Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Newbie si jde kupovat auto... :D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:14   Citovat  

MOTyLEK napsal:
tady se se Skřítkem moc nedomluvíš, to je už větší pravděpodobnost, že by jsi ho odchytil někde v čb na cestě v jeho lehce poladěném vozítku na polní cesty Velmi šťastný

Aha, tak to je super Velmi šťastný
Ale nejspíš půjdu do něčeho jinýho odsuď Úsměv
Třeba tudy odkaz je zajímavá nebo tudy odkaz se mi taky dost líbí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:39   Citovat  

n3uro napsal:
Aha, tak to je super Velmi šťastný
Ale nejspíš půjdu do něčeho jinýho odsuď Úsměv
Třeba tudy odkaz je zajímavá nebo tudy odkaz se mi taky dost líbí

to 5G je pekny , akorat cenu bych srazil tak o 10,zalezi jaky kola a pneu ti nabidne ,a volant bych schanel origo ,usetri tito hodne natahovani s cajtama Úsměv ,jinak cena jde vzdy srazit ,prodavajici stim musi pocitat Úsměv
tenhle taky neni spatnej a myslim ze vypada v lepsim stavu..
pekny kola a bude krasnej Velmi šťastnýodkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to 5G je pekny , akorat cenu bych srazil tak o 10,zalezi jaky kola a pneu ti nabidne ,a volant bych schanel origo ,usetri tito hodne natahovani s cajtama Úsměv ,jinak cena jde vzdy srazit ,prodavajici stim musi pocitat Úsměv

Volant je mimo předpisy? Achjo...

Jojo, ten je taky pěknej. Celkově, tyhle civicy pokuď jsou v tmavý barvě tak to jsou nádherná auta Úsměv
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

co ho plašíš, já neznám nikoho kdo by měl oplítačky s policajtama ohledně volantu Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 12:58   Citovat  

Repi napsal:
co ho plašíš, já neznám nikoho kdo by měl oplítačky s policajtama ohledně volantu Tak to valím bulvy

Já znám,ale volant byl jen třešnička. Úsměv

Všeobecně pokud dáš na auto něco,co nemá homologaci k běžnému provozu (tedy v ČR asi tak vše... Velmi šťastný ),tak když bude policajt chtít,tak se po Tobě povozí... Platí pro volanty, kola, výfuky, spoilery, zrcátka...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 12:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Já znám,ale volant byl jen třešnička. Úsměv

Všeobecně pokud dáš na auto něco,co nemá homologaci k běžnému provozu (tedy v ČR asi tak vše... Velmi šťastný ),tak když bude policajt chtít,tak se po Tobě povozí... Platí pro volanty, kola, výfuky, spoilery, zrcátka...

to takhle ale nemůžeš brát, když policajt bude chtít tak si najde vždycky něco a vždycky když bude chtít a nebude blbej tak tě potopí..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 13:01   Citovat  

Repi napsal:
to takhle ale nemůžeš brát, když policajt bude chtít tak si najde vždycky něco a vždycky když bude chtít a nebude blbej tak tě potopí..

No pokud bych sundal výfuk a sedačky a dal brzdy se 4x100,tak na VTi nenajde NIC... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 13:03   Citovat  

Hellborn napsal:
No pokud bych sundal výfuk a sedačky a dal brzdy se 4x100,tak na VTi nenajde NIC... Úsměv

ale to neuděláš Velmi šťastný každej prostě na autě má něco co není uplně vońavý pro policajty..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 13:06   Citovat  

Repi napsal:
každej prostě na autě má něco co není uplně vońavý pro policajty..

Pěst pořádnej výtlem
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 13:25   Citovat  

Pročetl jsem diskuzi a jsem taky pro to C6G Coupé od Romana, nemít auto a peníze tak do něj jdu hned. Je krásný a ta cena taky. Pro mladý jak dělaný. Co se týče i pojistky, spotřeby...Taky jsem bral od Romana auto, nebyla to žádná voňafka, ale slouží mi dobře. A to sem platil přihlášení+technická+eko = 10tis. Ble Romana můžu jenom doporučit, vždy vyšel vstříc, pomohl a poradil. A jak víme, v Německu se o to i jinak staraj a na tom coupe je vidět, že se do toho nepouštěl nějaký tuner Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 13:58   Citovat  

Giger napsal:
Pročetl jsem diskuzi a jsem taky pro to C6G Coupé od Romana, nemít auto a peníze tak do něj jdu hned. Je krásný a ta cena taky. Pro mladý jak dělaný. Co se týče i pojistky, spotřeby...Taky jsem bral od Romana auto, nebyla to žádná voňafka, ale slouží mi dobře. A to sem platil přihlášení+technická+eko = 10tis. Ble Romana můžu jenom doporučit, vždy vyšel vstříc, pomohl a poradil. A jak víme, v Německu se o to i jinak staraj a na tom coupe je vidět, že se do toho nepouštěl nějaký tuner Velmi šťastný

Pod tohle se podepisuju, mám od Romana mojí Preludku a na všechny vady co to auto má mě Roman upozornil předem, všechno ukázal a ještě sme si parádně pokecali, ten má zážitků a těch aut hlavně co má Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:07   Citovat  

Já vám věřim a šel bych do toho, ale peníze budou nejdřív příští tejden (možná že až ten další) a řidičák nejdřív za 2 tejdny. A pochybuju že do tý doby to neprodá...

Stejně by mě zajímalo, když je to tak fajn auto tak proč ho prodává...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:10   Citovat  

n3uro napsal:
Já vám věřim a šel bych do toho, ale peníze budou nejdřív příští tejden (možná že až ten další) a řidičák nejdřív za 2 tejdny. A pochybuju že do tý doby to neprodá...

Protože to je klubovej kšeftař, má v Německu známý, dostane echo že maji hezký auto jestli ho nechce a on se podívá a když je dobrý tak ho sem doveze a tady prodává Mrk
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:11   Citovat  

tahá slušný auta Honda z Němec, proto.. a díky němu tu má spousta lidí pěknou Honda ondičku Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:13  Naposledy upravil n3uro dne 15.2.2011 , 14:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Takže ručíte za 100% kvalitu aut od něj? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:13   Citovat  

n3uro napsal:

Protože jich má tak 7-8 (Passport, Logo, a pak veterány Z600, Prelude 1g, Civic 1g, civic 2g, Prelude 2g, N600).. Velmi šťastný Tady máš odkaz na jeho kousky... Tak na co coupe 6g? HaHaaa

100% záruku na ojetinu Ti nedá nikdo (nepočítám bazary)! Vždycky může něco odejít. Rom. Tě upozorní na to,co zjistí,což neznamená,že někdo další nenajde ještě něco...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:21   Citovat  

n3uro napsal:

Myslím, že když mu napíšeš, jak se u tebe věci mají (peníze, řidičák) tak se dohodnete. Jak už tady psali kluci, Romanovi se tam toho "válí" na zahradě dost:) A kšeftaří. Každý si nějak vydělává na to pívo. Za mě: Romana doporučuju je to dobrý

A jak psal Hellborn 100% záruka na ojetinu neexistuje. Třeba já jsem po cestě domů zjistil, že je špatný chladič a Roman se mi sám nabídl, že by byl schopen sehnat nový za slušnou cenu:)
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:34   Citovat  

Asi je jeste k mani odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:40   Citovat  

Na tu už jsem taky koukal...
Btw offtopic k čemu je tudy odkaz ta obrovská roura s tim "ozubeným" na konci? Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:43   Citovat  

n3uro napsal:
Btw offtopic k čemu je tudy odkaz ta obrovská roura s tim "ozubeným" na konci? Velmi šťastný

to ozubené je vzduchový filtr a ta roura sání Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:46   Citovat  

n3uro napsal:

To je "sportovní" sání... Mezi tuzery se traduje,že přidá aspoň 10% výkonu... Pravda je, že musí být pořádně odstíněné od tepla motoru,aby se nasával co nejstudenější vzduch (což tady nevidím a hliník se rád ohřívá) a přidá jen v určitém spektru otáček, v ostatních ubere... Podle pár měření vychází nejlíp originál sání nebo pak dlouhé sání s filtrem v nárazníku (tam je zase nebezpečí nasátí vody do motoru)

Originál vypadá takhle:
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 15:30   Citovat  

Už je mi to jasný. Díky Úsměv
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 0:05   Citovat  

to coupe od ROMa tu už skoro je 2 tejdny, pokud si budeš jistý, že ho chceš, věřím tomu, že Ti ho nechá, ale chtělo by to aspoň nějakou zálohu, zavolej mu a uvidíš na čem se dohodnete!
každopádně bych neváhal, kdo zaváhá, nejezdí KO
ale sám musíš vědět co chceš za auto - jestli hatch,sedan nebo coupe.
jaro je za dveřmi a budou žně po hezkých autech a ceny půjdou nahoru OK
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 12:34   Citovat  

Hellborn napsal:
To je "sportovní" sání... Mezi tuzery se traduje,že přidá aspoň 10% výkonu... Pravda je, že musí být pořádně odstíněné od tepla motoru,aby se nasával co nejstudenější vzduch (což tady nevidím a hliník se rád ohřívá) a přidá jen v určitém spektru otáček, v ostatních ubere... Podle pár měření vychází nejlíp originál sání nebo pak dlouhé sání s filtrem v nárazníku (tam je zase nebezpečí nasátí vody do motoru)

jj nasátí vody znám, to je moc příjemná věc když jedeš v prudkým dešti táhlou zatáčkou a najednou ti chcípne auto Úsměv ještě že sem jel celkem pomalu... sice nemám filtr v nárazníku, ale na místě originálního, ale nemám podběhy a hned pod filtrem je díra ke kolu, kudy tam vlítla ta voda. ale po téhle zkušenosti sem to vyřešil natažením "plechovýho husího krku" od spojleru do inkriminované díry pod filtrem, takže je to už bez problémů OK už zbejvá jen pořešit ten tepelnej štít do motoru a bude to snad fungovat Úsměv jinak neměl by si někde ty grafy z brzdy??? to by mě dost zajímalo, jaký tam jsou rozdíly...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 12:37   Citovat  

plisa napsal:
jinak neměl by si někde ty grafy z brzdy??? to by mě dost zajímalo, jaký tam jsou rozdíly...

Bohužel to nebylo na mém autě... Takhle si hrál Desperado se svou Preludou 3g... Se stydím
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 14:41   Citovat  

Leke napsal:
C6g (JHM) byl pry ve sve dobe jednim z nejbezpecnejsich vozu ve sve tride OK
spis jedna z prvních hond co jsou docela bezpečný ne? po anglanovi teda Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 14:48   Citovat  

Ad narust vykonu u sani- nejsem odbornik, ale par zkusenosti mam a neco jsem tak vycetl ze zkusenosti i mereni ostatnich, ve zkratce:
sani neni az takova legrace, privod vzduchu musi odpovidat i cele soustave motor-vyfuk, idealne se resi spolecne se zmenou i cele vyfukove soustavy. Pokud chce nekdo poresit ciste jenom sani, optimalnim resenim byva vetsinou sportovni filtr namontovany v origo airboxu. Sice jsem v tomhle systemu nepozoroval ani jednoho ponika navic a zvuk zustal taky stejny Velmi šťastný (Nissan Almera, filtr Green), zato jsem z toho mel dobry pocit a ve finale jsem mozna usetril za vymeny papirovych filtru, kdyz ten Green stacilo jen vycistit a napustit spec. olejem. Namontovana trubka s univerzalnim filtrem misto origo airboxu je vazne spis tuzing. Vyznam ma se bavit o systemech aspon trochu vypoctenych a urcenych pro konkretni vuz a motorizaci. Ale stejne kratke sani co bere vzduch z motoroveho prostoru prida tak jenom zvuk, vykonu to naopak v drtive vetsine pripadu ubere. Jak uz tu zaznelo, je potreba tahnout vzduch z mista kde je vzduch chladny, takze prave v narazniku, ev. ruzne systemy odstineni nebo spec. airboxy se sport. filtry s privodem vzduchu resenym ruznymi jinymi zpusoby. Podle systemu to muze na vykonu neco pridat, ale 10% bude spis nesplnene prani nez aspon zpulky realita. Jak tu uz taky zaznelo- takove sani muze zvysit vykon, ale meni trochu jeho prubeh. Casteji nez o kratke vyssi spicce slychavam spis o lepsim zatahu v nizsich a strednich otackach, kazdopadne nejde cekat zazraky a ta zmena je nepatrna.

Mam na CTR 8G taky prime sani, CAI Injen. S filtrem prave za podbehem v narazniku pod svetlem. Nemam zkusenosti s jinymi CTR 8G, takze nejakou zmenu vykonu neposoudim, predchozi majitel ktery ho tam instaloval ale tvrdi ze ma auto rychlejsi odezvu na plynovy pedal a ze prave lip "tahne". Ceho jsem si vsiml ja je kratke zavahani nekde tusim lehce nad 3000 ot./min., ale to spis pri pridani z klidu. Kdyz davam motoru "sodu" prubezne, tak je to temer nepostrehnutelne. Co me ale hlavne presvedcuje tam CAI Injen nechat je ten zvuk :twisted:, to neni hlasita akusticka atrapa vytvorena ladenou koncovkou vyfuku, ale muzika zpod kapoty motoru, od hlasiteho chropteni hned po seslapnuti plynu az po zbesily jekot pred omezovacem VTEC
Konkretne na CTR 8G prida konkretne jenom tohle dlouhe sani Injen (podle mereni na motorove brzde prispivajicich na fnhatch.de, hondapower.de a maxrev.de) cca 7-8 koni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Newbie si jde kupovat auto... :D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina