Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo vyvaří lemy ? -> Praha, Olomouc
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 9:22  Naposledy upravil DanTe dne 23.7.2010 , 13:54, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zatim se tak předběžně informuju, kdo by mi udělal v Praze a nejbližším okolí na Preludě zadní lemy a odstranil mini puchýřek u čelního skla? Až ji po dovče dovezem s Romanem do Prahy, tak hodim detailní foto Úsměv Ale lemy jsou asi 10cm na obou stranách a na tom okně to je asi tak cm rzi.

EDIT: Tak jelikož se mi sem přidali lidi, tak sem trochu pozměnil topic přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fífa je teď offline  Fífa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 13:29   Citovat  

já bych potřeboval taky vyvyřit lemy.. Bueee

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 13:34   Citovat  

Přidám se s poptávkou, C5G, Praha, lemy, levý hnije až k prahům Smutný

Ondas je teď offline  Ondas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 13:44   Citovat  

Víte nekdo kde vyvarit zadni lemy na tarze na Olomoucku??Velmi šťastný:Dkdyztak tady nebo sz přátele

lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 16:12   Citovat  

na meni se zeptejte lemounna Velmi šťastný jak sem nekde cet.mam toho ted docela dost ale kdyz budete chtit takvam to casem vyvarim.sem z melnika popripade SZ

lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 17:19   Citovat  

Já bych vám mohl maximálně doporučit Pana Rameše,je z Mělníka,mě a i třeba cocksovi a ještě spousta lidem kompletně vyvyřil céro,je to naprosto spolehlivý pán a já už bych nedal auto nikomu jinému,když budete chtít dám sem tel...

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 17:41   Citovat  

lemoun napsal:
na meni se zeptejte lemounna Velmi šťastný jak sem nekde cet.mam toho ted docela dost ale kdyz budete chtit takvam to casem vyvarim.sem z melnika popripade SZ

Já věděl že ty mě nezklameš HaHaaa Až bude obludka na značkách a s chopna oficielně provozu, tak s ní zajedu k tobě na servis ukázat co tam je špatně a dohodnem se a po Itošce dojedu dojednat toho kivika :twisted:

lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 17:56   Citovat  

jasny se pak stav

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 19:06   Citovat  

taky neni problem ale jsem z budejic

par fotek z me prace

tudy odkaz

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 8:32   Citovat  

bacha na puchýřek u okna ... nevím kde ho sice máš ale z 99% když to má být poctivé ,tak okno ven...

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 12:44   Citovat  

PAKO napsal:
bacha na puchýřek u okna ... nevím kde ho sice máš ale z 99% když to má být poctivé ,tak okno ven...
pravda, ja uz sem dnes zjistil kudy mi tece do auta Velmi šťastný sibr oblepenej izolepou a stejne rano kaluz na palubce, tak sem zahejbal s oknem a nahore vubec endrzi, takze si tama vesele tece voda, takze okno i kdys tam sou puchyrky, okno ven a vyvarit poradne osetrit OK

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 13:24   Citovat  

Mmmm, hodne stesti s lemama Mrk Ja mel na tu Preludu taky zalusk, ale byl jsi rychlejsi, grrr Úsměv

Jurec je teď offline  Jurec
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 9:53   Citovat  

Budem menit lemy na c5g 4d. Kupit vonkajsie lemy neni problem a co vnutorne? Predpokladam, ze to bude tiez chrumkave. Daju sa zohnat aj vnutorne, alebo ako ste to riesili?

CarService je teď offline  CarService
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 21:38   Citovat  

Kdybyste chtěli, tak taky můžu vyvařit lemy, popřípadě i cokoliv jiného. Provádím také lakování, takže pokud byste měli zájem Úsměv Jsem z Vlčnova, u Uherského Hradiště.

Vtecař je teď offline  Vtecař
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 22:15   Citovat  

Neznáte někoho kdo by mě vyvařil lem na P4G?Brno a okolí. Honda

Vtecař je teď offline  Vtecař
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 22:23   Citovat  

VTEC

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 22:43   Citovat  

tak se vracim od pana Ramese z Melnika. Lem vypada, ze je docela ok, tezko rict. Ale:
mel na opravu HLAVNE zadni nosnik v oblasti drzaku stabilizatoru, kterej nevimproc hnil az nakonec ten drzak se urval. Apeloval jsem na nej, at je to kvalitne. On to udelal pomerne, zda se zatim, pevne. Jenze ten vytrzenej kus, to vypada, ze privaril k asi novy casti plechu, cimz je ted ten drzak niz nez ma byt, dejme tomu o centimetr. Z toho nejsem nadsenej, zadna superprace. Vylozene jsem mu rikal, at je to ve stejny poloze jak to ma bejt.

Co je ale horsi je, ze mi tvrdil, z lakyri jsou asi 2km od nej, ze to auto nejezdilo, ze jen k lakyrnikum a zpet. Ja po zivotnich zkusenostech neduverivej, jsem si ale opsal stav tachomeru. Kdyz jsem potom koukl pri odjezdu, tak najel vic nez 40km ! a lhal mi do oci.

Co se tyce jeho osoby a meho dojmu. Je to typicky ukecanej clovek, kterej se sanzi tvarit desne slusne a odborne. Autu ale dle me kdovijak nerozumi a je schopnej vam tvrdit jak "tohle prece ma presne takle byt" nebo "ze to nevadi" apod.
Ma malou dilnu, je to typickej mistni mechnik, kterych jsou po cely CR spousta. Je naprosto prumernej, nemam z nej pocit, ze by slo o odbornika. Napriklad, kdyz mi tvrdi, ze ten novej lem vydrzi dyl nez auto (jeho presna slova). To kazdej zkusenejsi clovek vi, ze to je nesmysl. Druhovyrobni levnej plech (lem) neni kvalitnejsi nez origo a navic jak se to jednou vari, tak to nikdy neni lepsi. To by ten origo vydrzel dyl a nemuselo by se to vubec opravovat. Strasne se chlubil podvozkem Weitec, jaka je to spicka a jak ma nabusenou Tigru (ta nevypad opticky zle). Proste mistni jouda opravar.

Ja bych k nemu uz podruhy nejel a ani to nedoporucuji ostatnim.

Za tyden jedu ke kuhnelovi, tak se ho zeptam na nazor, jeslti to vadi, kdyz je ten drzak niz (imho jo, kvuli dylce ty spojovaci kosti stabiku, ale doufam, ze se pletu). Uvitam i vase nazory. Snad se mi to podari v nedeli vyfotit a dam sem fotky o co slo s tim nosnikem a jak je to ted spraveny.
Kazdopadne to lhani me dozralo. Takovymu cloveku proste nelze uz verit a sverit svoje milovany auto. Uvidime do budoucna, jestli nebudou casem nejaky problemy s jeho praci. Tezko mu verit.

Kazdopadne diky Lazikovi za snahu. Ale je asi jeste mladej a nezkusenej ;)

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 22:55   Citovat  

Bitkar napsal:
tak se vracim od pana Ramese z Melnika. Lem vypada, ze je docela ok, tezko rict. Ale:
mel na opravu HLAVNE zadni nosnik v oblasti drzaku stabilizatoru, kterej nevimproc hnil az nakonec ten drzak se urval. Apeloval jsem na nej, at je to kvalitne. On to udelal pomerne, zda se zatim, pevne. Jenze ten vytrzenej kus, to vypada, ze privaril k asi novy casti plechu, cimz je ted ten drzak niz nez ma byt, dejme tomu o centimetr. Z toho nejsem nadsenej, zadna superprace. Vylozene jsem mu rikal, at je to ve stejny poloze jak to ma bejt.

Co je ale horsi je, ze mi tvrdil, z lakyri jsou asi 2km od nej, ze to auto nejezdilo, ze jen k lakyrnikum a zpet. Ja po zivotnich zkusenostech neduverivej, jsem si ale opsal stav tachomeru. Kdyz jsem potom koukl pri odjezdu, tak najel vic nez 40km ! a lhal mi do oci.

Co se tyce jeho osoby a meho dojmu. Je to typicky ukecanej clovek, kterej se sanzi tvarit desne slusne a odborne. Autu ale dle me kdovijak nerozumi a je schopnej vam tvrdit jak "tohle prece ma presne takle byt" nebo "ze to nevadi" apod.
Ma malou dilnu, je to typickej mistni mechnik, kterych jsou po cely CR spousta. Je naprosto prumernej, nemam z nej pocit, ze by slo o odbornika. Napriklad, kdyz mi tvrdi, ze ten novej lem vydrzi dyl nez auto (jeho presna slova). To kazdej zkusenejsi clovek vi, ze to je nesmysl. Druhovyrobni levnej plech (lem) neni kvalitnejsi nez origo a navic jak se to jednou vari, tak to nikdy neni lepsi. To by ten origo vydrzel dyl a nemuselo by se to vubec opravovat. Strasne se chlubil podvozkem Weitec, jaka je to spicka a jak ma nabusenou Tigru (ta nevypad opticky zle). Proste mistni jouda opravar.

Ja bych k nemu uz podruhy nejel a ani to nedoporucuji ostatnim.

Za tyden jedu ke kuhnelovi, tak se ho zeptam na nazor, jeslti to vadi, kdyz je ten drzak niz (imho jo, kvuli dylce ty spojovaci kosti stabiku, ale doufam, ze se pletu). Uvitam i vase nazory. Snad se mi to podari v nedeli vyfotit a dam sem fotky o co slo s tim nosnikem a jak je to ted spraveny.
Kazdopadne to lhani me dozralo. Takovymu cloveku proste nelze uz verit a sverit svoje milovany auto. Uvidime do budoucna, jestli nebudou casem nejaky problemy s jeho praci. Tezko mu verit.

Kazdopadne diky Lazikovi za snahu. Ale je asi jeste mladej a nezkusenej Mrk
no jo videl ze to nejde a nechtelo se mu s tim patlat tak to navaril na nejvhodnejsi misto...bych mu nezaplatil a odjel za takovou praci a jeste se zeptal na ten stav km, me nejvic dostalo tady v opatkach u nas, taky jsem daval legenda na kontrolu a asi za hodinu ho vidim jak si v nem mechos jede na obed, stazeny okynka hudba nahlas ruka z okna..a kdys sem se ptal ja kto jede, rikal ze nevi, ze nema cas nikam jezdit..pak to k takovym servisakum davej, co jde si udelam sam

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 23:18   Citovat  

no sam jsem si to delal provizorne, ale uz to zacinalo bejt proste na vetsi opravu, tak jsem to chtel dat nejakymu profikovi. Nutno dodat, ze to bylo levny vcelku. Ale ja mu zduraznoval, ze mi nejde o cenu, ale primarne o kvalitu. On prijde o hodne tisic korun tim, ze bude mit spatnou povest, to mi staci. Ono mi to nejakou dobu sbad vydrzi a pak beztak planuju generalni opravu karoserie. Hold zkusenost.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2011 , 23:30   Citovat  

Bitkar napsal:
no sam jsem si to delal provizorne, ale uz to zacinalo bejt proste na vetsi opravu, tak jsem to chtel dat nejakymu profikovi. Nutno dodat, ze to bylo levny vcelku. Ale ja mu zduraznoval, ze mi nejde o cenu, ale primarne o kvalitu. On prijde o hodne tisic korun tim, ze bude mit spatnou povest, to mi staci. Ono mi to nejakou dobu sbad vydrzi a pak beztak planuju generalni opravu karoserie. Hold zkusenost.
no jo tak on to podle sebe kvalitne udelal, treba to lepe neumi

master88 je teď offline  master88
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 9:33   Citovat  

Chtělo by to někoho kdo je jako Khunel, ale na lak :-/

na mě zbějvá zřejmě zkusit teda toho lakýru kousek od ČL, snad ho bude Khunel znát

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 20:02   Citovat  

kdyby někdo chtěl, tak mám kamaráda v Příbrami (autoklempíř) + zajištění laku ...
něco málo z jeho práce je vidět na mém coupe + pár aut co sbírá poháry na TC

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo vyvaří lemy ? -> Praha, Olomouc
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina