Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie s atestem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 17:25   Citovat  

Neznate nekdo nejakou firmu ktera to dela za dobry peníz?
S atestem? Nekde okolo vsetina,zlina, frydku mistku,ostravy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
noreking je teď offline  noreking
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 18:20   Citovat  

znam jednoho kluka ... zitra za nim jedu delat na svoji Hondu foile s atestem.... dela to kousek od Zoo v Ostrave.. pokud bys chtel tel.cislo muzu poslat pres SZ jinak vyjdou na +- 3tis... komplet auto ( zaruka, Atest)

maximalni spokojenost ..... na pockani cca 3 hodky... aspon ze je kousek za Zoo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 19:01   Citovat  

Pisu na icq ale bez reakce, jak budes nejak moct, posli mi prosim cislo. Jo a pak napis jak jsi dopadl jak to vypada a co to stalo a ukaz nejake foto. OK diky.
   Návrat  
Váša je teď offline  Váša
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 20:48   Citovat  

nechci te odrazovat ale folie s atestem muzes dat pouze na zadni okna.na ridicovy a spolujezdcovi na predni folie atest uz neexistuje.jedina moznost je nechat zakourit strojne potom dostanes stempl do tech. prukazu a muzes policii meetallll
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:43   Citovat  

predni okna propustnost 75% a Atestem !!! A policajta by si musel hodne :mravenec: aby se ti dival na folie jinak ja si davam vsude 95% zatmaveni ... mel sem to na autech uz od 18 let asi 5-6 aut a nikdy sem nemel problem maximalne na STK ..ale to se da vzdycky poresit
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:59   Citovat  

noreking napsal:
predni okna propustnost 75% a Atestem !!! A policajta by si musel hodne :mravenec: aby se ti dival na folie jinak ja si davam vsude 95% zatmaveni ... mel sem to na autech uz od 18 let asi 5-6 aut a nikdy sem nemel problem maximalne na STK ..ale to se da vzdycky poresit

ale ven moc nejezdíš,viď? Úsměv
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 22:16   Citovat  

spoon napsal:
ale ven moc nejezdíš,viď? Úsměv

Tak to bych zrovna dvakrát neřekl Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 22:29   Citovat  

Robik napsal:
Tak to bych zrovna dvakrát neřekl Velmi šťastný

No s 95% zatmavením bych moc za hranice nevykukoval.Nejednou jsem viděl německý cajty,jak to kluka donutili na předních oknech strhnout,jinak by nemohl pokračovat v jízdě Tak to valím bulvy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 22:38   Citovat  

jezdim celkem dost bych rekl sice moravu nevim jak v cechach a nikdy sem nemel problem s policajtama ( mozna sem trefil jenom na ty hodne Úsměv)...a na tech nemeckych hranicich to mas pravdu ale tam asi nikdy nepojedu takze to uz vubec neresim... uzsem si na ty folie zvykl proste ze do auta videt nejde takze si na lidi muzu ukazivat fakace pres okna a nemusim jak ALI-G rukou pod dverma Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 0:01   Citovat  

noreking napsal:
jezdim celkem dost bych rekl sice moravu nevim jak v cechach a nikdy sem nemel problem s policajtama ( mozna sem trefil jenom na ty hodne Úsměv)...a na tech nemeckych hranicich to mas pravdu ale tam asi nikdy nepojedu takze to uz vubec neresim... uzsem si na ty folie zvykl proste ze do auta videt nejde takze si na lidi muzu ukazivat fakace pres okna a nemusim jak ALI-G rukou pod dverma Velmi šťastný

jj,já to myslel za hranice Čr,u nás je to celkem v poho,záleží na koho narazíš Mrk Na nový auto si chci dát taky folie,teda film,ale jen s atestem,protože 80%km najedu za hranicema.Eu atesty od nás akceptuje,jen budu muset zjistit,jak se na to dívaj kucí švýcarští to mi hlava nebere
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 0:10   Citovat  

kdys uz jste u toho, co mi doporucite na auto

tudy odkaz

tudy odkaz

ty svetlejsi nebo ty uplne tmavy? Popripade oboje ze bych dal ty tmavy uplne dozadu a dopredu ty svetly?Úsměv

jaky mate nazor? diky :hehe:
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 14:42   Citovat  

BrnďaCivic napsal:

jaky mate nazor? diky :hehe:

můj názor je ten žy tyhle fólie onen zmiňovaný důležitý atest vůbec nemají Mrk
ale možná se pletu Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 15:27   Citovat  

folie nalepeny, zase sem byl maximalne spokojen.... jinak sem tam hodil i Koni podvozek -40mm s nastavitelnou tuhosti ... pekne sedi na ceste OK

na rodinne auto staci ...jinak uz nic do nej nebudu vrazet ....co se tyce stylingu a tuningu Mr. Green

Image00001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Image00001.jpg, 167.79 kB

Image00002.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Image00002.jpg, 177.01 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 15:29   Citovat  

Takže vsechno jsem zjistoval a byl i na STK.
Dozadu a na zadni okno si folie muzu dat jake chci ale musi mit atestaci a člověk ktery je lepi ji musi mit taky.
Na předni dvere je omezeni 25% propustnosti a je na ně taktéž atestace.
Stitky muzes dopstat pod kazdou folii na všechny okna, ale jenom jestli chces.
K tomu všemu dostaneš jestě kartičku s atestaci a puvodem. Tam jsou vsechny okna a u nich dopsane folie nebo jsou proskrtle okynka.
Na stk bez atestu nemas sanci a to ikdož ho mas a prospustnost se snižuje.
Prý mají měrak.
Takže tak. Úsměv Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 15:33   Citovat  

Ano na STK musis mit propustnost 75% ale i tak musi byt Atest to mam ...karticku sem taky dostal ... a policije na to chcije... a na STk se da vzdycky domluvit s petikilem Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 15:39   Citovat  

Neříikam ze nemuzes dostat tmavši na předek s atestem, ale pak je pravě ten zminovany problem na STK ale znamí to řeší tak jsem v klidu. Jo a nebo to pětikilo. Hihi Jinak jak jsi s tim tomašem spokojeny? Zatím je nejlevnější co jsem hledal, jaka je kvalita?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 15:55   Citovat  

Nechci strašit ale co když jim na STK dáte to pjéééťo do kapsy a všechno bude oki, ovšem do té doby dokud se nestane nehoda, kterou třeba vy nezaviníte a pak 'někdo' to změří a zjistí že to ty podmínky nesplňuje a tím pádem by se teoreticky finanční i právní odpovědnost na té nehodě převedla na vás. Moc do téhle problematiky nevidím a nevím jak to chodí ale kdysi mě s tím něko strašil skrze velikost kol, v případě že by na autě byly kola co tam podle TP nemají co dělat tak vina přechází na mě. Nevím jestli to tak ve skutečnosti funguje, možná je to jen mýtus, v tom případě budu rád když mi to někdo osvětlí Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:01   Citovat  

daviii napsal:
Nechci strašit ale co když jim na STK dáte to pjéééťo do kapsy a všechno bude oki, ovšem do té doby dokud se nestane nehoda, kterou třeba vy nezaviníte a pak 'někdo' to změří a zjistí že to ty podmínky nesplňuje a tím pádem by se teoreticky finanční i právní odpovědnost na té nehodě převedla na vás. Moc do téhle problematiky nevidím a nevím jak to chodí ale kdysi mě s tím něko strašil skrze velikost kol, v případě že by na autě byly kola co tam podle TP nemají co dělat tak vina přechází na mě. Nevím jestli to tak ve skutečnosti funguje, možná je to jen mýtus, v tom případě budu rád když mi to někdo osvětlí Mrk

No myslím že na tomhle neco bude,ale nebude to třeba na stejne urovni jak kdybys nemel techničak nebo řidicak.
Takže trochu asi za to budes moct pokud po necem budou pídit, ale ty folie muzes jednodosue strhnout.
A teď bonbonek na konec, tobě to vlastně muže byt uplne jedno, tys atest dostal, nahaneli by cloveka kdo ty folie a test nalepil Mrk přátele Takže všechno v pořadku, šak tys nevedel ze ti tam lepi bez atestu a da ti ho tam na černo.
Ten co to udelal ma atestaci tak to ma delat tak jak je v zakoně. Cool
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:03   Citovat  

daviii napsal:

Ve zkratce: cokoli není v TP (kola) nebo nemá atest (folie, spoilery), tak hrozí, že někdo tvoje auto shledá nezpůsobilé provozu na silnici a už jen tím,že s ním jedeš je přestupek, toho se chytne pojišťovna a nezaplatí Ti... Jestli na Tebe rovnou hodí vinu za nehodu, nevím, ale možné to je (jako všechno u nás...).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:04   Citovat  

Asi by to tak teoreticky mohlo být,jenže u nás nefunguje CSI,tak bych se takového šťourání nebál..
Aqwertzz:na země mimo EU si nic nevypátral?Mě by zajímalo to Švýcarsko Se stydím
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:11   Citovat  

noreking napsal:
folie nalepeny, zase sem byl maximalne spokojen.... jinak sem tam hodil i Koni podvozek -40mm s nastavitelnou tuhosti ... pekne sedi na ceste OK

na rodinne auto staci ...jinak uz nic do nej nebudu vrazet ....co se tyce stylingu a tuningu Mr. Green

Moc pěkné! Na živo to vypadá ještě lépe...včera jsem to viděl na vlastní oči a i když tam nebyly ještě folie tak to snížení tomu fakt prospělo OK
Doufám že dostojíš tomu co si říkal a že už jiné auto než Hondu kupovat nebudeš Je to tam.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:18   Citovat  

Myslím že velká část firem, co nabízejí fólie s atestem to stejně nedělají tak jak by se mělo. Několikrát jsem viděl tmavou fólii s atestem i na předních oknech. Výsledkem je pak to, že folie má sice atest, ale na použití na zadní okno...nikoliv na přední.
Pokud má někdo zájem, myslím že tohle jsou platná pravidla pro zatmavování skel, včetně firem co mají atest na montáž a výrobců folií s atestem
odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 16:41   Citovat  

Na zahraniči jsem se vubec neptal.

A jak řika marab nektere firmy totak delají.
A nebo nekomu nedela problem si ten stitek pod folii hodit sam, akorat pak nema takovy ten techničaček od firmy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 17:21   Citovat  

jj takže podle MD by tak nějak obecně a zjednodušeným pohledem mělo platit že 'pokud není řidič zřetelně vidět(což znamená propustnost menší než 70%)) tak folie pápá

noreking - takže jak tak koukám na ty tvoje přední folie tak myslim že by se Ti to mohlo lehce stát Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 17:34   Citovat  

Noreking ma atest na skle i atestovy technicacek, takze papa nebude. Maximalne na te technicke.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 18:33   Citovat  

ee to neni pravda...je evidentní že ty jeho přední folie (ikdyž mají atest, jenže ten se vztahuje na zadní okna) mají propustnost o hodně menší než je 70% a řidič prakticky vůbec není vidět což je v rozporu s tou vyhláškou MD takže
a) technickou by to nemělo projít
b) policajt může to auto uznat za nezpůsobilí k provozu a jak už sem někde četl; donutit řidiče aby ty fólie na místě strhl nebo neprodleně nechal odstranit

To že ta firma mu dala na přední okna atestovaný fólie co se dávaj na zadní okna na STK ani policajty zajímat nebude, to už je problém jeho, to už si s nima musí vyřidit on.
Aspoň podle mě...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 18:37   Citovat  

něco ve středních čechách??? Praha a okolí by nebylo? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 20:52   Citovat  

On dostal folie s atestem, vubec se nemusel ptat jakou potrebuje propustnost.
Proste to tam dala firma a tecka, pokutu dostat za firmu nemuze. Policie muze max uhanet firmu a sebrat ji atestaci.
Na technicke samozrejme neprojde ale to jsme resili, bud znamy nebo uplatek.
Odpovednost majitel auta nema, nemuze vedet jake tam patri propustnosti aby tam byl atest.
Mrk
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 21:03   Citovat  

Aqwertzz napsal:
On dostal folie s atestem, vubec se nemusel ptat jakou potrebuje propustnost.
Proste to tam dala firma a tecka, pokutu dostat za firmu nemuze. Policie muze max uhanet firmu a sebrat ji atestaci.
Na technicke samozrejme neprojde ale to jsme resili, bud znamy nebo uplatek.
Odpovednost majitel auta nema, nemuze vedet jake tam patri propustnosti aby tam byl atest.
Mrk

to se mi zda divne...prece kdyz si to tam daval, tak si mel zjistit co tam byt muze a co ne. A kdyz uz jsme u toho, tak neznalost zakona neomlouva KO
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 21:04   Citovat  

Spíš bych řekl,že u nás to bude fungovat tak,že já slíznu pokutu,kterou pak můžu vymáhat z firmy,která mi dala folie "s atestem" HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie s atestem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina