Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
červená Targa v bazaru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 13:38   Citovat  

asi se někteří naštvou, nechci kazit kšefty nebo tak, ale nedá mi to.. polovina z toho není pravda, nebudu to rozepisovat, určitě to není super stav, domlácená a orezlá snad všude, lak záhadně mění barvu na různých místech, interier jak po válce, jako př. volat omotaný izolepou aby držel servisku když jsme se ptali nemá a najednou má hmm ... přední náprava v háji atd .. shodou okolností jsme se na ni byli dívat když předminulý týden když Henges sháněl Targu.. to auto má hodnotu tak 50tis .. kluci potvrdí co tam byli určitě. Prostě :mravenec: hrozná. Snad jsem někomu ušetřil cestu aspoň tady tím..

dovolím si citovat Hengesovy slova, když jsem se ho ptal, jestli se o tom zmínit .. "není to pomluva, jen konstatování stavu vozu" ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 13:46   Citovat  

HaHaaa i ty šibale, takhle kazit kšefty na takovej šoukár. No je to né uplně jak psal Miki Velmi šťastný že byla orezla všude a byla pomalu na odpis atd ale rozhodně nebyla ve stavu jak uvádí majitel. Podle fotek a povídání přes telefon jsem už jel s penězi na jisto ale stav nás tak trošku šokoval podle porovnání s popisem majitele. Lak byl doděláván na dost místech a né zrovna kvalitně. Zmínil jsem se o ní jak jsem popisoval nedělní výlet aneb když se jede kupovat autí. Nebylo snad místo kde by člověk nic nenašel že je něco v nepořádku. Bud lak, rez, nedovírající okno u dveří či uřezaný kus interiéru pod rádiem, díry v palubovce a sedačce a o volantu nakřivo oblepeným páskou jsem se už zmínil Úsměv Ale to majiteli prý nevadí že řídí jen jednou rukou Velmi šťastný Motorově dobrý ale zbytek to snad ne Já bych dal cenu 60tis kč kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
červená Targa v bazaru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina