Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Maximalni snizeni - rada
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 12:43   Citovat  

Takze jak nekteri vite, tak jsem zastancem docela extremne snizenejch aut, respektive byl jsem. S maximalne snizenym autem jsem najel cca 300km v ostrejsim tempu po silnicich druhy tridy a to vetsinou s dobrym povrchem. A vysledek po tech 300km? Oba nosniky ohnuty do tvaru negativni hyperboly a na zacatcich prodreny, vyfuk probrousenej a nejspis sem si i poskodil ulozeni praveho zadniho tlumice. Kdybych nedelal novou podlahu pres zimu, tak se asi zastrelim. Sypu sam sobe popel na hlavu, ze jsem si nenechal vymluvit tenhle extrem a chci vam dat svoji hloupost jako radu. Sam budu svoje auto ted diky stelovatelnymu podvozku zvedat na normalnejsi vysku. Ted by to chtelo urcit co to je normalni vyska. Auto bylo se starym setupem vyfukem 3cm od zeme a prahama 4cm. ted pujdu na 6 a 7cm, coz by melo stacit jako kompromis mezi vzhledem a funkci. Jak pisu, berte to jako radu od cloveka co se krute poucil Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 15:50   Citovat  

Winie napsal:
Takze jak nekteri vite, tak jsem zastancem docela extremne snizenejch aut, respektive byl jsem. S maximalne snizenym autem jsem najel cca 300km v ostrejsim tempu po silnicich druhy tridy a to vetsinou s dobrym povrchem. A vysledek po tech 300km? Oba nosniky ohnuty do tvaru negativni hyperboly a na zacatcich prodreny, vyfuk probrousenej a nejspis sem si i poskodil ulozeni praveho zadniho tlumice. Kdybych nedelal novou podlahu pres zimu, tak se asi zastrelim. Sypu sam sobe popel na hlavu, ze jsem si nenechal vymluvit tenhle extrem a chci vam dat svoji hloupost jako radu. Sam budu svoje auto ted diky stelovatelnymu podvozku zvedat na normalnejsi vysku. Ted by to chtelo urcit co to je normalni vyska. Auto bylo se starym setupem vyfukem 3cm od zeme a prahama 4cm. ted pujdu na 6 a 7cm, coz by melo stacit jako kompromis mezi vzhledem a funkci. Jak pisu, berte to jako radu od cloveka co se krute poucil Mrk

já jsem z přesvědčení optimista, ale seš si jistej, že je to cajk? jen tak pro ilustraci pod tohle bych nestrčil ani zápěstí Ble

7, nebo 4 je uplně jedno... pokud ti jde o design a je ti jedno, že na pár km odděláš kompletní uložení tak prosim, každý svého štěstí strůjcem...

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 16:05   Citovat  

Dobře že si to sem napsal OK Já chtěl jít taky co nejníž a tet´ koukám, že se na to asi vybodnu když to dělá takovou paseku Smutný .. ale když je auti řadně nizko, tak je prostě k sežrání Bueee

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 16:14   Citovat  

caues,
muzes pisnout o jaky auto se jedna? je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 16:25   Citovat  

Becky napsal:
caues,
muzes pisnout o jaky auto se jedna? je to dobrý

MX-5

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 16:27   Citovat  

Dejf napsal:
MX-5

ja sem prave nevedel jestli miata nebo civic, vim ze mel miatu proklate nizko

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 17:14   Citovat  

Tak to je na pytel, tebe jsem si prave bral jako takovej pomyslnej vzor toho, jak snizeni funguje a ze do budoucna udelam poradnou placku taky Velmi šťastný Takze bohuzel no..

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 17:34   Citovat  

ta miata je proklate nizko, na okruhu to bylo super, az na to jak jsi se zaseknul podvozkem u tech vrat o tu asi 2cm vysokou listu Velmi šťastný takhle je krasna, nechal bych to co nejniz, ale tech 6-7cm bude taky dobry nejlepsi bude, kdyz to ozkousis a budes pridavat/ubirat Úsměv tady ma stejne kazde -30 nebo -60 a to je furt "nakopnuty" Úsměv

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 17:57   Citovat  

jde o miatu, ale je uplne jedno jaky to je auto. ten podvozek dostane kour u jakyhokoliv auta. Jak rikam, pri nakym sourani po meste to je v pohode. Tam nejsou takovy rany, ale ja s tim autem jezdim 90% agresivne, takze pokud to chcete delat na rychlejsim aute, tak je to hovadina. Sam si nadavam ze sem neposlechnul zkusenejsi co mi to radili. viz dejf a dalsi zkusenejsi Tak to valím bulvy

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:56   Citovat  

Tak to valím bulvy
bez komentare..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 22:11   Citovat  

novinka Velmi šťastný jezdil sem s autem od serie, po snížení se světlou výškou asi 4cm, štelovacíma odklonama atd ..... zkušenost je taková, že podvozek aby mohl fungovat musí mít nějaký "prostor" pro práci, tudíž podle určení se to dá relativně dost regulovat, to stejný platí o tuhosti, vždy záleží na co auto chce člověk používat. k odklonům napíšu jen tolik, že je to neskutečná alchymie, čím větší odklon tím rostou jisté výhody v zatáčkach, ale narůstaj nevýhody v akceleracia brždění kdy styčná plocha gumy neni takový jaká by být měla v ideálním případě.

momentálně jsem asi 7cm nad zemí a plánuju ještě kousek zvednout, tuhost mam nastavenou na soft, kdy při projížďkách po okreskach vykazuje podovzek BC nejelpší výsledky. na co je důležité nezapomínat jsou také použitá kola, jejich šíře a ET a použité gumy Chápeš! obzvlášť tyto faktory + uložení podvozku a tlumiče + pružiny tvoří celek kterej prostě musí fungovat jako celek .... taky geomterie je věda

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 7:50   Citovat  

posero napsal:
novinka Velmi šťastný jezdil sem s autem od serie, po snížení se světlou výškou asi 4cm, štelovacíma odklonama atd ..... zkušenost je taková, že podvozek aby mohl fungovat musí mít nějaký "prostor" pro práci, tudíž podle určení se to dá relativně dost regulovat, to stejný platí o tuhosti, vždy záleží na co auto chce člověk používat. k odklonům napíšu jen tolik, že je to neskutečná alchymie, čím větší odklon tím rostou jisté výhody v zatáčkach, ale narůstaj nevýhody v akceleracia brždění kdy styčná plocha gumy neni takový jaká by být měla v ideálním případě.

momentálně jsem asi 7cm nad zemí a plánuju ještě kousek zvednout, tuhost mam nastavenou na soft, kdy při projížďkách po okreskach vykazuje podovzek BC nejelpší výsledky. na co je důležité nezapomínat jsou také použitá kola, jejich šíře a ET a použité gumy Chápeš! obzvlášť tyto faktory + uložení podvozku a tlumiče + pružiny tvoří celek kterej prostě musí fungovat jako celek .... taky geomterie je věda

výborně napsaný je to dobrý

ono to neni nic složitýho... buď chci auto na stájl a pak ho složim nízko ( buď se nesvezu, nebo ho oddělám ), nebo chci mít auto který funguje a užiju si jízdu

obojí do hromady nejde...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 8:14   Citovat  

Winie napsal:
jde o miatu, ale je uplne jedno jaky to je auto. ten podvozek dostane kour u jakyhokoliv auta. Jak rikam, pri nakym sourani po meste to je v pohode. Tam nejsou takovy rany, ale ja s tim autem jezdim 90% agresivne, takze pokud to chcete delat na rychlejsim aute, tak je to hovadina. Sam si nadavam ze sem neposlechnul zkusenejsi co mi to radili. viz dejf a dalsi zkusenejsi Tak to valím bulvy

Kdyby jen podvozek - slušně se rozvržou i plasty v interiéru.

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 9:05   Citovat  

s vyskou miaty som dost laboroval tiez, dnes som cca 6zm nad zemou a este pojdem zdvihat, min. o 2-3cm... mam dodrbane spodky prahov, uchyty na mechanizme riadenia ktory je vpredu pred motorom na najnizsom mieste... na retarderoch pokial nemam tlmice uplne natvrdo vzdy chytim prahy za prednymi kolesami, kazda jamka je sprevadzana srtnutim podvozku o asfalt...

DSCF2559.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF2559.JPG, 1.81 MB

DSCF2556.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF2556.JPG, 1.85 MB

Obsah fóra Honda-club.cz   
Maximalni snizeni - rada
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0