Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nedělní výlet aneb když se jede kupovat auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:15  Naposledy upravil Henges dne 19.2.2008 , 13:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

V sobotu jsem zamáčkl slzu a zamával mému civíšku který ted prouzdí Ostravou. No žal se nejlépe zažene jak jinak než novým miláčkem a tedy hned po příjezdu domů jsem začal řezat vlny po internetu a hledat nového mazlíka. Padl mi do oka jeden inzerát. Beru telefon, volám a domlouvám prohlídku na nedělní poledne. Majitel se zdál solidní a po několika ujištění že auto je v bezva stavu, bez koroze a at dojedu že určitě to stojí za to. Hned jsem tedy zverboval Doomma, ten zažádal o povolení své ženy a výlet do jednoho českého městečka za Hradcem Králové byl domluven. Ještě jsem přivzal Mikiho aby mi nebylo v zadu v aute smutno HaHaaa a v deset ráno jsme vyrazili. Cesta byla dlouhá ale cestu nám zpříjemnoval Doommuv 150decibelovy výfuk a 1000watté repro hned za hlavou HaHaaa

Asi za 3 hodiny jsme byli na místě. Majitel v montérkách s čepicí na škeble nás směle přivítal a představil nám svoji krásku. Proste dokonalá, snad každej díl karoserie byl profesionálně stříkán místy i snad sprejem Velmi šťastný , rez na nás koukala mile a interiér taky překvapil dokonalou upravou asi pilkou pod radiem, dírkama a propáleninama v sedadle je to dobrý No nic, dem to projet. Autí jelo dobře i když teda nejsem zvyklej jet rovně a volant držet tak že ramena ukazují za deset pět HaHaaa tak jízda byla docela přijemná. No Mikiho odhad byl asi o 30tis mín HaHaaa a po pravdě to tak pomalu odpovídalo. No nic, co ted. Autí samo že neberem. Chytl nás hlad a tak jsem zavítali do noblesní restaurace. Jasnačka že jsme nedělali ostudu, jsme moraváci né pořádnej výtlem Tam se velice líbilo Mikimu. Kde taky seženete oběd za cca 20kč. Samo že to nebyla akce ale číšník z nás byl asi tak paf že se nějak přepočítal a Miki z toho byl ještě půl dne hotovej Hihi

no nemohl se pořád dopočítat pořádnej výtlem

Mezi tím jsem dostal od kamaráda nějaké echa na další autí z Prahy. Když už jsme tu si říkáme tak toho využijem. No Praha byla nedaleko ale myslím že to bloudění po Praze nás stálo víc kilometrů než cesta z Hradce Velmi šťastný No samo že jsme si nepřipustili náš špatný orientační smysl a svedli jsem vinu na tamagoči... teda Doommovu gpsku šuk
Bazar jsem po nějaké době ale nakonec zdárně našli. Bazarník už nás vyhlížel asi už i znechucený čekáním a X hovory že jsem opět na jiném místě uplně jiným směrem HaHaaa No zkrátím to. Autí jak uvádel po telefonu bez rezi opět zdárně kvetlo i když jaro je ještě nějakej ten pátek v nedohlednu. Největší šok ale nastal když jsme zjistili že nemá ani kapku oleje na měrce Tak to koukám! Chvilku jsme ještě oblbovali bazarníka ale nakonec jsme ho opustili s tím že je to bezva autí ale chceme jiné šuk Poslední reálná možnost v 18:00 byla Česká Lípa. No Doomm měl být ve 22:00 v práci tak váhal ale byl ukecán a cesta započala. Praha nám ukázala aspon své večerní krásy v.... zácpě

Cesta se tedy prodloužila a na místo jsme dojeli kolem 19hodiny. Autí stálo trošku víc než jsem měl u sebe, nějaké ty vady na kráse taky byly ale bylo rozhodně nejlepší za ten den co jsme viděli. Po dlouhém váhání jsem ale nakonec řekl "Ano, beru si tě za... svoje" Úsměv Už to nebudu natahovat. Domu byl start kolem 21hodiny. Cesta byla unávná ale zážitek z jízdy to vyrovnával. No... a co že jsem si to teda koupil...? Mrkněte sami. Zdravím vás všechy honda bando, váš Henges Je to tam.

PS: v jednu ráno sice bylo pod nulou ale aspon pár km po Prostějově bez střechy muselo být Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:22   Citovat  

Pěknej článek,ale nějaký info k tomu trochu? Vti, ESi rok výroby atd snad později doplníš Úsměv
   Návrat  

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:25   Citovat  

a ja uz te chtel zdupat, ze si udelal pjeknou pitschowinu a prodal ten svuj šoukár, ale ta Targa to zachránila je to dobrý Tak wella km bez nehody. Co to je? ESi? Vem ji do Vyskova, sem zvedavy o kolik ti ujedu pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:29   Citovat  

Ty woe Velmi šťastný já to :mravenec:.Nechtěl jsi náhodou auto pro víc lidí? :hehe: Ale už se těším na Vyškov až se tam s ní ukážeš. je to dobrý
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:33   Citovat  

dobra storka..ale zkazil si to tim...ze si nenapsal CO TO JE ZA KARU OMG..jak muzes psat neco takovyho..a pak dat jednu "blbou" fotku ,kde je videt sotva barva a tvar auta Velmi šťastný .... posli pls plnohodnotne info Je to tam. Je to tam. Je to tam. pořádnej výtlem pořádnej výtlem boze
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:34   Citovat  

Pěkný povídání OK
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 22:08   Citovat  

Hezky napsaný... jsem zvědavej, co z toho vyrobíš za kopretinu Hihi Ale jinak přeju, ať slouží a ať Ti dělá Honda radost. Jinak trochu jsi jí popsat mohl... to jo Úsměv
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 22:28   Citovat  

a že každý za ušetřený love dostal megasnickers už nenapíše Hihi Byl to mazec den to jo, jen takových víc Úsměv 14h na cestách, za tu dobu by jsme byli v Chorvatsku pořádnej výtlem
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 7:45   Citovat  

Miki Civic napsal:
a že každý za ušetřený love dostal megasnickers už nenapíše Hihi Byl to mazec den to jo, jen takových víc Úsměv 14h na cestách, za tu dobu by jsme byli v Chorvatsku pořádnej výtlem
skoro v chorvatsku ... pres 700km jinak kdyby netlacil cas a mel bych odpoledni tak super rano-odpo-nocni vyjizdka Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 8:22   Citovat  

Nj psal jsem to v rychlosti tak teda ještě info Úsměv Je to Esi a tak mi v poho ujedeš FastCivicu, jede to lépe ale je to těžky na akceleraci oproti bývalemu civičkovi. Je to naprostá serie. Rok 1992/10, kromě vad na laku a nějaké té korozi je v pěkným stavu. Najeto cca 170tis km. Původem z Německa, ale mám to po jednom hondaři, nebo spíše po jeho přítelkyni z Českého Jíčína přátele Interiér je kromě popelníku pěkný akorát ta zima mě štve. Tu střechu tam chci co nejmín. Včera šla taky na chvilku dolu :hehe: ale bál jsem se těch mraků Velmi šťastný

Ludva: však mám více dveřé a více místné autí. Koupil jsem před dvěma týdny ještě showcar c5g 4d Mrk Akorát doufám že to uživím oboje Velmi šťastný
   Návrat  
DigX je teď offline  DigX
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 9:19   Citovat  

Gratuluji Hengesi k tvému novému Honda mazlíkovi!
Ta cesta, kterou si absolvoval mi připomíná tu mou v roce 2004, kdy jsem taky objížděl republiku a viděl samé rádoby super kousky v 1a stavu je to dobrý

Ten můj mazlík taky nevypadal úplně v kondici, ale byla to láska na první pohled. Pak mi ani nevadilo, že jsem přimhouřil oči nad některými nedostatky...

PB070001.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PB070001.JPG, 643.24 kB

P3170002.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P3170002.JPG, 632.3 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 9:25   Citovat  

Bezva příběh!
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 9:44   Citovat  

Luxusní příběh Henges! je to dobrý já jsem vždycky říkala, že v tobě něco je.. Velmi šťastný tak gratuluju a ať slouží!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 10:07   Citovat  

Úsměv díky

Verča: jo už jsi mi to jednou říkala HaHaaa
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 10:43   Citovat  

Český Jičín...?? to jsem nikdy neslyšel ...nebo moraváci dávaj před všechny nemoravský města ČESKÝ(-Á,-É)... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 10:50   Citovat  

sakra jsem se sekl. Byla to Česká Lípa pořádnej výtlem Se stydím
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 12:31   Citovat  

fakt pěkně napsaný Úsměv
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 12:36   Citovat  

Ajsik napsal:
Český Jičín...?? to jsem nikdy neslyšel ...nebo moraváci dávaj před všechny nemoravský města ČESKÝ(-Á,-É)... pořádnej výtlem

no to potom nechapu, ze se moje rodne mesto jmenuje cesky tesin ... kdyz je dokonce ne na morave, ale ve slezsku pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 12:51   Citovat  

kuaaa ceska lipa... tady ja bydlim.. hele pisni vic k tomu autu..... jezdej tu dve modry... tedy jedna uz asi ne...je to ta s cirou optikou nebo bez ciry?? Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 12:53   Citovat  

ha tak to bude ta bez ty ciry ze???Úsměv a nemaj jeste nahodou cernyho civica VTI????
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 13:08   Citovat  

Hurikan napsal:
ha tak to bude ta bez ty ciry ze???Úsměv a nemaj jeste nahodou cernyho civica VTI????
je to dobrý jj . Třeba sem pisne Mrk
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 13:37   Citovat  

Hurikan napsal:
kuaaa ceska lipa... tady ja bydlim.. hele pisni vic k tomu autu..... jezdej tu dve modry... tedy jedna uz asi ne...je to ta s cirou optikou nebo bez ciry?? Je to tam.

už jsem 2x potkal takhle modrou, v Boru...ale ještě před zimou...ani jednou nepozdravil to mi hlava nebere
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 14:35   Citovat  

jako tahle je fakt nej z tech 3 co jsme videli,a i od cloveka na HC se podle me se pohybujiciho se a znameho
ta prvni: lak jak po utoku amaterskejch sprejeru, horni cep pravyho kola v ****,lozisko v kole taky a i manzeta, prorezla dirka u zamku dveri,velkejma silentblokama sem se radci nezabyval, prolinal olej prez vanu,
ta druha..... taky prolinal olej, prozmenu levy zadni lozisko chyceny,olej na urovni ze ani na kousku rysky nebylo videt jestli je nebo ne,naboptnanej roh nad oknem to je asi tak vse .. pak uz to slo s kvalitou vzestupne Úsměv
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 21:07   Citovat  

Gratuluji ke koupi noveho HengesCar. Supr příběh.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:28   Citovat  

henges: byli jste se podivat na tuhle targu : targa vti
Znamy ma o ni zajem, tak aby nejel zbytecne, dik Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:38   Citovat  

jo a nemuzu si pomoct, ale pripominas mne jednoho ceskeho uspesneho kulturistu Úsměv viz odkaz Slavek Vinogradov
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:45   Citovat  

david.hammer napsal:
jo a nemuzu si pomoct, ale pripominas mne jednoho ceskeho uspesneho kulturistu Úsměv viz odkaz Slavek Vinogradov

no tak to je drsne....... to mi hlava nebere btw: ty delas do fitnes??? Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:54   Citovat  

ja prave nevim, jestli to je on, ale je mu hrozne podobnej, ja cvicim a proste se otohle zajimam a henges me ho hodne pripomina Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 23:03   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem sakra byl jsem odhalen Velmi šťastný No nejsem to já Hihi

Jinak k te zelené VTi. Nebyl jsem se podívat. Bylo to nad moji hranici finanční a navíc se mi absolutně nelíbí. A přítelkyně mi razantně řekla že by mi do toho nevlezla a pry na co že to jen lépe jede pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 23:05   Citovat  

takze to nejsi ty, ale musis uznat, ze jsi si tam hodne podobny Úsměv, jinak jak jezdi targa kdyz to srovnas s civicem, prece jenom je tam 30ps rozdil?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nedělní výlet aneb když se jede kupovat auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina