Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 19:30   Citovat  

Matylda napsal:
Mají svítit tyto tlačítka ve dveřích řidiče?
Myslím podsvícení "značek" ne té diody zaplého vyhřívání.
Dík

U poface (misto vyhrivani zrcatek- to se spousti automaticky s vyhrivanim zadniho okna tlacitkem na palubce) slouzi tohle tlacitko k elektrickemu sklopeni zrcatek ke dverim pri parkovani a je komplet bez podsvetleni. Jinak na tom hranatem ovladaci pro stelovani zrcatek sviti ta sipka vlevo, vpravo a to lomitko mezi nimi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 11:12   Citovat  

Matylda napsal:
Mají svítit tyto tlačítka ve dveřích řidiče?
Myslím podsvícení "značek" ne té diody zaplého vyhřívání.
Dík

vyhřívání zrcátek svítí když ho zmáčkneš jinak ne. V noci svítí jen tlačítka na stah. oken, ostatní ne.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 12:02   Citovat  

"L", "R" a ty sipky sviti. Symbol zrcatka ne, jak pise tsmart, sviti jen ta dioda, kdyz je vyhrivani zapnute.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 16:47   Citovat  

Dutch napsal:
Tak, chci si dodělat jednu z posledních věcí na mém Accu a mám na vás dotaz. Jelikož mám před face, tak jsem zjistil, že po face tourer měl (vedel vypínaní VSA či nastavení výšky světel) tlačítko na otvírání kufru. Jde o to, že tlačítko není problém koupit, ale kde bych splašil schéma zapojení toho motoru v 5tých dveřích, prostě kam zapojit kabely.

Docela mě to štve protože, když sedím v autě a mám nastartováno, tak přijde mladá s nákupem a musí odložit tašky aby si otevřela kufr ručně, takhle udělám cvak a je to přátele

Ben napsal:
Bohužel dnes jsem to testoval a tlačítko na pátých dveřích když jsou zavřené nefunguje. Smutný Zapojit by to mohlo jít do jednotky centrálního zamykání která je tuším ve dveřích řidiče.

S centrálem to myslím vůbec nesouvisí. Do jednotky dveří vede pouze jeden drát z Multiplex Integrated Control Unit, která bude obsahovat přijímač dálkovky a bude to posílat bůh ví jakým signálem. Tudy myslím cesta taky nevede. Hledal jsem teď v EPC a řídící jednotka se mezi před- a poface liší, takže to nejspíš vůbec nepůjde.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 18:14   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Chtěl bych se zepta jaké ET mají vaše 17 alu kola. Jde mi o to jaké ET se mi vleze do podběhů. Mám vyhlédlé kolas s ET 38 ale byl bych nerad kdyby mi někde škrtaly.

Dík za vaše zkušenosti. Úsměv

Zalezi jestli mas sedan nebo Tourer, tady je moje odpoved na podobnou otazku k Toureru (ze str.20).
Bully napsal:
... Tourer ma totiz vzadu sirsi rozchod o 30 mm, takze kazde kolo je vystrcene ven o celych 15 mm vic, pozor na to.
Sam mam na Tourerovi 7,5x18, ET 45, pneu 225/40x18". Navic snizeno o 35/30, v realu skoro cca 40/35. Pri plne zatizenem aute kdy mi kolo i zajede kousicek pod hranu blatniku tam mam porad rezervu 5 mm, coz je +- minimalni doporucena hodnota. Musis se divat nejenom po ET, ale i po sirce disku, pokud nepujde o nejakych 8,5", melo by to tam zvlast kdyz nemas snizeno vejit. Takze sirka 7" a tvoje ET naprosto v pohode, 7,5" uz bude pri nalozenem aute pri propruzeni tezce na hrane, od 8" a vic uz budes muset uvazovat o uprave podbehu. Pokud mas snizeno tak s ET 38 bez uprav maximalne tech 7" ...

Pokud mas sedan, tak mas vzadu rezervu jeste dalsich 15 mm, rozhodujici teda bude aby ti kolo o podbehy nedrhlo vpredu, tam ma sedan kola vic vystrcena. Kola s ET 38 ti tam tedy vejdou, ale podle me max. do sirky 8", mozna jeste i 8,5", ale to uz bude hranice kdy to uz muze skrtat.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 23:47   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute všichni.Potřebuju poradit,koupil jsem Accorda Tourer r.v 2004.Mám v ní origo navigavi včetně origo šuplíku na dvd mechaniku.Auto je dovezeno z Itálie a má i origunální dvd Honda navigation.Muže mi prosím někdo říct nebo poradit,jestli se navigace dá rozběhnout i u nás v ČR?Totíž v Hondě ve Zlíně mě nějaký mechanik ujistil,že stí nic neudělám a že mi to bude normálně fungovat o d Německa v podstatě kdekoli,kromě České Republiky.Kdyby někdo náhodou měl nějaké info co se stí dá udělat,byl bych moc vděčný.Zatím díky moc všem z draví nováček Cínan
zkus si pročíst toto je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 18:37   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Někde jsem četl, teď už přesně nevím kde a na fóru to nemůžu najít, že 2.2 i-CTDi nemá rád brždění motorem. Je to pravda? Pokud ano, mohl by mi někdo vysvětlit proč?
Dík.

Blbost.
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 9:35   Citovat  

Cinan napsal:
Jak vyloupnout rámeček kolem origo autorádia?Nemá někdo zkušenost?

Rámeček kolem origo autorádia vyloupneš jen s celým autorádiem.Musíš vycvaknout horní panel s ventilací(háček z drátu zahákni do výdechu ventilace) a pod ním jsou tuším 3 šrouby.Potom vycvakni rámeček kolem řadičky pod ním jsou 2 šrouby.Vyndej popelník a najdeš další 2 šrouby.Pak se dostaneš ke dvoum šroubkům co drží odkládací schránku ty vyšroubuj a schránka by měla jít vycvaknout.Ze spodu autorádia jsou dva šrouby.Pak by mělo jít celé rádio vyndat. HaHaaa odkaz demontáž středové konzoly
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2011 , 0:16   Citovat  

Cinan napsal:
Okáčko,dám na tvou radu.Koupím to nejlepší čistící DVD a uvidíme.Jak to ale fakčit nebude,tak mě to bude docela mrzet Smutný A nebo je ještě druhá varianta,že to navi DVD mám špatně udělané.To origo to někdy načte a někdy ne,spíš ne než ano.A když se v tom tak vyznáš,dá se zezadu na rádio připojit káblík abych na konci měl 3,5jack na pouštění hudby z mob.telefonu.Tak jako to jde u klasického autorádia z mofsetovým zesíkem?Díkec za odpověď.

A co ti to pise u toho origo DVD, kdyz ti ho nenacte ? DVD IS READING AN ERROR ? Nebo neco takoveho ? Pokud jo, tak ho mas bud poskrabane a nebo staci jen opravdu vycistit cocku mechaniky. A k tomu kabliku: E-ee, neda. Leda si koupit za cca 1200kc tzv. digi CD Menic (X-car Link) a pres nej to pak jde.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2011 , 19:02   Citovat  

Řešil jsem teď přední desky - koupeno přes Danyho - typer.cz desky Galford FDT Sport, paráda, měly by být funkčností blízko Ferodo DS2500. Mám je čerstvě zajeté, nepískají, nešpiní a brzdí výborně. Doporučuju

Teď řeším co s pneu, dojezdil jsem GY FSD3, nikdy víc, hrozně hlučné. Výborné byly RE050, teď asi koupím buď Yokohamy nebo Pilot Sport.

Ještě jsem se chtěl zeptat, mám r.v 2007, přesto mám v pravém předním světlometu dost vlhkosti. Dá se světlo nějak rozebrat, vysušit a přitáhnout ty kovové sponky? Mám dojem že svolávačka se na 2007 už nevztahuje..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 10:55   Citovat  

Bully napsal:
Svolavacka na vlhkost ve svetlometech byla jenom u predface, takze 2003-2005. Resila se bud prave temi sponami nebo dokonce komplet vymenou svetlometu. Sam jsem neslysel o tom ze by mel nekdo na Acco 7G po FL vevnitr vlhkost. Nemas svetlomet vymeneny treba po nejakem tukanci za predface? Mozna by stacilo se zeptat jak to delali primo v servisu, jestli to nebylo rovnou vymenou tech sponek. Jestli ale jdou jednoduse pritahnout tak bych to udelal + to vzal silikonem dokola.

Me osobne pomohlo svetlomety vyndat, dovnitr sem dal nejake sacky, co na sebe tahaji vlhkost, pak sem cele svetlomety objel silikonem dokola ale hlavne sem vyndal gumove tesneni kolem dalkoveho svetla, aby svetlomet mohl dychat. A mel sem po problemu !
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 22:57   Citovat  

Newtom napsal:
Mám dotázku. Už jste někdo demontoval středové výdechy ventilace? Něco mi tam drnční a nevím kde jak zapáčit...

Ahoj v zadu u okna nadzvednout a zatáhnout k sobě jsou tam jen plastové držáky. je to dobrý
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2011 , 1:25   Citovat  

Newtom napsal:
Mám dotázku. Už jste někdo demontoval středové výdechy ventilace? Něco mi tam drnční a nevím kde jak zapáčit...

Udělej si dva háčky z drátu zahákni je do výdechu a zatáhni jsou tam jen nacvaklý Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 19:57   Citovat  

Vzhledem k tomu,že žena dnes nechala svítit světla a 6let stará baterie už motor nenatočila,tak jsem si vzpomněl,že budu muset ladit hodiny, našel jsem spoonův dotaz a řešení a udělal z toho samostatné téma (vloženo i do prvního příspěvku) Nastavení hodin Acco 7g
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.3.2011 , 15:19   Citovat  

saly napsal:
Ahoj chystám se na jarní údržbu a chtělo by to nové svíčky.

Jaké kdo používáte svíčky? a jak jste spokojení.

Dík za info

Předepsané v manuálu a spokojenost Velmi šťastný
(NGK IZFR6K-11)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2011 , 19:16   Citovat  

Tranďák napsal:
Zdar všem , od včerejška jsem si všiml , že občas , když stojím a motor drží volnoběh tak občas spadne na nějakých 500-600 ot/min - motor se trochu rozvibruje , ale nechcípne .... hned se zase otáčky ztvednou na nějakých svých 700-800ot/min . Nevíte čím by to mohlo být ? Svíčky , něco vyčistit , atd ... Díky za odpovědi .

Uz sem o tom slysel, udajne pomaha prehrati ECU v Honde za novejsi. Cena cca 500 kc. Jinak bych jeste zkusil odpojit baterku na 15 minut, pak pripojit, nastartovat a nechat bezet na volnobeh bez zaple elektroniky at se to vsechno znovu sesteluje.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2011 , 11:38   Citovat  

Tranďák napsal:
Zdar všem , od včerejška jsem si všiml , že občas , když stojím a motor drží volnoběh tak občas spadne na nějakých 500-600 ot/min - motor se trochu rozvibruje , ale nechcípne .... hned se zase otáčky ztvednou na nějakých svých 700-800ot/min . Nevíte čím by to mohlo být ? Svíčky , něco vyčistit , atd ... Díky za odpovědi .

to nebude ECU, problem ECU je pokud nastartujes a za tepla ti naskoci na malo otacek a malem chcipne.

kontrolka motoru se ti nerozsviti? mne to delala natazenej retez =) nech si to zkontrolovat
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2011 , 9:12  Naposledy upravil crxmann dne 24.3.2011 , 9:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Díky kucí

Tak mám za sebou prvních 150km a poznatky :

- potrápil jsem se s tlumením osvětlení palubky zmatenej
- i přes to že jsem schválně projížděl nerovnosti (ono to na trase od Loun do Prahy, kolem Slaného vlastně ani jinak nejde) jsem nezaznamenal žádné klepání apod.
- vypadá to jak koza (originální 15´´), pořeším HaHaaa
- škube mi to při hrátkách s plynem (pořeším flashnutí ecu jak jsem se dočetl)
- mlží se mi přední světlo
- a jsem zmatenej z elektrického otevírání kufru. Respektive, kufr se má sám i otevírat, nebo jen zavírat?

Dále, skončil jsem zatím u stránky 28 a je to hnus velebnosti. Najít tu něco je teda celkem porod, takže to začnu asi postupně čistit. Výlevy o VW naftě mi tu přijdou zbytečný... ale oproti tomu, se tu dají najít cenné informace, za Ty Vám všem dík.

PS: jdu se objednat na servisku do Honda Příbram ... Honda
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 0:16   Citovat  

crxmann napsal:
Takže zmáčknuli otevření kufru na klíči kufr zapípá a sám se ,,vyklopí,, až nahoru?

jj mam predface 2005 a otvira i zavira se na klicku, taky sem si donedavna myslel, ze jenom zavira Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 15:00   Citovat  

hello, ztrácí se mi chladící kapalina, čím to může být? dolil jsem za poslední 2 měsíce 2x, mezi rysky, pokaždé tak 3dcl.
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 20:29   Citovat  

Chlapy,neviete poradit, ked stiahnut servisny manual na accord 7G?
Dakujem za rady. Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 20:32   Citovat  

Chcem sa este opytat, vyberam momentalne Accord 7G a rozhodujem sa medzi 2.0 i-VTEC a 2.2 i-CDTI.Skuste poradit, co by bolo lepsie.Viem,ze ten diesel je vyborny,ale skoro vsetky co pozeram,tak maju cca 200 000km,takze sa toho troska bojim,aby som potom nevrazal iba do oprav toho dieslu.Skuste sa mi vyjadrit nejaki majitelia 2.0 i-VTEC,aky je ten motor a nejake info aj poruchach a mnozstve km na 2.2 i-CDTI.Diky moc za rady.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 21:04   Citovat  

Nestahuj na Acco7g jelikož snad není. ale na Acuru TSX to je to samé. Jinak odkaz na manuál i rozdíly u 2.0 a 2.2 je vše popsané v tomto topicu, tak se mrkni. Jinak pokud se rozhoduješ mezi těmito motory tak diesel. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 21:20   Citovat  

Dutch napsal:
Co třeba jestli je flek pod autem? Co třeba když nastartuješ, tak to může téct z vodní pumpy? Netěsnost hadice na chladiči? Netěsnost vypouštěcího šroubu na chladiči?

žádných fleků pod autem jsem si nevšiml, ale taky je fakt, že jsem se za autem neotáčel. Zítra na to mrknu.Dík
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 21:47   Citovat  

Hondak napsal:
Chcem sa este opytat, vyberam momentalne Accord 7G a rozhodujem sa medzi 2.0 i-VTEC a 2.2 i-CDTI.Skuste poradit, co by bolo lepsie.Viem,ze ten diesel je vyborny,ale skoro vsetky co pozeram,tak maju cca 200 000km,takze sa toho troska bojim,aby som potom nevrazal iba do oprav toho dieslu.Skuste sa mi vyjadrit nejaki majitelia 2.0 i-VTEC,aky je ten motor a nejake info aj poruchach a mnozstve km na 2.2 i-CDTI.Diky moc za rady.

Pracujeme sice teprve prubezne na promazani offtopic prispevku v tomhle vlakne, ale tohle se tu vazne pretrasalo uz milionkrat a podle me to neda takovou praci najit si co potrebujes to mi hlava nebere

Zalezi co od auta cekas za chovani, kolik najedes km atd. atd. atd. a potom zvol pro sebe vhodnou motorizaci. Obecne u nafty muze (nerovna se musi, navic i-CTDi je podstatne vetsi drzak nez koncernove TDI) byt u tolika km pravdepodobnejsi nejaka vetsi investice nez u benzinu. Za malo penez malo muziky a koupe ojeteho auta je vzdycky trosku risk, s jakymkoli turbomotorem tuplem vzdycky zalezi na zpusobu jak s nim jeho predchozi majitel(e) jezdili.
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 22:08   Citovat  

Hondak napsal:

Já mám 2.0...co bys rád věděl? napiš SZ.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 22:14   Citovat  

Doktor napsal:
jj mam predface 2005 a otvira i zavira se na klicku, taky sem si donedavna myslel, ze jenom zavira Velmi šťastný
Tak mě se taky jenom zavírá Smutný když zmáčknu otevírání kufru(zavírání) na klíčku,tak v tom jenom zapípá-pojezdí ten motorek v zadních dveřích ale neotevře Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 22:17   Citovat  

Cinan napsal:
Tak mě se taky jenom zavírá Smutný když zmáčknu otevírání kufru(zavírání) na klíčku,tak v tom jenom zapípá-pojezdí ten motorek v zadních dveřích ale neotevře Bueee

= mas to porouchane, pokud mas Remote Hatch (motorizovane ovladani 5. dveri) tak to musi jit obema smery.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 23:35   Citovat  

Tonny napsal:
teď jsem napsal do německé i české hondy co stojí ten celý mechanismus tak jsem zvědav co řeknou za cenu :twisted: :twisted: pak dám vědět
a foto určitě udělám jen nevím kdy se na to dostanu počítám že to zabere celý víkend a toho času je nějak málo!! Smutný Tak to koukám!

Co jsem se ptal,tak motor kolem 8tis. (ale nevím,jestli s DPH nebo bez).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 23:43   Citovat  

Co se tyka Remote Hatch tak u predface to byvalo obcas duvodem zarucnich oprav, otevirani/zav. zacalo vydavat strasne zvuky a pridrhavalo se to se az prestalo fungovat uplne. U poface (tradicne Velmi šťastný ) se tahle zavada nevyskytla vubec, co jsem se docetl.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina