Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 125 z 272
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 14:12   Citovat  

Buchtak napsal:
Aha, tak to jo. Diky za info OK

BTW, jiny volanty tam sedi? Treba z CTR nebo S2000? V P5G uz jsem je nainstalovany videl...takze to vidim blede :/

už sem to tu někdy řešil, a ani z ctr a bohužel ani z s2000 tam pasovat nebude... štve mě to, protože sportovní tam dávat nechci, ale to origo kormidlo je hrozný Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 15:15   Citovat  

plisa napsal:
už sem to tu někdy řešil, a ani z ctr a bohužel ani z s2000 tam pasovat nebude... štve mě to, protože sportovní tam dávat nechci, ale to origo kormidlo je hrozný Smutný

Možná by mohl pasovat z ATR, někdo to měl zkoušet, ale už nenapsal, zda to sedí Úsměv V ATR je hezký volant nebo pak hodím foto toho mýho koženýho, hezčí je jak ten z předface, ale kormidlo je to stejný Lucy
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 15:37   Citovat  

DanTe napsal:
Nebo Evička našla od mishimoto za 1990,- závodní termostat :twisted: Ale to mi nezbude na hada Mr. Green

prosimte nevymejslej ptakoviny a kup si novej termostat treba tady odkaz Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 15:39   Citovat  

Pawson napsal:
Možná by mohl pasovat z ATR, někdo to měl zkoušet, ale už nenapsal, zda to sedí Úsměv V ATR je hezký volant nebo pak hodím foto toho mýho koženýho, hezčí je jak ten z předface, ale kormidlo je to stejný Lucy

myslim ze ninja kdysi psal ze bude problem s airbagem a pokud chces na auta do rv 96 davat novejsi volat protoze tam byl rozdil v SRS takze mame smolika, leda ze by nekdo sehnal volant treba z integry GSR ktera se taky delala 94-95 ale nevim jak bude stejny ten tisicihran...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 15:46   Citovat  

PreludeZ napsal:
prosimte nevymejslej ptakoviny a kup si novej termostat treba tady odkaz Úsměv

Neboj už sem taky na Matějčka koukal, to bylo myšleno ze srandy ten drahej termík Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 15:53   Citovat  

DanTe napsal:
Neboj už sem taky na Matějčka koukal, to bylo myšleno ze srandy ten drahej termík Velmi šťastný

tak to jo HaHaaa
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 17:22   Citovat  

PreludeZ napsal:
myslim ze ninja kdysi psal ze bude problem s airbagem a pokud chces na auta do rv 96 davat novejsi volat protoze tam byl rozdil v SRS takze mame smolika, leda ze by nekdo sehnal volant treba z integry GSR ktera se taky delala 94-95 ale nevim jak bude stejny ten tisicihran...

Aha, takže máme stejně po ptákách Úsměv Volant s Integry GSR není hezký, GSR jsem měl. Teď bych lhal, ale myslím, že není kožený dokonce, takže je to z bláta do louže, vypadá v podstatě hodně stejně jako v Preludě 4G je to dobrý
   Návrat  
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 19:30   Citovat  

Co se Vám na něm vy darebáci nelíbí? Úsměv
No je fakt, že jsem si ho taky malinko vylepšil Se stydím - dlouho jsem ten znáček sháněl, ale povedlo se a sedí jak kiss me na hrnec. Inspiroval mně interier (Honda Civic 8 Generace)

P1010081.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010081.JPG, 334.1 kB
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 19:32   Citovat  

Vinc 1 napsal:
No je fakt, že jsem si ho taky malinko vylepšil Se stydím - dlouho jsem ten znáček sháněl, ale povedlo se a sedí jak kiss me na hrnec. Inspiroval mně interier (Honda Civic 8 Generace)

No peknej, peknej....jako cela tvoje Luda ;P To obsiti sis nechal dodelavat, ze?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 20:40   Citovat  

Tak už začínám bejt z tý Ludry nešťastnej, dneska se při jízdě rozsvítila kontrolka ABS a přestalo to ABSovat Smutný Tak nejen že ureznul vejfuk u svodů a tlumiče jsou všechny KO, termostat nefunguje, ale teď už i ABS stávkuje Bueee
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 20:42   Citovat  

DanTe napsal:
Tak už začínám bejt z tý Ludry nešťastnej, dneska se při jízdě rozsvítila kontrolka ABS a přestalo to ABSovat Smutný Tak nejen že ureznul vejfuk u svodů a tlumiče jsou všechny KO, termostat nefunguje, ale teď už i ABS stávkuje Bueee
hele uz to ma svoje roky, hlavu vzhuru, bud rad ze to neni jak u skodovek ze nechas na prejezdu zadni napravu je to dobrý
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 20:58   Citovat  

DanTe napsal:

JJ, taky me ceka ve ctvrtek servis, vse bude mesic, dva O.K a pak se neco zase objevi, nekonecnej pribeh HaHaaa pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 21:09   Citovat  

DanTe napsal:

Mel jsem uz 5 Prelud, u kazde ABS stavkovalo, zcela bezna vec. Vyblikej si chybu. Mozna bude jen bordel na cidle..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 21:15   Citovat  

Buchtak napsal:
Mel jsem uz 5 Prelud, u kazde ABS stavkovalo, zcela bezna vec. Vyblikej si chybu. Mozna bude jen bordel na cidle..

No tak to je trošku uklidňující informace, zejtra po práci si zablikam Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 21:15   Citovat  

co me teda uplne rozciluje, je to, ze mi vrze spojkovej pedal, neboli pri seslapnuti a pomaleho pousteni pri rozjezdu mi skripe, vrze, nejspis pruzina na pedalu, myslite kdyz to striknu nejakym olejickem, ze to nicemu vadit nebude? Cooo???
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 22:07   Citovat  

Vinc 1 napsal:

tak je pravda že ta červená ho vzhledově dost oživila, ale mě osobně nejde ani tolik o vzhled (ikdyž samozřejmě taky), ale hlavně o velikost, protože ten origo mi přijde fakt obrovskej... proto by se mi tam moc líbil volant z s2k, protože je o dost menší a dost hezčí Úsměv

DanTe: jenom můžu potvrdit buchtakovy slova, mě ABSko taky stávkuje Velmi šťastný
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:04   Citovat  

Maximus napsal:
co me teda uplne rozciluje, je to, ze mi vrze spojkovej pedal, neboli pri seslapnuti a pomaleho pousteni pri rozjezdu mi skripe, vrze, nejspis pruzina na pedalu, myslite kdyz to striknu nejakym olejickem, ze to nicemu vadit nebude? Cooo???

Jen aby to byl pedál a nebyla to packa co vede do převodovky na vypínaní spojkového ložiska.
Poprvé mi to dělal pedál, tak sem ho mazl olejíčkem na šící stroje a pohoda.Podruhé jsem myslel že je to to samé a ejhle Velmi šťastný ...jinak olejíček pomůže!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:08   Citovat  

plisa napsal:
tak je pravda že ta červená ho vzhledově dost oživila, ale mě osobně nejde ani tolik o vzhled (ikdyž samozřejmě taky), ale hlavně o velikost, protože ten origo mi přijde fakt obrovskej... proto by se mi tam moc líbil volant z s2k, protože je o dost menší a dost hezčí Úsměv

DanTe: jenom můžu potvrdit buchtakovy slova, mě ABSko taky stávkuje Velmi šťastný

No, tak jsem trochu prolizal web a prej by mel sedet do P4G volant z ITR DC2...

Viz.

0004g8aq.jpg

0004g8aq.jpg, 157.12 kB

004.jpg

004.jpg, 62.16 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:12   Citovat  

Buchtak napsal:
No, tak jsem trochu prolizal web a prej by mel sedet do P4G volant z ITR DC2...

Viz.
prej je pěkný Úsměv a zrovna tyto volanty asi nebudou zadarmo Smutný ja taky chci z atrka a v polsku vychazi 1200 volant osoupanej na nov obsiti a 4000 airbag minimalne Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:14   Citovat  

kachnacrx napsal:
Jen aby to byl pedál a nebyla to packa co vede do převodovky na vypínaní spojkového ložiska.
Poprvé mi to dělal pedál, tak sem ho mazl olejíčkem na šící stroje a pohoda.Podruhé jsem myslel že je to to samé a ejhle Velmi šťastný ...jinak olejíček pomůže!

poslouhal jsem pozorne za asistence kolegy z prace, zvuky vychazej od pedalu z kabiny, z motoroveho prostoru nic neobvykleho nevychazi aspon doufam pořádnej výtlem ne ve ctvrtek bude ve vsem jasno az preberu Ludu ze servisu, bude to takova jarni priprava na sezonu, takze mu vrazim seznam, co vse prohlidnout, vymenit, a popripade odhalit, at se tam nevracim na nejakej cas Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:18   Citovat  

Jinak v sobotu jsem uspěšně s Preludákem namontoval svody z P4G 2.3 (4-2-1) na P5G 2.0 (4-1). Pokud se chce někomu si hrát , vřele doporučuju.Tahá líp od spodu , kolem 5,5 a výš tis. otáček kdy už auto nebylo až tak živé na 4 a 5 rychlostní stupeň jde poznat zanatelný rozdíl. Spotřeba zustala stejná. je to dobrý
Tak stejně připomenu i přední brzdy jseu zaměněny z P4G 2.3 na P5G 2.0. Třmeny a kotouče jsou větší a jdou bez jakýchkoliv uprav přehodit.O rozdílu v brzdných učincích ani nemusím mluvit.Maximální rozdíl !! je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:23   Citovat  

Brnďa napsal:
prej je pěkný Úsměv a zrovna tyto volanty asi nebudou zadarmo Smutný ja taky chci z atrka a v polsku vychazi 1200 volant osoupanej na nov obsiti a 4000 airbag minimalne Smutný

tak takovahle srandicka neco stoji, no....4000 na ebayi, co jsem tak koukal. Ale myslim, ze se vyplati, koneckoncu je to nejpouzivanejsi vec na aute Úsměv

Kachnacrx: dik za tip, predam kamosovi, co ma P5G 2,0
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:29   Citovat  

Buchtak napsal:
tak takovahle srandicka neco stoji, no....4000 na ebayi, co jsem tak koukal. Ale myslim, ze se vyplati, koneckoncu je to nejpouzivanejsi vec na aute Úsměv

ja vic pouzivam sedacky Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:34   Citovat  

Buchtak napsal:

Jasan....at se toho nebojí, přední brzdy za 30 minut není co dělat jinak hodinku v klidečku s cigárko pauzou.
Výfuk je trošku drbačka ale jde to.Paroží (4-2) sedí no problem, akorá na druhou část (2-1) co vede pod motorem, je třeba trošku přdělat, lépe řečeno uchyty....ale nic co by sikovný šlověk se svařečkou nesvedl.
PS: Jinak za toto všechno VELKÉ DÍKY --> Prelude.mu....Děkuji ! je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:49   Citovat  

Brnda: Velmi šťastný

Vali se nekomu doma stredovej tunel do P4G pofacelift? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 7:57   Citovat  

Tak dneska už se mi k ABS rozsvítila i kontrolka 4WS, to sem zvědavej co to tam zase bude za šuk ABS s 4WS jde nějak ruku v ruce? Až dorazim domu, tak si vyblikam chybu a uvidíme nu Úsměv
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:38   Citovat  

DanTe napsal:
Tak dneska už se mi k ABS rozsvítila i kontrolka 4WS, to sem zvědavej co to tam zase bude za šuk ABS s 4WS jde nějak ruku v ruce? Až dorazim domu, tak si vyblikam chybu a uvidíme nu Úsměv

Odvazim si rict ze pokud ti blbne cidlo na ABS tak ti automaticky prestane fungovat 4WS aby nedoslo k problemu pri jizde. Over jestli jsou cidla od jestli tam neni bordel, pojistky a doufej ze to bude bez nutnosti penez at je na hada pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:41   Citovat  

Majlou napsal:
Odvazim si rict ze pokud ti blbne cidlo na ABS tak ti automaticky prestane fungovat 4WS aby nedoslo k problemu pri jizde. Over jestli jsou cidla od jestli tam neni bordel, pojistky a doufej ze to bude bez nutnosti penez at je na hada pořádnej výtlem

4WS funguje normálně, jen svítí ta kontrolka, no dneska to všechno prolezu a nebo se wc a pošlu tu kraksnu ze skály, koupim si prasata, nalakuju kola na růžovo a budu si užívat nudný kadle kadle pořádnej výtlem
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:43   Citovat  

DanTe napsal:
4WS funguje normálně, jen svítí ta kontrolka, no dneska to všechno prolezu a nebo se wc a pošlu tu kraksnu ze skály, koupim si prasata, nalakuju kola na růžovo a budu si užívat nudný kadle kadle pořádnej výtlem

Neee to neeee pasata neee a zadne kamna hlavne pořádnej výtlem
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 10:45   Citovat  

DanTe napsal:

huráááááááááááá hurááááá Je to tam. konecne budeme mit rodinny auto do kteryho se nam vejde pes a poradnej nakup Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina