Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 110 z 272
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 21:22   Citovat  

No tak to by byla paráda - zítra na to hned kouknu díky přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 21:58   Citovat  

Prelude napsal:
No delal to diferak.Celo dobu se do ozivalo vic a vic az jednoho krasneho dne uz jsem dvojku nedoradil.Jo a da se to jednoduse poznat.Zastav auto na rovince zarad treba trojku a skus ho ptlacit dopredu a pak dozadu.Opar cm ho posunes vzdycky ale o desitky centimetru....tak je to diferak!!Jo a nebo zacouvej nekde do kopecka zabrzdi ale nevyrazuj nech tam zpatecku a vypni motor.Pak pust brzdu a jestli ti auto i tak poodjede dopredu tak je to difer.

zitra vyzkousim, ale neco mi rika ze to je ten problem, jen nevim proc mi v servisu mele neco o spojce, pak ji vyloucí s tim ze silentbloky ty woe, ja se z tech mechaniku wc tak to abych nechal vymenit podle servisaka vsechno, budu tam za randal a ve finale mi rekne jeeeeeee to je diferencial, z toho bych blil to snad ne
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 22:12   Citovat  

mrgrudge napsal:
Nemůžu si pomoct, ale já to sem prostě musim napsat Velmi šťastný Včera jsme byli v kině na filmu "na vlásku" je to animovaný od disneyho a je tam kůň maximus a to vám nekecám, u toho sme chcípali smíchy co on tam prováděl pořádnej výtlem pořádnej výtlem Jako fakt doporučuju, je to moc hezký a řechtat se u toho budete každou chvíli pokud máte smysl pro humor Velmi šťastný

Jo no sme na to byli s preludakem , sem měl pod senou kolečko jak to skončilo,

TO MAXIMUS : CO TEN AVATAR pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 22:15   Citovat  

kachnacrx napsal:

TO MAXIMUS : CO TEN AVATAR pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ty woe jeste ty zacinej pořádnej výtlem pořádnej výtlem

zadny avatar, resim diferak pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 22:21   Citovat  

kachnacrx napsal:

jak se to jmenuje v anglictine ja si to schvalne stahnu HaHaaa
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 1:48   Citovat  

Prelude napsal:
U kachnycrx jsme to resili tak ze se vyplnil lepidlem na skla a zatim neni jediny problem.S tim cvakanim u rozjezdu-delalo mi to taky.Kdyz jsem pridal tak to skublo a kdyz jsem pustil plyn tak to skublo znova no a pak se mi jednou narodilo todle. pořádnej výtlem

Kua nestras, me se ted zacal teda doufam ze to je horni ulozeni praveho tlumice ale zastavim rozjedu 3x krup krup a pak uz nic ani pri zataceni a jizde jen po dobrzdeni a rozjezdu. Nekdy ale fakt z ridka jde blbe zaradit 1rychlost a i dvakrat se mi uz nepodarilo dat 2rychlostni stupen ale to mam v podezreni svoje nohy Se stydím Jak se projevovalo tehotenstvi neleho diferacku??? to mi hlava nebere Zitra necham proverit ten tlumic a rameno zmatenej
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 8:28   Citovat  

prelude2.0i napsal:
jak se to jmenuje v anglictine ja si to schvalne stahnu HaHaaa

Tangled Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 9:24   Citovat  

Maximus napsal:
zitra vyzkousim, ale neco mi rika ze to je ten problem, jen nevim proc mi v servisu mele neco o spojce, pak ji vyloucí s tim ze silentbloky ty woe, ja se z tech mechaniku wc tak to abych nechal vymenit podle servisaka vsechno, budu tam za randal a ve finale mi rekne jeeeeeee to je diferencial, z toho bych blil to snad ne

Hele vubec bych se toho nebal.Castecne si za to muzu i sam protoze jsem mel v prevodovce motorovy olej asi uz 30.000 a misto abych ho vymenil tak jsem stale rikal potom potom a nakonec jsem ho nalil do nove.Taky jsem si sem tam pisknul na dvojecku coz tomu taky tenkrat pomohlo kouř
Jinak u tebe bych radil pokud tomu moc nerozumis.Zajed i nekam jinam nez do jednoho servisu.Vic hlav vic vic a nebo zacit od toho nejlevnejsiho.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 10:05   Citovat  

[quote="Prelude"]Hele vubec bych se toho nebal.Castecne si za to muzu i sam protoze jsem mel v prevodovce motorovy olej asi uz 30.000 a misto abych ho vymenil tak jsem stale rikal potom potom a nakonec jsem ho nalil do nove.Taky jsem si sem tam pisknul na dvojecku coz tomu taky tenkrat pomohlo kouř
Jinak u tebe bych radil pokud tomu moc nerozumis.Zajed i nekam jinam nez do jednoho servisu.Vic hlav vic vic a nebo zacit od toho nejlevnejsiho
To bude určitě ono dopoledne vyzkousim,určitě to ještě někomu dam,nicméně kolik tahle sranda ten porod stojí ty woe dnes jsem nemoh spat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 11:05   Citovat  

Ty voe to uz tam pak dej rovnou samosvornej za 25k pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 11:17   Citovat  

Majlou napsal:
Ty voe to uz tam pak dej rovnou samosvornej za 25k pořádnej výtlem

To jsem na ne taky Koukal, Tak to koukám! Ne asi se plaším zbytečně,mluvil jsem teď po telefonu s Lukášem , uklidnil me je to dobrý Začnu tím silentem na prevodovce, to by pry mohlo byt taky ono, pak se uvidí, takže to bude oprava vylucovaci metodou Velmi šťastný
Uz me tu nestraste bejci pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 13:47   Citovat  

mrgrudge napsal:
Tangled Mr. Green
jo jo uz stahuju.jsem zvedavej Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 13:49   Citovat  

[quote="Maximus"]
Prelude napsal:
Hele vubec bych se toho nebal.Castecne si za to muzu i sam protoze jsem mel v prevodovce motorovy olej asi uz 30.000 a misto abych ho vymenil tak jsem stale rikal potom potom a nakonec jsem ho nalil do nove.Taky jsem si sem tam pisknul na dvojecku coz tomu taky tenkrat pomohlo kouř
Jinak u tebe bych radil pokud tomu moc nerozumis.Zajed i nekam jinam nez do jednoho servisu.Vic hlav vic vic a nebo zacit od toho nejlevnejsiho
To bude určitě ono dopoledne vyzkousim,určitě to ještě někomu dam,nicméně kolik tahle sranda ten porod stojí ty woe dnes jsem nemoh spat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
co te bude stat tenhle porod?novou prevodovku Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 13:54   Citovat  

Prelude napsal:
No delal to diferak.Celo dobu se do ozivalo vic a vic az jednoho krasneho dne uz jsem dvojku nedoradil.Jo a da se to jednoduse poznat.Zastav auto na rovince zarad treba trojku a skus ho ptlacit dopredu a pak dozadu.Opar cm ho posunes vzdycky ale o desitky centimetru....tak je to diferak!!Jo a nebo zacouvej nekde do kopecka zabrzdi ale nevyrazuj nech tam zpatecku a vypni motor.Pak pust brzdu a jestli ti auto i tak poodjede dopredu tak je to difer.

hele, ja nevim, tahle zkouska se mi nejak nezda... tim prece akorat otestujes jak dobre motor drzi tlaky ale jak by jsi z toho mohl poznat spatny diferak? Jakou v tom hraje roli?

Ja si myslim ze se ti normalne zadrel satelit na ose, roztrhla se klec a vylezlo to ven z prevodovky. Casto se to stane kdyz nekdo hodne hrabe jako silenej nebo necha prokluzovat jedno kolo vysokou rychlosti treba na ledu nebo na snehu. Mel jsem rozebranou prevodovku ve ktere byl v diferaku normalne jeden satelit tak zadrenej na cepu az k nemu byl privarenej...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:35   Citovat  

Tak se mi povedlo dostat k uhlíkům bez demontáže celého altíku - šlo to obstojně Úsměv Myslíte takhle od pohledu, že by to problikávání dobíjení mohlo být uhlíkama?? Nikdy jsem žádný špatný neviděl, tak nevim co si mám pod tím představit, ale doufám že toto. Díky

P1010076.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010076.JPG, 328.13 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:17   Citovat  

PreludeZ napsal:
hele, ja nevim, tahle zkouska se mi nejak nezda... tim prece akorat otestujes jak dobre motor drzi tlaky ale jak by jsi z toho mohl poznat spatny diferak? Jakou v tom hraje roli?

Ja si myslim ze se ti normalne zadrel satelit na ose, roztrhla se klec a vylezlo to ven z prevodovky. Casto se to stane kdyz nekdo hodne hrabe jako silenej nebo necha prokluzovat jedno kolo vysokou rychlosti treba na ledu nebo na snehu. Mel jsem rozebranou prevodovku ve ktere byl v diferaku normalne jeden satelit tak zadrenej na cepu az k nemu byl privarenej...

to mluvis ke me bejku, mas na mysli muj problem???muzes mi blize popsat kde nebo jak ten satelit poznam, ja tedy s preludou nehrabu, tyhle leta uz mam za sebou, nicmene ted pres zimu se mi kola dost protacej, jezdim do prace kde se silnice davakrat neudrzujou takze vlastne hrabani je na dennim poradku, HaHaaa popripade co stim delat,

dnes jsem zkusil viz. vejs co psal prelude, autem ani nehnu ani na 3 ani na zpatecku, jen ho rozhoupu, ovsem pri tom houpani jsou slyset ty zvuky (cvakani) ktere slysim po pojizdeni-rozjizdeni, jsou slyset u pravyho kola jako by od poloosy, nicmene nemuzu presne urcit, pri otevrene haupne slysim zvuky nekde u nebo pod prevoovkou pomooooooooc pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:56   Citovat  

Tak jim to tak ukaz v servisu a uvidis co ti reknou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 23:58   Citovat  

Ahoj Preluďáci, prosím stojim před problémem který musím zítra objednat.
Spodní čepy v předu.
Nevíte jaké mají mit rozměry ???
Na webech rozměry vůbec neuváději a když tak u každého výrobce čepu jiný ??
Díiky moc za pomoc ! H+
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 0:44   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ahoj Preluďáci, prosím stojim před problémem který musím zítra objednat.
Spodní čepy v předu.
Nevíte jaké mají mit rozměry ???
Na webech rozměry vůbec neuváději a když tak u každého výrobce čepu jiný ??
Díiky moc za pomoc ! H+
s tim sem s taky uzil naštvanej u p4g
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 0:45   Citovat  

prelude2.0i napsal:
s tim sem s taky uzil naštvanej u p4g

Noo aaa co si nakonec koupil...aspon značku !!! at se hnu, čepy jsou stejné P4G a 5G
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 0:51   Citovat  

kachnacrx napsal:
Noo aaa co si nakonec koupil...aspon značku !!! at se hnu, čepy jsou stejné P4G a 5G
555 to urcite znas.nesedely tam vubec zadny ktery sem obednal a nakonec na vrakaci v uvalech u prahy mi rekly nojo tam pasujou z legenda zastrachal v supliku a vyndal dva uplne nove zabalene a sedely perfektne je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 0:55   Citovat  

prelude2.0i napsal:
555 to urcite znas.nesedely tam vubec zadny ktery sem obednal a nakonec na vrakaci v uvalech u prahy mi rekly nojo tam pasujou z legenda zastrachal v supliku a vyndal dva uplne nove zabalene a sedely perfektne je to dobrý

No to že nesedí o tom už jsme se kdysi přesvědčili...hele dikec.
Jinak jo už sem si všiml u nějaké nahrady že je to i v legendovi.No a nechces zastrachat v šuplíku jeste jednou pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Diky za info
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 1:06   Citovat  

kachnacrx napsal:
No to že nesedí o tom už jsme se kdysi přesvědčili...hele dikec.
Jinak jo už sem si všiml u nějaké nahrady že je to i v legendovi.No a nechces zastrachat v šuplíku jeste jednou pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Diky za info
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný akorad nevim z jakyho legenda Se stydím to bude asu fuk rekl bych ze stejnyho roku jako prelude.mam jeste nekde fakturu od tech cepu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 19:54   Citovat  

Tak a je hotovo muhehe - koupil jsem nový uhlíky - 20 Kč - musel jsem je sice malinko přibrousit, ale byla to brnkačka - auto sem měl teď nastartované - nic nezajiskřilo, z ničeho se nekouří, dobíjení nesvítí - tak to snad bude OK Úsměv A de se na další neduhy ......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 20:36   Citovat  

prelude2.0i napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný akorad nevim z jakyho legenda Se stydím to bude asu fuk rekl bych ze stejnyho roku jako prelude.mam jeste nekde fakturu od tech cepu

Takže objednáno YAMATO přímo v hondě , tak doufám že sednou. je to dobrý
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 21:01   Citovat  

tak schválně, za kolik?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 21:08   Citovat  

majkl_l napsal:
tak schválně, za kolik?

YAMATO 376,- / Ks je to dobrý mylsim že cena dobrá na akutní řešení,jinak zančka555 za 640,- / Ks, Rouvile za 448,-/Ks. Originál Honda stojí 2000,-/pár.
V těvh náhradách mi říkal že je to vcelku jedno jaká je to značka.Je to prostě náhrada.Hlavne prý ne OPTIMAL..a to sem už slyšel z více stran.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 21:28   Citovat  

takze ja snad problem budu mit v sobotu na dobro kooooneeeecneee taky vyresen.

spatna prevodovka, spojka, diferencial, zapeceny satelity atd nic takoveho Se stydím dnes jsem byl u Lukase (Lokky666), ktery mi to zcihnul a dosel k zaveru, SPATNE SILENTY, ale ne co rikal mechanik v servisu na prevodovce a u chladice, ale vzadu na motoru a na strane ridice jsou total ale total v kiss me , u chladice dobry taky moc neni, ale ten slepime asi. ty woe kdyz Lokky pri otevreny haupne turoval a popojizdel cumel jsem jak blazen co mi tam ten motor dela Tak to koukám! div mi nevyskocil z auta do naruce pořádnej výtlem vule jako prase vrti se mi tam jak.... pořádnej výtlem takze zitra jedu pro silenty na Pribram k Pavlovi a v sobotu bude vymena, tak snad bude vse ok je to dobrý
pristi tyden dam jeste auto do renovecar, na vytlaceni promackliny na blatniku co do me jeden dement nacouval jeste vymena pozicky a preludka bude zase cajk je to dobrý kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 22:02   Citovat  

kachnacrx napsal:
YAMATO 376,- / Ks je to dobrý mylsim že cena dobrá na akutní řešení,jinak zančka555 za 640,- / Ks, Rouvile za 448,-/Ks. Originál Honda stojí 2000,-/pár.
V těvh náhradách mi říkal že je to vcelku jedno jaká je to značka.Je to prostě náhrada.Hlavne prý ne OPTIMAL..a to sem už slyšel z více stran.
tak na 2.0 mozna sednou ale na 2.2 to byl megaproblem a ty 555 za 640 to souhlasi je to dobrý ty yamata mi tam nepasovaly Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 22:23   Citovat  

prelude2.0i napsal:
tak na 2.0 mozna sednou ale na 2.2 to byl megaproblem a ty 555 za 640 to souhlasi je to dobrý ty yamata mi tam nepasovaly Ble

Dík to si mě potěšil, snad tti dali nějaké jiné protože 2.0,2.3,2.2 jsou stejné.
Jak ti nepasovaly?,mensí nebo větší ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina