Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Deník závodníka
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Kterou variantu motorizace by jste zvolili ? s ohledem na prostředky věci na 4ku mám, dohc motor nemám a v autě je D16A6:)
1)D16A6 - obd 0 -komplet serie + saní, svody, výfuk,ecu PM7 cca 120hp
0%
 0%  [ 0 ]
2) D16A6 - obd 1 -písty z D16 dohc + sání svody, výfuk, ecu P06 cca 140hp
11%
 11%  [ 3 ]
3) D16 DOHC - obd 0 - D16 DOHC serie + saní svody, výfuk, ecu PW0 cca 160hp
51%
 51%  [ 14 ]
4) D16A6 - obd 1/0 -písty D16Z6/A6, turbo, intercooler, sání, svody, výfuk, ecu P06/PW0 cca 200hp
37%
 37%  [ 10 ]
Hlasovalo : 27
Celkem hlasů : 27

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 20:45  Naposledy upravil Destak dne 30.8.2011 , 20:21, celkově upraveno 9 krát. Citovat  

Aneb jak to celý bylo, Civica jsem si koupil 12.6.2008, byly problémy, proběhly úpravy, dokonce jsme zvažoval rozprodej na díly. Pak jsem díky kámošce a sněhu měl možnost okouknout závody na sněhu v naší lokalitě Vysočina. Její spolužáci zajeli dost slušně a tak jsme s pár lidma pokecal, pak se mi podařilo se ukázat na další soutěži a pak jsme byl popichován a postrkován abych se přidal. Přiznám se, že jsem s tím zdatně bojoval, ale touha po závodech zvítězila. O závodech prakticky nic nevím, ale podle podmínek mi bylo jasný, že potřebuju kvalitní pneumatiky. Díky super spolupráci s panem Benešem z Jičína, jsem se vybavil závodními pneumatikami a připravil si helmu a plnou nádrž. Ráno jsem dorazil na místo a postupně se sjížděli závodníci, panovala přátelská atmosféra na startu se objevilo 15 aut a někde se střídali 2 závodnici, celkem 18 závodníků. Taky mi přibyl mitfára Franta doležal, který to se mnou vydržel až do konce a pomohl mi s opravou auta. Tomu vděčím za trpělivost, důvěru a pořízení videa. ruce se rozklepaly a já vyrazil na trať na seznamovací jízdu, hned co jsme odjeli dvě kola se na start připravila Celica GT4 (ST185) řízená p. Svobodou. Čím víc jsem byl blíž startu tím víc jsem byl nervozní, jakmile jsem odstartoval, všechno bylo super auto šlo kam mělo, pneumatiky se zakousávaly do čeho mohly. odjel jsem všechny 3 RZ s menším defektem na druhé RZ. Doufal jsem že si užiju zábavu a že pokecám s lidma co se motají okolo aut, to poslední co jsme čekal, bylo moje vítězství. Náskok na druhého 21s a časy RZ (3:33, 3:32, 3:32) Byla to zábava s velkou odměnou, tím chci poděkovat všem kdo mě podpořili, Frantovi Doležalovi a hlavně svojí Hondě, která se nezvdala ani po násátí množství vody. Obouval jsem u Beneš Pneuservis Jičín . Byla to II. Zimní Rallye Úsměv

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2010 , 14:48  Naposledy upravil Destak dne 4.3.2011 , 10:11, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

16.1.2010 radouň kategorie nad 1400 ccm celkově 58. z 102 startujících posádek a ve skupině 13. z 25 posádek, na to jaká to byla klouzačka jsem vážně spokojenej =)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 18:45  Naposledy upravil Destak dne 30.8.2011 , 20:20, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

pokračujeme

tak tudy cesta nevede, auto bylo korozí nahlodaný natolik, že bylo vhodný na poslední cestu do šmelcu Mrk
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 18:50  Naposledy upravil mega1 dne 3.3.2011 , 20:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jen tak dal!! je to dobrý Úsměv
bylo by super, kdybyste jezdili s Hifilem ve stejny kategorii - primlouvam se pro variantu, kdy bys sel do veteranu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 20:46   Citovat  

varianta 3, když pořádně odlehčíš, šance jsou - viz třeba Odos
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Deník závodníka
Fórum: Závody a sprinty