Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stříbrné CRX 2g - možná kradené - nehledá někdo ?
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:41   Citovat  

Tak někdo ukrad i ten vrak,kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět.Dávám to sem za kamaráda

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ne-moc je teď offline  ne-moc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:46   Citovat  

A neodvezl si ji nahodou stechi? Mas to fakt overeny ze ji nekdo ukradl podruhe??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:50   Citovat  

Stechi si ji dnes večer měl odvážet, tak ji snad má on.
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:57   Citovat  

nene mluvil jsem se Stěchim a zase mu jí ukradli
   Návrat  
WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:07   Citovat  

Tak to uz je na masly Smutný
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:07   Citovat  

sleduju že to auto osahá půlka republiky
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:09   Citovat  

MártyKL napsal:
sleduju že to auto osahá půlka republiky

a ta druhá půlka pak "osahá" tu první půlku :twisted:

nemám slov
   Návrat  
sid_hr je teď offline  sid_hr
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:20   Citovat  

to ho ta "radost" zase rychle přešla v pláč no :/ Ble
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:26   Citovat  

A neodtáhli to jako vrak?
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:36   Citovat  

tak rychle pochybuji podle nějaké vyhlášky musí dát nejdříve lísteček vyvěsí foto na nějakou tabuly u služebny a tam je napsáno aby si majitel auto odtáhl jinak bude do toho dne odtaženo
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:42   Citovat  

Job!k napsal:
tak rychle pochybuji podle nějaké vyhlášky musí dát nejdříve lísteček vyvěsí foto na nějakou tabuly u služebny a tam je napsáno aby si majitel auto odtáhl jinak bude do toho dne odtaženo

když chtěj,tak to de rychle Mrk
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:46   Citovat  

RASTA napsal:
když chtěj,tak to de rychle Mrk

leda že by to odtáhli právě proto že veděli že to je kradené... že by mu to chtěli pohlídat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 21:48   Citovat  

Job!k napsal:
leda že by to odtáhli právě proto že veděli že to je kradené... že by mu to chtěli pohlídat

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
ne sry..leda tak pro svý známý naštvanej
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 22:25   Citovat  

Trochu se bojím jestli to nebyl nějaký hondař při té prohlídce tady Smutný uvidíme
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 22:43   Citovat  

kde to auto stálo vědělo jen pár lidí odsud z fora. Dneska odpoledne v 15:40 jsem odjížděl z onoho parkoviště a CRXo tam stálo ve stejnym stavu jako včera
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 23:45   Citovat  

Tak to je trosku divocina, ne? To nevezme jen tak nahodne projizdejici zlodejicek, to musel vzit nekdo s podvalem, kdo vedel, po cem jde..
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 0:04   Citovat  

Buchtak napsal:
Tak to je trosku divocina, ne? To nevezme jen tak nahodne projizdejici zlodejicek, to musel vzit nekdo s podvalem, kdo vedel, po cem jde..

v arealu czu jsou kamery tak by mozna nemelo bejt tak pracny zjistit kdo tam pro to jel ale ja se do toho ... cpat nebudu Úsměv
Martin majitele informoval vcas kdyz nebyl ani schopnej si pristavit nekoho kdo to pohlida nebo tam postavit auto aby branilo odtahu tak je to pak tezky ...
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 0:08   Citovat  

Newer napsal:
v arealu czu jsou kamery tak by mozna nemelo bejt tak pracny zjistit kdo tam pro to jel ale ja se do toho ... cpat nebudu Úsměv
Martin majitele informoval vcas kdyz nebyl ani schopnej si pristavit nekoho kdo to pohlida nebo tam postavit auto aby branilo odtahu tak je to pak tezky ...

Jn taky sem si to řikal, když jsem četl to téma. Já bych tam jel hned jak bych se to dozvěděl. Ale neznám celé pozadí příběhu, takže těžko říct, každopádně koukám.
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 0:28   Citovat  

hyenismus.... snad to mají ti policajti, jestli to někdo ukradl po 2. tak to je k breku Bueee
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 7:49   Citovat  

Vy by jste chytráci čekali že když z toho nějaká fetka sebrala kola apod, že si den na to bude dávat práci a pojede tam ještě s podvalem?? nee, nebudu se tu rozčilovat, ubohý názory jsou tu v každym topicu...
tohle je prostě nehorázná sprostota a jsem jen zvědavej jaký to bude mít pokračování...ty kamery by mohli trochu pomoci si myslím...každopádně u auta u kterýho se i z náhradních dílů vyvaří max 20-30tis a hromada crxařů bude teď nějakou dobu na pozoru,takže prodejnost nic moc...to je slušnej divokej západ že jim to za to stojí
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 8:03   Citovat  

Redy napsal:
Vy by jste chytráci čekali že když z toho nějaká fetka sebrala kola apod, že si den na to bude dávat práci a pojede tam ještě s podvalem?? nee, nebudu se tu rozčilovat, ubohý názory jsou tu v každym topicu...
tohle je prostě nehorázná sprostota a jsem jen zvědavej jaký to bude mít pokračování...ty kamery by mohli trochu pomoci si myslím...každopádně u auta u kterýho se i z náhradních dílů vyvaří max 20-30tis a hromada crxařů bude teď nějakou dobu na pozoru,takže prodejnost nic moc...to je slušnej divokej západ že jim to za to stojí

nerozciluj se, ubohy nazory to urcite nejsou. Kdybych tu ja osobne videl fotku sveho ukradeneho a polorozebraneho auta tak se zvedam ze zidle, jdu za sefem ze si beru na dnesek volno, volam kamosovi s odtahovkou a HNED si jedu aspon pro to co z toho zbylo. Urcite bych necekal az si z toho dalsi lidi vezmou co se jim hodi, protoze tady v CR jakmile je auto na ulici takhle otevreny a polorozebrany tak to jde vetsinou velmi rychle do kytek (bohuzel jako v tomto pripade...)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 8:14   Citovat  

jen připomenu že fotky jak tam leží viděl poprvé předevčírem v noci...každej nemá kamaráda kterej se hned sbalí s odtahovkou, shodí domácí tepláky a jede v noci pro auto...to auto tam nevydrželo od doby co na to přišel ani den...takže strefovat se do něj že měl auto obestavět auty, nebo vykopat kamarády z postele je KO
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 8:30   Citovat  

Redy napsal:
jen připomenu že fotky jak tam leží viděl poprvé předevčírem v noci...každej nemá kamaráda kterej se hned sbalí s odtahovkou, shodí domácí tepláky a jede v noci pro auto...to auto tam nevydrželo od doby co na to přišel ani den...takže strefovat se do něj že měl auto obestavět auty, nebo vykopat kamarády z postele je KO

prosimte uklidni se, nikdo se do nikoho nestrefuje. Psal jsem co bych JA osobne udelal a je mi jedno jestli by byl den nebo noc. Krom toho si myslim ze je tady na foru spousta lidi kteri by radi a nezistne pomohli. Napriklad kdyz jsem tu kdysi daval ja oznameni o jednom ukradenym polorozebranym crx se slovenskyma spz u rybnika co jsem nahodou nasel na prochazce, tak se tam behem asi dvou hodin sjelo 4 nebo 5 aut s lidma odsud ochotnyma pomoct. Takze asi tak... přátele
   Návrat  
Antiamik je teď offline  Antiamik
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 8:38   Citovat  

hometuner napsal:
kde to auto stálo vědělo jen pár lidí odsud z fora. Dneska odpoledne v 15:40 jsem odjížděl z onoho parkoviště a CRXo tam stálo ve stejnym stavu jako včera

Hej pár ludí z fóra a zlodej (alebo pár ludí z fóra), ale 80% majitelov CRX z republiky to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:13   Citovat  

tak pro "chytré" názory tady máte citaci přímo od majitele:

ted jsem se docetl o sobe na honda clubu jako kdybych proto neudelal vsechno tak tedy objasním uplne situaci. vozidlo jsem tedy našel díky radymu a nejvíce děkuji hometunerovi a zjistil jsem to ve stredu s policii jsem byl u auta od cca 9 do 3 do rana ohledani mista atd.... nebudu popisovat co se vse dělo. poté me odvezli domu. Rad bych si vzal volno v praci ale nedali mi ho... tak ze jsem cely den schanel kola na ktery to dám a misto kde to budu moc schovat, vse z prace. bydlim v praze a garazi je malo a zahrad s parkovaním tak moc neni. a nakonec jsem i sehnal odtahovku stim ze az tam prijedu tak az to bude na kolech tak at zavolam a vozidlo se odveze na hlidane parkoviste kde jsem si zaridil na nejaky cas parkovani. co se nestalo prijel sem tam a vozidlo nikde. privolana policie stim ze jestli vozidlo nemaji odtazene. coz mi bylo receno že odtah proveden nebyl. Kdyz jsem koukal na misto tak vozidlo bylo vyzvednuto, nazval bych to jako čista prace, takze to co je receno na honda clubu ze by se zablokovalo auty je knicemu kdyz nekdo ma odtahovku s ramenem... kamery si vyzada policie me by nic nedali ale do toho mista neni sni videt a kdyz prijizdelo auto tak jsi nejsou jisti kvalita nicmoc a SPZ nerozpoznana. Abych rekl pravdu jsou ted jenom stim starosti a porad to neni vyreseny. ovcera jsem byl na policii taky dost dlouho. dnes jdu na dalsi vyslech.

takže příště se trochu nejdřív zamyslet než tu zase něco budete psát KO
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:22   Citovat  

Takže oni na záznamu mají odtahovku, co pro to přijela, ale ne SPZ? S ramenem jich zas tolik po Praze jezdit nebude, ne? Problém je, že řidič odtahovky nemusel být sám ani zloděj, mohl být jen najat, aby auto odvezl. Zloděj se mohl vydávat za majitele, který si vyzvedává svoje zničené auto. Až by si pro auto jel Stechi, řidič odtahovky by asi taky nekontroloval Stechiho doklady, jestli je majitel auta. Bohužel to tak je a není na tom nic až tak divného.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:34  Naposledy upravil Hellborn dne 18.3.2011 , 10:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Redy napsal:

Já si zas myslím, že by ses měl napřed uklidnit než začneš psát! Jako třeba "Vy by jste chytráci čekali že když z toho nějaká fetka sebrala kola apod.." Nad tímhle nebylo NIC,co by Tě mohlo naštvat,tak fakt nevím co blbneš.

Za další má PreludeZ pravdu - ochotných lidí,kteří by mohli pomoci, tu je dost. Stačí otevřít pusu (např. 14´´ kola mám v garáži cca 20km od místa nálezu, místo na dočasné odstavení mě taky napadá celkem kousek u člena i CRX klubu,který by pomoc neodmítl). Mimochodem, neviděl jsem na crx klubu v "ukradeno",že by to tam dal... Proč? To mi teda fakt hlava nebere - nebojím se,že by to někdo z CRXařů poté nehodil i sem - mohlo být jasno o něco dřív. Nezlob se,ale mohlo být uděláno víc... Od toho tu přece sakra jsme,abychom si pomohli. Kolikrát se tu někomu odmítla pomoc, "protože ho neznáme"? Pokud to nebylo něco,co zavání levotou,tak NIKDY! Když se našla Happyho Karkulka,tak tam do hodiny dorazily další 2-3 auta (jedno dovezlo majitele, další dovezlo náhradní kolo atd). Vždyť je to Praha,kde je nás dost.
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:35   Citovat  

Redy napsal:
tak pro "chytré" názory tady máte citaci přímo od majitele:

ted jsem se docetl o sobe na honda clubu jako kdybych proto neudelal vsechno tak tedy objasním uplne situaci. vozidlo jsem tedy našel díky radymu a nejvíce děkuji hometunerovi a zjistil jsem to ve stredu s policii jsem byl u auta od cca 9 do 3 do rana ohledani mista atd.... nebudu popisovat co se vse dělo. poté me odvezli domu. Rad bych si vzal volno v praci ale nedali mi ho... tak ze jsem cely den schanel kola na ktery to dám a misto kde to budu moc schovat, vse z prace. bydlim v praze a garazi je malo a zahrad s parkovaním tak moc neni. a nakonec jsem i sehnal odtahovku stim ze az tam prijedu tak az to bude na kolech tak at zavolam a vozidlo se odveze na hlidane parkoviste kde jsem si zaridil na nejaky cas parkovani. co se nestalo prijel sem tam a vozidlo nikde. privolana policie stim ze jestli vozidlo nemaji odtazene. coz mi bylo receno že odtah proveden nebyl. Kdyz jsem koukal na misto tak vozidlo bylo vyzvednuto, nazval bych to jako čista prace, takze to co je receno na honda clubu ze by se zablokovalo auty je knicemu kdyz nekdo ma odtahovku s ramenem... kamery si vyzada policie me by nic nedali ale do toho mista neni sni videt a kdyz prijizdelo auto tak jsi nejsou jisti kvalita nicmoc a SPZ nerozpoznana. Abych rekl pravdu jsou ted jenom stim starosti a porad to neni vyreseny. ovcera jsem byl na policii taky dost dlouho. dnes jdu na dalsi vyslech.

já to nějak nechápu,
takže to nalezené auto,znova někdo odcizil?nebo jak to teda je
PS:jinak tam mám plecháče ze zimákama tak bych je nechal zadarmo,kdyby byly potřeba
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:48   Citovat  

To je mazec naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 10:50   Citovat  

Neni to parkoviste soukrome? Mohl to nechat odtahnout domovnik nebo nakej akcni deda.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stříbrné CRX 2g - možná kradené - nehledá někdo ?
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina