Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zvířata na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Nejzábavnější zvíře
Srnka
35%
 35%  [ 5 ]
Zajíc
21%
 21%  [ 3 ]
Divoké prase
14%
 14%  [ 2 ]
Kočka
0%
 0%  [ 0 ]
Kuna
0%
 0%  [ 0 ]
Křeček polní
21%
 21%  [ 3 ]
Lyška
7%
 7%  [ 1 ]
Jezevec
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 0
Celkem hlasů : 14

Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:45   Citovat  

Jednou, bylo popršený, jsem si to mazal z kopce a už z dálky jsem viděl srnku.Tak jsem přibrzdil a pomalu jsem dojížděl k ní.Když jsem byl u ní tak 50 metrů, skočila přes příkop na silnic a podjeli jí nohy.Ta hodila takovou masku že jsem se z toho málem pocvrkal smíchy. Někdy je s nima aji zábava.Nejlepší bylo jak jsem měřil jednomu zajíci jakou utíká rychlostí.Když mě to už nebavilo, tak jsem zastavil a zhasl světla(bylo to v noci)A když jsem je rožl, zajíc seděl pořád před autem a dejchal jak sentinel.Třeba má víc lidí takové zkušenosti se zvířaty.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:51   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem to jsem ještě nezažil, fakt dobrý příhody HaHaaa
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:55   Citovat  

Ja jich par mam ale vsechny jsou smutny Ble
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:56   Citovat  

jo ten zajic byl asi fakt dobrej loool mam zivou predstavivost.. btw. kolik si mu nameril?
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:58  Naposledy upravil Roverman dne 17.8.2007 , 16:02, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

No to jednou se mnou bežel zajíc dobrej půlkilák vedle auta, a já ho nechal ať si běží. (No a pak jsem ho přejel a pak zpátečku, zarejdoval jsem si na jeho hlavičce a prohrábl, týden jsem pak vyndaval kousky jeho hlavy z podběhu! ) Nee to byla legrace i když hnusná, já zvížátka rád. svatoušek A srnku jsem potkal naštěstí jen na dálku, ale jednou to bylo tak 0,00001s mi proběhla v 80tce před autem, a pak jsem jel jak zes.anej až domů.

Jinak jak už jsem psal v Honda dnes, teď testujou nějaký nový patníky svítící kolmo do polí a lesů, takže ta srnka nebo kanec jeden, ví už do předu že by mohl bejt průšvih. Mohlo by to fungovat :idea
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 16:00   Citovat  

Jednou jenom srazeny zajic, nic zabavneho. Smutný
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 16:01  Naposledy upravil Ludva dne 17.8.2007 , 17:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dark napsal:
Smutnejch mám taky hodně, ale naštěstí se mezi nima najdou i srandovní.Moje smutný setkání se zvířaty-Srnka 3x
-Liška 1x
-Kočky,zajíce,křečky nepočítám.To bylo auto ok. Úsměv Vlastně až na jednoho zajíce.Parchant jeden HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 16:03   Citovat  

Bitkar napsal:
jo ten zajic byl asi fakt dobrej loool mam zivou predstavivost.. btw. kolik si mu nameril?
To si fakt už nepamatuju.Myslím kolem 40 km/h Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 16:05   Citovat  

me se podarilo prejet kolem leticiho ptaka, smutny ale kuriozni... priletel zprava, lekl se me, tak blbec zabocil vpravo, tzn. ze letel presne predemnou- v mym smeru, pak slitl niz asi aby dostal rychlost nebo co a vlitl presne pod levy predni kolo.... sem nic neudelal ani protoze to sem proste necekal, ze jeste slitne niz a primo pod kolo,.. nebo to udelal schvalne, opustila ho ptacice.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 16:06   Citovat  

Ludva napsal:
dark napsal:
Smutnejch mám taky hodně, ale naštěstí se mezi nima najdou i srandovní.Moje smutný setkání se zvířaty-Srnka 3x
-Lyška 1x
-Kočky,zajíce,křečky nepočítám.To bylo auto ok. Úsměv Vlastně až na jednoho zajíce.Parchant jeden HaHaaa

Tak s lyškou jsi mne dostal. pořádnej výtlem Sorry.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 17:01   Citovat  

Ja vzal jednou lisku, skocila mi pod predek, nedalo se nic delat. Citil a slysel jsem ji pod celym spodkem. Rikam si: naraznik je v pi*i a urcite i neco vic podle ty rany. Zastavim o kus dal a vse nastesti OK. Jen zrzavy chlupy po ni zustaly na narazniku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 17:59   Citovat  

No zabavnejch moc taky nenama, ale nedavno jsem jel po dalnici smer Norimberk a dojela me nejaka octavie s ceskou SPZ a typ se moh ublikat k smrti, protoze jsem jel za nejakou A8mickou a jeli sme asi jenom 170, coz je zhruba o 15 min, nez naplno jede jeho octavie, takze se citil k smrti dotceny. Pan v A8 si toho vsimnul, slapnul na to, ja taky a octavie v nedohlednu. Pak zase zpomalil, tak jsem ho zacal predjizdet. No a v tom koukam, ze ma za oknem tri ty samy psy, co jsem vez ja. Rastak si toho vsimnul taky, stoupnul si k okynku a zacal knucet. Pan si toho vsim taky, tak na me zamaval, zpomalili sme a pani co sedela vedle nej uakzala jejich psum k okynku. Ty tam okamzite nabehli a pak na sebe zacali pres okynko delat neskutecny veci - skakali, mlatili hrackama do okynka, knuceli, litali po aute jak blazni a proste si pres okynko spolu hrali - no kdo videl Rastyho na Honday si to umi predstavit. Nakonec sme zastavili na pumpe a zjistil jsem, ze pan dela neco ve farmacii a pani si zalozila chovnou stanici na tohle plemeno.

Behem toho nas teda znova dojela ta octavie, znova blikal jak vocas i kdyz videl, ze ho poustime a kdyz nas predjizdel, tak si jeste zatroubil na oslavu vitezstvi....
   Návrat  
Fixx je teď offline  Fixx
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 18:52   Citovat  

To kamos valil s otevrenym okynkem spolujezdce a nabehla mu do boku srna z lesa. Asi v te rychlosti nabehla primo do toho okynka a to ji amputvalo hlavu. Takze vedle nej pristala hlava a telo zustalo nekde u silnice. Docela mazec.
   Návrat  
hóky je teď offline  hóky
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 19:49   Citovat  

No kolikrát si taky říkám že platit v ZOO se nevyplácí potkávám ho skoro celé po cestě do brna každou noc ted v létě.Taky jednu srandovní mám, jedu si tak v klidu do zatáčky a tam si hrají tři liščata skáčou po sobě a válejí se po půl silnici tak přibrzdím a projedu kolem nich,myslel sem že utečou ale vůbec nic jakobych tam vůbec nejel hrají si dál. Úsměv
Úsměv
   Návrat  
Neph04 je teď offline  Neph04
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 22:31   Citovat  

Tatka mel prihodu se psem.. projizdel nejakou vesnici a uprostred silnice chodil pes.. sem a tam, ale porad nesel objet Úsměv Tak tatka zatroubil klaksonem v domeni, ze to tomu psovi dojde, ale misto aby nekam uskocil, tak se svalil na bok na zem a predstiral mrtvyho Úsměv
Aspon prestal chodit, tak to slo objet. Velmi šťastný Kdyz ho minul, tak pes vstal a znovu se vydal na prochazku. Tak to valím bulvy
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 17.8.2007 , 23:16   Citovat  

toz zvirata u me zatim docela dobre.
Jednou z brzkeho rana se ritim z Mostu na chlumecky zamek. Asi tak kolem seste rano. Oci zavrene, jedu do kopce a najednou me kamos varuje, ze se tam na horizontu hejbe "trava". Zpomalim a ona bachyne (partnerka dikocaka) jako slon velka vystrci kus tela, rozhledne se a vyjde si honosne do stredu silnice. Primo na vrcholu silnice. Tam se zastavila, cucim na ni jak puk a dobrzdim. Asi 5 sekund na to vybehlo poslusnym krokem 6 selatek, jak spartoska na Strahove. No doslo posledni do bezpeci "travy" na druhe strane a ona ladnym pohybem odesla take. Hned jsem si vzpomenul na skolku a pani vychovatelku s mavatkem Úsměv
Musim proste rici, ze ta divoka svine to mela dobre udelane, primo na horizontu, kde jde videt z obou stran, jeste kdyz neni provoz ... lecktera blondcka by ji mohla zavidet Cool
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.8.2007 , 12:09   Citovat  

Ja jel jednou po uzke ceste a primo uprostred celkem rychle utikal nejaky pes. Chvili sem jel za nim v domeni ze po chvili snad uhne. Pak me to prestalo bavit, tak sem zatroubil a on misto toho aby uhnul tak jeste pridal:DVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný
Dalsi prihoda byla s ježečkem:) Jel sem po široke dvouproudovce, už byla tma a najednou neco kličkuje po cele ceste, tak sem instinktivne zašlajfoval na miste. Koukam a to ježek:) Otočil se na me, kouknul, jakoby podekoval a bežel dal pres cestu:) Docela by me zajimalo co si myslel typek za mnou ktery musel taky zastavit, kdyz videl jak mi z pod cumaku vybehnul ježek:)
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 19.8.2007 , 22:49   Citovat  

FastCivic napsal:
Ja jel jednou po uzke ceste a primo uprostred celkem rychle utikal nejaky pes. Chvili sem jel za nim v domeni ze po chvili snad uhne. Pak me to prestalo bavit, tak sem zatroubil a on misto toho aby uhnul tak jeste pridal:DVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný
Dalsi prihoda byla s ježečkem:) Jel sem po široke dvouproudovce, už byla tma a najednou neco kličkuje po cele ceste, tak sem instinktivne zašlajfoval na miste. Koukam a to ježek:) Otočil se na me, kouknul, jakoby podekoval a bežel dal pres cestu:) Docela by me zajimalo co si myslel typek za mnou ktery musel taky zastavit, kdyz videl jak mi z pod cumaku vybehnul ježek:)
hlavně, že to ten týpek dobrzdil :mrk:
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.8.2007 , 23:11   Citovat  

Ve slatine na terase jsem ve 160 jakymjsi vyrem nebo tlakem nebo nejakym tim fyzikalnim zpusobem zvedl ziveho bazanta od zeme (sedel u krajnice)a letel mi primo na celni..nastesti to vzal jen ocasem a letel dal...musel jsem zastavit a zapalit si naštvanej
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2007 , 8:49   Citovat  

no já když jsem rekonstruoval byt tak jsem jezdil často s vozejkem kolem obory hvězda a tam u zadního vchodu je taková úzká ulice a podél obory je vysoká zeď takže když odtamtud někdo vyběhne tak nestačíš nic. No a tak si to tam šinu s naloženým vozíkem asi 30 nebo 40 a když míjím ten roh vysoké zdi tak najednou vidím že mi do boku běží pes velkej jako kráva (byla to doga), pak jsem uslyšel takový plesknutí (to už jsem brzdil) a vidím ve zpětným zrcátku jak pádí zpátky do obory ani se nezastavil. Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Vylezu z auta a koukám jak puk co se děje, pes nikde, páníček nikde. Koukám na auto, nikde nic, prohlížim vozejk a vidím oslintanej blatík Tak to koukám! Pejsek naštěstí dostal jen pohlavek od blatníku, to ho otočilo o 180° a možná si ani nevšimnul že najednou běží v opačným směru... Cool Cool Cool
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2007 , 9:51   Citovat  

PreludeZ napsal:
...tak si to tam šinu s naloženým vozíkem asi 30 nebo 40 ... Pejsek naštěstí dostal jen pohlavek od blatníku, to ho otočilo o 180° a možná si ani nevšimnul že najednou běží v opačným směru...
pořádnej výtlem OK wokurka
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2007 , 10:28   Citovat  

No ja mel malem na svedomi 667-1, jednou kdyz jsme jeli z PB do andelskych schodu cca .80 tak si rikam kua nejaka taska bila na silnici ... no a pak uz sem videl jen MEGA OBROVSKOU (_|_) jelena ... no jelena to byl snad SOB jak to bylo obrovsky. Mijel jsem ho o cca metr a nic prijemnyho teda. Pupu az do Prahy chudak skoro nemluvil Úsměv - ten si prohlidnul jeho ocni belmo setsakra zblizka HaHaaa ...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2007 , 11:41   Citovat  

moje pritelkyne mi jednou vypravela: pomala silnice v sidlisti, prechod pro chodce... najedou ridic zastavuje, za nim zastavuje dalsi... chvili ceka co se deje, protoze neni nic videt, pak troubi, pak se rozjizdi a jde ho objet. V tom ridic prvniho auta rychle vybiha z auta a zastavuje druhyho. Ten zastavi, vybehne a nasrane zacne na prvniho ridice proc zastavil, ale hned se zasekne kdyz vidi, ze po prechodu prechazi v klidu jezek. Tak na nej cumeli oba jak puci. Jezek bezpecne presel po prechodu, oba ridici se tomu zasmali, potrasli si rukou a jeli :)
Inteligentni to jezek, co prechazel po prechodu se svym pravem prednosti pred autem :) fakt bomber. No musela to byt dojemna scena.
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:34   Citovat  

Tri kocky(jedna spachala harakiri z boku do dveri),kane,holub antenou a taky uz i hlodavce :fnuk: Clovek nechce a prece se to stane Bueee
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:37   Citovat  

Ja jsem jednou potkal za horizontem dve lisky nastesti obed stihnuli utect pac jsem dupnul na brzdy a to je vyrusilo... neco tam zrali uprostred silnice jeste se ze tam nepasli kravy Úsměv))
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:47   Citovat  

drone napsal:
Ja jsem jednou potkal za horizontem dve lisky nastesti obed stihnuli utect pac jsem dupnul na brzdy a to je vyrusilo... neco tam zrali uprostred silnice jeste se ze tam nepasli kravy Úsměv))

to je stacily ty lisky totiz sežrat muhehe
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:48   Citovat  

klema napsal:
drone napsal:

HA Úsměv pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:52   Citovat  

drone napsal:
klema napsal:
drone napsal:

HA Úsměv pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jak jinak si to vysvetlujes?Kravy by nesezraly ty lisky nebo jo? zmatenej
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:52   Citovat  

papa
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:54   Citovat  

klema napsal:
drone napsal:
klema napsal:
drone napsal:

jak jinak si to vysvetlujes?Kravy by nesezraly ty lisky nebo jo? zmatenej

Je to takhle Úsměv : byli tam kravy ale ty se nechali sezrat vlkama Úsměv a pak uz tam zbyli jen zbytky z krav co dojidali ty lisky. Ouk? Úsměv pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zvířata na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina