Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
honda Accord-žere jak tank
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
driveX je teď offline  driveX
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2011 , 20:05   Citovat  

Nene, serviska k tomu není, ale jinak se zatím všechno jeví v pořádku, tak nevím.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2011 , 21:02   Citovat  

Choze.S napsal:
Mám 1,8 Accorda 2,5 roku a spotřeba 8,5 - 9 litru podle stylu jízdy. Před tim jsem měl 4 roky 2,0 CC7 a spotřeba podobná. Jinak každej den najedu minimálně 75 km a měřim spotřebu od plné do plné nádrže. Respektive od rozsvícení hladovýho oka do rozsvícení hladovýho oka Velmi šťastný

A s jakým stylem jízdy? Když se chci svézt s tímhle dvoulitrem, tak u cedule konec obce dávám za 2, plnej a řadím až u omezovače, pak 3,4, 5 a udržuju max. 120kmh tempomat (mám rád svý papíry). Jakmile to jde, tak podřazuju a předjíždím. Když to takhle držím v otáčkách často, tak se dostanu i na 10.5 l kombinovaně. Pokud 50% cesty tvoří i dálnice (max 160kmh), tak se dostanu na 9.5. Jestli s podobným stylem jezdí ta 1.8 max za 9l, tak to není špatný. OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 10:00   Citovat  

Spotřebu 1,8 iS mám kombi někde mezi 9-9,5, ale je to tak 60% město a 40% venku, v zimě ve městě 12-13, v létě 10-11, mimo město při běžné jízdě na dálnici do 150 mezi 9-9,5, mimo město pak 8-9...záleží jak kdy a jak co...a abych nezapoměl, jezdím na kolem 235/40/17 a 215/45/17, takže spotřebu bych tipoval tak o litr vyšší než na normálních kolech:-)

Probe I GT mi jezdí při normální jízdě 7,5-8,5 mimo město, při obkladu (ručička turba furt vpravo) i 16, průměrně pak mezi 9,5-10,5, opět podle nálady a stavu boost controleru...tohle je 2,2 12v turbo

Ale kdysi se Suprou III 3,0i to bylo za 15-20 po městě a 10-13 mimo město, pokud se jelo po dálnici 200+ tak kolem 15...Úsměv Tohle bylo 3,0 24v non turbo...

Podotýkám vše v manuálu...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 11:14   Citovat  

Střelec napsal:
A s jakým stylem jízdy? Když se chci svézt s tímhle dvoulitrem, tak u cedule konec obce dávám za 2, plnej a řadím až u omezovače, pak 3,4, 5 a udržuju max. 120kmh tempomat (mám rád svý papíry). Jakmile to jde, tak podřazuju a předjíždím. Když to takhle držím v otáčkách často, tak se dostanu i na 10.5 l kombinovaně. Pokud 50% cesty tvoří i dálnice (max 160kmh), tak se dostanu na 9.5. Jestli s podobným stylem jezdí ta 1.8 max za 9l, tak to není špatný. OK

Tak do omezovače to netočim a u cedule 2 neřadim, ale při předjíždění to do těch 5,5-6tis točim. Jinak převážně jezdim okresky a státovky a každej den přez celou Plzeň tam a nazpátek. Dálnice spíš vyjjímečně a tak do těch 150km/h. Po okreskach i státovkach taky těch 120 když je dobrý počasí a prázdná silnice i víc Úsměv, ale pššššt Velmi šťastný Hlavně s rozumem. VTEC

Petr.k.84 je teď offline  Petr.k.84
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 18:44   Citovat  

Fish napsal:
S 1,8 Accordem by ses měl dostat na 8l. Lambdy bych si přeměřil doma. Stačí si stáhnout servisní manuál a postupovat dle něho + musíš vlastnit alespoň digitální měřák. V hondě zaplatíš práci a stejně ti řeknou,že je to v pohodě..... Díval ses na svíčky? Jak vypadají? Bohatá směs,chudá,nebo ok, Pak mě ještě napadá změřit tlak na palivové liště...

Nemá někdo ten servisní manual? Nebo jak tu lambdu zmerit? Mam podobnej problem taky na acco 1.8.Dik

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 18:53   Citovat  

svíčky

JiriCbrAcc je teď offline  JiriCbrAcc
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 20:58   Citovat  

cocks napsal:
svíčky

Já budu měnit svíčky o víkendu, zároveň olej s filtrem a vzduchový filtr, tak jsem zvědav jestli mi spotřeba klesne Tak to koukám!

JiriCbrAcc je teď offline  JiriCbrAcc
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 19:01   Citovat  

tak spotřeba zatim nevim, ale s novýma svíčkama+olej+filtr+vzduch.filtr a jede jako po másle a na tu spotřebu jsem zvědav. Honda

Obsah fóra Honda-club.cz   
honda Accord-žere jak tank
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina