Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Č. Budějovice a okolí 2016: Bukec ... :-)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 32, 33, 34  Další 
Zaslat odpověď

Strana 20 z 34
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 14:35   Citovat  

OK souhlas OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
majky je teď offline  majky
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 15:26   Citovat  

no mě osobně to je jedno a budu moc rád když se sejdeme a pokecáme, a upřímně nepotřebuju nějakou velkou ožíračku ani nějaký ducárny. jen prostě pokecat a dát si pár pivek. Je to tam.
   Návrat  
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 15:29   Citovat  

majky napsal:
no mě osobně to je jedno a budu moc rád když se sejdeme a pokecáme, a upřímně nepotřebuju nějakou velkou ožíračku ani nějaký ducárny. jen prostě pokecat a dát si pár pivek. Je to tam.
Moje řeč Úsměv
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:42   Citovat  

Samozřejmě jsem nemyslel žádnou ducárnu a nutnou opíječku. Jen takové privátní posezení, kse je možnost na lecos kouknout. pít co člověku chutná a ne co ti nalejou bez jistoty .... asi přeháním Velmi šťastný .
Byl to jen návrh. Když nás bude hodně, tak už musíme aspoň zabukovat místa.

Taky není nikde napsáno, že se to nemůže opakovat každý měsíc. Je jasný, že ne pokaždé se všichni sejdem, ale o to vlastně jde ..... bydlíme kousek od sebe a vlastně se ani neznáme. To znám víc kuky z Prahy a okolí.

To jsem ještě zapoměl na skřítka který by určitě rád přijel. Jen s ním mi to posezení nevyšlo už dvakrát.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:44   Citovat  

Rico napsal:
Udělal bych to co nejdřív a pro úspěch bych to udělal klidně v březnu znova Mrk

jinak já a moje plus jedna sme pro každej starej barák kde je muzika a pije se HaHaaa

a v dubnu atd
a neni to žádnej starej barák, jen se chodí ještě po betonu Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:49  Naposledy upravil MOTyLEK dne 13.1.2011 , 16:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

není problém udělat další srazík potom, dal jsem datum dopředu skoro 2 měsíce z důvodu, aby si lidi mohli udělat čas. Vždycky se najde někdo, kdo nebude moct a člověk se nikdy nezavděčí všem, s tím už mám osobní zkušenosti z pořádání menších srazíčků KO Jak Vachycek, tak třeba Witty, ten má krokouše zazimovaného a do tohohle počasí ho jen tak nevytáhne, a jsou tu určitě i další a pak tu budou další, kdo nebude moct třeba v dubnu, já bych měl začít dělat od března nepřetržitý provoz, takže jeden víkend za měsíc volnej, takže taky už nebudu moct KO takže bych to asi nechal tak jak to je, udělat srazík si myslím není zas takový problém OK a nemusí být jen tady v ČB a okolí. co vím, tak nějaká tlupa z Písku a i z Jindřichova Hradce jezdí na výlety OK Možností je spousty, ale bohužel DATUM je ta nejhorší věc, na které se nikdy všichni neschodneme KO

Ještě se nám tu neozval Roverman, Gregy s Integrou a určitě bych si vzpomněl i na další, třeba na malého muže v obřím autě Velmi šťastný

Ha, Georgo přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:51   Citovat  

MOTyLEK napsal:
není problém udělat další srazík potom, dal jsem datum dopředu skoro 2 měsíce z důvodu, aby si lidi mohli udělat čas. Vždycky se najde někdo, kdo nebude moct a člověk se nikdy nezavděčí všem, s tím už mám osobní zkušenosti z pořádání menších srazíčků KO Jak Vachycek, tak třeba Witty, ten má krokouše zazimovaného a do tohohle počasí ho jen tak nevytáhne, a jsou tu určitě i další a pak tu budou další, kdo nebude moct třeba v dubnu, já bych měl začít dělat od března nepřetržitý provoz, takže jeden víkend za měsíc volnej, takže taky už nebudu moct KO takže bych to asi nechal tak jak to je, udělat srazík si myslím není zas takový problém OK a nemusí být jen tady v ČB a okolí. co vím, tak nějaká tlupa z Písku a i z Jindřichova Hradce jezdí na výlety OK Možností je spousty, ale bohužel DATUM je ta nejhorší věc, na které se nikdy všichni neschodneme KO

Ještě se nám tu neozval Roverman, Gregy s Integrou a určitě bych si vzpomněl i na další, třeba na malého muže v obřím autě Velmi šťastný

skřítek moc na forum asi nechodí, ale jsem s ním pořád v kontaktu, tak to nebude problém mu dát vědět.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:53   Citovat  

Georgo: jo, malý muž ve velkém autě, kdo ví co jeho kamarád, jak nám vyprávěl u Tebe pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 16:54   Citovat  

MOTyLEK napsal:
Georgo: jo, malý muž ve velkém autě, kdo ví co jeho kamarád, jak nám vyprávěl u Tebe pořádnej výtlem

Velmi šťastný
   Návrat  
Rico je teď offline  Rico
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 18:56   Citovat  

návrh slejzat se častějc se mi líbí, akorát v tom mam teď bordel kdy vlastně začnem xD já sem pro to klidně udělat už konec ledna/zaačátek února, ale záleží na ostatních Mrk nějak to prostě domluvte Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 19:02   Citovat  

každopádně jedna asi větší slezinka bude 26.2 nejpravděpodobněji u Georga - GeoShena muhehe jinak srazík se může udělat klidně i dřív, datum se dával dopředu z důvodu jak je už psáno výše OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:52   Citovat  

menší up, hezké počasí, už skoro žádnej sníh a sůl už by taky mohla být pryč, tak co, nepřidá se ještě někdo?
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 20:33   Citovat  

CO za 14 dní? to mi hlava nebere
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 20:38   Citovat  

mmm proc ne Úsměv ale ted zas nasnezilo zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:26   Citovat  

SpaceMan napsal:
CO za 14 dní? to mi hlava nebere

dej datum, takhle se to blbě počítá, každopádně 19.2 jsem zabitej a tuhle sobotu nepoužitelnej, jdu v pátek na Tlustou Bertu Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:32   Citovat  

MOTyLEK napsal:
dej datum, takhle se to blbě počítá, každopádně 19.2 jsem zabitej a tuhle sobotu nepoužitelnej, jdu v pátek na Tlustou Bertu Hihi

1.2. 2011 or 3.2. 2011 or 8.2. 2011 or 10.2. 2011 - Sraziště standartní u Intersparu. Návštěva Mekáče - pokec... Čas: okolo 18:00... Já dorazím na tuty wintercarem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:36   Citovat  

úterky a čtvrtky? no, já můžu jen toho 1 nebo 3, pak mám noční a to dělám zzzzzzz , ale nevím jestli se to takhle v tejdnu chytne, ale na bigmeca s hranolky a čajem bych zašel klidně, přijedu oplem Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:51   Citovat  

Co vím, tak 96% BuKec byl vždy ve všední den... Srázek na pár hodin... Pokecat.. podívat se na auta... Zdrbnout silnice a silničáře... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:56   Citovat  

tak to netuším, můj zatím jediný byl někdy v sobotu mám dojem OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 22:44   Citovat  

SpaceMan napsal:
Co vím, tak 96% BuKec byl vždy ve všední den... Srázek na pár hodin... Pokecat.. podívat se na auta... Zdrbnout silnice a silničáře... přátele

Nebavíme se jen o bukecu. Chtěli by jsme dělat pravidelné srázek na jednom místě, aby nevadilo, že jednou někdo přijde a jednou ne. Plácání po ramenou nepodporuji jako se mi jednou stalo při začátečním bukecu. Od té doby jsem tam raději nejel. byla to katastrofa zoufalích tuzinkářů
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 22:48   Citovat  

georgo napsal:
Nebavíme se jen o bukecu. Chtěli by jsme dělat pravidelné srázek na jednom místě, aby nevadilo, že jednou někdo přijde a jednou ne. Plácání po ramenou nepodporuji jako se mi jednou stalo při začátečním bukecu. Od té doby jsem tam raději nejel. byla to katastrofa zoufalích tuzinkářů

Tomu fandím... Nápad se mi moc líbí... Je pravda, že občas tam přijedou lidi, kteří mají své mazlíčky pěkně oTUZENÉ... Smutný Hlavně duc duc duc, ale tak kvůli tomu tam nejsme. Já třeba díky BuKecu poznal pár lidí z jihu a jsem za to rád. Takže bych zase takovéhle mini BuKecy úplně nezatracoval.... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 22:51   Citovat  

tak není problém třeba začít dělat jednou až dvou měsíční srazy s pijatikou a třeba každej měsíc si dát sraz u toho sparu OK ideální pro všechny bych řekl, kdo bude chtít pít, počká si an pijatiku, kdo bude mít chut na meca, zajede ke sparu, dva oddělené srazy na sobě nezávislé. pokud by byl zájem, můžu pro pár lidí vymyslet nějakou akcičku na bechyňské ranveji, každej ji určitě zná, sice do kopce, nebo potom ta kratší třeba na slalom atd, pár akcí jsem tam už stavěl OK
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 22:53   Citovat  

SpaceMan napsal:
1.2. 2011 or 3.2. 2011 or 8.2. 2011 or 10.2. 2011 - Sraziště standartní u Intersparu. Návštěva Mekáče - pokec... Čas: okolo 18:00... Já dorazím na tuty wintercarem...

není problém, jsem taky pro a je vcelku jedno kdy (nejlépe však v týdnu po-čt), v Budějovicích budu v těch dnech prakticky denně.. tákže jestli nebude kalamita, tak se dostavím s targou..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:07   Citovat  

SpaceMan napsal:
Tomu fandím... Nápad se mi moc líbí... Je pravda, že občas tam přijedou lidi, kteří mají své mazlíčky pěkně oTUZENÉ... Smutný Hlavně duc duc duc, ale tak kvůli tomu tam nejsme. Já třeba díky BuKecu poznal pár lidí z jihu a jsem za to rád. Takže bych zase takovéhle mini BuKecy úplně nezatracoval.... to mi hlava nebere

Jednou jsem přijel na Bukec. byla tam spousta aut z toho tak 3 hondy. Pak začli všichni "driftovat" tůrovat motory a než jsem se stihnul s někým seznámit, vyrazili někam na sprint do ulic, že to bude boží atd. asi jsem starej. Chtěl jsem si poipovídat a ne provokovat cajty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:11   Citovat  

georgo napsal:
Jednou jsem přijel na Bukec. byla tam spousta aut z toho tak 3 hondy. Pak začli všichni "driftovat" tůrovat motory a než jsem se stihnul s někým seznámit, vyrazili někam na sprint do ulic, že to bude boží atd. asi jsem starej. Chtěl jsem si poipovídat a ne provokovat cajty.

Jo tak už jsem taky zažil... zůstala tam hrstka lidí a s těmi se dobře pokecalo, dalo se kafčo a bylo.. Tyhle super tuning / tuzing káry které lítají po městě mě nějak neberou. Takže asi tak... Kdo chce přijet na POKEC a nepotřebuje si dokazovat jakej je KRUTOHUSTOMAČO, tak je pro mě vždy vítaným objektem k pokecu. to mi hlava nebere je to dobrý
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:18   Citovat  

SpaceMan napsal:
Jo tak už jsem taky zažil... zůstala tam hrstka lidí a s těmi se dobře pokecalo, dalo se kafčo a bylo.. Tyhle super tuning / tuzing káry které lítají po městě mě nějak neberou. Takže asi tak... Kdo chce přijet na POKEC a nepotřebuje si dokazovat jakej je KRUTOHUSTOMAČO, tak je pro mě vždy vítaným objektem k pokecu. to mi hlava nebere je to dobrý

Moje řeč, něco podobnýho se dělo i na ONU v Hradci když jsme jeli ke Speedovi.. nějaký otuzený Opeli a dávali mi tam najevo jak jim řve výfuk a když jsem to rozjel na 2000 ot/min tak by jim upadla celist Velmi šťastný za podobný lidi se stydim, i mě je trapný (jakože si rád poslechnu nějakou pěknou písničku v rádiu nahlas - tak toto udělám po cestě, ve městě automaticky tlumim).. tak snad tam takový lidi nebudou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:20   Citovat  

já můžu tak max machrovat s tím, že budu mít nejvetší kufr, ikdyž SpaceMan mě asi trumfne, tak asi naložím georgova jazze do kufru a ujedu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:21   Citovat  

MOTyLEK napsal:
já můžu tak max machrovat s tím, že budu mít nejvetší kufr, ikdyž SpaceMan mě asi trumfne, tak asi naložím georgova jazze do kufru a ujedu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

neprovokuj Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 23:46   Citovat  

georgo napsal:
neprovokuj Velmi šťastný

už se ale těším až toho Tvého prcka uvidím pořádnej výtlem
   Návrat  
Rico je teď offline  Rico
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 12:46   Citovat  

no pokud si dobře vzpomínam tak georgo neni zrovna drobeček, takže na to sem fakt zvědavej Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Č. Budějovice a okolí 2016: Bukec ... :-)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 32, 33, 34  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina