Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vredestein
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
swotik20 je teď offline  swotik20
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 16:48   Citovat  

zdravím chtěl bych se vás zeptat jaký názor máte na tyto pneu predem vam vsem moc diky za nazory

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 17:00   Citovat  

Za 14 stovek v tomto rozměru můžeš mít Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Continental, Michelin, Pirelli zkrátka cokoli lepšího než Vredestein Úsměv

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 17:04   Citovat  

area07 napsal:
Za 14 stovek v tomto rozměru můžeš mít Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Continental, Michelin, Pirelli zkrátka cokoli lepšího než Vredestein Úsměv

Já třeba se zimákama od týhle firmy naprostá spokojenost vydrápal jsem se i do míst kde jsem si říkal že to asi neklapne.. Letní zase jsem měl vždy Bridgestone takž porovnávat nemohu.

dark je teď offline  dark
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 18:36   Citovat  

area07 napsal:

Muzu souhlasit jen castecne.

Zrovna HI-TRACy totiz nejsou nic moc, v tom ma area07 pravdu.

Obecne je ale Vredestein velmi dobra znacka a predevsim zimni pneumatiky ma excelentni, nekolik sezon jsem je jezdil nez jsem presel na Goodyear UG7, ktery jsou precijen na suchym asfaltu lepsi (ale na snehu mnohem horsi).

Tzn tyhle bych asi nevolil, a podival se predevsim po vysledcich z nezavislych testu, napr. na tudy odkaz , pripadne si precetl nejaky REALNY uzivatelsky recenze na tudy odkaz .

Hodne taky zalezi na tom co od te gumy cekas - vzhledem k rozmeru nepredpokladam ze sportovni vyuziti je pro tebe primarni, jinak bys sel po sirsi, nizsi pneumatice na vetsim disku.

Pokud te zajima nizka hlucnost, dlouha vydrz a relativne stabilni vykony v dalsich kategoriich jako adheze sucho/voda, pripadne valivy odpor, dobrym kompromisem jsou Continental Contact 2, Hankook K715, Semperit Comfort Life 2, pripadne Michelin Energy Saver, ale ta je hodne ujecena kdyz vjedes do zatacky rychleji, hned pisti.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 19:00   Citovat  

dark napsal:
...Pokud te zajima nizka hlucnost, dlouha vydrz a relativne stabilni vykony v dalsich kategoriich jako adheze sucho/voda, pripadne valivy odpor, dobrym kompromisem jsou Continental Contact 2, Hankook K715, Semperit Comfort Life 2, pripadne Michelin Energy Saver, ale ta je hodne ujecena kdyz vjedes do zatacky rychleji, hned pisti.

V tehle kategorii urcite jeste Good Year Efficient Grip. Plusem je to ze ani v zatackach nepisti Velmi šťastný , ale to muze byt i rozmerem co vozim (225/40x18). Navic jsou tyhle plaste i s takhle nizkym profilem hodne pohodlne (oproti jinym), vyborne tlumi.

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 22:02   Citovat  

diky vsem moc za rady Úsměv koukal jsem na tuhle

Continental ContiPremiumContact 2 E

rozměry: 175/65 R14
rychlost: T (190 kmh-1)
nosnost: 82 (475 kg)

ale vazne si necham poradit od odborniku Se stydím co myslite? cenova relace tak 1000-max 1500 opravdu sportovni vyuziti nehledam Velmi šťastný mel jsem favorita a tak pneu nejak nehraly roli vzal jsem co zrovna bylo Velmi šťastný Hypermarket Tesco meetallll a nebo uz jete nejakou tu sezonu Velmi šťastný takze nejak moc mi pneu nerika Velmi šťastný ale rad bych si nechal vazne poradit pro Hondu jen to nej Se stydím Honda

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 23:18   Citovat  

ty vredesteinky máš zimní, teď postuješ letní... tak jaký vybíráš ? Velmi šťastný
jinak já mám na léto v tomhle rozměru co poptáváš Pirelli P4 cinturato. na vodě výborný, a podle testů by měli mít nejdelší náběh km

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 23:29   Citovat  

jej tak to se omlouvam meli tam napsane letni to mi hlava nebere jej fakt sorry jasne ze chci letni je to dobrý jen vazne v pneu se nevyznam ani trosku tak si necham poradit Úsměv

dark je teď offline  dark
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 9:28   Citovat  

Hele, myslim ze jsem ti napsal docela vycerpavajici odpoved, poslal jsem ti odkaz na tudy odkaz kde jsou jedny z nejlepsich nezavislych testu delanych profi technikou v Evrope, a presne na tu gumu na kterou se v dalsim prispevku ptas, jsem ti psal ze je velmi dobra.

Zkus ted venovat trochu casu a podivej se aspon na adac.

A jeste jedna vec, divej se po testech pneu TVYCH ROZMERU ! To, ze jedna guma funguje v nejakym rozmeru neznamena, ze bude fungovat kdyz se ji zasadne zmeni vyska, na to bacha, dost lidi na tom pohorelo u low level trid.

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 10:59   Citovat  

pokud nedáváš němčinu, tak na auto.cz jsou testy z roku 2008 tudy odkaz
tudy odkaz

výhoda že ty gumy před dvouma rokama nebyly špatný a určitě nebudou špatný ani teď, jen mají ceny cca od 1000,- Úsměv a to je paráda

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vredestein
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina