Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1.5 LSI 15tis kč
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Whistler je teď offline  Whistler
PříspěvekZaslal: 14.3.2011 , 18:14   Citovat  

Nabízím k prodeji svého civica 1.5 LSI. Auto mám necelý rok a půl, a najel jsem cca 20tisíc(dohromady najeto cca 170tis) km. Civica jsem koupil od souseda(ročník 1946), který ho vlastnil 12let. Auto používám na denní dojíždění do práce, cca 30km, v létě, i zimě, civic je velice spolehlivý, nikdy mě nenechal u cesty. Spotřeba do práce cca 6,5l. Při delších jízdách není problém dostat se pod 6l s lehkou nohou. Starty v zimě bez problému. Výbava LSI – všechny čtyři okna a střešní okno v elektrice, posilovač řízení, spojka hydraulická, nastavitelný volant. Ekopoplatek 5000,- kč jsem zaplatil. STK a emise jsou do 11.2012. K autu jsou dvě sady kol s letními a zimními pneu, vzorek je OK k tomu rezerva s úplně novou gumou. Auto má centrál s alarmen od Jablotronu, přestalo mi fungovat dálkové ovládání. Auto má tažné zařízení, legálně zapsané v TP. K autu mám tři klíče a originální manuály. Auto má výborný motor, spojku a převodovku, motor 1,5 D15B2 s jednobodovým vstřikem, prakticky nebere olej, jezdil jsem na polosyntetiku, stejně jako předchozí majitel. Z motoru nikde neprosakuje olej, rozvody měnil předchozí majitel, jsou cca ještě na 40tis km, spojka je v pořádku, převodovka je výborná, na radičce není žádná vůle, řadí naprosto přesně. Ačkoliv má motor 90PS, dá se s autem jezdit celkem svižně, pohotovostní hmotnost auta je necelých 1000kg. Po koupi auta jsem měnil chladič za nový, starý prosakoval, dále jsem měnil svíčky, přední desky(zadní pakny OK), vzduchový filtr. Baterie je zánovní VARTA. Auto má nový koncový a zánovní středový díl výfuku. Topení, stěrače, světla, blinkry, klakson, ruční brzda, vše funguje jak má. Interiér je v původním stavu, bez úprav.

Závady:
Prasklina na předním skle, v pravé části u spolujezdce, chytil jsem kamínek(tedy pořádný kámen)
Prasklina na střešním okně, už jsem to s tím koupil, soused to opravil nalepením fólie
Cvakají homoklouby na poloosách
Koroze zadních lemů, jsou chycené i zadní prahy. Auto bylo předtím garážované, já ho parkoval celý rok venku takže chycené lemy začaly reznout. Amatérsky jsem to opravil obroušením a natřením barvou proti rzi, neměl by být problém nechat lemy vyvařit.
Kapota je zrezlá pod gumovým těsněním a zvrchu má dva pupínky. Kromě popsané koroze je kastle naprosto zdravá, spodek je ošetřený nástřikem.
Kosmetické vady na předním držáku SPZ, zadním nárazníku(oloupaná barva) a víko kufru ťuklé od káry

To by asi k popisu bylo všechno. Civica používám jako auto do práce, tím pádem jsem kladl důraz na to, aby auto fungovalo spolehlivě, motor dostal servis, který potřeboval. Byl jsem s civicem velmi spokojený, je to výborné auto, prodávám ho pouze proto, že chci na pojezdy do práce koupit novější auto s TDI. Po opravení koroze, předního skla a poloos věřím tomu že najezdí ještě hodně kilometrů.

Cenu bych si představoval cca 15tis

Dotazy na tel 607258905, mailu: grapple@seznam.cz , či přes PM

Jsem z Tábora, jižní čechy

DSC00225.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00225.JPG, 254.84 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Whistler je teď offline  Whistler
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 16:36   Citovat  

tudy
   Návrat