Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ebay - jak na to!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:05  Naposledy upravil Wheelman dne 14.2.2008 , 12:01, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

EBAY – jak na to?

Protože mi stále víc a víc lidí píše, jak je to s Ebay, co je potřeba, jak to chodí, kolik co stojí a další a další dotazy spolu s tím, že bych to zařizoval já, tak jak to chodí atd… Dále by jsem se tady chtěl trochu obhájit a zároveň i omluvit v případě, že to není na 100% dokonalé z mojí strany.

Nejdřív tedy k nakupování samotnému a Ebay jako takovému:

Nápad je tu! Registrace

Na EBAY se registrovat není vůbec problém, není potřeba ani potvrzení poštovní adresy jako tomu je v případě třeba Aukra, v případě že se člověk registruje na Ebay.com, jeho registrace platí na všech Ebay (.de, co.uk, atd…)

Za registraci jako takovou se nic neplatí.

tudy Poštovné

Ceny na Ebay jsou dost často velice zajímavé, někdy až moc, právě tyto ceny kompenzuje prodejce cenou za poštovné, které si hned někdo nevšimne, takže v případě že lízátka pod nárazník stojí 5 USD ale pošta je dalších 100 USD jenom po US, tak mi kolikrát lidi píšou jestli to myslím vážně s finální cenou, protože ony lízátka stojí pouze 5 USD. Cena za poštovné je většinou vyznačena pár řádků níže pod cenou věci (Shipping cost).

Spousta prodejců není ochotna posílat přímo do Evropy, nebo je poštovné nesmyslně drahé, v případě že vám přijde balík z US kde bude větší hodnota balíku než je 1500 korun, tak by balík měl být správně proclen (5-10%) a zdaněn DPH (19%) takže se nakonec balík prodraží třeba až o 30%. Někteří prodejci jsou ochotni poslat balík s menší hodnotou, ale dost často je to vůbec nezajímá.

Zasílání balíků letecky pomocí US post je asi nejrozumnější, nejrychlejší a nejlevnější, bohužel rozměry balíku jsou dost omezené, součet délky a obvodu je 200 cm, zdá se to hodně, ale nic moc velikost balíku. DPD, UPS, DHL a podobné jsou nesmyslně drahé. U větších zásilek se dá využít služby polonez parcel což je polská lodní dopravní společnost, která vozí kontejnery, nevýhoda je ale že loď se jde minimálně 10 týdnů a jde jedna za měsíc, takže v případě že ujede před nosem, tak si počkáte ještě o měsíc víc (mezi větší balíky patří i svody jednodílné, catbacky atd…, dvoudílné svody se většinou vejdou do leteckých balíků). Lodní doprava je krapet levnější ale není to tak zásadní rozdíl, v případě těžké zásilky je to výhodnější. Polonez parcel ale většina prodejců v US vůbec nezná nebo nepodporuje, takže zasílání přes tuto službu jedině v případě že máte člověka v US který to tak přepošle.

Cena za dopravu je závislá na hmotnosti balíku, roste dost lineárně, první kilo je samozřejmě nejdražší, ale v případě 10ti kilového nebo 20ti kilového balíku je cena v podstatě dvojnásobná, takže velké zásilky nemají moc cenu a hlavně ani z důvodu omezených rozměrů balíků do letadla jsou zbytečné protože to jde potom v několika balíkách.

Pro představu doprava třeba světel předních se pohybuje od 1500 - 2000, svody 2000 - 3000

tudy Platba

Platby na EBAY je nejjednodušší provádět pomocí Paypal, k založení učtu na Paypal je potřeba mít embasovanou platební kartu (ne VISA Electron, protstě ta karta co má vystouplé čísla). Za registraci se také nic neplatí, pouze vám strhnou z karty 5 USD pro potvrzení že karta je opravdu vaše, ale oněch 5 USD vám při první platbě vrátí. Paypal je poměrně levný, za platbu se nic neplatí, pouze jejich kurzy pro platby nejsou tak zajímavé jako jsou v bankách, někdy i o více jak korunu, ale i tak je to nejlevnější, nejrychlejší a i nejbezpečnější způsob plateb. Někteří prodejci podporují i platbu přímo kartou, moc tento způsob nedoporučuji, už několikrát se mi poté stalo že mi z učtu zmizelo několik tisíc, tím způsobem, že někdo moji kartu registroval do E-casina a utratil tam mé peníze, prodejce totiž vidí všechny potřebné informace, z tohoto důvodu mám dva učty a dvě karty, kde na jednom z nich není žádný zůstatek a pouze se tam převádí peníze a hned se to platí, je to dražší z důvodu vedení dvou učtu a placení převodů z jednoho učtu na druhý, ale kde nic není ani smrt nebere.

Věci na EBAY se zdají být neskutečně levné, bohužel v těchto případech je až neskutečné, jak můžou být nekvalitní. Doporučuji se vyhýbat neznačkovým a podezřele levným věcem jako jsou třeba svody, řemenice, vačky. Jednou takovou oblíbenou značkou je i OBX, další dříve známá značka byl ssautochrome nebo tak nějak, který dokonce i Ebay zakázalo, tak teď tam tato značko vystupuje pod několika prodejci, jsou to levné turbo kity, levné turba atd… Na světlech asi není moc co zkazit, krom že do nich teče, ale s tím jsem se moc nesetkal, takže světla z Ebay jsou docela v pořádku.

No tak to by snad k EBAY jako takovému bylo vše, teď něco málo ke mně…

Honda O mě - Wheelman

Jsem jenom člověk, který má poslední dobou fakt moc práce. Strašně rád vám všem s nákupy v US pomůžu, zajistím to, mám v US člověka který mi to přeposílá, takže problémy s dopravou částečně odpadají, jako je třeba přeprava nadrozměrných zásilek, přemrštěné ceny dopravy atd…

Dělám to skoro zadarmo, neřikám že úplně, ale v případě že bych se měl všem lidem kteří mi píšou věnovat na 100% nemohl bych dělat nic jinýho a ceny by byly celkově trochu jinde, někdy jsem rád, že za to sám nemusím doplácet, protože i v US jsou problémy s některými nákupy, prodejci, poštou atd. takže se to někdy zatoulá, trvá to dýl atd… stejně tak ten člověk v US si za to v podstatě skoro nic nebere, zase uplně zadarmo to nedělá, ale za těch pár korun to pro mě dělá ze známosti a je to taky jenom člověk, takže taky někdy trvá než to celý pošle, zabalí atd… někdy i on to zvorá že pošle půlku zásilky a půlku bere tak, že ji pošle v příštím balíku.

Spousta lidí mi píše 10 dotazů na nějakou cenu týdně a nikdy nic nekoupila, prosím zvažte jestli to opravdu chcete kupovat, rád onu cenu zjistím, ale někdy to je fakt extrém.

Omlouvám se všem kterým hned neodepíši, zapomínám a tím že mi opravdu píše velký množství lidí, tak si na to prostě nevzpomenu, klidně mě bombardujte, klidně i na ICQ a na mail, s mobilem tak nějak rozumně, volat v 7 ráno, pardon ale to je na přeshubu.

S placením je to asi tak, že jelikož z toho nic moc nemám tak to "nemůžu" platit ze svýho, levnější věci, drobnosti atd.. nejsou problém, ale v příadě větších částek potřebuji peníze dopředu, nemám na to abych platili za x lidí a měl v tom pár týdnů peníze, to s nima naložim raději jinak než tim někoho sponzorovat.

Předání věci jako takové poté co přijde do ČR je možný osobně, vozit to někam po praze nebo tak něco, je pro mě časově dost problém, pohybuji se po Praze docela dost, tak buď po dohodě se někde potkat, na srazech nebo tak něco.
Druhá možnost je poslat poštou, ale zase opakuji, mám docela dost práce, tak se někdy stane že to pár dní trvá než se dostanu na poštu a pošle se to.

Nápad je tu! Dál mě toho moc nenapadá, pokud máte jakékoliv dotazy ptejte se, asi nejlépe sem, budu odpovědi doplňovat rovnou do textu, aby se to pro nově příchozí dobře četlo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:10   Citovat  

Parádní shrnutí. Jseš jednička, Wheelmane:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:21   Citovat  

Ještě bych dodal, že je s tím spojená docela velká agenda, člověk musí s prodejci korespondovat, sledovat platby, někteří vykukové občas nereagují na maily nebo se chtějí z prodeje vyvléknout. Navíc jsou všechny obchody registrovány, vzájemně hodnoceny a dražitel tak za celou transakci zodpovídá svým "profilem" i v případě, že si třeba původní zájemce, který Wheelmana oslovil, svou koupi rozmyslí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:24   Citovat  

A ještě další dodatek. Sám Wheelmana občas využívám, naprosto mu věřím a docela ho i obdivuju, že to všechno zvládáÚsměv
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:35   Citovat  

Hezky jsi to popsal, já mám na cestě tedka několik párů předních světel, řadičky atd..

Chci si ještě poslat kola - > odkaz pošli přes SZ - ale prodejce neposílá do evropy a nikdo další kdo má tydle kola taky ne ...
mohl by jsi mi je přeposlat ? mohl by jsi mi takle pomoci ? dávno bych je už koupil ale nevím jak si je vyzvednout z US.. a babičky babetu sem nakopávat nechtěl pořádnej výtlem tak se ozvi prosím .. díky předem šuk
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:35   Citovat  

jojo wheele si numero uno je to dobrý Co by si bez tebe většina hondařů počala:)
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 10:36   Citovat  

Ahoj, na ebayi sice díly na auto nenakupuju, ale doporučuji se tam také podívat na oblečení, elektroniku (i kdyz u té elektroniky velmi opatrně) + milion dalších věcí co by se vám mohlo hodit..
Pokud se sami rozhodnete nakupovat dávejte velký pozor na padělky a různé Hong kong a Taiwan prodejce, ceny mají super, ale kvalita někdy bývá mizerná. Doporučuji si před koupí pročíst do detailu informace od prodejce, protože často je někde zakopán pes (neposílá do CZ, poštovné je za raketu atd).
Prodejci často nabízejí money back když nebudete spokojeni, ALE pokdu se k takovému kroku rozhodnete, zaplatíte poštovné zpět a poštovné za původní zaslání
vám také nikdo nevrátí Smutný
Každopádně obecně vzato je ebay super a dají se tam udělat skvělé obchody.
Tož Tak
Dr.No

P.S: koukněte se na ceny celých aut - také velmi zajímavé i když je tam samozřejmě dovoz, homologace a dalších milion vopruzů.
Ale koukněte třeba sem krása Cool : tudy odkaz
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 15:10   Citovat  

Minor napsal:
A ještě další dodatek. Sám Wheelmana občas využívám, naprosto mu věřím a docela ho i obdivuju, že to všechno zvládáÚsměv

ja tez a jsem moc spokojen OK
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 16:51   Citovat  

já sice od wheelmana nenakupuju ale moc dobře ho chápu.Nakupuju přes ebay jiné zboží a to docela hodně a někdy je to opravdu šílenost se s těma us doudama vůbec domluvit natož je třeba přemluvit aby to poslali do čr a podobně.už jen to šílený prohrabávání thajskejma nesmyslama a hledání vážně použitelnýho zboží.
budte rádi že to někdo vůbec dělá je to dobrý
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 17:07   Citovat  

Žemli napsal:
já sice od wheelmana nenakupuju ale moc dobře ho chápu.Nakupuju přes ebay jiné zboží a to docela hodně a někdy je to opravdu šílenost se s těma us doudama vůbec domluvit natož je třeba přemluvit aby to poslali do čr a podobně.už jen to šílený prohrabávání thajskejma nesmyslama a hledání vážně použitelnýho zboží.
budte rádi že to někdo vůbec dělá je to dobrý

Souhlasím, něco pořádného najít je peklo, taky už mě napadly náhradní díly, ale problém je že většina dílů je težká a pak je poštovný za nesmysl Smutný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 17:22   Citovat  

hele a co to dat jako clanek na web? krom osobnich udaju o wheelovi treba :)
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 17:30   Citovat  

Bitkar napsal:
hele a co to dat jako clanek na web? krom osobnich udaju o wheelovi treba Úsměv

-nejde tam vyhledavat
-sem chodi víc lidí
-članek se porad aktualizuje
-s webem jsou problemy
... atd
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 21:01   Citovat  

Kvalitni clanek, precetl jsem ho za par minut, opravdu super. mel bych jeden dotaz, vim, ze se takhle urcite pta x tisic lidi, ale me by to to i presto zajimalo Úsměv a to kolik stoji predni a zadni lip na ej9 (civic 3d 96-00) all inclusive, opravdu by me to zajimalo dik. P.S.: nemusis nato spechat, proste az si vzpomenes, tak mne dej vedet, dik Úsměv
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 22:23   Citovat  

wheelmane ozvi se prosím Bueee šuk
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 5:32   Citovat  

Wheelman je pro mě polobůh, dokážu si živě představit,kolik času se nad tím stráví a obdivuju tě za to zmatenej
   Návrat  
DigX je teď offline  DigX
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 8:08   Citovat  

Výborný návod, který přesně vystihuje jak to na ebay chodí je to dobrý
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 23:47   Citovat  

Uz jsem si u wheela koupil par veci. Penize jsem daval dopredu. A nikdy nebyl problem. OK přátele
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 9:55   Citovat  

taky veškerý modifikace mýho auta šly přes wheelmana a spokojenost. Poradil, koupil a ve finale i namontoval Hihi
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2008 , 20:05   Citovat  

Prihazuji vynikajici zkusenosti s wheelmanem. Defakto vsechny upravy na mem voze jsou jeho dilo. Moje jsou jen penize, ale vetsinu dilu mi nasel, doporucil, privezl z USA, prave on. A i hytech svody objevil drive nez ja na zavodnich vozech Úsměv
Diky Ti wheelmane za vse, ted uz jen ten podvozek a dam Ti pokoj je to dobrý
   Návrat  
Douby je teď offline  Douby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2008 , 20:45   Citovat  

Máte nějaké zkušenosti se značkou JDM? Díky za odpovědi.
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2008 , 21:15   Citovat  

amíci řikaj všemu JDM Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2008 , 21:19   Citovat  

Douby napsal:
Máte nějaké zkušenosti se značkou JDM? Díky za odpovědi.

to je asi maly nedorozumění

JDM zkratna znamena "Japanese Domestic Market" .

tzn - díly, auta atd. který jsou výhradně určeny pro japonskej trh.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 8:15   Citovat  

Nene ... je to PasswordJDM ... delaji svoje vyrobky z karbonu a karbon/kevlaru koukal jsem na nejaky veci od nich a zajimave to vypada - funkcnost je otaznikem. Poptej se wheela ten kupoval par veci od nich. Zpracovani good.

PasswordJDM

takze nejses mimo :chichi:
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 14:44   Citovat  

Tak já už taky pár věcí v US nakoupil (1x sadu tlumičů, 1x sada tlumiče+pružiny, 2x světla, nějaký oblečení a dokonce i reprobedny Mission Velmi šťastný ) a využívám pro přeposílání US-ČR službu zasilkovasluzba.com, která mi pomáhá jednak dostat domů zboží od obchodníka, tkerej neposílá do Evropy, jednak zaplatit u obchodníka, kterej bere platby PayPal i přes kreditku pouze od majitele s US adresou. Služba není zadarmo, ale když nemáte jako Wheelman kamaráda v US, tak je to dobrá volba. Výhoda je, že se dá u zasilkovysluzby.com objednat rozbalení balíku od eBay obchodníka, zkontrolování zda jde skutečně o zboží co chcete, či jestli není poškozený a případný nehody/poškození řešit ještě zalacňáka v rámci pošty po US. Kromě samotný ceny za službu se zboží prodraží ještě o VAT neboli jejich DPH, který bejvá 7,5-8,25% z ceny. VAT se platí pouze, když nakupujete v rámci Californie. Bohužel, drtivá většina eBay shopů je v Californii a zasilkovasluzba.com je tam také, takže VAT vás nemine. Ale i tak jsou výsledný ceny stále krásný.

Ještě bych podal doplnění ke službě PayPal. Jejich kurz vychází normálně z kurzu, důvod proč je cena vyšší je, že si PayPal bere za zprostředkování platby 2,4% z částky. Jinak při registraci si pro ověření, zda je registrovaný skutečně majitelem karty, si už nebereou 5$, ale 1 EUR.

Další dodatek je ohledně PolonezParcel - dodací lhůta se jim z původních 10-12 týdnů podařila zkrátit na úžasných 6 týdnů, což je super. Navíc zásilka prochází zjednodušeným celním řízením a ikdyž bylo vše bez podfucků, tak zatím neznám nikoho, kdo by přes Polonez platil clo + DPH. Nevím proč, jak to dělaj, ale kámoše přes Polonez tahá hodně a nikdy nic neplatil, já taky ne.

Jinak bych doporučil začít se koukat taky na japonským trhu. Bral sem od Japončíků pro kámoše volant Nardi, u kterýho mi předtím vybouchnul nákup na eBay v US a docela pokojenost. Bral sem to u Nengum.com Sice jim nesmíte psát dotaz ohledně zboží (už odpověď automatu, kde vás vybízej, že toho maj dost a jestli od nich chcete opravdu odpověď, tak je máte aspoň 3x týdně otravovat aby vám odpověděli Velmi šťastný ) ale jinak fungujou perektně, člověk má díky zprávám o stavu průběhu zboží perfektní přehled a zásilkou EMS je to za rozumný peníze v ČR do 3 dnů.

A když už sem nakousnul to jak mi vybouchnul ten nákup volantu v US - koupil sem ho na eBay, bohužel sem si nevím proč nevšimnul, že to pošlou jen na US adresu, která musí bejt uvedená i jako adresa u kreditky. Což oto, s tím že je moje kreditka z ČR problém neměli, to si těch 5,5 tis, strhli okamžitě, ale pak mě bombardovali mailama co s tím zbožím, že ho pošlou jedině na US adresu, která se musí shodovat s adresou na kreditce. Noo trvalo mi asi měsíc, než sem je donutil pochopit, že jaksi nemůžu mít US adresu u kreditky, když sem z ČR a aby teda uznali, že to zvorali, když si vzali platbu (a neověřili si ještě před platbou že nejsem z US) a vrátili do halíře všechny prachy. Takže lidi - čtěte důkladně! OK

A ještě zpět k výhodným nákupům v US - jak tady zaznělo - dá se tam výhodně nakoupit i elektronika nebo oblečení...ale bacha - amíci maj jiný číslování oblečení. U elektroniky je zas problém s napájecím napětím - amíci maj vše na 120V, zatímco u nás je to 230V, takže vám to doma nebude fungovat, že Mrk
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 18:46   Citovat  

Chápu,že je to dost náročný,ale já osobně nejsem moc spokojen.Už nemám sílu každý týden psát,jak je na tom ona věc,kterou jsem si u wheelmana objednal v půlce prosince.Jelikož čekám každý den kdy mi příjde ona zpráva,tak mě snad pochopíte,jak je to dlouhé čekat 62 dní .Wheelmene ty mě snad přivedeš do hrobu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 20:25   Citovat  

misan napsal:
Chápu,že je to dost náročný,ale já osobně nejsem moc spokojen.Už nemám sílu každý týden psát,jak je na tom ona věc,kterou jsem si u wheelmana objednal v půlce prosince.Jelikož čekám každý den kdy mi příjde ona zpráva,tak mě snad pochopíte,jak je to dlouhé čekat 62 dní .Wheelmene ty mě snad přivedeš do hrobu.

Ahoj, akorát jsem ti psal SZ, ani jsem neviděl že mi píšeš sem, chápu tě a omlouvám se, někdy prostě komplikace jsou, ale už je to na cestě, mělo by to tady příští týden být!
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2008 , 11:19   Citovat  

Ahoj Whellman prosímtě myslíš že ty levné turbokity cca 600-1000US opravdu nic nevidrží.Nesledoval si nějakou diskusi na todle téma v US?Moc by mě to zajímalo pač děláme jeden projekt na cívo 4g s motorem crx a nějakej ten koník navíc za ty prachy by nebil špatnej. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.2.2008 , 11:50   Citovat  

Wilda CRX napsal:
Ahoj Whellman prosímtě myslíš že ty levné turbokity cca 600-1000US opravdu nic nevidrží.Nesledoval si nějakou diskusi na todle téma v US?Moc by mě to zajímalo pač děláme jeden projekt na cívo 4g s motorem crx a nějakej ten koník navíc za ty prachy by nebil špatnej. Úsměv

Na každym foru, na který se v US podíváš, tak většinou mezi důležitejma zprávama na začátku diskuzí je právě téma o tom jak jsou Ebay kity na prd... fakt bída.... na nějakej pidi tlak dobrý, ale aspoň nebrat ty blink blink lesklý svody ale třeba ty litinový, turba ale opravdu odcházej po pár stovkách kilometrů, IC taky žádnej zázrak atd... prostě tam neni nic co by mělo tu hodnotu v tom kitu.
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2008 , 17:58   Citovat  

Obdivuju te wheelmane!!
Fakt respekt chlape!!
skoda ze takovych lidi neni vice!!
OK
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2008 , 15:31   Citovat  

Whellman mě ani tak nejde o to turbo jako o ty komponenty okolo já totiž perfektní benzínový turbo mám schovaný.A až by odešlo to levné tak by se tam napasovalo to mé.jen mi jde o to jestli ty díly např.-mezichladič připojení do něj,svody atd.něco vydrží.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ebay - jak na to!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina