Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím SWAP 2.2 VTEC
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 5:09   Citovat  

Zdravím.Hledám,pátrám,sháním,čekám.... SWAP 2.2 VTEC do mé ludy 3g 1991! Lucy Nebudu se bránit ani JDM.Nic léhkého,ale věřím,že mi zde pomůžete najít cestu k vysněnému VTECu v 3G prelude VTEC Děkuji za ohlasy přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 9:31   Citovat  

RDK napsal:
Zdravím.Hledám,pátrám,sháním,čekám.... SWAP 2.2 VTEC do mé ludy 3g 1991! Lucy Nebudu se bránit ani JDM.Nic léhkého,ale věřím,že mi zde pomůžete najít cestu k vysněnému VTECu v 3G prelude VTEC Děkuji za ohlasy přátele
vim o typkovi co ma doma hned dva 2.2vtec.neni tady na hc ale zeptam se ti ju
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 13:34   Citovat  

Avis na kolik te to prijde? HaHaaa HaHaaa Jaky mas pro to rozpocet?Jinak napis maryovi.Ten uz ho tam ma tak jak ja a reknu ti neni to zrovna levna zalezitost.Jenom swap silentbloky stoji okolo 7000 a to nepocitam spostu dalsich veci. HaHaaa
Jo a chces to davat do pofejsliftu a nebo predfejsliftu?Tam je taky celkem rozdil.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 13:51   Citovat  

prelude2.0i napsal:
vim o typkovi co ma doma hned dva 2.2vtec.neni tady na hc ale zeptam se ti ju
takze by to vyslo na 23500 kc jestli mas zajem?
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 14:19   Citovat  

potrebujes

motor h22
prevodovku
swap kit
poloosy(nejlip na zakazku, z ameru nebo se daj slozit z poloos z P3G, P4G a integry 90 dohromady, ale ta integra se tu neshani nejlip hehe)
mechanismus razeni z p4g
predelanou eletriku(da se objednat v USA nebo se sklada z eletriky p3g a p4g dohromady)
ecu

+ reseni potencionalnich problemu jako je treba to, ze p3g ma haubnu fakt nizko oproti p4g, takze je tam i min mista na motor a ten swap kit co se v USA prodava to nijak neresi, das si motor do auta na seriovej podvozek a svody mas par cisel od zeme

Jestli jsem na neco nezapomnel, tak je to vsechno. Zas tak strasny to neni, otazka je jestli to ma cenu, ja uz bych do toho nesel, jsou zabavnejsi auta na ktery nemusis sahat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 16:49   Citovat  

maryo napsal:
potrebujes

motor h22
prevodovku
swap kit
poloosy(nejlip na zakazku, z ameru nebo se daj slozit z poloos z P3G, P4G a integry 90 dohromady, ale ta integra se tu neshani nejlip hehe)
mechanismus razeni z p4g
predelanou eletriku(da se objednat v USA nebo se sklada z eletriky p3g a p4g dohromady)
ecu

+ reseni potencionalnich problemu jako je treba to, ze p3g ma haubnu fakt nizko oproti p4g, takze je tam i min mista na motor a ten swap kit co se v USA prodava to nijak neresi, das si motor do auta na seriovej podvozek a svody mas par cisel od zeme

Jestli jsem na neco nezapomnel, tak je to vsechno. Zas tak strasny to neni, otazka je jestli to ma cenu, ja uz bych do toho nesel, jsou zabavnejsi auta na ktery nemusis sahat...

Zapomnel jsi na reseni propruzeni u napravnice.Poloosy-taky zalezi na pred a pofejsliftu.Servo remen privod k nemu no je toho celkem dost.
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 22:02   Citovat  

Vidím,že s Vaší pomocí bych tohle mohl zvládnout...proč já se jen nepřihlásil do klubu dřív Tak to koukám! ?
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 23:07   Citovat  

Tak mimochodem,zaparkoval jsem si sem do klubu jednu Ludičku,tak se podívejte,ať víte o co jde...nějaké informace o autě jsem tam napsal,zbytek klidně na dotaz...a Teď k věci,tohle mi prostě nikdo z hlavy nevytluče,to zaprvé(HVS honda v srdci),zadruhé rozpočet nehraje roli,když si chce člověk splnit sen(samozřejmě s rezervou) Mr. Green ...SWAP počítám tak do 30-35000.Práci si udělám sám,mám na to školu a od malička mezi auty vyrůstám,ale japonec je prostě japonec,takže rady atd. potřebovat budu...v prvé řadě sehnat vše k tomu potřebné...
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 23:08   Citovat  

maryo napsal:
potrebujes

motor h22
prevodovku
swap kit
mechanismus razeni z p4g
ecu

Díky moc,tohle mi pomohlo perfektně...pokud takovou ludku máš,tak víš nejlíp co tahle přestavba obnáší...doufám,že se na Tebe můžu obrátit s dotazy...
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 28.1.2011 , 23:10   Citovat  

prelude2.0i napsal:
takze by to vyslo na 23500 kc jestli mas zajem?

No cena přijatelná...jedna z hlavních podmínek je samozřejmě aby byl motor v dobrém,nebo víc než dobrém stavu...kolik to má najetu,v jakém autě to bylo?AT/MT?
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2011 , 3:59   Citovat  

Prelude napsal:
Zapomnel jsi na reseni propruzeni u napravnice.Poloosy-taky zalezi na pred a pofejsliftu.Servo remen privod k nemu no je toho celkem dost.

ted nevim co mas presne na mysli, no vyjmenoval jsem snad vsechny nezbytny ktery jsem potreboval vlastnit, na zbytek uz staci dilna macgyvera a jeden macgyver k tomu Velmi šťastný.

RDK napsal:
Díky moc,tohle mi pomohlo perfektně...pokud takovou ludku máš,tak víš nejlíp co tahle přestavba obnáší...doufám,že se na Tebe můžu obrátit s dotazy...

Klidne se obrat no, ja si to do auta sice sam nedal, ale tak nejak vim co je treba. 35.000 no neni to nerealny ale to bys musel mit stesti... Pocitej 8000 ten swap kit, neco te budou stat ty poloosy(dejme tomu 4ku) a to ti zbyva 25 na motor s prevodovkou vcetne ecu a eletriky s tim, ze si vsechno ostatni zaridis a udelas sam... A tohle je jen to hlavni abys byl pojizdnej.

Jestli chces opravdu P3G s H22 a myslis si ze ti to honda silenstvi jeste vydrzi dlouho tak proc ne. Jestli chces ale kvalitni auto bez problemu tak jsou lepsi varianty Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2011 , 14:31   Citovat  

Nejlepsi je sehnat cele auto a ideal je levostranne.Ja i kdyz jsem koupil hodne dobre motor a delam si vse sam Tak se splhnu na 20 ale to jen diky cene za motor.Jinak cca 25-30 motor prevodovka poloosy razeni to kdyz koupis japonce pak svap kit 7-8 dle ceny dolaru a celnice (ze maryo Velmi šťastný ) pak rozvody oleje a jsi skoro na 50.Dolozis par korun a mas 2.2 P5G bez toho ze se budes nervovat co dva roky na stk ale to je uz kazdeho vjec.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2011 , 14:39   Citovat  

Prelude napsal:
Nejlepsi je sehnat cele auto a ideal je levostranne.Ja i kdyz jsem koupil hodne dobre motor a delam si vse sam Tak se splhnu na 20 ale to jen diky cene za motor.Jinak cca 25-30 motor prevodovka poloosy razeni to kdyz koupis japonce pak svap kit 7-8 dle ceny dolaru a celnice (ze maryo Velmi šťastný ) pak rozvody oleje a jsi skoro na 50.Dolozis par korun a mas 2.2 P5G bez toho ze se budes nervovat co dva roky na stk ale to je uz kazdeho vjec.
dolozis hodne moc korun na 2.2 p5g Ble kdyz se do toho chce pustit tak ho mate podporit a ne mu to rozmlouvat to mi hlava nebere ja uz mu dohodil vse co potrebuje a za pekny peniz je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2011 , 18:58   Citovat  

O rozmlovámí mi nejde.To je každého věc.Píšem to sem proto aby věděl co a jak se má udělat a že to není žádná sranda.Ať maryo a kluci co mu to montovali řeknou taky své.Jinak autko je pěkné jak jsem se díval do profilu.Držím palce.
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2011 , 19:29   Citovat  

Prelude napsal:
O rozmlovámí mi nejde.To je každého věc.Píšem to sem proto aby věděl co a jak se má udělat a že to není žádná sranda.Ať maryo a kluci co mu to montovali řeknou taky své.Jinak autko je pěkné jak jsem se díval do profilu.Držím palce.
tudy odkaz
tudy odkaz
ten prvni inzerat je typka tady z klubu a ten uz z nej pred vanocema prodal motor a to ostatni je od 100 nahoru Ble ten swap se porad vyplati OK
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 22:51   Citovat  

maryo napsal:
Klidne se obrat no, ja si to do auta sice sam nedal, ale tak nejak vim co je treba. 35.000 no neni to nerealny ale to bys musel mit stesti... Pocitej 8000 ten swap kit, neco te budou stat ty poloosy(dejme tomu 4ku) a to ti zbyva 25 na motor s prevodovkou vcetne ecu a eletriky s tim, ze si vsechno ostatni zaridis a udelas sam... A tohle je jen to hlavni abys byl pojizdnej.

Jestli chces opravdu P3G s H22 a myslis si ze ti to honda silenstvi jeste vydrzi dlouho tak proc ne. Jestli chces ale kvalitni auto bez problemu tak jsou lepsi varianty Úsměv

Samozřejmě,že já to do auta také sám dávat nebudu,ale myslím,že většinu věcí bych sám udělat mohl...elektrika třeba není moje silná stránka...ano opravdu chci P3G H22,protože tohle auto je pravá prelude a v tom nejhezčím kabátě...4 není moje gusto,5ka je moc moc hezká,ale není to mrkačka a hlavně stará dobrá 90´s styl.Takže hlavní věci vím a další věci a investice?konečná částka?Pokud bych tedy k pojizdnosti investoval dejme tomu těch 35(samozřejmě musím narazit na dobrý motor,u kterého není nutná GO)
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 22:56   Citovat  

Prelude napsal:

Samozřejmě,chápu...vím co to obnáší,ale mám v plánu si tohle vozidlo opravdu nechat moc dlouho...klidně vlastnímu synovi ho odkážu,když budu vědět,že to nedá pryč:DPrelude 91 je prostě srdeční záležitost a chci ji už jen jako hobby car
Když se chce,vše jde a vše jde taky levněji i kvalitněji...jen vědět...což já vím opravdu málo a proto nechci dát za přestavbu 50 jak píšeš,ale klidně třeba 40,za těch 10 si můžu koupit třeba nové obutí....a proto se obracím na Vás,znalé,neznalé,schopné,schopnéÚsměv
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 22:58   Citovat  

prelude2.0i napsal:
dolozis hodne moc korun na 2.2 p5g Ble kdyz se do toho chce pustit tak ho mate podporit a ne mu to rozmlouvat to mi hlava nebere ja uz mu dohodil vse co potrebuje a za pekny peniz je to dobrý

Pravda,díky za podporu...nabídka solidní,ale třeba už tento týden bych stejně nebyl schopen uskutečnit kup....chvilku musím ještě šetřit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:05   Citovat  

RDK napsal:
Pravda,díky za podporu...nabídka solidní,ale třeba už tento týden bych stejně nebyl schopen uskutečnit kup....chvilku musím ještě šetřit.
jasny.hele nikde nema inzerat a kontakt na nej mame jen my dva a az budou many tak se snim domluvis je to dobrý zadnej spech.pocitej s tim ze sehnat 2.2vtec neni zadna legrace a nemuzes si vybirat Ble ted tu bohuzel vubec nic neni Smutný

jinak ti drzim palce OK
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:13   Citovat  

prelude2.0i napsal:
jasny.hele nikde nema inzerat a kontakt na nej mame jen my dva a az budou many tak se snim domluvis je to dobrý zadnej spech.pocitej s tim ze sehnat 2.2vtec neni zadna legrace a nemuzes si vybirat Ble ted tu bohuzel vubec nic neni Smutný

jinak ti drzim palce OK

Díky,bude to fuška...vím moc dobře,že sehnat tento motor není sranda,ale vyplatí se počkat..Kdyžtak mi ještě zkus vyzjistit,co je to za rok a kolik to má asi najeto?Ale vybírat si nemůžu no...
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:25   Citovat  

Tak pánové,už delší dobu přemýšlím i nad tím,že bych si SWAP dovezl z Polska,kde prodávají JDM prelude dovezené z anglie,určitě víte o co jde...co na to říkáte?

Mrkněte na stránky,jsou tam za sebou prelude JDM na prodej....i SWAP z vybraného auta...celý vůz P5G kolem 8000 PLN...SWAP s převodovkou kolem 5000PLN....plus různé díly JDM(LSD apod.)...vypadá to hodně lákavě...ale pravostrané řízení(přemýšlel jsem o sedačkách,sedí z 5g do P3G?)
Asi vytvořím téma ve fóru,v bazaru se o tom asi moc bavit nemůžeme,ne?
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:26   Citovat  

RDK napsal:
Tak pánové,už delší dobu přemýšlím i nad tím,že bych si SWAP dovezl z Polska,kde prodávají JDM prelude dovezené z anglie,určitě víte o co jde...co na to říkáte?

Mrkněte na stránky,jsou tam za sebou prelude JDM na prodej....i SWAP z vybraného auta...celý vůz P5G kolem 8000 PLN...SWAP s převodovkou kolem 5000PLN....plus různé díly JDM(LSD apod.)...vypadá to hodně lákavě...ale pravostrané řízení(přemýšlel jsem o sedačkách,sedí z 5g do P3G?)
Asi vytvořím téma ve fóru,v bazaru se o tom asi moc bavit nemůžeme,ne?

Jo a tudy odkaz to nejdůležitějšíVelmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:40   Citovat  

RDK napsal:
Díky,bude to fuška...vím moc dobře,že sehnat tento motor není sranda,ale vyplatí se počkat..Kdyžtak mi ještě zkus vyzjistit,co je to za rok a kolik to má asi najeto?Ale vybírat si nemůžu no...
ja myslel ze jsi mu volal?se ho zeptej na co potrebujes a psal mi ze to i doveze kouř
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:45   Citovat  

[quote="maryo"]

Jestli chces opravdu P3G s H22 a myslis si ze ti to honda silenstvi jeste vydrzi dlouho tak proc ne. Jestli chces ale kvalitni auto bez problemu tak jsou lepsi varianty Úsměv[/quote
Např. varianta kvalitního auta bez problému?Mám třeba ještě jednu lásku a tou je VW Corrado(přesněji G60)...ale pod pojmem kvalitní auto bez problému si představuji právě zakoupenou a ještě nezajetou loď z koncernu VW...žádný vůz není bez problému už jen jak do ně nasedneš v salonu. Vím,honda není nejmíň problémové auto,ale je to auto s potenciálem a nejlepšími technologiemi doby,je to japonec...pokud nebudem žlutí a na oči nám stále půjde škvírama vidět,potom bude vždy těžší se s takovým autem domluvit...ale vždy vše jde,jen chtít.
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:48   Citovat  

prelude2.0i napsal:
ja myslel ze jsi mu volal?se ho zeptej na co potrebujes a psal mi ze to i doveze kouř

Ne,ještě jsem se nespojoval...udělám to za informace nic nedám,peníze vydělám
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:52   Citovat  

RDK napsal:
Ne,ještě jsem se nespojoval...udělám to za informace nic nedám,peníze vydělám
jo jasne,pocita s tim ze se mu ozves Úsměv je to asi momentalne jedina 2.2 vtec k mani.pak jedine do polska ale otazka je jestli se ti to vyplati?ty krom motoru nic nyvyuzijes Hihi
   Návrat  
RDK je teď offline  RDK
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 23:58   Citovat  

prelude2.0i napsal:
jo jasne,pocita s tim ze se mu ozves Úsměv je to asi momentalne jedina 2.2 vtec k mani.pak jedine do polska ale otazka je jestli se ti to vyplati?ty krom motoru nic nyvyuzijes Hihi

Vím,že nic nevyužiju,v polsku právě nabizí přímo SWAP z hondy,kterou si vybereš a JDM 200 koníku do 15 let starý motor s málo najeto,to nemusí být marné.Uvidíme:)
   Návrat  
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 0:42   Citovat  

Máš opravdu krásnou preludu - držím palce v naplnění Tvého snu H+
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 0:52   Citovat  

uzivatel lady Z tu prodava 5g civica s motorem z jdm preludy, sperou a dalsima vecma z toho auta. naposled rikal ze by krajel na dily, muzes zkusit jestli nepusti vse co potrebujes.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 7:24   Citovat  

podle mě je swap h 22 do 3g blbost .víc potíží než užitku viz výše težkej velkej motor . osobně bych šel cestou buď motoru z itr nebo frenkieho s b20+b16 head.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím SWAP 2.2 VTEC
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina