Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 158
dunajsky je teď offline  dunajsky
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 13:39   Citovat  

ok, vdaka pani, vidim ze ked sa sem hodia nejake vyjadrenia servismanov, hned tunajsi machri zareaguju Úsměv tiez si myslim ze bude zrejme stacit nastelovanie ventilov, ibaze aj to treba vediet a ked sa v tom clovek nevyzna tak sa lahko servismani pustia do GO motora; vdaka za rady a tebe pajo za priamu ponuku, ozvem sa, poriesime
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 22:57   Citovat  

hopit napsal:
Jednotka STAG300 ,reduktor Zavolli ,vstřiky Valtek. Přepnutí na benzín je nastaveno od 6500ot., jakmile otáčky klesnou pod 6500ot. je zpět LPG ,ale poznám to pouze podle cvaknutí ventilu u nádrže a blikající diody na přepínači. Velmi šťastný Ani při maximálním zatížení motoru se mě nepodařilo přepnout do benzínu dříve než 6500ot. Přepnutí na LPG proběhne i na volnoběh po dosažení 21 stupňů je to dobrý

to vypadá na pěknou, čistou práci OK už se těším až to uvidím "na živo" OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
stoupík je teď offline  stoupík
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 5:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Ma nekdo zkusenost s tohle firmou odkaz a nebo Úsměvodkaz dik přátele

Smutný Tak já jsem si to nedávno nechal delat ve Strakonicích a moc odvařenej z toho nejsem . Pořád to nějak není ono hlavně to rozjíždění (což ale může být chyba vozu )ale už jsem vyměnil svíčky , kabely , hlavu a palec rozdělovače a i přes 90% zelpšení bych to dnes možná vrátil z5. Ale hlavně mluvil jsem s dost lidma co si dali do auta plyn a všichni mi tvrdí že moje částka se jim zdá předražená dělají sekvenci od 27000,- a koho jsem potkal dal za to 15000,- -20000,-. Ale říkal jsem si je to dílna s nějakým růčkem zkušeností ....Nejhorší je , že když pojedu do servisu řeknou , že je to plynem , když pojedu do Strakonic řeknou , že je to elektrika . Velmi šťastný

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 7:55   Citovat  

stoupík napsal:
Smutný Tak já jsem si to nedávno nechal delat ve Strakonicích a moc odvařenej z toho nejsem . Pořád to nějak není ono hlavně to rozjíždění (což ale může být chyba vozu )ale už jsem vyměnil svíčky , kabely , hlavu a palec rozdělovače a i přes 90% zelpšení bych to dnes možná vrátil z5. Ale hlavně mluvil jsem s dost lidma co si dali do auta plyn a všichni mi tvrdí že moje částka se jim zdá předražená dělají sekvenci od 27000,- a koho jsem potkal dal za to 15000,- -20000,-. Ale říkal jsem si je to dílna s nějakým růčkem zkušeností ....Nejhorší je , že když pojedu do servisu řeknou , že je to plynem , když pojedu do Strakonic řeknou , že je to elektrika . Velmi šťastný

V jakém to máš autě ?
Nechci se strakonickejch zastávat, něco po... se může povézt každému.
Já jsem před lety nechal jedno auto přestavět s ohledem na "dobrou" cenu u jedněch patlalů a okamžitě jsem toho litoval Se stydím
Jinak jsem o nikom, kdo má novou "sekvenci" pod 20t Kč ani neslyšel.
V káždém případě je LPG mnohem citlivější na zapalování než benzín.

marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 10:30   Citovat  

Ahoj chtěl bych si koupit ITR, auto budu používat i na ježdění každý den cca 25km tam a zpět, v nabídce je i na lpg. Může to fungovat na dojíždění lpg, na létačku benzín? Nebo to v autě jako je ITR nemá smysl?

KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 10:32   Citovat  

ITR jako dailycar no nevim to mi hlava nebere ale proč by ne je to auto jako auto

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 13:16   Citovat  

A proč ne?? Co je na integře ,že by to nemohl být daily car??? Jako beru, že je to super auto, ale to neznamená, že se s ním nemůže jezdit ne?? Úsměv a úplná limitka to taky není.. Kámoš ji má a není s tím žádný problém. Další má ATR a taky si nestěžuje.. Spíš mně zajímá jestli koupit s lpg nebo bez. Jako osobně se mně sice líbí že to bude jezdit asi za málo, ale nějak se mně to nezdá v takovém autě..

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 13:33   Citovat  

marek.dh napsal:
A proč ne?? Co je na integře ,že by to nemohl být daily car??? Jako beru, že je to super auto, ale to neznamená, že se s ním nemůže jezdit ne?? Úsměv a úplná limitka to taky není.. Kámoš ji má a není s tím žádný problém. Další má ATR a taky si nestěžuje.. Spíš mně zajímá jestli koupit s lpg nebo bez. Jako osobně se mně sice líbí že to bude jezdit asi za málo, ale nějak se mně to nezdá v takovém autě..

Vubec bych to neresil jestli muze nebo nemuze byt,motor to vydrzi to je hlavni,spis to chce zjistit jak stara je nadrz ,jesli ji nebude koncit zaruka a jakej ma system LPG,jestli nema nakej zastaralej,bez primazavani a jesli ma vubec licenci a kdy naposled byla delana prohlidka a stelovani ventilu je to dobrý ,pak si srovnej kolik penez by stala oprava a jestli by to bylo stejne drahy nez nove LPG ,tak spis vol koupi bez LPG a nech si udelat novy ,at vis co tam mas Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 14:20   Citovat  

Jasan, já jsem spíš chtěl vědět, jestli to tam vůbec má smysl.. beru to spíš jako takový bonus v tom autě, já najedu tak cca 10tis za rok, takže zase ten rozdíl nebude nějak markatní abych kvůli tomu pořízoval nový systém. Dík za odpověď, já se na to zajdu mrknout a uvidíme co a jak

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 14:29   Citovat  

stoupík napsal:

Byl jsem ve Strakonicích 2x , chtěl jsem seřídit systém který byl namontován v zahraničí. Vedoucí servisu i technik mají o LPG velký přehled a jednaní bylo velmi vstřícné je to dobrý Velké zklamání ale pro mě byl přístup a chování mechaniků na dílně. Mechanik mě hned dal přednášku, jak mám na autě vše namontováno špatně a že on by to udělal mnohem lépe atd. Hned mu bylo jasné kde je problém , tak asi 2h předělával a ladil . Výsledek ale nebyl žádný , problém nevyřešil a doporučil mě, že mám jezdit na LPG jako člověk a nevytáčet motor na 7000ot. Pak ještě dodal, že na 1,4 to jede i tak velice dobře Tak to koukám! , ale pod kapotou byl 2,0 i-vtec Velmi šťastný Měl jsem v autě ještě TP od civica 1,4 a mechanik mě to podle TP nastavil jako 1,4 Tak to valím bulvy

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 15:10   Citovat  

marek.dh napsal:
Jasan, já jsem spíš chtěl vědět, jestli to tam vůbec má smysl.. beru to spíš jako takový bonus v tom autě, já najedu tak cca 10tis za rok, takže zase ten rozdíl nebude nějak markatní abych kvůli tomu pořízoval nový systém. Dík za odpověď, já se na to zajdu mrknout a uvidíme co a jak

Taky to zvažuju sic najedu jen 8000km/rok ale v benzínu nechám tak 40K Velmi šťastný .dnešní ceny 100oktanu jsou dost šílený Smutný tak bych to chtěl předělat tak, aby to šlapalo na LPG i ve V-TECu . Chtěl bych použít to vstřikování kapalného LPG ale stojí cca 46 000,- Smutný . Zatím nato nemám, takže to musím strčit do krabice ve své hlavě(a že jich tam už je) Velmi šťastný a odložit to. Ale nereálné to asi nebude Lucy

btw: díky Idaho za odpovědi je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 15:41   Citovat  

hopit napsal:
Byl jsem ve Strakonicích 2x , chtěl jsem seřídit systém který byl namontován v zahraničí. Vedoucí servisu i technik mají o LPG velký přehled a jednaní bylo velmi vstřícné je to dobrý Velké zklamání ale pro mě byl přístup a chování mechaniků na dílně. Mechanik mě hned dal přednášku, jak mám na autě vše namontováno špatně a že on by to udělal mnohem lépe atd. Hned mu bylo jasné kde je problém , tak asi 2h předělával a ladil . Výsledek ale nebyl žádný , problém nevyřešil a doporučil mě, že mám jezdit na LPG jako člověk a nevytáčet motor na 7000ot. Pak ještě dodal, že na 1,4 to jede i tak velice dobře Tak to koukám! , ale pod kapotou byl 2,0 i-vtec Velmi šťastný Měl jsem v autě ještě TP od civica 1,4 a mechanik mě to podle TP nastavil jako 1,4 Tak to valím bulvy

To si delas Tak to koukám! to snad ne zmatenej ,dik za zkusenost ..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 16:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
To si delas Tak to koukám! to snad ne zmatenej ,dik za zkusenost ..

Tak to bylo , ale to neznamená že by nemohli udělat dobře novou přestavbu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 16:03   Citovat  

No ,ale tohle by se nemelo stat,jako nestoji to pet korun Ble

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 18:35   Citovat  

Taky uz o LPG uvazuju, jenze komu se da dneska verit, ze odvede dobrou praci? to mi hlava nebere

plavec je teď offline  plavec
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 20:28   Citovat  

silenec napsal:
Taky uz o LPG uvazuju, jenze komu se da dneska verit, ze odvede dobrou praci? to mi hlava nebere

Moje slova. Když to montujou tak by každýho na rukách nosili, ale když jsou s tím pak problémy, dávaj od toho ruce pryč. Značkovej servis tvrdí, že to zkurvili plynaři. plynaři tvrděj, že za to může značkovej servis. Naprosto běžná praxe, jak jsem již vypozoroval. Kdyby na to člověk měl peníze, tak si nechá vypracovat znaleckej posudek a podle toho se pak zařídí a ten kterej servis by musel zavřít hubu a naučit se dělat opravdu kvalitně.
Kdybyste věděli co všechno jsem zažil v tom Táboře, už nikdy více.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 21:59   Citovat  

hopit napsal:

Koukám samý lepší reference na Strakonice. KO Ještě že jsem to tam tehdy nedal. Jinak udělat mi někdo LPG, že by se mi samo bez mý vůle v otáčkách přepínalo na benzín, tak jim to tam pojedu hodit zpátky na hlavu. To podle mě není moc v pořádku, nebo? Co jsem měl dřív 2 roky v autě LPG (tehdy teda starší podtlak), tak tam se na LPG startovalo i v mrazu bez problémů (chytlo to hned) a jelo to rovnou na LPG. Na benzín se to přeplo jenom když došel plyn, nebo když jsem to přepnul ručně sám. Chovat se to jinak, vezu to do servisu. Chápu, že sekvence se chová jinak, ale to samovolný přepínání, to je moc.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 22:36   Citovat  

Střelec napsal:
Koukám samý lepší reference na Strakonice. KO Ještě že jsem to tam tehdy nedal. Jinak udělat mi někdo LPG, že by se mi samo bez mý vůle v otáčkách přepínalo na benzín, tak jim to tam pojedu hodit zpátky na hlavu. To podle mě není moc v pořádku, nebo? Co jsem měl dřív 2 roky v autě LPG (tehdy teda starší podtlak), tak tam se na LPG startovalo i v mrazu bez problémů (chytlo to hned) a jelo to rovnou na LPG. Na benzín se to přeplo jenom když došel plyn, nebo když jsem to přepnul ručně sám. Chovat se to jinak, vezu to do servisu. Chápu, že sekvence se chová jinak, ale to samovolný přepínání, to je moc.

Jak píšu nebyla to přestavba od nich , tak možná nebyla moc velká snaha to vyřešit Úsměv Aspoň mě to přinutilo vyzkoušet jinou firmu je to dobrý To samovolné přepínání je u Honda asi častý problém podle zdejších příspěvků Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 22:40   Citovat  

plavec napsal:

Kdybyste věděli co všechno jsem zažil v tom Táboře, už nikdy více.

Cooo???

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 13:50   Citovat  

me to taky prepina na benzin,asi nad 6000 otacek.neresim to.ted pojedu na prvni servisni prohlidku,tak mu to tam reknu,uvidim jak se k tomu vyjadri

Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 14:13   Citovat  

Já mám plyn od čtvrtka a spokojenost (nechával jsem si to dělat ve firmě lpgservis v Brně - je to partner AGC Strakonice). Jinak taky mi to přepíná mezi 6 000 - 6 500 ot. na benzín. Taky to nějak neřeším... jenom se na to zeptám až tam pojedu na prohlídku. Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 14:13   Citovat  

to nechapu to jako nejde nastavit zeby to jelo na plyn i do 8000ot/min ani u stagu???

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 14:24   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to nechapu to jako nejde nastavit zeby to jelo na plyn i do 8000ot/min ani u stagu???

co mi tvrdil posledne,tak asi ne.prej uz tam jde hodne plynu,ze by se to dusilo,tak proto to prepne na benzin.ale stejne se jeste preptam

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 15:30   Citovat  

No pokud to nestiha, tak asi bude nejaka cast poddimenzovana, ne? Na plyn jezdi i mnohem vykonnejsi auta u kterych je asi potreba jeste vic plynu nez u hond... spis jestli to nejak nesidi... proste udelat to "aby to nejak jezdilo" za minimum nakladu = vetsi zisk. Nebo se pletu a fakt je v tom nejaky neprekonatelny problem?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 15:53   Citovat  

silenec napsal:
No pokud to nestiha, tak asi bude nejaka cast poddimenzovana, ne? Na plyn jezdi i mnohem vykonnejsi auta u kterych je asi potreba jeste vic plynu nez u hond... spis jestli to nejak nesidi... proste udelat to "aby to nejak jezdilo" za minimum nakladu = vetsi zisk. Nebo se pletu a fakt je v tom nejaky neprekonatelny problem?

taky si myslim ze by to melo jit,neco na spusob,vetsi vstrikovace a pripadne doladeni,nepsal tady nekdo nahodou ze mu to vubec neprepina samovolne , jestli se nemylim Se stydím,to jste se vubec nato neptaly pred instalaci ,nebo vas to nenapadlo,stoji to dost penez nechci mit takovy LPG ,ktery je udelany jen tak aby to vubec jezdilo ale aby to fungovalo podle mych predstav ,podle me je to jen o nastaveni a urcitejch komponentech ....

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 18:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky si myslim ze by to melo jit,neco na spusob,vetsi vstrikovace a pripadne doladeni,nepsal tady nekdo nahodou ze mu to vubec neprepina samovolne , jestli se nemylim Se stydím,to jste se vubec nato neptaly pred instalaci ,nebo vas to nenapadlo,stoji to dost penez nechci mit takovy LPG ,ktery je udelany jen tak aby to vubec jezdilo ale aby to fungovalo podle mych predstav ,podle me je to jen o nastaveni a urcitejch komponentech ....

Ideální nastavení na Type R by bylo do 6000ot. LPG a pak plynulý přechod do benzínu, nemyslím ale trvalé přepnutí z důvodu chyby HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 21:31   Citovat  

hopit napsal:
Ideální nastavení na Type R by bylo do 6000ot. LPG a pak plynulý přechod do benzínu, nemyslím ale trvalé přepnutí z důvodu chyby HaHaaa

no ja bych byl nejradsi kdyby to zralo min i nad 6000ot. Velmi šťastný

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 21:47   Citovat  

Co jsem povinne studoval Volvoforum,tak tam chrochtali blahem nad vysokotlakym systemem Prins VSI,montuje to firma v Brne,fotky z montaze vypadaly opravdu skvele,dokonce bych si i na odkaz vzpomnel...tam by takovy neduhy asi nevznikaly...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 22:17   Citovat  

Wayne: zeby http://www.greenfuel.cz/ ?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 22:54   Citovat  

Radsi priplatit na zacatku, nez pak resit problemy a nakonec zaplatit jeste vic OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina