Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 7g 1.6 v-tec 5D - rady ke koupi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 9
Novio je teď offline  Novio
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:36   Citovat  

Jinak mě celkem překvapuje, že to tak rezne, když to bylo zpravené a přelakované v Hondě a garážované, ale je pravda, že už si o značkových servisech nedělám iluze, když jsem tam byl na jaře tak si vzali 10k skoro za nic a při promazání lanovodu od plynu zapomněli na podložky na ty plastové úchytky v motoru, tak jsem tam pak dával vlastní, aby to nedrnčelo a taky jaksi zapomněli vrátit celý plastový kryt toho prostoru nad pedály, bohužel jsem si toho všimnul až za měsíc, když jsem vysával a jakože o ničem neví, přitom jsem si jistý že to tam předtím bylo. No chtěl jsem se optat, na kolik takový plastový kryt výjde od někoho z bouračky? Kdyby to bylo za rozumnou cenu, tak bych ho koupil, ale vůbec nemám představu o cenách. Díky za tip.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:41   Citovat  

Hele lemy a i prahy to maj jasný Úsměv viz co jsem psal výše, objí je vyhnilý zevnitř, ale sám se divým. Nemám nikde ani puchýřek, v létě jsem to měl rozebraný a dělal komplet nástřik viz u mě v garáži. Takže až ti to známej udělá, tak nad tím taky uvažuj a budeš mít klid. Jinak cenu netuším, dělám si to většinou sám. Když jsem dělal ten nástřik, tak mi to samotnému trvalo 2 týdny a dělal jsem na tom 10hodin denně, tzn. komplet rozebrat a odstrojit, vše několikrát umýt, nechat vyshnout, vybrousit, pak vše co nechceš mít od barvy zakrýt, oblepit atd, odmastit, vrstva základovky, pak na karoserii 1-2 vrstvy bitumenu a pak nástřik náprav a všech držáků 2 složkovým PU emailem - bacha ten PU email drží jak bejk, když ti někde kápne a zaschne, tak to nejde dolů ani ředidlem, na rukách jsem ho nosil ještě další týden HaHaaa, pak všechny dutiny a dutá místa vystříkat rezistinem+ty lemy zevnitř a všechny dutiny v interieru (hlavně v zadní části jich je dost Úsměv ) a pak to zase poskládat, plus všechny šrouby a matky jsem pak taky natíral rezistinem, aby nepřirezly a neorezly a rezistinem jsem to ještě natíral pod všema extrierovýma plastama a světlama a křídlem HaHaaa Základ je prostě odrezit nebo lépe vyvařit, kvalitní základovka-nejlépe na lehké kovy (formex), klidně 2 vrstvy a pak nějakou kvalitní krycí vrstvu a je na 10 let klid Mr. Green
EDIT: servisům se vyhýbám, co jde dělám si sám a vím, že to je pořádně a že tomu věnuju věškeré úsilí, čas a energii a když už bych musel do servisu, tak to jistí Kühnel, kterého mám kousek nebo honda Ústí n. L.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:49   Citovat  

Tak to je horší, než jsem myslel : ( A kde se dá prosím tě sehnat ten lak, předpokládám, že přímo v hondě, ale to bude asi nepěkně předražené, je nějaká jiná možnost? A jak se do těch prahů vůbec dostane voda? No musím to s ním pořešit, ať to celé nezhnije. Díky za vyčerpávající odpověď.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:55  Naposledy upravil rotker dne 23.9.2010 , 16:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Novio napsal:
Tak to je horší, než jsem myslel : ( A kde se dá prosím tě sehnat ten lak, předpokládám, že přímo v hondě, ale to bude asi nepěkně předražené, je nějaká jiná možnost? A jak se do těch prahů vůbec dostane voda? No musím to s ním pořešit, ať to celé nezhnije. Díky za vyčerpávající odpověď.

Lak si nech namíchat u lakýrníka někde, kód barvy máš na autě na štítku, cena se odvíjí podle toho kolik ti toho bude míchat, ale na ty lemy toho moc nepotřebuješ a podle mě se s cenou vejdeš do 500,-. Kudy se dostane voda do prahu? Tak nejhorší to je od kol, schválně sundej ty přední plastový podběhy a uvidíš kolik je za nima bláta, hlavně v prazích, za další se ti auto potí ne? Hlavně teď v tomhle období, ráno je auto dycky celý orosený naštvanej Pak do nich taky trochu zateče těma odtokovýma dírama atd. voda se prostě dostane vždycky všude Velmi šťastný

EDIT: a až ti to známej bude dělat, tak předtím ještě nakup takový ty plastový čudlíky, co ti např drží plastový podběhy. Dost ti jich rozláme, jelikož některý nejdou sundat ani za boha
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 16:57   Citovat  

A ještě jsem si vzpomněl, nezapomeň tím rezistinem vystříkat i dveře, hlavně spodek a pak okolo těch výstuh, co v nich jsou. V těch výstuhách se občas drží voda, podle toho jak ti těsní gumy u oken a pak se ti můžou udělat i puchýře uprostřed dveří pifko

EDIT: a ještě jedna věc, je toho tolik, že by to dalo spíš na nějakej pokec HaHaaa 100% ti bude ten známej vyvařovat výstuhu, co je v zadním nárazníku viz tuhle
Lítá na ní všechen bordel od zadních kol, tohle honda moc nedomyslela, i já jí měl dost orezlou, takže si dokážu domyslet, jak bude vypadat ta tvoje. Věnoval jsem jí obzvlášt několik vrstev základovky a emailu+než jsem jí namontoval, tak jsem jí ještě celou natřel rezistinem
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 17:39   Citovat  

Pokud je myslen plast pod volantem, co je zespodu u pedalu viz foto, tak mohu nabidnout.

Pochazi z 3D, ale to je predpokladam totozny.

DSC04212.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC04212.JPG, 482.49 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2010 , 21:10   Citovat  

V CTR je taky ten samý OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 0:40   Citovat  

Luther napsal:
Pokud je myslen plast pod volantem, co je zespodu u pedalu viz foto, tak mohu nabidnout.

Pochazi z 3D, ale to je predpokladam totozny.

Kurnik, jsem na to úplně zapomněl, poslední 2 měsíce jsem v jednom kole. Promiň. Máš ten plastještě k dispozici a za kolik by jsi byl ochotný mi ho poslat? Bohužel asi až v lednu, protože ve středu letím pryč a vrátím se až na vánoce, tak jestli ho ještě stále budeš mít, tak ho vezmu, díky za nabídku.

rotker: No tak auto je oštřené i když teda jen dost skromně: Prah je vyvařený, přelakovaný a vystříkaný nějakým voskem od Wurthu a ty lemy jsou akorát obroušené, odrezené a přestříkané nějakým leskle černým kaučokovým epoxidovým emailem, což se stříbrnou metlou naštěstí nevypadá vůbec rušivě. Sice to není plnohodnotné, ale zase to bylo za hubičku, tak když to vydrží 2 zimy, budu rád : )

Jinak mohl by mi někdo poradit, na jaký tlak fouknout zimní gumy 185/70/R14? Na štítku mám tlak akorát pro větší 195/60/R15 (2.1, popř. 2.2 při plném autě na obou nápravách). Předchozí majitel měl ty zimáky fouklé na 2.6 - 3.0 atmosféry, což mi přišlo strašně moc, tak jsem dal všechny na 2.2 a příjdou mi dost rozpláclé. Vím, že u tak vysokých gum je to běžné, ale i tak mi to příjde moc, navíc zimní by se měli trochu přihustit. Jaký tlak by jste u tohohle auta na těchto gumách volili vy? Ve středu pojedem v tom autě plně naložení na letiště 400km+cesta v jednom zpátky, tak ať to zbytečně nežere. Díky moc za tipy.
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 3:07   Citovat  

Novio napsal:
Jinak mohl by mi někdo poradit, na jaký tlak fouknout zimní gumy 185/70/R14?

max 2 osoby + batozina : 2,1 bar
max 5 osob + batozina : 2,2 bar

tak hovori mudry stitok z 3D, ale na 5D to bude urcite rovnake.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 3:38   Citovat  

James napsal:
max 2 osoby + batozina : 2,1 bar
max 5 osob + batozina : 2,2 bar

tak hovori mudry stitok z 3D, ale na 5D to bude urcite rovnake.

A to je štítek pro ty čtrnáctky? Já tam mám štítek s těmi samými tlaky, akorát na něm mám velkým vytištěné 195/60/R15, tak jsem nevěděl, jestli to pro ty vyšší gumy, nebude třeba jinak. Takže je jedno, co tam bude za kola/gumy, ten tlak bude furt stejný a závisí víc na hmotnosti auta, než na rozměrech gumy? Díky za info, já tomu fakt prd rozumím.

Jinak jak je to s výměnou vody v ostřikovači? Nějak jsem si nevšimnul, že by se dala vypustit. Mám tam asi 1/4 letní směsi, stačí když to doleju zimní do -20°C, nebo mám tu původní odstranit? Jsem fakt lama, já vím, ale tak to dopadá, když si celý život jenom půjčuju auto od tatíka a nemusím se o nic starat : )
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 8:44   Citovat  

Novio napsal:
A to je štítek pro ty čtrnáctky? Já tam mám štítek s těmi samými tlaky, akorát na něm mám velkým vytištěné 195/60/R15, tak jsem nevěděl, jestli to pro ty vyšší gumy, nebude třeba jinak. Takže je jedno, co tam bude za kola/gumy, ten tlak bude furt stejný a závisí víc na hmotnosti auta, než na rozměrech gumy? Díky za info, já tomu fakt prd rozumím.

Jinak jak je to s výměnou vody v ostřikovači? Nějak jsem si nevšimnul, že by se dala vypustit. Mám tam asi 1/4 letní směsi, stačí když to doleju zimní do -20°C, nebo mám tu původní odstranit? Jsem fakt lama, já vím, ale tak to dopadá, když si celý život jenom půjčuju auto od tatíka a nemusím se o nic starat : )

Já foukám stejně 15 i 16...

Ostřikovače dolej nějakou mínusovou, jediný výsledek bude,že to nebude do mínus jako na flašce,ale trošku naředěný do vyšší teploty.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 13:43   Citovat  

Novio napsal:
A to je štítek pro ty čtrnáctky?

ved som quotoval otazku kde si sa pytal na strnastky, takze ano, je to presne na ten rozmer, ktory si pozadoval.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 14:23   Citovat  

Hellborn/James: Díky, tak já tam nechám ty 2.2 a popř. dofouknu, až začnou mrazy. Díky za odpovědi.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 18:16   Citovat  

ja nemam zadny rady, na co davat pri koupi pozor.. jen muzu s klidnym svedomim rict, ze C7G 1,6 byla moje zivotni volba a nejlepsi, jakou jsem mohla udelat - neni to uplne liny, ale zas az tak to nezere, kdyz zvladnu jet s lehkou nohou.. gumy mam 205/50/16 letni a zimaky 205/55/16 a pumpuju tam 2,2 odhadem, bo stejne ty meraky nejsou presny.. dokonce jsem ted po prezuti jela 6km k pumpe se vzduchem na pul baru Velmi šťastný
ostrikovac neresim, bo v civicu mi zamrzla voda jen jedinkrat za ty 3 zimy, co ho mam a to jsem tam mela obyc vodu s nejakou vokenou a bylo -15, takze do zbytku, co zbyde z leta, prsknu vzdycky nemrzku, pokud to stihnu, pomer zas az tak neresim a jelikoz to ma celkem velkou nadobku, tak mi to vydrzi malem az do jara.. Mr. Green
poste Pekne, Prakticke a Perfektni auto do mesta i na dalnici OK
   Návrat  
TomB je teď offline  TomB
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 10:31   Citovat  

Corgan napsal:
area07: tak s tou prevodovkou to jsme ted byli taky v servise presne ve 100 tisicich, se vymenila jeste v zaruce a jede se dal. je to dobrý

A jak se to projevovalo? U mojeho civica se teď na 1. a 2. rychlost ozývá nějaké rychlé cvakání (jako kdybych měl v pneu asi tak 5 hřebíků), ale jen když jsem v záběru, když jedu konstantní rychlost tak pohoda, stejně jako vyšší rychlosti. Nevíte někdo, čím by to mohlo být. Jinak mám najeto poctivých 66tkm.

Jinak je to moje první závada na tomto autě, měním jen olej a spotřební materiál (desky, filtry). Jo, jěště se vysunul kabel od vyhřívání zadního okna, ale na to jsem přišel s pomocí multimetru hned.
   Návrat  
TomB je teď offline  TomB
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 1:06   Citovat  

Takže s tou převodovkou to není tak hrozné, je to známá chyba, Honda od roku 2008 rozšířila záruku na ložiska v převodovce na 160 tkm a 7 let na modely od roku 2003 a to i na Jazz, City a benzínový civic z Anglie - dle angl. stránek. Takže jsem volal do Hondy ČR, kde mi po sdělení VINu řekli, že mi výměnu bezplatně provedou. Velmi šťastný Asi za 5 minut volal dealer a domluvili jsme se na termínu přátele . Ale když jsem s ním předtím mluvil, tak o žádné výměně nechtěl ani slyšet, že o problémech s převodovkou slyší poprvé. Holt si Bartyzal resp. pan Pitra dělá v servise co chce. Ble

Takže nepropadat panice! pifko
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2010 , 11:41   Citovat  

zajimave, ja mam 2003 a 56.000km a zatim vse OK, ale jestli se to casem nahodou projevi, tak asi bude pozde, kdyz pristi rok je 2011? Úsměv predpokladam ze kdyz se to zatim neprojevuje tak nemam sanci aby mi to vymenili? Úsměv

TomB napsal:
Takže s tou převodovkou to není tak hrozné, je to známá chyba, Honda od roku 2008 rozšířila záruku na ložiska v převodovce na 160 tkm a 7 let na modely od roku 2003 a to i na Jazz, City a benzínový civic z Anglie - dle angl. stránek. Takže jsem volal do Hondy ČR, kde mi po sdělení VINu řekli, že mi výměnu bezplatně provedou. Velmi šťastný Asi za 5 minut volal dealer a domluvili jsme se na termínu přátele . Ale když jsem s ním předtím mluvil, tak o žádné výměně nechtěl ani slyšet, že o problémech s převodovkou slyší poprvé. Holt si Bartyzal resp. pan Pitra dělá v servise co chce. Ble

Takže nepropadat panice! pifko
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2010 , 20:00   Citovat  

Nikde jsem to tu nenasel, mam 3-dverak misto 5dv. a jinou motorizaci, ale mam problem- zda se mi ze zadni sterac pri stirani vydava divne zvuky, docela "chroupe", jako by se nekde pridiral. Z jinych aut vim ze ten pajsl vevnitr byva nylonovy, takze to nema cenu nijak promazavat, a sterac se vetsinou zacne pridirat kdyz se nepouziva. Auto jsem ale koupil prave ted, tak je to mozne, rozchodi se to samo jak si myslim? Nebo se to mam pokusit /nekam to dat radsi rozebrat? Byva tohle casta zavada u Hondy, resp. Civicu 7G? Diky.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2010 , 20:06   Citovat  

mega1 napsal:
... dokonce jsem ted po prezuti jela 6km k pumpe se vzduchem na pul baru Velmi šťastný ...

Mela jsi na chvilku vysroubovat ventilek uplne, aby se ti podtlak v plasti srovnal na bezny atmosfericky tlak 1 bar Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.11.2010 , 20:30   Citovat  

Bully: u C7g bývá problém vůbec sundat zadní stěrač ... ale zase není drahý nový
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 2:19   Citovat  

Zdravím, nějaké maňo mi ze střechy odebralo anténu, asi ji nutně potřeboval. Chtěl bych se zeptat, kde seženu novou a jaký typ tam jde? Díval jsem se, že se jich prodává strašně moc, chtěl bych zase tu krátkou. Šel by na to našroubovat nějaký ten univerzální náhradní prut? ... jaký je na tom vůbec závit? Díky moc za info, přemýšlím, jestli nestačí zajít do Kelly a nějakou tam koupit, jen nevím jakou. Díky moc za informace.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 8:34   Citovat  

Já jsem si kupoval obyč prut v nějakém marketu...závit je tudíž standardní, ale jaký ti teď nepovím Úsměv.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 9:00   Citovat  

závit M5
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.2.2011 , 23:48   Citovat  

Zdravím, tak se mi zase nasbíraly věci, na které bych se rád optal zkušených : )

- Prvně mě dnes ráno nemile překvapilo, když nešel otevřít kufr/páté dveře - taková ta klička se zmáčkla a nic, ani se nevrátila zpátky, kufr je pořád zamklý a tou kličkou jde prstama hýbat tam a zpět. Počítám, že se asi něco ulomilo, stalo se to přítelkyni, takže nevím jestli neúspěšný pokus byl provázený nějakým zvukem,ale spíš ne. Možná je to těmi mrazy, auto stálo pár dní venku a bylo tu k -20°C. Netušíte pls někdo, jaká by mohla být pravděpodobná příčina a popř. jak ten kufr otevřít, abych mohl ten zámek omrknout?

- Druhá věc co mě znervózňuje je, že před pár dny jsem začal slyšet rezonanci zespodu auta, někde +/- pod řidičem, vždy v úzkém pásmu kolem 2000 ot./min. Dělá to na všech rychlostních stupních vždy krátce při překročení 2000 rpm a zní to jako rezonující plech. Taky to slabě slyším, když na místě otevřu dveře, na neutrál lehce zmáčknu plyn a když padá, tak se na chvilku ten zvuk zpod auta ozve, ale slabě. Napadá mě, že na jarní prohlídce mi říkali, že mám prorezlé nějaké chladící plechy na katalyzátoru a že by chtěly vyměnit, může to být ono?

- a třetí již pouze estetická otázka: Co je potřeba pořídit na nalakování kliček barvou podobnou laku? Máme 5D stříbrný předface a auto sice není žádný krasavec, ale ty černé kličky mu ubírají fakt hodně, protože nemáme ty ochranné lišty, tak to je jak pěst na oko. Je mi jasné, že netrefím přesně odstín, ale když budou v o pár odstínů tmavší stříbrné, tak stále lepší, než černý plast.

Díky moc všem za info, i zpětně.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 0:15   Citovat  

Novio napsal:
Zdravím, tak se mi zase nasbíraly věci, na které bych se rád optal zkušených : )

- Prvně mě dnes ráno nemile překvapilo, když nešel otevřít kufr/páté dveře - taková ta klička se zmáčkla a nic, ani se nevrátila zpátky, kufr je pořád zamklý a tou kličkou jde prstama hýbat tam a zpět. Počítám, že se asi něco ulomilo, stalo se to přítelkyni, takže nevím jestli neúspěšný pokus byl provázený nějakým zvukem,ale spíš ne. Možná je to těmi mrazy, auto stálo pár dní venku a bylo tu k -20°C. Netušíte pls někdo, jaká by mohla být pravděpodobná příčina a popř. jak ten kufr otevřít, abych mohl ten zámek omrknout?

Já včera trošku wapkoval a ráno se mi nevracela vnitřní klika řidiče... Po 40km jízdy (a topení) je OK... Tipuju mráz + nepromazaný zámek...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 1:06   Citovat  

Novio napsal:
- Druhá věc co mě znervózňuje je, že před pár dny jsem začal slyšet rezonanci zespodu auta, někde +/- pod řidičem, vždy v úzkém pásmu kolem 2000 ot./min. Dělá to na všech rychlostních stupních vždy krátce při překročení 2000 rpm a zní to jako rezonující plech. Taky to slabě slyším, když na místě otevřu dveře, na neutrál lehce zmáčknu plyn a když padá, tak se na chvilku ten zvuk zpod auta ozve, ale slabě. Napadá mě, že na jarní prohlídce mi říkali, že mám prorezlé nějaké chladící plechy na katalyzátoru a že by chtěly vyměnit, může to být ono?

heatshield pri katalyzatore na 100% ako pises, staci ho odstranit.
   Návrat  
gamma je teď offline  gamma
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 11:22   Citovat  

Kufr otevřeš tak, že kliku vrátíš zpět a znovu odemčeš, stačí to promazat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 15:09   Citovat  

James napsal:
heatshield pri katalyzatore na 100% ako pises, staci ho odstranit.

To myslíš ten floor heat baffle? Nebude vadit, když tam nebude? Začalo mi to totiž nedávno rezonovat taky a včera jsem se těmi zvuky začal více zabývat...když jsou dveře otevřené, tak to tak znát není, ale když je zavřu, je to slyšet více.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 15:23   Citovat  

Díky za tipy, tu kličku jdu za chvilku zkusit, jestli to pomůže. Na ten heatshield se podívu asi až bude tepleji. Mě ten chlápek v hondě říkal, že je to na to, aby se od rozpáleného katu nezapálilo třeba listí pod autem, či suchá tráva. No jestli se bez toho obejdu, tak to sundám a budu dávat pozor, kde parkuju.

Jinak s tím přelakováním kliček nevíte? Hlavně aby se to neloupalo a vydrželo to, napadlo mě odmastit, nějakou základovku na plasty a na to nějaký stříbrný auto lak ve spreji? Máte někdo co doporučit? Nebo si nechat namíchat raději v autolakovně?

Díky moc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 16:10   Citovat  

Já stříkal plasty do interiéru a zatím to drží(je to asi půl roku), jenom na plexi mi to po pár měsících udělalo jakoby puchýřky...se to asi blbě chytlo. Co to udělá venku nevím.

takže já dávám primer na plast, par nejakou tu barvu a na vrch zalakovat. Primer používám teď nevím od koho a barvy+lak od Motipu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 7g 1.6 v-tec 5D - rady ke koupi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina