, ale dobry, emise projdou, kdyz nenarazis na blba. Totiz problem je v tom, ze aby to katalyzovalo, tak se to musi fest zahrat - par minut treba v 5tis. otackach, aby se to poradne rozzhavilo, pak teprv jdou emise dolu. Takze mozna, kdyz se svody omotaj paskou, tak to bude lepsi, chci to zkusit. Ale jinak celkove spokojenost.

Jo, tohle můžu na 100% potvrdit.
Nemá smysl vyndávat dobrý origo katalyzátor - já jsem ho měnil protože se mi ten origo vysypal, a magnaflow byl i s přírubama, jenom namontovat, s cenou asi za 6000,-
Mírně stoupne spotřeba, může začít rezonovat výfuk (originál snad ne), výkon navíc je opravdu minimální.

Jinak Kvasnoure, ty výrobky z toho odkazu, to je tragédie. Za ty prachy můžeš mít opravdu direct-fit magnaflow včetně dopravy a dph+clo.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 23:45   Citovat  

Kvasnour napsal:
Právě že jde o to ,že přicpaný nejspíš bude a hlavně už má něco za sebou.Nevíš ,kde bych mohl sehnat kat od Jackson Racing,nebo kde si ho sehnal ty?

Sehnal jsem ho tady spolu s nějakýma drobnostma na kompresor. Ta cena 95,- USD není pořád, ale opakuje se. Je to bez cla a DPH, takže pohoda. Kdyby jsi to tam náhodou bral, dej mi vědět, potřebuju nějaké maličkosti přiobjednat na kompík přátele

Jinak to mám na anglánovi Vti a byla potřeba pootočit jedna příruba (kat je na Integru GSR). Zatím jsem moc nenajezdil, ale rozdíl je znát, taky ve spojení s novým středním origo Honda dílem (měněno v jeden moment).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 23:58   Citovat  

Dopis napsal:
Sehnal jsem ho tady spolu s nějakýma drobnostma na kompresor. Ta cena 95,- USD není pořád, ale opakuje se. Je to bez cla a DPH, takže pohoda. Kdyby jsi to tam náhodou bral, dej mi vědět, potřebuju nějaké maličkosti přiobjednat na kompík přátele

Jinak to mám na anglánovi Vti a byla potřeba pootočit jedna příruba (kat je na Integru GSR). Zatím jsem moc nenajezdil, ale rozdíl je znát, taky ve spojení s novým středním origo Honda dílem (měněno v jeden moment).

Super,jakou mám zhruba počítat cenu s DPH,clem a poštou?Až budu objednávat ,dám vědět...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.1.2011 , 15:58   Citovat  

Myslel jsem to tak, ze ta cena je konečná, clo a DPH na tom nebylo. Je to do nějakého toho finančního limitu pro bezcelní dovoz mimo EU či co. Ale mají ten limit rušit resp. clít a danit se budou veškeré hodnoty, alespoň o tom cosi bylo v TV to mi hlava nebere Ale notoričtí importéři to budou vědět jistě HaHaaa

Obsah fóra Honda-club.cz   
Závodní katalyzátor ano / ne?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina