Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Accorda
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.3.2011 , 23:52   Citovat  

ahoj, platí tvoje nabídka stále?
   Návrat  

prelud je teď offline  prelud
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 8:16   Citovat  

Anonymous napsal:
ahoj, platí tvoje nabídka stále?
jeho nabidka furt plati akorat tech 22t je bez kol
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 11:17   Citovat  

Auto je stále na prodej, stačí zvednout telefon, či napsat SZ a vše řeknu do telefonu, je to jen o dohodě!!! a prosím bez zbytečných OFF
   Návrat  
Hugy je teď offline  Hugy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 15:47   Citovat  

prelud napsal:
technicka se da udelat jen na mnesic pokud ma auto neakou vadu jako je napr lozisko dostzane technickou na mnesic zhruba a do te doby to musi udelat a pak tam dojet znova na prodlouzeni...chtelo by si neco aspon zjistit nez jsem napisete...a lozisko jsem bral ja na svoji preludu pac se k tomu nikdo nema a pac preluda 4g (2.0 litr) ma stejny podvozek jako accord (2.0litr) ...

My jsme reagovali na příspěvek, kde majitel psal - technická a ložisko udělány(pokud technickou uděláš je na 2 roky a pokud neuděláš máš to prodloužené na měsíc na případné opravy - nálepky se tuším nevylepují jen protokol), vzápětí psal opak že ložisko a technická nejsou, takže to se nám zdálo divné, chápeš? Jako mě je to celkem jedno, ale na toto by si měl majitel dávat bacha, jen tímto si mohl odradit potencionální kupce (i na mě to tak zapůsobilo) Úsměv OK
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 17:19   Citovat  

prelud napsal:
technicka se da udelat jen na mnesic pokud ma auto neakou vadu jako je napr lozisko dostzane technickou na mnesic zhruba a do te doby to musi udelat a pak tam dojet znova na prodlouzeni...chtelo by si neco aspon zjistit nez jsem napisete...a lozisko jsem bral ja na svoji preludu pac se k tomu nikdo nema a pac preluda 4g (2.0 litr) ma stejny podvozek jako accord (2.0litr) ...
tak zjistuj lepe, pokud je lozisko uplne KO a kolo tam matla tak ti nedaj jen vaznou zavadu ale nebezpecno a z stk neodjedes Úsměv kdys ti daj vaznou tak ano mas 30 dni a musis odstranit jen tu zavadu kterou mas jako vaznou, pokud to do 30 dni stihnes tak skontroluji jen zda jsi to dal dokupy pokud ne, tak cely znova Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 19:57   Citovat  

Hugy napsal:
My jsme reagovali na příspěvek, kde majitel psal - technická a ložisko udělány(pokud technickou uděláš je na 2 roky a pokud neuděláš máš to prodloužené na měsíc na případné opravy - nálepky se tuším nevylepují jen protokol), vzápětí psal opak že ložisko a technická nejsou, takže to se nám zdálo divné, chápeš? Jako mě je to celkem jedno, ale na toto by si měl majitel dávat bacha, jen tímto si mohl odradit potencionální kupce (i na mě to tak zapůsobilo) Úsměv OK
to jo proto pisi ze technicka jde udelat takto na ten mnesic a predtim jsem blbe napsal ze jsem si od nej bral lozisko chtel jsem napsat naboj pac je trochu blbost abych si od nej vylisoval lozisko a nalisoval ho ke mne jen jsem ho chtel trochu branit... přátele
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 20:06   Citovat  

prelud napsal:
to jo proto pisi ze technicka jde udelat takto na ten mnesic a predtim jsem blbe napsal ze jsem si od nej bral lozisko chtel jsem napsat naboj pac je trochu blbost abych si od nej vylisoval lozisko a nalisoval ho ke mne jen jsem ho chtel trochu branit... přátele
jasan, ale co kdy sto ohodnoti jako nebezpecnou? tak ho z stk nepusti odjet po ose ani
   Návrat  
Hugy je teď offline  Hugy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 20:12   Citovat  

prelud napsal:

ok, tak hlavně že už se ví, jak to tedy je. jinak majiteli - promiň za offtopic přeji brzký prodej OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 20:17   Citovat  

Brnďa napsal:
jasan, ale co kdy sto ohodnoti jako nebezpecnou? tak ho z stk nepusti odjet po ose ani
ale nebezpecne to neni alespon ne do te miry aby se nekdo ztratil autu nic neni jelikoz to lozisko je zadrene a ne vysipane tudis to to auto jen zbrzduje...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 8:37   Citovat  

Ježis kote...přišel kupec že chce auto a mám udělat technickou, tak jsem sem napsal že to e hotové, druhý den mi volal že nemá penize a že to chce na splátky, tak jsem nic dělat nejel...takže auto je bez technické a ložiska, ložisko vysypané není jen hučí!!
Cena bez technické a ložiska je 20, s technickou a ložiskem 30
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2011 , 8:31  Naposledy upravil Harry dne 29.3.2011 , 16:28, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Vubec bych se nezlobil, kdyby jsi mi alespon priste odpovedel na mou nabidku, mas ji na PM.

Toto fakt nemam rad. naštvanej

Edit : diky za odpoved
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2011 , 10:09   Citovat  

Takže, auto je bez techincké a bez zadního nového ložiska, cena bez techto věcí je 20000kč, pokud technickou a ložisko udělám cena bude zminovaných 30000kč
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 8:28   Citovat  

18.000kč???
   Návrat  
smekami je teď offline  smekami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 9:42   Citovat  

Máš ho eště na prodej?
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2011 , 12:45   Citovat  

O auto mám vazny zajem , na sportovnich vozech mas spatne tel. cislo napis mi sz s cislem nebo se ozvy na tel 736700012. Diky..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Accorda
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina