Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
sháním nějaké vozítko s malou spotřebou za kačku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 20:22   Citovat  

Jen zkouším jestli byste náhodou někdo nevěděli o nějakém autě s minimální spotřebou za pár kaček, klidně nějaká stará potvora, třeba corsa 1.5D nebo něco podobné, může to kvést, důležité je aby to mělo technickou a dalo se s tím normálně jezdit, zjistil jsem že jezdit s accem třikrát týdně 30 km do práce a zpět je finančně zbytečně nárončné, ale pryč ho dávat nechci, takže by se mi hodilo něco....co mě doveze a v čem nezmoknu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 20:33   Citovat  

Tezko rict, co usetris na nakupu to utratis vic na udrzbe a spotrebe. Koukej se proste po nejakem vyhodnem nakupu a moc to neres, zadne extremni rozdily se u malych aut konat nebudou a nejvic stejne usetris stylem jizdy.

Ja jezdim s CTR 8G a vyplati se mi to, ale mozna je to tim ze jezdim do prace ne 3x ale 5x tydne Velmi šťastný
   Návrat  
mumilek je teď offline  mumilek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 22:38   Citovat  

Kdysi davno jsem jeden cas jezdil v naftovem citroen AX, nevedel jsem co to je tankovani.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 22:48   Citovat  

Jj, Citrón AX 1.4D je maso...známý vyprávěl, jak mu jeden jeho zákazník přišel po 14dnech auto vrátit, že prý má pokažený palivoměr-vůbec se nehýbala ručička Velmi šťastný Byl zvyklý na Schade 120 a ultrahustoekono styl jízdy Velmi šťastný Spotřebu měl snad 3,5L nebo tak něco...
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka

no mel bych na prodej jednoho svojeho Civica 4G 1,5ku jezdit to jezdi STK je platna jenom to chce trochu barvy a je to super kara
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka

ja sem mel jako wintercar vectra A 1.7D to zralo tak do 4 litru.. sice zhavice sem kupoval jak na bezicim pase, vubec ale vubec to nejelo a casto sem se v tom sparal, ale spotreba nadhera a motor nesmrtelny, parkrat sem ho uvaril bez vody, nejake dolevani oleje nic.. jo a jeste sem tam celou zimu valil smesnou naftu, ktery byla o 8kč levnejsi Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 7:18   Citovat  

Jonaasek napsal:
Jen zkouším jestli byste náhodou někdo nevěděli o nějakém autě s minimální spotřebou za pár kaček, klidně nějaká stará potvora, třeba corsa 1.5D nebo něco podobné, může to kvést, důležité je aby to mělo technickou a dalo se s tím normálně jezdit, zjistil jsem že jezdit s accem třikrát týdně 30 km do práce a zpět je finančně zbytečně nárončné, ale pryč ho dávat nechci, takže by se mi hodilo něco....co mě doveze a v čem nezmoknu Velmi šťastný

nebyla by z tohoto duvodu rozumnejsi zastavba lpg?
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 7:38   Citovat  

někdo tady na foru jezdí s Lupem za pár korun
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 7:43   Citovat  

alien44 napsal:
někdo tady na foru jezdí s Lupem za pár korun

ReNo, ale to Lupo (3L - motor 1,2) je celkem drahý,respektive pokud budeš vedle sebe mít 1.4TDi a 1,2TDi,tak 1.2 bude nejspíš dražší...

Pokud stačí pixkla,tak třeba AX s litrovým motorem.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 8:48   Citovat  

Hellborn napsal:
ReNo, ale to Lupo (3L - motor 1,2) je celkem drahý,respektive pokud budeš vedle sebe mít 1.4TDi a 1,2TDi,tak 1.2 bude nejspíš dražší...

Pokud stačí pixkla,tak třeba AX s litrovým motorem.

Tak tak, jezdim pod 3 litrace. Kdyz mam zavodni naladu tak az za hrozivych 3,5. Auto v dobre stavu ale stoji pres 100t.
Jinak se da sehnat 1,4tdi, ktere si bere tak o litr vice. To se da sehnat za 50.
Kazdopadne ted kupuju v original servisu par malickosti, nesvary jeste puvodniho majitele a jsem velice mile prekvapen cenou nahradnich dilu v servisu. V tomto preludka opravdu kralovala HaHaaa
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 16:04   Citovat  

řešil sem to samé, deně najedu do práce 50km(obě cesty) Mám na tyhle učely Peugeot 205 1,8D a naprosto mi vyhovuje. Už ho mám 3roky a vyšel mě tenkrát na 3tis. Je to nesmrtelnej traktor. Celé minulé léto jsem jezdil 1:1 rostlinný olej s naftou a spotřeba se pohybuje tak kolem 4,5l, záleží jak dlouhé jezdíš cesty a třeba v zimě si bere trošku víc.Na dálku bych řek že pod 4 zvládne. Když sem s nim byl v Praze tak nic skoro neubylo Velmi šťastný Pár drobnejch oprav už sem taky dělal ale nic vážného. Navíc druhého na díly sem dostal za odvoz takže neni co řešit. Jen mě ted štve že je ten olej tak drahej, loni sem kupoval za 16 a ted je za 30. Velmi šťastný kdyby někdo věděl o nějakém levné klidně ve většim množství tak dejte vědět přátele
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 16:32   Citovat  

to zní dost zajímavě, ale nechci za to vyhodit balík, nějaký ten francouz za pár kč by byl ideal, nechci za to dát moc, tako do deseti tisíc.....prostě jen něco....Úsměv
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 19:45   Citovat  

ReNo napsal:
Tak tak, jezdim pod 3 litrace. Kdyz mam zavodni naladu tak az za hrozivych 3,5. Auto v dobre stavu ale stoji pres 100t.
Jinak se da sehnat 1,4tdi, ktere si bere tak o litr vice. To se da sehnat za 50.
Kazdopadne ted kupuju v original servisu par malickosti, nesvary jeste puvodniho majitele a jsem velice mile prekvapen cenou nahradnich dilu v servisu. V tomto preludka opravdu kralovala HaHaaa

hele a to Lupo fakt zere 3l kdyz s tim jedes 90kmh?Popr po meste?
Dneska jsem nad tim autem zacal silne uvazovat bo jsem vytahl po zime Tajpara a v jedne dedince jsem musel natankovat N95 (holt N98 nebyl) za 33.9kč a když sem to rikal kamaradum tak mi rekly ze to je levny bo tady u nas stoji přes 35kč N95, takže si ani nechci představovat cenu N98čky.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 7:43   Citovat  

smártík
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 7:46   Citovat  

PAKO napsal:
smártík

Jo,to je taky dobrý na dojíždění. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 8:10   Citovat  

kingart napsal:
hele a to Lupo fakt zere 3l kdyz s tim jedes 90kmh?Popr po meste?
Dneska jsem nad tim autem zacal silne uvazovat bo jsem vytahl po zime Tajpara a v jedne dedince jsem musel natankovat N95 (holt N98 nebyl) za 33.9kč a když sem to rikal kamaradum tak mi rekly ze to je levny bo tady u nas stoji přes 35kč N95, takže si ani nechci představovat cenu N98čky.

Ano. Dokaze v pohode. Problemem ale zustava "plocha krajiny" Úsměv
Mam treba usek na mostecku, kterej je absolutne rovnej. Tam dokazu jet 80kmh vcetne prujezdu vesnic za 2,4L. V Praze se dokazu pohybovat kolem 3,2. V Moste ale za 3,5, nebot Most je samej hustej kopec. Takze dolu porad brzdim na 60kmh a pak zase kopec nahoru. Proste neidealni mesto. Jezdit treba v Hradci Kralove tak jsem 100% pod 3 kouř
Pri 120kmh na dalnici je spotreba kolem 3-3,2.
Upozornuju ale, ze celou dobu jezdim na zimnich pneu (Brdigestone Blizzak LM-30). Koupit puvodni letni Continental ECO, tak se dostanu jeste nize Mrk
Na druhou stranu, kamosi v pneumatikarne na me cuceji jako na zazrak. Dane pneu jsem u nich zakoupil a nasadil nekdy v 11/09. Od te doby jsou nasazene na aute. S autem letam casto dost svizne (na jeho pomery), leto, zima, dovolena v chorvatsku pri 42st ve stinu (stacilo ottocit volant pri pomale jizde a piskalo to jak ... Najeto na nich pres 40 000 km a maji porad 5-6mm vzorku. Proste si nemuzu koupit i letni sadu, nebot bych na kazde sade jezdil tak 7 let Velmi šťastný A ta pneu stoji 850kc kus je to dobrý
Odkud jsi? Ti udelam predvadecku vozu, ktere si na sebe vydelalo hned prvni rok a ted uz jen setri penize na zabijaka v garazi Cool
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 8:21   Citovat  

ReNo napsal:
Koupit puvodni letni Continental ECO, tak se dostanu jeste nize Mrk

Fakt ty Continentaly takhle pomůžou? Mám je na plechách na Jazzu, teď mám alu s Yokohama Aspec (a dostal jsem se spotřebou níž). to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 8:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Fakt ty Continentaly takhle pomůžou? Mám je na plechách na Jazzu, teď mám alu s Yokohama Aspec (a dostal jsem se spotřebou níž). to mi hlava nebere

Joo, to kdybych vedel Úsměv
Na Lupo foru pisou, ze ano. Ale ja je bohuzel koupil uz sjete na aute. A tak jsem je po mesici menil. Jsem si ale jist, ze bude spotreba mensi nez na zimacich Úsměv
Jinak kdybych kupoval, bohuzel v rozmeru na lupo nejsou, tak jdu po Pirelli Cinturato P1. Ty jsou famozni na spotrebu. Test ADAC.
Ted uz jsi take v segmentu prcku. Vitej ve svete "chci jeste snizit spotrebu" přátele
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 12:16   Citovat  

ReNo napsal:
Ano. Dokaze v pohode. Problemem ale zustava "plocha krajiny" Úsměv
Mam treba usek na mostecku, kterej je absolutne rovnej. Tam dokazu jet 80kmh vcetne prujezdu vesnic za 2,4L. V Praze se dokazu pohybovat kolem 3,2. V Moste ale za 3,5, nebot Most je samej hustej kopec. Takze dolu porad brzdim na 60kmh a pak zase kopec nahoru. Proste neidealni mesto. Jezdit treba v Hradci Kralove tak jsem 100% pod 3 kouř
Pri 120kmh na dalnici je spotreba kolem 3-3,2.
Odkud jsi? Ti udelam predvadecku vozu, ktere si na sebe vydelalo hned prvni rok a ted uz jen setri penize na zabijaka v garazi Cool

já jsem z Břeclavi = to zadna predvadecka asi nebude HaHaaa
koukam ze ty verze 3L maji tiptronica, tak to by byla moje spotreba nafty nulová, bo s tim bych ani nevedel jak se rozjet Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 12:23   Citovat  

kingart napsal:
já jsem z Břeclavi = to zadna predvadecka asi nebude HaHaaa
koukam ze ty verze 3L maji tiptronica, tak to by byla moje spotreba nafty nulová, bo s tim bych ani nevedel jak se rozjet Velmi šťastný

Na HONDAyi... Úsměv ReNo v té době bude mít rozprodanou Preludu, lotuse ještě ne,tak přijede tímhle... HaHaaa ale musíš tam být dřív než mu ho hodíme do odpadkového koše... pořádnej výtlem

ReNo: Já spotřebu zas tak snižovat nepotřebuju. Úsměv Už teď to jezdí o 3l na 100 míň než Acco a VTi,takže ušetřené peníze (při nájezdu 20tis. ročně) můžu spořit než se zvedne plat a pak je vrazit do něčeho na blbnutí. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
sháním nějaké vozítko s malou spotřebou za kačku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina