Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 27 z 333
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 18:12   Citovat  

Jo ty prahy v té šedo černé barvě jsou origo. Rozvody raději udělej. Jinak se mění po 120 tkm. Vodní pumpa je na tobě,dle Hondy Ostrava se nemusí měnit,stejně jako se nemusí měnit napínací kladky,pokud po změření jejich vůle je neuznají na výměnu. Není to z mé hlavy ale od lidí z e servisu. Každopádně bych to být tebou vyměnil vše a máš klid. H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 20:06   Citovat  

strelec, kaccerr diky Úsměv a na co bych si mel dat tak pozor pri prohlidce a pak co bych si mel dat prohlidnout v servisu? Úsměv
...vazne o tom uvazuji i kdyz je tam misto origo radia jakesi s mp3 Tak to koukám! ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 20:10   Citovat  

Máte někdo zkušenost s xenonama do A6G? Rád bych je tam dal, ta žlutá barva světla mi přijde trošku pasé Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 20:30   Citovat  

Já ttam měl origo bose,supr zvuk,ale kazety jsou prostě out! Takže jsem mi tam DrTc dal( za což velké díky) piooner deh 4100 na sd kartu,cd a usb a i když to odstavilo zesík a sub,tak zvuk je nádherný,takže se toho vůbec neboj.
Pozor si dej na standartní věci,nevěř km pokud tam bude pod 180 +-,já kupoval při 218 a bez problémů,teď mám 270 a motor je ok. 2,0 žerou olej! s tím se smiř a kontroluj často,o to častěji čím více budeš spínat vtec. Podvozek je špičkový,celkem trvanlivý,ale jako každý jinný chce svoje,takže vleť s tím na technickou,kde ti to za kilčo do kapsy proklepou monterpákou a ukážou ti kde jsou vůle, u mě to bylo za 50 kč a v pořádku. Ještě snad si vyzkoušej když zapneš klíček,jestli zhasínají kotrolky postupně,jestli zhasnou všecky naráz je zle a jde o podvod,jo a taky se podívej jesttli svítí vše co má..myslím z kontrolek.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 20:32   Citovat  

Jorgensen napsal:
Máte někdo zkušenost s xenonama do A6G? Rád bych je tam dal, ta žlutá barva světla mi přijde trošku pasé Honda

já bych to nedělal! Na technické budeš přehazovat zpátky H7 jinak neprojdeš,problémy s policií,budeš oslňovat ostatní...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 20:59   Citovat  

kaccerr napsal:
já bych to nedělal! Na technické budeš přehazovat zpátky H7 jinak neprojdeš,problémy s policií,budeš oslňovat ostatní...

Tak tak. Kámoš kupoval xenony z aukra na A5G a nejen že mu to svítí hůř, než s origo světlema (zvlášt za mokra), ale na STK je musel stejně sundat. KO

Ohledně nákupu auta záleží, kolik na něj máš. Kousky za 90-100tis budou v hodně slušném stavu, možná na nic nebudeš muset dlouhou dobu šáhnout. U kousků za 40-50 se připrav na investice. Já bral před víc než rokem A6G za 85k, což byla nejspodnější hranice, za kterou se dali sehnat a za těch 15 měsíců jsem do toho nasypal kolem 50.000 jen za servis a doteď furt něco řeším, takže bych si dneska už radši připlatil a koupil toho na tý horní cenový hranice (pokud na něj máš, tehdá pro mě 130-140k bylo fakt dost). Co ušetříš, nasypeš tak nebo tak během 1-2 let do servisu... Přeju šťastnou ruku Honda OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 21:09   Citovat  

strelec, kaccerr...kluci ja si pujdu asi pro tohodle a6g z ba ma najeto 180tkm a ta cena je myslim slusna Úsměv...skoda jenom ze je to predface ale furt lepsi nez tenhle a5g Úsměv...
...jinak kdyz to klapne tak prvni investice bude do plynu :twisted: ...
...nenapada vas jeste neco na co kouknout? strelce co vsechno jsi musel menit nebo co vsechno vam odchadzelo? Úsměv nebo jeste takhle co vsechno uz melo bejt v 180tkm vymeneno pripadne co me ceka v nejblizsich 20tkm?...
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 21:24   Citovat  

chalejkum napsal:
strelec, kaccerr...kluci ja si pujdu asi pro tohodle a6g z ba ma najeto 180tkm a ta cena je myslim slusna Úsměv...skoda jenom ze je to predface ale furt lepsi nez tenhle a5g Úsměv...
...jinak kdyz to klapne tak prvni investice bude do plynu :twisted: ...
...nenapada vas jeste neco na co kouknout? strelce co vsechno jsi musel menit nebo co vsechno vam odchadzelo? Úsměv nebo jeste takhle co vsechno uz melo bejt v 180tkm vymeneno pripadne co me ceka v nejblizsich 20tkm?...

ja kdyz sem schanel accorda tak mi prislo ze byli dost zniceny interiery pri malo najetych kilometrech asi byli stoceny tachometry.na to bych si dal pozor.pak klasika cepy,loziska,vyfuk,atd.

LPG ti schvaluju,hondy jsou docela zrouti,uz mam taky bombu v kufru Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 21:51   Citovat  

ve 180 by jsi měl mít teda rozvody v polovině života,záleží na důvěře,pípadně servisce. Jak jsem psal kupoval jsem to ve 218 a dle maníka tam byly měněny přední tlumiče,spojkový válec, nějaké čepy ramen atd, já zatím dělal zadní tlumiče, zadní stabilizátoy(500 kč kus) komplet brzdy-spotřebák, lambda na svodech i lambda na katu,celkem ranec ale od kluků tady za třetinu ojeté- POZOR nikdy nekupuj lambdu neorigo!!!! tady prostě funguje jen origo!!! jestli nevěříš klidně ti prodám tu svoji NTK za kterou jsem dal 1700 kč kouř a mám ji v garáži v šuplíku.. Měnili mi v hondě lanko plynu,taky celkem ranec cca 2000 s prací, lanovody ruční brzdy,tak to je v origu palba jako kráva asi 6000 takže s prací 7000,zase tady myslím od Lukyho za "hubičku" ... prostě pokud chytneš dobrý kus,tak myslím budeš spokojený,jsou to celkem slušní dříči a držáci,jen prostě ND asi díky cla je cenově výše než evropa,ale zase jich tolik netřeba. Dále jsem musel repasovat přední lampy,tady je na to vlákno,tak pohledej.... jo a ještě jedna rada: když budeš dělat brzdy,tak nešetři a zajed do Hondy,kde si je nechej stočit na speciální brusce přímo na autě,jinač ti to bude házet, já takhle utratil zbytečně 3000 za nové další kotouče,neb jsem myslel,že jsem ty nové zkroutil... VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 17:54   Citovat  

david.306...to vis budu litat jako drak HaHaaa

kaccerr tak teda diky Velmi šťastný jdu mu zavolat a domluvit obhlidku Úsměv
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 17:56   Citovat  

Já jsem tu svou krasavici koupil v září 2008, měla najeto 125 000 km. Ihned jsem dělal rozvody (řemeny, kladky i vodní pumpu cena 6000 Kč), odešel mi jeden vnější homeokloub 1200 Kč, loni jsem před dovčou v Itálii vyměnil spodní čepy jen pro jistotu i když nic neklepalo ani nevrzalo oba za 500 Kč (Yamato od Idaha) teď ve 160 000 km jsem měnil všechny stabilizátory 2000 Kč taktéž od Idaha, jinak jak bylo výše řečeno 2.0 berou olej, já dolívám tak 1,5-2 l za 15 000 km ale vše záleží na stylu jízdy, VTEC si olej vezme. F20B6 motor je při pravidelné údržbě (filtry, olej , svíčky) nezničitelný. Hodně štěstí při koupi.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 18:17   Citovat  

Jorgensen napsal:

ja mam na A6G xenony cca 3mesice mozna i dyl a za celou dobu jsem nemel problem, ani s policii ani s tim ze by na me nekdo blikal..mam tam danou sadu H7R 4300K a jsem celkem spokojenej... Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 18:22   Citovat  

Ja mam auto od 12/2008 kdy melo najeto cca 166000 a dovezl ho Eso z nemecka...dnes mam najeto 205000km davam si hodne pozor pres co jezdim a jelikoz je to moje prvni auto tak o nej nalezite pecuju a schvalne koukni do garaze co uz jsem vse menil...osobne teda za tu dobu jsem z auta velkou radost nemel cca kazdy mesic bylo neco...ale to zase prisuzuju tomu ze nastal interval vymeny vsech tech veci ktery byly zrejme jeste puvodni...Jinak to auto je krasny, motor se necha i pekne vytocit ale obcas tomu ty kone proste chybi.. HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 18:24   Citovat  

Robbie napsal:
Ja mam auto od 12/2008 kdy melo najeto cca 166000 a dovezl ho Eso z nemecka...dnes mam najeto 205000km davam si hodne pozor pres co jezdim a jelikoz je to moje prvni auto tak o nej nalezite pecuju a schvalne koukni do garaze co uz jsem vse menil...osobne teda za tu dobu jsem z auta velkou radost nemel cca kazdy mesic bylo neco...ale to zase prisuzuju tomu ze nastal interval vymeny vsech tech veci ktery byly zrejme jeste puvodni...Jinak to auto je krasny, motor se necha i pekne vytocit ale obcas tomu ty kone proste chybi.. HaHaaa

Hezkej soupis... Škoda, že u toho nemáš soupis cen, myslím, že se taky budeš pohybovat kolem 50k. Zkusim tu někde vyhrabat, co všechno jsem dělal já.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 18:28   Citovat  

Střelec napsal:
Hezkej soupis... Škoda, že u toho nemáš soupis cen, myslím, že se taky budeš pohybovat kolem 50k. Zkusim tu někde vyhrabat, co všechno jsem dělal já.

celkem jo...a to si myslim ze tam i neco neni...ale kazdopadne si schovavam veskery faktury i od zarovek..ale nemam odvahu to cely spocitat aby mi neskrablo... to snad ne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 19:31   Citovat  

Robbie napsal:
...osobne teda za tu dobu jsem z auta velkou radost nemel cca kazdy mesic bylo neco...

...tak to ti teda verim...kurnik ja chci to auto na vozeni si prdelky a ne abych s tim jezdil furt po opravacha Se stydím toz to tech 50t dam rovnou at je v top a bude klid Úsměv...
...ale jak tak koukam velkeho maleho a presprilis draheho nikdo nemenil a spotrebaky s tim u nic nenadelam je to jezdenka Úsměv...
...he se tesim zitra doufam ze bude dost slunicka v pet Úsměv...
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 19:55   Citovat  

Tak riesit tu, ci do toho natlacis peniaze alebo nie alebo ktora znacka je spolahlivejsia viac a ktora menej je blbost... Pravda je taka, ze sa pokazi kazde auto, kazdemu autu treba menit rozvod, kazdemu autu sa vybiju capy, kazdemu autu sa deru brzdy... zasieraju filtre.. Ak jazdis vela , musis casto menit... Ak jazdis po tankodrome neexistuje podvozok, ktory by sa nerozpadol... Pokazi sa rovnako Honda ako aj ostatne renaulty... Otazka je len ako casto... A kolko to stoji... Ked sa chces vozit kup si ochcaviu a vymienaj vecicky za par supov a modli sa aby Ti ju neukradli... Ked chces jazdit kup si accord a zmier sa s tym, ze za brzdy zaplatis asi trojnasobok ako na tu ochcaviu... Ale vymienat ich treba rovnako casto... Ked si myslis, ze natlacis do auta 50litrov a auto sa Ti uz nepokazi, to Ta asi nepotesim, na aute je x veci, ktore Ti mozu odist a je jedno ci auto kupujes nove alebo ma 500tisic km... Takze to neries prilis dlho, pretoze to mozes prekombinovat a kupis auto, ktore Ta za tri roky privedie do zufalstva a predas ho pod cenu... Kup po com Ti srdce pisti a vymen co si auto ziada... Ale nemysli si, ze bude vzdy vsetko v poriadku... Hihi

:twisted: P.S. moj accord ma uz 520tisic.... bez zasahu do motora...Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 20:35   Citovat  

chumo...tys me pobavil Úsměv i kdyz mas samozrejme pravdu Mrk...jo ale diskuse nahore je hlavne o tom co kdo menil aby me priblizili na co juknou pri prohlidce a6g...kupuju z druhe ruky a prvne acco tak chci bejt co nejvic obeznamen...
...jinak nejsi z okoli BA? zeby ses zitra se mnou na to mrknul? Úsměv...

hezky vecer Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 20:49   Citovat  

Nie zial nie som...

Napisem Ti co mi na aute odislo resp, co som menil od 460tis po dnesnych 520tis...

lambda sondy obidve(palka jak svina)
regulator v alternatore
studeny spoj v budikoch na ukazovateli teploty
obidva vnutorne homokineticke klby(palka jak svina)
brzdy komplet repas vratane lanovodov...(tie co citam odchadzaju, ja som menil lanovody uz dva krat)
silentbloky a tycky zadneho stabilizatora
tesnenie pod klapku(skakali otacky)
tesnenie pod vekom ventilov
rozvod plus gufera na kluke a vsetkych hriadeloch
katalyzator
obidve hmlovky(co citam dost radi zatekaju)
filtre 2x
zajdete svetla (pomohlo zalestit)
tazke radenie spiatocky(vymena oleja nepomohla... radim cez trojku)

kontrolka zasvietila kvoli lambdam, jeden krat kvoli malej hladine oleja, kvoli katalyzatoru inak nesvietila...

papa olej... pretesnenim sa mi spotreba oleja podarila znizit z 1litra na pol litra na 1000km...

Ani sa nepytaj co ma to vsetko stalo...
Ani sa nepytaj preco si ani napriek tomu nikdy nekupim ochcaviu alebo iny renault.... Mr. Green
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 8:07   Citovat  

Jestli můžu doporučit tak náhradní díly berte od Idaha. Kvalitou jsou srovnatelné s originálem a někdy se jedná o díly dodávané do prvovýroby. Nemusíte kupovat ND přímo v Hondě na kterých má H 300 - 400 procentní rabat. Takto je to ale u všech tzv. originálních dílů na od všech značek. Když si zajdete do origo prodejny Škoda dáte za díl stejně vysokou cenu jako za Hondu. Spousta obchodníků počítá s tím že platí otřepané pořekadlo že na japonce jsou ND drahé. Chce to jen najít solidního prodejce. Jako je např. Idaho tady na H-C clubu. Měl jsem A5G a najeli jsme s ním 330 000 km bez zásahu do motoru, jednou sice shořela indukční cívka (1200 Kč), a zlobil převod ruční brzdy v zadním třmenu (což je mimochodem u A5G stejně častá závada jako např odcházející váhy vzduchu na VW group motorech ale jinak naprostá spokojenost.
Co se týče závad které řešil chumo tak většině se dá předejí důkladnou údržbou. Vzpoměňte si jak lidé o víkendech leštili a mazali za komoušů své Š120. Pokud se dvakrát za rok např. lanovody ruční brzdy prostříknou olejem jsou blbuvzdorné. atd. a to že se na autě ve 420 tis km něco pokazí je naprosto normální. Škodovky a renaulty atd odcházejí ve 120 000 km.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:10   Citovat  

stene mi prijde ze na HONDU toho menite nejak moc a casto.ja s coupe za tim skoro nic.ale stejne bych si uz hondu nekoupil.kdyz to tu vsechno ctu,tak si rikam zlatej nissan.mel sem primeru P11GT,opravdu bomba auto,uz jen spotreba skoro o 3L/100km nizsi,proto sem dal do coupe plyn.napravy byli jednodussi,za 2,5 roku sem nemenil vubec nic a to melo najeto 200tis.km pri koupi.rozvody retezem.motor DOHC.po koupi sem akorat delal brzdy a vyfuk,ty byli hotovy.a pak sem uz jen jezdil.toť muj nazor na koupi accorda oproti "konkurenci"
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:24   Citovat  

David.306 napsal:
stene mi prijde ze na HONDU toho menite nejak moc a casto.ja s coupe za tim skoro nic.ale stejne bych si uz hondu nekoupil.kdyz to tu vsechno ctu,tak si rikam zlatej nissan.mel sem primeru P11GT,opravdu bomba auto,uz jen spotreba skoro o 3L/100km nizsi,proto sem dal do coupe plyn.napravy byli jednodussi,za 2,5 roku sem nemenil vubec nic a to melo najeto 200tis.km pri koupi.rozvody retezem.motor DOHC.po koupi sem akorat delal brzdy a vyfuk,ty byli hotovy.a pak sem uz jen jezdil.toť muj nazor na koupi accorda oproti "konkurenci"

Musíš brát v potaz,že drtivá většina zdejších aut jsou ojetiny s několikátým majitelem a stačí jeden flink,který na auto dlabe,olej mění po 20-30tis. (u Škodovky (dělá tam tchán = olej zadara) se vždycky hrozně divili,že jsem chtěl olej "už" po 10tis.km), nic nepromaže (já nechávám promáznout pístky brzd 2x ročně - jaro a podzim) a máš zaděláno...

Papírově jezdí Primera P11GT za cca 8l/100km. To je stejná spotřeba, se kterou jezdí kamarád s Accordem 6g sedan (najeto asi 450tis.km, koupil 2003 s 250tis.km), po Praze má kolem 10l. A jednodušší nápravy? Na mém Accordu je vzadu taky jednodušší náprava (kombík) a sedan (s multilinkem) je na tom při průjezdu zatáček mnohem lépe. Btw. S Accordem 2.4 jezdím za 9-9,5l... Velmi šťastný
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:33   Citovat  

chalejkume, davam do pozornosti toto auto:
tudy odkaz
je to z rodiny, stav auta viac ako 100%, dlho som nevidel tak dobru jazdenku... akurat je to trosku dalej...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Musíš brát v potaz,že drtivá většina zdejších aut jsou ojetiny s několikátým majitelem a stačí jeden flink,který na auto dlabe,olej mění po 20-30tis. (u Škodovky (dělá tam tchán = olej zadara) se vždycky hrozně divili,že jsem chtěl olej "už" po 10tis.km), nic nepromaže (já nechávám promáznout pístky brzd 2x ročně - jaro a podzim) a máš zaděláno...

Papírově jezdí Primera P11GT za cca 8l/100km. To je stejná spotřeba, se kterou jezdí kamarád s Accordem 6g sedan (najeto asi 450tis.km, koupil 2003 s 250tis.km), po Praze má kolem 10l. A jednodušší nápravy? Na mém Accordu je vzadu taky jednodušší náprava (kombík) a sedan (s multilinkem) je na tom při průjezdu zatáček mnohem lépe. Btw. S Accordem 2.4 jezdím za 9-9,5l... Velmi šťastný

papirove 8L/100km,ale to byl strop.na dalku podle palubaku v poho 6/100.accordem sem snad jeste nemel spotrebu nizsi nez 9/100.ted na LPG uz to neresim.nevim co tim prujezdem zatacek myslis jestli accorda,protoze P11GT ma taky multilink.

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:46   Citovat  

David.306 napsal:
papirove 8L/100km,ale to byl strop.na dalku podle palubaku v poho 6/100.accordem sem snad jeste nemel spotrebu nizsi nez 9/100.ted na LPG uz to neresim.nevim co tim prujezdem zatacek myslis jestli accorda,protoze P11GT ma taky multilink.

Těch 8l beru průměr (že by Nissan 2.0 jezdil za 8l po městě, což by byl ten strop, protože stropem beru maximální spotřebu v běžném provozu), žádnou dálkouvou trasu. Na delší trasy (i když nejsou na celou nádrž, ale např. 40km do práce, 150 na chalupu s plným kufrem kočáru, hraček a dalších krámů, 5km na nákup, 5 zpět, a 190km domů) se s Accordem 2.4 taky dostanu (pokud víceméně dodržuju předpisy - obec 50, mimo do 140km/h) na cca 8l... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:49   Citovat  

No s tym ze ty na coupecku si sa so spotrebou nedostal pod 9 litrov je uplne normalne...
Je to F20B5 a nie F20B6
je to robene na americke pomery a spotreba je nastavena vysie ako na F20B6

Myslim, ze aj v technicaku ma o liter viac ako accord sedan...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 9:51   Citovat  

Chumo napsal:
No s tym ze ty na coupecku si sa so spotrebou nedostal pod 9 litrov je uplne normalne...
Je to F20B5 a nie F20B6

To jsou ty ameriky... HaHaaa Není nad japonce (a vzhledem k tomu,že píšu do tématu o A6g,tak nad angličany taky no.)... HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 10:11   Citovat  

Chumo napsal:
Je to F20B5 a nie F20B6

no jo,ale tak motor je konstrukcne stejny.nesla by treba jen prehodit ecu?bude asi jina kabelaz,vid?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 11:12   Citovat  

Podla mojich informacii to ma ine vstrekovace a ine sanie...
Ale v com sa to lisi to Ti nepoviem....Smutný
Ani skrtiaca klapka nie je rovnaka...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2011 , 13:16   Citovat  

Chumo napsal:
Ked chces jazdit kup si accord a zmier sa s tym, ze za brzdy zaplatis asi trojnasobok ako na tu ochcaviu... Ale vymienat ich treba rovnako casto...

Tak zrovna ty brzdy stojí to samý, co na Oktávii (1500-2000 za kotouč na předek), ale u Accordu jsem je za těch 40.000km měnil už 2x, takže to o dlouhý výdrži už dávno neplatí. Celkově mi přijde, že se Hondy nějak moc přeceňujou. Spolehlivostí je to prostě průměrný-podprůměrný auto, žádnej zázrak se nekoná. Já taky od začátku řeším furt něco a když to porovnám s dnes už 20 let starým Oplem Omegou, tak ty servisní náklady jsou +- stejný (3-4k za měsíc v průměru), což je imho ostuda a taky nevím, jestli další auto bude Honda. Rodina ani známí nechápou, že se mě to furt baví řešit. Kámoš se stejně starým passatem za stejnou dobu měnil akorát olej a přední brzdy, který mu ale vydržely. Možná ty novější kousky už jsou ok. S A5G jsem tyhle problémy neměl. Najít slušnej servis, kterej závadu odstraní napoprvý a nenatáhne tě je v Česku taky nad lidské síly. Tímto tu nechci vyvolávat flame, jenom jsem napsal svoje postřehy Mrk

Jo a ten dvoulitr pojede za 8 tak leda z kopce, na 8.5l se dá dostat s dědkovským stylem jízdy mimo město, řadit pod 3000ot, rychlost striktně 90 na 5tku, žádné předjíždění-prostě totál opruz, kvuli kterýmu si snad nikdo dvoulitra nekupuje. Reálná spotřeba je 10, za což už ale třeba jezdí i V6 s 50 koňema navíc a o 50% vyšším krouťákem...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina