Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfukova klapka
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 21:42   Citovat  

Kluci mam dotaz, chci nechat CTRko v serii,pekne tichy , ale obcas bych chtel aby to rvalo vic,nasel jsem spusob kdy by to slo udelat klapkou v sani (pridelat ji na seriovej box,znelo by to jako otevrene sani) a pred stredovym tlumicem vyfuku a aby to fungovalo na jeden prepinac,kdykoliv se mi zachce tak budu hlucnej ale kdyz budu chtit pianko tak to proste uzavru ,otazka zni ,snizi se mi tim otevrenim klapek nejak vykon ,mam tady pro priklad odkaz,odkaz akorat je to predrazeny,umel by to nekdo vyrobit Úsměv ??? ,dik za ditazy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 22:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Kluci mam dotaz, chci nechat CTRko v serii,pekne tichy , ale obcas bych chtel aby to rvalo vic,nasel jsem spusob kdy by to slo udelat klapkou v sani (pridelat ji na seriovej box,znelo by to jako otevrene sani) a pred stredovym tlumicem vyfuku a aby to fungovalo na jeden prepinac,kdykoliv se mi zachce tak budu hlucnej ale kdyz budu chtit pianko tak to proste uzavru ,otazka zni ,snizi se mi tim otevrenim klapek nejak vykon ,mam tady pro priklad odkaz,odkaz akorat je to predrazeny,umel by to nekdo vyrobit Úsměv ??? ,dik za ditazy

jako myslí si že když budeš mít nějakou překážku ve výfuku tak to určitě dobře nebude!

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 23:21   Citovat  

No tak to je spis dobry pro takovy V8 kary americky co jezdi v tichym bublavym aute a jen na sraz otevrou klapku aby to kazdej slysel. U tebe to budou spis vyhozeny penize, radej udelat nejakej decent ladak, treba supersprint a mas to Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 23:39   Citovat  

Brnďa napsal:
No tak to je spis dobry pro takovy V8 kary americky co jezdi v tichym bublavym aute a jen na sraz otevrou klapku aby to kazdej slysel. U tebe to budou spis vyhozeny penize, radej udelat nejakej decent ladak, treba supersprint a mas to Úsměv

nevim no ,ladak je ladak,to uz nebude tak tichy jako serie a to by me vadilo , tak jinak ona by stacila klapka na sani ,jako otevrene sani ale jen na tlacitko .. nerad bych kazil ten tichej chod Se stydím

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 9:11   Citovat  

Zkus koncák Supersprint. Magnum nebyl do nějakých 3500 moc slyšet,pak se ozval... Ovšem na seriovém výfuku... Když jsem měl jen kat a trubku,tak to bylo celkem hlasitý už ve 3000...

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 10:33   Citovat  

Taky jsem o něčem podobnym kdysi uvažoval, když jsem měl CRX. Tam ve střednim tlumiči bylo origo něco jako přepážka. Nakonec jsem ale koupil výfuk Supersprint a byl jsem maximálně spokojen (pravda teda je, že to málem zdvojnásobilo cenu auta HaHaaa ) Ale dalo se s tim jet na pohodu a relativně potichu, přitom na plný plyn v otáčkách to mělo hezký a dravý zvukový projev.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 10:47   Citovat  

Takové klapky se vyrábějí ve společnosti Pierburg Ústí nad Labem. Dělají stavby výfuků třeba pro Aston Martin, Ferrari, Porsche, ale i Fiat, Volkswagen. Je to zajímavý systém, který opravdu funguje. V nízkých otáčkách jdou zplodiny standardní cestou kat - střední díl - koncový díl a ven, ale ve vyšších otáčkách se za pomocí klapek přemostí střední díl (u supersportů, u běžných vozů to je trochu jinak, aby to ušetřilo nějaký ten litřík paliva. Výsledek je famosní, ale má to pár nevýhod. Takové řešení je velice drahé, těžké a náročné. Klapky mají svou vlastní řídící jednotku, jsou buď elektrické, nebo se používá podtlaková vzduchová pumpa. Celkově počítej + 15 Kg a - 15k Kč (a to je varianta, kdy si seženeš jen díly a montáž a lazení provedeš sám, jinak takové řešení leze do několika tisíc eur). Takže bych to udělal po Hondařsku. Kup Cat-back se silencerem HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 11:42   Citovat  

Takovy kutilove a nikdo neumy vyrobit klapku HaHaaa ,mit na to naradi tak si to udelam ale na kolene asi tezko,podle me to chce hlavne moturek ,vyriznout klapku a nakou obrubu kolem a nejak to zbastlyt dohromady,neco vymyslim a udelam ji jenom na sani Velmi šťastný

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 11:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Takovy kutilove a nikdo neumy vyrobit klapku HaHaaa ,mit na to naradi tak si to udelam ale na kolene asi tezko,podle me to chce hlavne moturek ,vyriznout klapku a nakou obrubu kolem a nejak to zbastlyt dohromady,neco vymyslim a udelam ji jenom na sani Velmi šťastný

To chci vidět... Jak máš vymyšlený aby se otevřela až od určitých otáček? to mi hlava nebere

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 11:56   Citovat  

Hellborn napsal:
To chci vidět... Jak máš vymyšlený aby se otevřela až od určitých otáček? to mi hlava nebere

ale ne jen na tlacitko HaHaaa ,az budu chtit bejt hlucnej Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 12:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
myslim si ze vymejslis blbosti OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 12:19   Citovat  

Brnďa napsal:
myslim si ze vymejslis blbosti OK

no a HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 13:15   Citovat  

ja sem pro, udelej si restrikci vyfuku i sani ...
urcite to pojede porad stejne
nebo si nahraj na cdcko pisnicku se zvukem motoru ... a kdyz budes chtit poslouchat motor tak si ji tam proste pust ne ?

Tak to valím bulvy
to si to zachovale CTR koupil ten pravej

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 13:21   Citovat  

Zbytečně složitý nápad Úsměv je pravděpodobné, že spůsobý víc škody než užitku.
Osvědčená řešení:
-buď nějaký sportovněji lazený výfuk, který je v nízkých otáčkách tichý.
-Mugen(a jiní) dělá výfuk Twinloop který je asi nejlepší verzí typu "ticho/boredl" Úsměv +přidá koně.
Cena nového je zlá Velmi šťastný ale dají se sehnat jeté za rozumňější peníze(např. z UK ).
-nebo sportovní+silencer(touto cestou jdu já +zkusím silencer ještě upravit) .

Se sáním bych nelaboroval a dal buď jiný filtry nebo i celý kyt. Myslím, že stejně hlučnost ovlivňuje(+) jen při vyšších otáčkách.

na klapky se vyprdni Mrk

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 13:34   Citovat  

amici pouzivaju taketo cosi - e-Cutout

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 13:36   Citovat  

Tak to valím bulvy
to si to zachovale CTR koupil ten pravej[/quote]

proc Tak to koukám! ja ho prave nechci nicit tuningem a neplanuju zadnej tuzing,akorat my obcas chyby ten zvoucek,treba bych dal otevrene sani ale na ceste do prace by mi to asi vadilo ,skusim to jestli to nebude moc Velmi šťastný

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 16:28   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
:proc Tak to koukám! ja ho prave nechci nicit tuningem a neplanuju zadnej tuzing,akorat my obcas chyby ten zvoucek,treba bych dal otevrene sani ale na ceste do prace by mi to asi vadilo ,skusim to jestli to nebude moc Velmi šťastný

mno máš si koupit osvěčenej V8 nebo víc a budeš spokojen...nemáš se rvát do japonce s malím obsahem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 19:36   Citovat  

PAKO napsal:
mno máš si koupit osvěčenej V8 nebo víc a budeš spokojen...nemáš se rvát do japonce s malím obsahem

kdyz pro tebe je 2.0 maly obsah tak se nech lecit papa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 20:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kdyz pro tebe je 2.0 maly obsah tak se nech lecit papa
a neni? 2.0 je nic, kdys chces poradnej zvuk tak jak psal pako, aspon nejakou ameriku 5ti litr V8 a jedes

WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 20:37   Citovat  

Otevrene sani vrci jen pri plynu na podlaze,pri vyhlidkove jizde pohoda. Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 20:40   Citovat  

WickiMan napsal:
Otevrene sani vrci jen pri plynu na podlaze,pri vyhlidkove jizde pohoda. Velmi šťastný
jj, ale dokazes s otevrenym sanim jezdit na pohodu nebo chces poslouchat ten mocnej zvuK?Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 20:42   Citovat  

DOHCVTEC: a podle tebe je 2,0 nějakej megamotor nebo co?
Trošku nechápu proč vymýšlíš takovéto cosi. Ale chápu že se ještě potřebuješ vyblbnout než dostaneš rozum HaHaaa
Já mám na svém VTI seriový výfuk i sání a i přesto má motor parádní sytý zvuk, když tomu dupnu na krk. Ani by mě nenapadlo uvažovat na tom něco měnit.
Ale taky jsem byl mladej a vozil na autě průchozí výfuk bez katu. Mrk
Jelo to úplně stejně neli hůř ale řvalo to pekelně Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 0:00   Citovat  

Petr 78 napsal:
DOHCVTEC: a podle tebe je 2,0 nějakej megamotor nebo co?
Trošku nechápu proč vymýšlíš takovéto cosi. Ale chápu že se ještě potřebuješ vyblbnout než dostaneš rozum HaHaaa
Já mám na svém VTI seriový výfuk i sání a i přesto má motor parádní sytý zvuk, když tomu dupnu na krk. Ani by mě nenapadlo uvažovat na tom něco měnit.
Ale taky jsem byl mladej a vozil na autě průchozí výfuk bez katu. Mrk
Jelo to úplně stejně neli hůř ale řvalo to pekelně Velmi šťastný

no ja se vyblbnul ale pamatuj ze CTRko ma trosku jinou zvukovou izolaci jako VTI ja ho mel taky a slysel ho i v serii takze neco o tom vim,K20 ma paradni zvoucek ale neni ho slyset jako ve vti ,a nerikej ze jo ,a co se tyce motoru nevim co tady resite V8 je to od veci to snad ne ,kazdej motor ma svuj zvuk a ja ho chci drobet vic sliset bez toho abych si oteviral okno a abych ho slysel jen kdyz budu chtit a vyfuk kazi zvuk motoru , pak slisis jen ten vyfuk,proto nechci menit vyfuk ...proc vam to tady vysvetluju,ja jen chtel slyset jsetli se mi nejak rapidne znizi vykon po otevreni klapky nebo ne a jestli to nekdo dokaze vyrobit a ne naky zvasty o V8 Hihi

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 7:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no ja se vyblbnul ale pamatuj ze CTRko ma trosku jinou zvukovou izolaci jako VTI ja ho mel taky a slysel ho i v serii takze neco o tom vim,K20 ma paradni zvoucek ale neni ho slyset jako ve vti ,a nerikej ze jo ,a co se tyce motoru nevim co tady resite V8 je to od veci to snad ne ,kazdej motor ma svuj zvuk a ja ho chci drobet vic sliset bez toho abych si oteviral okno a abych ho slysel jen kdyz budu chtit a vyfuk kazi zvuk motoru , pak slisis jen ten vyfuk,proto nechci menit vyfuk ...proc vam to tady vysvetluju,ja jen chtel slyset jsetli se mi nejak rapidne znizi vykon po otevreni klapky nebo ne a jestli to nekdo dokaze vyrobit a ne naky zvasty o V8 Hihi

2L je malí obsah nebavím se o výkonu konstrukcí motoru.
a nevím proč hledáš někoho kdo ti to vyrobí ,v prvé řadě citace tebe"Takovy kutilove a nikdo neumy vyrobit klapku ,mit na to naradi tak si to udelam ale na kolene asi tezko,podle me to chce hlavne moturek ,vyriznout klapku a nakou obrubu kolem a nejak to zbastlyt dohromady,neco vymyslim a udelam ji jenom na sani "
kolena máš dvě tak co řešíš.
a za druhé jsi dostal i odkaz a koupíš si to sakumprásk.

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 7:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kazdej motor ma svuj zvuk a ja ho chci drobet vic sliset bez toho abych si oteviral okno a abych ho slysel jen kdyz budu chtit

no tak si udelej diru do pricky mezi motorem a interierem Velmi šťastný nabastli si tam dvirka na motorek, kterej budes spinat tlacitkem, pak nemusis stahovat okno, staci otevrit dvirka od kurniku Velmi šťastný a budes slyset zvuk motoru a mozna budes cejtit aji nejakej smradek od motoru, a tohle aspon nebud mit vliv na chod motoru Hihi

bejt tebou tak se na to vyprdnu, jak uz tady nekdo psal, davat nejaky prekazky do sani nebo i do vyfuku asi neni dobrej napad, ze serie je to asi spocitany na nejakej prutok a kdyz tam nacpes nejakou klapku tak nevim nevim... to mi hlava nebere je to neco jak ten "turbonator" kterej se tady resil uz asi 100x pořádnej výtlem

kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 8:51   Citovat  

No tak to je zase nápad.... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Chalpe neblbni , vyhozené prachy a hlavně čas !!!
Chceš slyšet motor a být hlučnej....od 3500 tis otáček budeš-dej si tam otevřené sání...dosáhneš všeho co chceš a napácháš více užitku než škody s klapou.Celé to dáš dohromady i s filtem od 1500,- do už něco kvalitnějšího 5000,-, dá se vyšplhat výš ale to je asi zbatečné pokud nejsi racer je to dobrý
Jinak další možnost...vrtačka a před koncák laufu - 6mm vrták pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfukova klapka
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina