Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 158
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 22:45   Citovat  

hopit napsal:
rychle zapomínáš Velmi šťastný před pů rokem bylo kolem 13Kč normální Bueee

Věřím, že to v létě zas klesne o něco Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dunajsky je teď offline  dunajsky
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2011 , 9:32   Citovat  

Pajo, naozaj to neviem technicky presne vysvetlit, som iba obycajny uzivatel auta a zakaznik servisov(zrejme casto podvedeny... Se stydím ), viem vsak jedno, doverujem tym ktorych mi odporucia dobri znami so skusenostami. Vychadzam z toho co mi povedali, nestal som pri aute 2 dni ked sa v nom hrabali, ani skontrolovat to neviem a ani nebudem. Zmerali vsak tlaky vo valcoch a povedali ze motor je (uplne) v poriadku, ventily su vraj OK, nastavili ich, na vyfukovych stelovali nejake podlozky (neviem presne) a je vsetko pozitivne citit (podla vyjadrenia mechanika ventily isli a pojdu aj dalej nastavit...dokonca sa vyjadril ze VZDY...), chod motora sa zlepsil, odstranilo sa mierne klepkanie. Nespochybnujem nikoho a vonkoncom nie teba (naopak dakujem ti za ochotu a cenne rady), som iba normalne rad ze auto ide, avsak kde je pravda a dokedy pojde dobre to je vzdy otazne... kazde auto sa raz pokazi naštvanej Viac ma stve neschopnost LPG servisov opravovat a nastavovat rozne systemy...kazdy si robi svoje, chapem, diagnostika tiez nieco stoji...teda softwear. Mozno uz v januari som mal odpaleny ten vstrekovac ale vtedy vymenili RJ, potom sa to objavilo opat... teraz vsetrekovac. A nikto uz neriesi ci tu RJ bolo treba vymenit. Tesi ma ze sa porucha odstranila, robil som aj beznu udrzbu (olej, filtre), tak verim ze teraz mam nejaky cas pokoj. Jo, a vdaka za pozicane sviecky, este ich tam mam a vymenim coskoro za spravne... to snad ne A osobne si myslim ze to (asi) vsetko blblo najma kvoli plynu, citlivosti systemu a jeho kvalite a vlastnostiam v silnych mrazoch tejto zimy...som takmer presvedceny ze teraz budem od jari do zimy jazdit v pohode... a potom este dalsi rok... a potom uz bude vari cas aj na ine auto... len ake ked japonske automobilky (Toyota, Hobnda, Nissan...) v Japonsku skolabovali, zalozime novu temu?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 18:36   Citovat  

Ahojte, moj accord sa pomaly splynuje vo firme tudy odkaz Zajtra bude hotove. Komunikacia bola profesionalna a to iste cakam od prace. Pytal som sa aj na mazanie ventilov, ze ako dlho vydrzi 1/2l nadrzka, vraveli 15tis km. Na moju otazku, ze som sa docital, ze poniektorym to vydrzi 2tis odpovedali, ze to musia mat zle nastavene. Tak aj na toto som zvedavy. Tuto firmu som zvolil preto, lebo bola najblizsie k mojemu bydlisku. Vsetky ostatne ponuky som mal od 50km dalej. Vidim, ze to ma vela odporcov, dat auto "do plynu", ale ani jeden nema s tym skusenosti. Nemyslim si ze sa tym "pokazi" motor, alebo nebodaj komfort jazdy. Ved od zajtra sa presvecim.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 18:54   Citovat  

tukkan napsal:
Ahojte, moj accord sa pomaly splynuje vo firme tudy odkaz Zajtra bude hotove. Komunikacia bola profesionalna a to iste cakam od prace. Pytal som sa aj na mazanie ventilov, ze ako dlho vydrzi 1/2l nadrzka, vraveli 15tis km. Na moju otazku, ze som sa docital, ze poniektorym to vydrzi 2tis odpovedali, ze to musia mat zle nastavene. Tak aj na toto som zvedavy. Tuto firmu som zvolil preto, lebo bola najblizsie k mojemu bydlisku. Vsetky ostatne ponuky som mal od 50km dalej. Vidim, ze to ma vela odporcov, dat auto "do plynu", ale ani jeden nema s tym skusenosti. Nemyslim si ze sa tym "pokazi" motor, alebo nebodaj komfort jazdy. Ved od zajtra sa presvecim.

Dej sem pak fotky je to dobrý Jaký systém tam budeš mít? Pokud tvrdí že 0,5L Flashlube vydrží 15tis. km, tak to ještě nikomu nemontovali , nebo to nastaví na 2 kapky za minutu Velmi šťastný (doporučeno výrobcem je 12-15 kapek za minutu )

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 19:01   Citovat  

chalejkum napsal:
...hele a jaky je rozdil ve vstrikovaci jednotce od solarisu obd vs obd II? nebo jaky set by byl nejvhodnejsi pozadovat na namontovani do hondy? Úsměv..

...tak by mi nekdo mohl i neco polopatisticky napsat ne? :twisted: ...

PS tukkan taky cekam jak dopadnes

blazen001 je teď offline  blazen001
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 19:03   Citovat  

hopit napsal:
Dej sem pak fotky je to dobrý Jaký systém tam budeš mít? Pokud tvrdí že 0,5L Flashlube vydrží 15tis. km, tak to ještě nikomu nemontovali , nebo to nastaví na 2 kapky za minutu Velmi šťastný (doporučeno výrobcem je 12-15 kapek za minutu )

hahahahaha cetl sis co tam maji napsane? Cena za _km 10000 Je to tam. to jak ti to namontujou tak porad mas nejake problemy mam MPV na LPG Ble ale Hondu bych do toho nikdy nedal Velmi šťastný nic horsiho neznam svatoušek to co usetrite na pohonu Mr. Green tak zaplatite nekolikrat v motoru Hihi offtopic

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 19:05   Citovat  

No firma funguje dlhsie, ale referencie nejake o nich nemam. A sam som na to zvedavy. System bude Solaris s toroidnou nadrzou miesto rezervy. Fotky porobim. Predpokladam, ze system mazania mnemontuju vsade, lebo mi vraveli ze to vyzaduju najma japonske motory. Kazdopadne zajtra preberiem vozidlo, vsetko si necham vysvetlit, opytam sa na vsetko mozne co mi napadne. Ak to nebude deklarovanych pocet km tak to budem reklamovat. A pridam aj foto.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:13   Citovat  

blazen001 napsal:
ale Hondu bych do toho nikdy nedal Velmi šťastný nic horsiho neznam svatoušek to co usetrite na pohonu Mr. Green tak zaplatite nekolikrat v motoru Hihi offtopic

pěknej nesmysl. Měl jsem auto na LPG, ušetřil jsem za ty 2 roky na benzinu cca 100.000,- Kč a na motoru mě to nestálo ani korunu (nepočítám svíčky, kabely od nich, olej)

Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 20:34   Citovat  

Civic 5G motor D15B2, motor najeto celkem při prodeji 230 tis km, z toho na lpg 120 tis km. před prodejem dělány legální emise - motor v naprosto špičkové kondici
nyní Civic 6G, motor D15Z6, motor najeto 210 tis km, z toho na lpg 90 tis km, ny ní na emisích opět žádný problém.

měním pouze olej filtry, svíčky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 18:17   Citovat  

Ahojte, tak mam tu Accorda na LPG robeneho tudy odkaz
Nadychnem sa a idem pisat.
Vsetko bolo OK do momentu ked som sadol do auta a cestou domov som sa vozil po dedinkach a testoval ako to cele porobili. Takze idem na to.

-1. nad 3800ot plny plyn - trhnutie a nasledne brutalny prepad vykonu, sekundova rucicka ide rychlesie ako otackomer
prisiel som na to, ze pod tretinovym plynom to ide skoro ako na benzin.

Telefonat ->reklamacia ->odpoved: Ked pridete na garancku po 1500km doladime zatial jazdite pomaly nech si to sadne ? cože cože ?

-2. po zmiereni s tym ze im v pondelok zavolam aby to dali urychlene do poriadku /nebudem cakat 1500km/ som siel domov, auto som si zobral na konci prac. doby. Pridem do BA k Tescu na parkovisko a veselo nakupujem. Pirdem do auta, nastartujem a zostala svietit kontrolka motora, preplo sa na plyn a zdochlo. Potom som vypol plyn, kontrolka motora nezhasla ale ide to nejako divne, furt si zapina plyn a potom to zasa zdochne.

Asi nebudem opisovat ako som sklamany nasraty ked piatok na fajront ostanem bez auta. Podla mna auto po montazi, slo iba na pumpu a nazad a tym haslo cele ladenie.
Pan majitel ma pekny mail odomna kedze mi uz nedvihal mobil.
wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc

Podla slov jedneho technika ktoremu som sa dovolal, ze zvykne sa to stat a je to o nastaveni celeho systemu otacky davkovanie atd.. atd.. A co robili na tom aute, iba namontovali plyn a previezli sa a zo slovami "Dobre Milan funguje to zavelili fajront."

hubby je teď offline  hubby
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 18:26   Citovat  

tukkan napsal:
Vsetko bolo OK do momentu ked som sadol do auta a cestou domov som sa vozil po dedinkach a testoval ako to cele "

Kámoš si dělal také plyn (mazdu 6) a když přijel dom,tak byl též nešťastný ale přetrpěl prvních 1500Km a po seřízení říká,že rozdíl ve výkonu je nepatrný.Od seřízení už nemá žádné problémy.
Také přémýšlím,že přejdu na plyn mám accorda 2.4 najeto 180 000Km má někdo negativní zkušenosti???

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 18:40   Citovat  

Ale ja niesom ochotny cakat 1500km. Pockam na odpoved, a pondelok rano zhavim linky. Pracujem vo firme ktora montuje internetove pripojenia, to mam tiez zakaznikovi povedat nech pocka až stiahne 1500MB a potom mu to poladim nech to ide lepsie?

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 19:06   Citovat  

tukkan napsal:
Ale ja niesom ochotny cakat 1500km. Pockam na odpoved, a pondelok rano zhavim linky. Pracujem vo firme ktora montuje internetove pripojenia, to mam tiez zakaznikovi povedat nech pocka až stiahne 1500MB a potom mu to poladim nech to ide lepsie?

to nastve no ,doufam ze pochodim lip,ja si myslim ze to je jen o pristupu pracovniku ci firmy ,kdyz nato kaslou ,co si ma clovek o tom myslet ,a co mas za system ?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 19:10   Citovat  

tukkan napsal:
Vsetko bolo OK do momentu ked som sadol do auta a cestou domov som sa vozil po dedinkach a testoval ako to cele porobili. Takze idem na to.

-1. nad 3800ot plny plyn - trhnutie a nasledne brutalny prepad vykonu, sekundova rucicka ide rychlesie ako otackomer
prisiel som na to, ze pod tretinovym plynom to ide skoro ako na benzin.

Telefonat ->reklamacia ->odpoved: Ked pridete na garancku po 1500km doladime zatial jazdite pomaly nech si to sadne ? cože cože ?

-2. po zmiereni s tym ze im v pondelok zavolam aby to dali urychlene do poriadku /nebudem cakat 1500km/ som siel domov, auto som si zobral na konci prac. doby. Pridem do BA k Tescu na parkovisko a veselo nakupujem. Pirdem do auta, nastartujem a zostala svietit kontrolka motora, preplo sa na plyn a zdochlo. Potom som vypol plyn, kontrolka motora nezhasla ale ide to nejako divne, furt si zapina plyn a potom to zasa zdochne.

Asi nebudem opisovat ako som sklamany nasraty ked piatok na fajront ostanem bez auta. Podla mna auto po montazi, slo iba na pumpu a nazad a tym haslo cele ladenie.
Pan majitel ma pekny mail odomna kedze mi uz nedvihal mobil.
wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc wc

Podla slov jedneho technika ktoremu som sa dovolal, ze zvykne sa to stat a je to o nastaveni celeho systemu otacky davkovanie atd.. atd.. A co robili na tom aute, iba namontovali plyn a previezli sa a zo slovami "Dobre Milan funguje to zavelili fajront."

To není dobrý začátek Smutný Já mám zatím LPG ještě v původním nastavení a nemám nejmenší problém je to dobrý Žádný pokles výkonu ve vysokých otačkách , ani samovolné přepínání do benzínu. Doporučuji zajet co nejdříve do montážní firmy a vyžadovat opravu Chápeš! Dej sem fotky té montáže přátele

hubby je teď offline  hubby
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 19:11   Citovat  

tukkan napsal:

Jelikož jeho informovali do předu,že si to bude sedat prvních 1500 Km tak jsem v tom chybu neviděl.Pokud tě nikdo neinformoval,tak je chyba u nich.

Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 19:19   Citovat  

hubby napsal:
Kámoš si dělal také plyn (mazdu 6) a když přijel dom,tak byl též nešťastný ale přetrpěl prvních 1500Km a po seřízení říká,že rozdíl ve výkonu je nepatrný.Od seřízení už nemá žádné problémy.
Také přémýšlím,že přejdu na plyn mám accorda 2.4 najeto 180 000Km má někdo negativní zkušenosti???

Mám též accorda 2,4-najeto 100 000km a plyn tam mám nově-cca 1500km a zatím max spokojenost.
Pokud by někdo chtěl tak mohu v okolí moravské třebové někoho doporučit=max spokojenost s cenou a jednáním.
Cena za montáž plynu s přimazáváním ventilů 26500,-

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 19:39   Citovat  

hubby napsal:
Jelikož jeho informovali do předu,že si to bude sedat prvních 1500 Km tak jsem v tom chybu neviděl.Pokud tě nikdo neinformoval,tak je chyba u nich.

Povedali mi iba klasiku, startuje na benzin, potom prepne plyn a nad 6000ot zas benzin, ja sa o nic nestaram iba sadnem a idem. A pridte na kontrolu po 1500 - 2000km. Medzitym ako som tu nahnevane pisal riadky sa mi ozval majitel servisu a mam prist v pondelok. Co ale znamena zas volno v praci cesta tam cas atd..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 20:39   Citovat  

tukkan napsal:
Povedali mi iba klasiku, startuje na benzin, potom prepne plyn a nad 6000ot zas benzin, ja sa o nic nestaram iba sadnem a idem. A pridte na kontrolu po 1500 - 2000km. Medzitym ako som tu nahnevane pisal riadky sa mi ozval majitel servisu a mam prist v pondelok. Co ale znamena zas volno v praci cesta tam cas atd..

...ja bych si to tipnul na vstriky...no a pokud to bude jenom blbym serizenim tak to neni vubec dobre pro jmeno majitele...
...ale doufam ze ti to daji co nejrychleji do cajku a to maji stesti ze jsem tam s tim nebyl pred tebou ja pac to bych jim tam udelal bordel osobne naštvanej ...a nejakych 1500km na sednuti ceho? te nadrze nebo aby se svicky zacali kamaradit s plynem???...nejakou dobu jsem jezdil na favousi s lpg lovato a s tim jsem si dovolil predbihat jine kance i do kopce /a ze cuceli Velmi šťastný/...
...ti nezavidim ted vikend pred nama a s rozhozenym autem...

PS tak me napada kolik ti tam toho plynu do te nadrze "natankovali"

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 20:59   Citovat  

Ten bordel tam narobim v pondelok, povazujem to za amaterizmus. Odpoved, moze sa to stat nieje ospravedlnenim. Tiez som premyslal co si ma sadnut v tom motore????? To je dalsia "profi" odpoved. Nadrz sa zmestila 51L a ze sa tam da natlacit 48L aj mi tam nechali plnu, samozrejme to nebolo v cene. Dalsia vec, mechanik mi vysvetloval ten mazaci system, 10x sa pomylil a stale tvrdil ze 8 kvapiek za 10s potom to otocil na 10s 8 kvapiek, az z neho vysvitlo, ze to ma byt kazdych 8-10s jedna kvapka. Ked mi to vysvetloval, usmieval som sa, ze isto mysli uz na pivo. Ale dosmial som sa po 40km kedy auto odmieta ist na plyn a skape na volnobehu.

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 21:03   Citovat  

chalejkum napsal:
a nejakych 1500km na sednuti ceho? te nadrze nebo aby se svicky zacali kamaradit s plynem???

No to neni vymysl, ale nez maji membrany stale vlastnosti, tak si opravdu potrebuji sednout... po 1500km +- (pokud neni problem driv) se jezdi na doserizeni snad ke kazde montazni firme.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 22:03   Citovat  

Isto si daco potrebuje sadnut, /napr. rad by som si sadol za volant/ ale pojem "sadnut" je asi dost nadlahcene riesenie na moje vyssie uvedene problemy.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 22:51   Citovat  

já měl rozdíl, před seřízením a poté, jen ve spotřebě ... po seřízení šla dolů

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 23:12   Citovat  

tukkan napsal:
Ten bordel tam narobim v pondelok, povazujem to za amaterizmus. Odpoved, moze sa to stat nieje ospravedlnenim. Tiez som premyslal co si ma sadnut v tom motore????? To je dalsia "profi" odpoved. Nadrz sa zmestila 51L a ze sa tam da natlacit 48L aj mi tam nechali plnu, samozrejme to nebolo v cene. Dalsia vec, mechanik mi vysvetloval ten mazaci system, 10x sa pomylil a stale tvrdil ze 8 kvapiek za 10s potom to otocil na 10s 8 kvapiek, az z neho vysvitlo, ze to ma byt kazdych 8-10s jedna kvapka. Ked mi to vysvetloval, usmieval som sa, ze isto mysli uz na pivo. Ale dosmial som sa po 40km kedy auto odmieta ist na plyn a skape na volnobehu.

Do 51 L nádrže se za normálních podmínek nemůže natankovat 48L Úsměv Flashlube si nastav na 12 kapek za minutu při volnoběhu na zahřátém motoru. Kromě membrán v reduktoru si musí sednout i hliníkové špony od vrtání Úsměv

Mikey je teď offline  Mikey
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 23:59   Citovat  

Osobně bych asi LPG nikomu nedoporučoval. Když si to vezmete - ušetříte spotřebu, ale za jakou cenu? Za prvé se vám zvýší riziko - už takhle máte za sebou nádrž extrémně hořlavého benzínu a pokud přidáte ještě LPG, můžete si být jistý, že při závažné nehodě vyletíte do vzduchu (v trochu přehnaném významu) - chci jen prostě naznačit, že je to riziko navíc. Za druhé vám to sníží znatelně kapacitu úložného prostoru (kufru). A v neposlední radě tu je problém s podzemníma garážema. Neumím si představit, že bych jel do Prahy do nákupního centra, kde jsou většinou garáže v podzemí a místo toho hledal otevřené parkoviště, abych mohl vůbec někde zaparkovat - zbytečná ztráta času a leckdy i nervů.

Je to samozřejmě dle názoru. U mě vede jasně benzín OK

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 0:12   Citovat  

Mikey napsal:
už takhle máte za sebou nádrž extrémně hořlavého benzínu a pokud přidáte ještě LPG, můžete si být jistý, že při závažné nehodě vyletíte do vzduchu (v trochu přehnaném významu) - chci jen prostě naznačit, že je to riziko navíc.

Rekl bych ze lpg nadrze uz jsou tak bezpecne, ze pokud by pri narazu skutecne doslo k vybuchu, tak uz me to muze byt uplne jedno, protoze budu na placku. Kazdopadne je lpg nadrz lepe zajistena nez nadrz na benzin (ktereho pak neni nutne vozit tolik, cimz se teoreticky muze bezpecnost zvysit).
Mikey napsal:
Za druhé vám to sníží znatelně kapacitu úložného prostoru (kufru).

Neni podminkou - lze resit toroidni nadrzi... pak je otazka co s rezervou, to jde zase resit lepici sadou, ktera ale nemusi vzdy pomoct, takze ano, nevyhoda to je, ale ke zmenseni kufru to nutne vest nemusi.
Mikey napsal:
A v neposlední radě tu je problém s podzemníma garážema.

To beru, snad ten zakaz brzo zrusi.

0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 0:19   Citovat  

silenec napsal:
To beru, snad ten zakaz brzo zrusi.

Neříkám, že jsem přes LPG odborník, jsem samozřejmě laik. Řekl jsem to tak, jak to vnímám nebo prostě tak, jak si myslím, že to asi funguje. Pokud je to jinak, tak se samozřejmě nechám mile překvapit Úsměv

Ale samozřejmě určité nevýhody tu jsou. Ohledně toho zákona - myslím, že se jen tak nezruší, Lpg je myslím lehčí než vzduch a tak se může hromadit u stropu v garážích. Pak stačí nějaký hejsek, který škrtne zapalovačem Úsměv Je to tam.

Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 6:23   Citovat  

Mikey napsal:
Osobně bych asi LPG nikomu nedoporučoval. Když si to vezmete - ušetříte spotřebu, ale za jakou cenu? Za prvé se vám zvýší riziko - už takhle máte za sebou nádrž extrémně hořlavého benzínu a pokud přidáte ještě LPG, můžete si být jistý, že při závažné nehodě vyletíte do vzduchu (v trochu přehnaném významu) - chci jen prostě naznačit, že je to riziko navíc. Za druhé vám to sníží znatelně kapacitu úložného prostoru (kufru). A v neposlední radě tu je problém s podzemníma garážema. Neumím si představit, že bych jel do Prahy do nákupního centra, kde jsou většinou garáže v podzemí a místo toho hledal otevřené parkoviště, abych mohl vůbec někde zaparkovat - zbytečná ztráta času a leckdy i nervů.

Je to samozřejmě dle názoru. U mě vede jasně benzín OK

Neber to nijak osobně, nechci tě přesvědčovat o tom jak je lpg skvěle bezchybné - není to tak pár nevýhod se najde Úsměv Ale stejně jako Šílenec i já mám přečteno mnoho článků (a teď už i lpg ve vlastním autě). Nicméně jak píše šílenec, dnes je právě lpg nádrž při hoření daleko bezpečnější než benzínová - to vím i ze školení hasičů Úsměv Je to díky ventilu, který při nebezpečí upouští plyn tak, aby auto nebouchlo ale "jenom" hořelo. A teď napíšu něco co není myšleno nijak útočně proti tobě, jenom si mi připomněl jak miluju ty lidi, kteří si o lpg přečetli něco v době super kár jménem Favorit. Dnes už jsou systémy lpg někde jinde. Ohledně parkování v garáži - pokud je podzemní nádrž dobře větraná ( to je vlastně každá novější garáž) tak s lpg není problém. Ufff to jsem se rozepsal Úsměv Doufám, že jsem pomohl objasnit ti pár věcí ohledně lpg i když taky nejsem odborník přátele Mrk P.S.: Taky mám rád benzín, proto jsem zvolil přestavbu před prodejem a koupí nafťáku. Proti naftě nic nemám, ale prostě mě tolik nebaví Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 6:23   Citovat  

Mikey napsal:
Neříkám, že jsem přes LPG odborník, jsem samozřejmě laik. Řekl jsem to tak, jak to vnímám nebo prostě tak, jak si myslím, že to asi funguje. Pokud je to jinak, tak se samozřejmě nechám mile překvapit Úsměv

Ale samozřejmě určité nevýhody tu jsou. Ohledně toho zákona - myslím, že se jen tak nezruší, Lpg je myslím lehčí než vzduch a tak se může hromadit u stropu v garážích. Pak stačí nějaký hejsek, který škrtne zapalovačem Úsměv Je to tam.

tudy odkaz Stačí sloupnout nálepku na okně a je parkování vyřešeno Cool Propan i butan jsou v plynném skupenství těžší než vzduch.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 8:36   Citovat  

silenec napsal:
No to neni vymysl, ale nez maji membrany stale vlastnosti, tak si opravdu potrebuji sednout... po 1500km +- (pokud neni problem driv) se jezdi na doserizeni snad ke kazde montazni firme.

...ze se po 1500km dela presne serizeni je jasne jenom narazim na to jak ma na ten lpg system udelat 1500km kdyz ma to auto pri jizde na lpg mrtve...bych to videl ze montaznik namontoval natankoval nastartoval a "jo jede to"...
...stejne by me zajimalo detailni vypis vsech veci co tam byly pouzity Úsměv...

0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 8:53   Citovat  

Vergas napsal:
Neber to nijak osobně, nechci tě přesvědčovat o tom jak je lpg skvěle bezchybné - není to tak pár nevýhod se najde Úsměv Ale stejně jako Šílenec i já mám přečteno mnoho článků (a teď už i lpg ve vlastním autě). Nicméně jak píše šílenec, dnes je právě lpg nádrž při hoření daleko bezpečnější než benzínová - to vím i ze školení hasičů Úsměv Je to díky ventilu, který při nebezpečí upouští plyn tak, aby auto nebouchlo ale "jenom" hořelo. A teď napíšu něco co není myšleno nijak útočně proti tobě, jenom si mi připomněl jak miluju ty lidi, kteří si o lpg přečetli něco v době super kár jménem Favorit. Dnes už jsou systémy lpg někde jinde. Ohledně parkování v garáži - pokud je podzemní nádrž dobře větraná ( to je vlastně každá novější garáž) tak s lpg není problém. Ufff to jsem se rozepsal Úsměv Doufám, že jsem pomohl objasnit ti pár věcí ohledně lpg i když taky nejsem odborník přátele Mrk P.S.: Taky mám rád benzín, proto jsem zvolil přestavbu před prodejem a koupí nafťáku. Proti naftě nic nemám, ale prostě mě tolik nebaví Úsměv

Dobře, jak říkám , o LPG toho vím hodně málo a tak jsem napsal pouze jak jsem to viděl. Jsem i rád, že je to jinak, než jsem si myslel a proto se omlouvám, že jsem řekl možná tak trochu nesmysl Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina