Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zdejší prodej/nákup
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:13   Citovat  

situace zde na H-C mě dohnala k tomu napsat pár řádek k něčemu co mě začíná opravdu štvát.

když chcete něco koupit kupte to, nesmlouvejte, neptejte se 30x na kraviny který jsou uvedený v info o dané věci, (že se tu smlouvá o 10ti koruny už sem si zvykl doba je zlá), když chcete prodávat, dobře si rozmyslete co děláte a když podáte inzerát, buďte smíření s tím, že danou věc někdo koupí přátele

příklady z dnešního dne: JDM itr na díly, připravený auto na swap, domluvený lidi na díly a dnes SZ s tím že auto nebude, přitom peníze jsou na stole a čekam jen na auto KO díky Luky, krom peněz za telefon aby se všechno domluvilo, zamluvenej servis a vybranej týden dovolený mě to moc nestálo KO

C5G na díly by Dejf, jako první zvednu telefon a zamluvím si plechařinu z předku, s tím že se stavím klidně hned nebo kdykoliv kdy řekne, chvíli nic a pak tady čtu, že si jí někdo odvezl, taky sem s tím počítal=problémy protože to zase je jinak......

nechápu to nesouhlas wc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:22   Citovat  

Je fakt tohle je podrazárna... Pokud to bylo pevně domluvený tak je to naprd
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:24   Citovat  

Zdravím,
no pěkný, co druhá strana, vyjádří se???

Já mám jinou zkušenost: prodávám tu dlouho a dost věcí již proběhlo bez problémů! Jen jedinou věc, OPRAVDU ČTĚTE INZERÁTY POZORNĚ, MNOŽÍ SE MI SZ typu: Ahoj, máš hlavní relé? Bez prosby natož dotazu. Lidé nečtou jsou pohodlní a líní a já jim to NEHODLÁM USNADNIT. (tykání jsem si zvykl, i když mne dotyčný nezná), to že se lidi neumí chovat, je věc druhá. Odpovídám: Ano mám. Reakce: Za kolik? Odpovídám: Neprodám, mám jej v autě a funkční. Chtělo by se to fakt naučim mluvit hezky a česky a kulturně a hlavně slušně jednat.
přátele
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:27   Citovat  

poseru: měl jsem zamluvený celý auto hnedka jak to trefil, nakonec sme se domluvili že půjde na díly s tím že si pro ně zajedu. Kdybych to vzal komplet tak haupnu bych ti stejně neprodal, moje je napadrt
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:29   Citovat  

Lukas28 napsal:
poseru: měl jsem zamluvený celý auto hnedka jak to trefil, nakonec sme se domluvili že půjde na díly s tím že si pro ně zajedu. Kdybych to vzal komplet tak haupnu bych ti stejně neprodal, moje je napadrt

nj když sem s ním ten den mluvil slíbil mi komplet předek, pak říkal něco že by to snad chtěl někdo celý .... nj holt prachy hýbou světem, slovo a fér jednání jsou holt minulost KO
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:33   Citovat  

posero napsal:
nj když sem s ním ten den mluvil slíbil mi komplet předek, pak říkal něco že by to snad chtěl někdo celý .... nj holt prachy hýbou světem, slovo a fér jednání jsou holt minulost KO

zbytečně tady děláš ukřivděnýho. To s tou integrou mě mrzí, ale je to život..jestli přijdeš v životě jen o tohle, tak jsi na tom ještě dobře.
Haupna je navíc po stříkání, byla červená. Barva na blatníku už praská takže haupna půjde brzo za ní do kytek. Počítám tak rok a jde se stříkat
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:37   Citovat  

Lukas28 napsal:
zbytečně tady děláš ukřivděnýho. To s tou integrou mě mrzí, ale je to život..jestli přijdeš v životě jen o tohle, tak jsi na tom ještě dobře.
Haupna je navíc po stříkání, byla červená. Barva na blatníku už praská takže haupna půjde brzo za ní do kytek. Počítám tak rok a jde se stříkat

nech si rozumy, předek mi slíbil Dejf po telefonu s tím že jsou volný. to, že nechal ty věci tobě jelikož sis toho vzal víc a ob se zbavil starostí celkem chápu ale to jednání mě ...
   Návrat  
Mira250f je teď offline  Mira250f
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:42   Citovat  

Máš naprostou pravdu "posero" Je to tady docela dost na houby,měl sem zamluvený nějaký věci na A3 jak tu inzeruje tuším "Vojtas"...a když sem mu volal že pojedu tak mi to nezvedal a napsal sms že to chce řešit po telefonu a že už má jen nárazník a elektriku co se chtěl,ale to že mi slíbil ještě přepínač na světla a ani nic neřekne a prodal mi ho...Na telefon nereaguje a na sms už taky ne...
A to jak když někdo něco prodává a někdo kdo o nic nemá zájem jen napíše to je předražený,nebo si blázen to neprodáš...za to bych vraždil... KO
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:47   Citovat  

ja sem se taky domluvil s roulandem ze mi posle odlehcenej setrvak behem tydne pac sem to chtel v patek vymenit a uz je to 3 tydny co rika ze to posle KO nejenze sem mel zajistenej zvedak kterej sem musel odvolat ale ted zase musim shanit jinde a ,,otravovat,, stim jine lidi Smutný a kdyz mu clovek vola tak rekne ze to posle, tak opet cekam a zase nic.pak sem za blbce zas ja pac nemuzu ani nikam jet a to bych potreboval pac mam par veci co si chci vyzvednout ale jak kdyz auto je bez 2,5 a zpatecky stim se fakt jezdit dost dobre neda Bueee
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 17:52   Citovat  

psal jsem ti SZ, což evidentně nestačilo

auto jsem chtěl prodat celý, hned se o nej přihlásil lukas ( bez papírů ), vzhledem k tomu, že se mi na zdejším úřadě nechtělo složitě vyběhávat odhlášení bez vraku jsem řek, že půjde na díly

čili jsem lukasovi řek, že co si veme je jeho. bohužel se mi z hlavy vykouřilo, žes mi volal ty

popravdě mám svejch starostí dost, mám dost práce, přišel jsem o auto, vraku se potřebuju rychle zbavit a lidí na díly se hlásilo hromadu ( všem jsem pořádně ani nestih odepsat ), tak že mi holt jedna vec unikla

tys měl zájem o kapotu, blatník, pokud je OK a nárazník, pokud je OK

nárazník je prasklej, ten si nechtěl

ani blatní neni uplně OK, jak již psal lukas, čili se jednalo pouze o kapotu

jsem vocas a zapomněl jsem na tebe, když jsem to lukasovi slíbyl.

tak že jsem měl na výběr naštvat tebe, nebo jeho

lukas měl, narozdíl od tebe, svojí kapotu na kaši a vzal si dost dílů za nějakou tu korunu. dostal přednost on

opravdu se ti za to omlouvám, i když je to asi zbytečný, jelikož to samy jsem psal i do SZ
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 18:06   Citovat  

já to neebru nijak tragicky, ...... mi to to ano, věř mi nebo ne ale i já mam starosti, sem 364h měsíčně v práci, do toho mam starosti se svým autem, do toho domlouvam další auta a děje se tohle... tyhle věci byly na moje auto takže moc neděje, jelikož to nehoří

do kolen mě dostala ta ITR, jelikož tady už se čekalo na auto, další auto je připraevný s tím že se bude stavět, vybral sem si dovču domluvil servis na přestavbu
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 18:19   Citovat  

posero napsal:
já to neebru nijak tragicky, nas.ralo mi to to ano, věř mi nebo ne ale i já mam starosti, sem 364h měsíčně v práci, do toho mam starosti se svým autem, do toho domlouvam další auta a děje se tohle... tyhle věci byly na moje auto takže moc neděje, jelikož to nehoří

do kolen mě dostala ta ITR, jelikož tady už se čekalo na auto, další auto je připraevný s tím že se bude stavět, vybral sem si dovču domluvil servis na přestavbu

no omg...uz jsem ti sehnal kupce na plasty a dily z kufru... to mi hlava nebere

Je to opravdu hodne neseriozni, zvlast kdyz se jedna o auto na dily ze ktereho jsi mel dalsimu typkovi delat swap...nejake prkotiny by nebolely ale tohle je KO
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 18:27   Citovat  

posero napsal:
já to neebru nijak tragicky, nas.ralo mi to to ano, věř mi nebo ne ale i já mam starosti, sem 364h měsíčně v práci, do toho mam starosti se svým autem, do toho domlouvam další auta a děje se tohle... tyhle věci byly na moje auto takže moc neděje, jelikož to nehoří

jak jsem řek, jsem vocas a vykouřilo se mi to ze škeble ... vic už stim neudělám... krom omluvy
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 18:28   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,
no pěkný, co druhá strana, vyjádří se???

Já mám jinou zkušenost: prodávám tu dlouho a dost věcí již proběhlo bez problémů! Jen jedinou věc, OPRAVDU ČTĚTE INZERÁTY POZORNĚ, MNOŽÍ SE MI SZ typu: Ahoj, máš hlavní relé? Bez prosby natož dotazu. Lidé nečtou jsou pohodlní a líní a já jim to NEHODLÁM USNADNIT. (tykání jsem si zvykl, i když mne dotyčný nezná), to že se lidi neumí chovat, je věc druhá. Odpovídám: Ano mám. Reakce: Za kolik? Odpovídám: Neprodám, mám jej v autě a funkční. Chtělo by se to fakt naučim mluvit hezky a česky a kulturně a hlavně slušně jednat.
přátele

Souhlas s tebou majku, ale to tykani? Ja zase nesnasim kdyz mi nekdo vyka a nemam rad vykani celkove, brrrrrrrr. Ja skoro vsem zakaznikum tykam a hnedkom je to na jine urovni a domluve. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2011 , 18:35   Citovat  

to varování si zasloužím! upravovat to nebudu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zdejší prodej/nákup
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina