Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ocente C6g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:20   Citovat  

Chtel bych vas poprosit o realny odhad ceny moje 6g civica. Soupis praci na nem delanych vcetne ceny je v moji garazi.
Info: jedna se o civic 6g hatchback, rok 1999, poface, motor 1,4(66kw) bez nejmensich problemu. Prevodovka v pohode. najeto 185000km, minule leto delana GO karoserie(celolak, vyvareni, nastrik podvozku, ramen atd) STK bez problemu. Na aute je podniknut decentni opticky tuning. Lipy v optice type R, predni mlhovky(momentalne bez krytu), vyskove stavitelne pruziny a nove zadni tlumice a tlumic vyfuku. Auto bude na alu platin 16ky + zimaky 14ky plechy. V aute je radio sony a vzadu repro sony. Auto je udrzovane, kupovane v cr v honde na jarove, ja jsem druhy majitel, prvni byla majitelka rocnik 1955. bohuzel serviska se ztratila. auto ma zamek zpatecky, central, el okna, zrcatka, 2x airbag a dalsi beznou vybavu. Pokud auto pujde do prodeje, tak k nemu pribude seriovy podvozek, kryty prednich mlhovek, na aute budou udelany nove rozvody, a vymenen olej v prevodovce.

winie.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
winie.jpg, 1.07 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:22   Citovat  

60 000,- vzhledem k tomu jak je opečovávanej
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:23   Citovat  

tak to je nadhera, vazne pekny Tak to koukám! je to dobrý
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:24   Citovat  

Taky bych to viděl na těch 60k ..doba je zlá, škoda že v tom není ekonom, to by bylo hned víc peněz OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:25   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Taky bych to viděl na těch 60k ..doba je zlá, škoda že v tom není ekonom, to by bylo hned víc peněz OK

jn, za 1.4 je tohle myslím strop Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:46   Citovat  

me se prave do prodeje moc nechce. zaprve mam to auto hodne rad a dal sem mu velkou peci a zadruhe jak pisete doba je zla. Ale nak se mi nahrnuly naklady a ted i auto stoji v garazi za kterou platim najem, doma se to nesetkava moc s pochopenim Tak to valím bulvy protoze mam jeste druhou garaz ve ktery mi stoji 8 mesicu nejezdici miata. spis na me teda tlacej at prodam tu, ale to radsi prodam ledvinu nez miatu
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 0:52   Citovat  

Winie napsal:
me se prave do prodeje moc nechce. zaprve mam to auto hodne rad a dal sem mu velkou peci a zadruhe jak pisete doba je zla. Ale nak se mi nahrnuly naklady a ted i auto stoji v garazi za kterou platim najem, doma se to nesetkava moc s pochopenim Tak to valím bulvy protoze mam jeste druhou garaz ve ktery mi stoji 8 mesicu nejezdici miata. spis na me teda tlacej at prodam tu, ale to radsi prodam ledvinu nez miatu

tak to ti nezavidim, prekerka docela, a nechat to na ulici je blbost, noo jsem zvedavej pro co se rozhodnes zmatenej
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 1:01   Citovat  

Winie napsal:

cas jit dal Mrk
je treba si splnit dalsi sen Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 1:42   Citovat  

prave ze mi uz sen stoji v garazi. miatu jen tak neco nemuze nahradit. civica chci casem vymenit za FT-86 Lucy kdyz nad tim tak premejslim, tak miatu by mi mohl nahradit asi jen caterham lightweight 500R a to bych se jeste rozmejslel jestli ho k ni jen nepridam Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ocente C6g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina