Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabezpeceni kol proti kradezi a celeho vozu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 20:50   Citovat  

zdravim Úsměv

Mam prosbu kluci , potreboval bych poradit kde koupit nejake poradne bezpecnostni matice na kola, nemam namysli takovy ty obyc co maj na kazdem rohu ( OZ a podobne ) ...

Nejradsi bych nejakou aftermarket sadu 16 matic, ktera bude cela "bezpecnostni" ... nejlepe v modre barve, rozpocet tak do 2.5 tisic Úsměv to bych se mohl vejit doufam

psal jsem sz infimu ale ten si ho rpecet a neodpovedel tak nevim jestli na me kasle ci co , kazdopadne budu rad za kazdou zkusenost a radu. jde mi o maximalni bezpecnost aby mi je nelohl kdejakej chudak Úsměv

a druhym bodem je alarm, v aute mam jablotron nejakej obycejnejsi kolem 3 tisic .. ale chtel bych nejakej vic PRO Velmi šťastný
koukal jsem a nejlepsi volba je dle me Magicar 870 AS ( nak moc nevim jake jje rozdil v jednotlivejch radach ale mylsim ze zasadni rozdil je jen v tom ze nektery nemaj ten dalkovej start ne ?Úsměv ten by se mi docela libil... )

a nebo konkurencni Keetec TS 8000 , dokazal by nekdo znalej poradit ktereho z techto dvou vyrobcu uprednostnit ?Úsměv
klidne koupim i jinou modelovou radu , jak uz pisu vejs jde mi o maximalni bezpecnost kdyz vidim co se tu deje tak mi beha mraz po zadech .

jinak auto na ktere to chci instalovat je C6G coupe b16a2 ...

diky moc OK Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 21:02   Citovat  

s alarmama zkušenost nemám , ale ty matky na kola RAYS co má infi jsou fajn , jedna je sedmihranna a má drážku... já mám modrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 21:22   Citovat  

nechces dat do auta i gpsku abys videl kde je? protoze kdys ti budou auto chtit ukradnout tak to udelaj tak jako tak, a kdys uz es to stane, tak uvidis kde je, pripadne zalarmujes policii
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 21:28   Citovat  

Brnďa napsal:
nechces dat do auta i gpsku abys videl kde je? protoze kdys ti budou auto chtit ukradnout tak to udelaj tak jako tak, a kdys uz es to stane, tak uvidis kde je, pripadne zalarmujes policii

to uz se tu nejak resilo mam takovej pocit, ze byl na hondaclubu starym clanek s telefonem Úsměv pripojenym na baterku , problem je ze tyhle lepsi zlodejicci uz maj i rusicky tehlech vecicek Smutný

tak moc bych to nehrotil zas v aute nemam tolik penez, spis mi jde o to aby se mi nestalo to co tady typkovy s crx ...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 8:11   Citovat  

Bueee
   Návrat  
peet.rsv je teď offline  peet.rsv
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 8:48   Citovat  

možná zkus zauvažovat spíš o havarijce...já když měl vti (black phantom - Kladno) tak mě vyšla na cca 6000kč na rok...a jezdil jsem celkem v klidu s tím že za auto aspon něco dostanu zpět..i když ty vlastně nemáš origo vti...tak nevim jaká je reálná hodnota "původního" auto..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabezpeceni kol proti kradezi a celeho vozu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina