Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1.4i
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jamarino je teď offline  Jamarino
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 21:20   Citovat  

Čest hondaři, byl se někdo z Vás podívat na toto auto? Co na něj říkáte? Nějaké vady na kráse? Možná bych o něj měl zájem, tak mi prosím napište své názory. Děkuji
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 21:38   Citovat  

Jamarino napsal:
Čest hondaři, byl se někdo z Vás podívat na toto auto? Co na něj říkáte? Nějaké vady na kráse? Možná bych o něj měl zájem, tak mi prosím napište své názory. Děkuji
tudy odkaz

co takhle zkusit pohledat anglana v 1,4ce na klubu spis..myslim,ze AAcka nejsou tady zrovna nejakym favorytem ke koupi Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 21:41   Citovat  

No já bych rád, jenže ukaž mi nějakej z okolí Karlovarského kraje v pěkném stavu a do 50 000Kč....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 22:29   Citovat  

Hlavator napsal:
co takhle zkusit pohledat anglana v 1,4ce na klubu spis..myslim,ze AAcka nejsou tady zrovna nejakym favorytem ke koupi Honda

AAA jsou jako jiný bazar... Koupíš tam slušný auto i horší (vzhledem k tomu,že jsou největší,tak si mohou dovolit vybírat si auta na výkup. A můžeš věřit,že lidi i zkouší jezdit na různé pobočky s různě upravenými tachometry.).
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 23:13   Citovat  

Jamarino napsal:
No já bych rád, jenže ukaž mi nějakej z okolí Karlovarského kraje v pěkném stavu a do 50 000Kč....

a kombíka (Aerodecka) bys nechtěl ???
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 0:41   Citovat  

hahaha myslim ze tuta fotka mluvi za vse Úsměv
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 8:40   Citovat  

Bych byl zvědavej jak byla/je vedena serviska?Ty kiláky určitě sedět nemůžou.Jinak je pěknej.
Také se tady probíraly AAA v nějaké diskuzi,možná by sis mohl nějaké články přečíst,občas to bylo zajímavé.

Tak pohledej různě na netu ne?Určitě se v tvém okolí nějakej slušnej najde.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 8:54   Citovat  

HonDan napsal:
hahaha myslim ze tuta fotka mluvi za vse Úsměv

V čem? Na 1.5 jsem taky neměl čísla úplně přesně v řadě a stočený nebyl... Hihi
A případně - kdo to stočil?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:07   Citovat  

Dle mého názoru je AAA jako každý jinný bazar. Prostě se tam kupuje starší auto a musí se počítat s poruchami. Nejspíš je to stočné, ale které dneska není Smutný .Já jsem zatím žádné slušné v Karlovarké, Plzeňském a Ústeckém kraji nenašel. Tady na fóru se většinou prodávají leštěnky přes 60 000 a na to bohužel nemám Smutný . Budu moc rád, kdyby někdo zahlédl nějaké pěkné a byl by tak hodný a poslal ho sem nebo mě přes SZ.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:10   Citovat  

Jamarino napsal:
Dle mého názoru je AAA jako každý jinný bazar. Prostě se tam kupuje starší auto a musí se počítat s poruchami. Nejspíš je to stočné, ale které dneska není Smutný .Já jsem zatím žádné slušné v Karlovarké, Plzeňském a Ústeckém kraji nenašel. Tady na fóru se většinou prodávají leštěnky přes 60 000 a na to bohužel nemám Smutný . Budu moc rád, kdyby někdo zahlédl nějaké pěkné a byl by tak hodný a poslal ho sem nebo mě přes SZ.

Koukni k Rom.ovi na toho kombíka. Úsměv Případně napiš uživateli Tsmart - dělá v AAA,tak by ti mohl toho Cívu proklepnout.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:21   Citovat  

Hellborn napsal:
V čem? Na 1.5 jsem taky neměl čísla úplně přesně v řadě a stočený nebyl... Hihi
A případně - kdo to stočil?

jestli myslis tuto, tak nevim, asi puvodni majitel nebo bazar, a jestli se ptas na tvyho a tak to taky nevim Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:34  Naposledy upravil Hellborn dne 8.4.2011 , 9:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

HonDan napsal:
jestli myslis tuto, tak nevim, asi puvodni majitel nebo bazar, a jestli se ptas na tvyho a tak to taky nevim Úsměv

Můj stočený nebyl (koupen v ČR, servisován v Hondě) a stejně bylo jedno číslo trochu rozhozený.

Podle mých info Áčka nestáčí - nemají to zapotřebí...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:43   Citovat  

Koukal jsem na ten Rom.ovo kombajn....Je krásnej,ale bohužel už přetahuje rozpočet. Smutný
"Cena: 49000,- Kč + dovoz STK a přihlášení (bez použití ZTP 8t Kč)"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 10:41   Citovat  

Podle mých info Áčka nestáčí - nemají to zapotřebí...[/quote]

AAA to nestáčí,tomu bych také nevěřil,ale původní majitel si s tím asi pohrál,to druhé číslo je rozhozeno moc,to neni normální.

Ale řekl bych že pokud bude ta serviska vedena opravdu poctivě tak neni čeho se bát.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 11:25   Citovat  

Teď sem si všiml nějakých hrbolků na pravém zadním blatníku...Nevím jestli je to jen odraz, nebo nějaká přetřená rez. Jak to podle Vás vypadá?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 11:40   Citovat  

Jamarino napsal:
Teď sem si všiml nějakých hrbolků na pravém zadním blatníku...Nevím jestli je to jen odraz, nebo nějaká přetřená rez. Jak to podle Vás vypadá?

Ono s tou cenou co máš vyhraněnou na auto budeš muset zkousnout nějaké puchýře,určitě ti za ty prachy nikdo nenechá vyvoněnou hondu se 120tis najetejma KM....Počítej že i tak budeš muset nechat auto prohlédnout,jestli se bude používat celý rok,tedy i v zimě,tak tě čekaj dutiny+spodek,jestli nebylo učiněno tak i provozní náplně apod...budeš muset ještě s nějakou investicí počítat,pokud tedy nebude prodávající puntičkář a neudělá to ještě před prodejem...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 11:53   Citovat  

Mám vyhrazeno 50 000Kč na auto a pak dále 12 000Kč na případné opravy, rozvody a náplně...Doufám,že se do toho vejdu. Jak jsi to myslel s těmi dutinami? Co to obnáší? A přibližná cena?
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:00   Citovat  

Jamarino napsal:
Mám vyhrazeno 50 000Kč na auto a pak dále 12 000Kč na případné opravy, rozvody a náplně...Doufám,že se do toho vejdu. Jak jsi to myslel s těmi dutinami? Co to obnáší? A přibližná cena?
pokud ti to vystrikaj olejem tak cca 400, pokud voskem tak 1000, olejem je dobre strikat 2krat do roka a dutiny jednou i mene Úsměv ale musis pocitat ze proste to bude ereznout, koupis krasny auto bez rzi, ale ne za 50
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:17   Citovat  

Tak to by se dalo, já čekal, že to bude nějaká drazší položka Úsměv. Samozřejmě počítám s nějakou rzí, ale nechci aby se mi to aut rozpadalo pod rukama hned po koupi....Proto se raději tady zeptám, než abych ta jel zbytečně. Přeci jen je to docela kus cesty do Chomutova.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:26   Citovat  

Jamarino napsal:
Tak to by se dalo, já čekal, že to bude nějaká drazší položka Úsměv. Samozřejmě počítám s nějakou rzí, ale nechci aby se mi to aut rozpadalo pod rukama hned po koupi....Proto se raději tady zeptám, než abych ta jel zbytečně. Přeci jen je to docela kus cesty do Chomutova.

Samotné dutiny+spodek neni zase taková pálka,je to ale potřeba udělat,jak píše Brnďa tak ty ceny +- sedí záleží kdo ti je bude dělat.Já ještě ( né na hondě ) používal na podběhy grafitovou vazelínu,nevim jestli to tady někdo dělal taky ale musim říct že to dost drželo a pomohlo.
Jinak 12tis na případné opravy/výměny by mohlo stačit.Alespoň sis nechal rezervu to je rozumné. OK
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 16:18   Citovat  

Já si třeba v AAA koupil taky anglána 2000 měl i servisku a najeto 139tkm opsal si VIN a šel do Hondy a vyjeli mi vše co bylo s autem děláno. Byl to první majitel od Brna 52 ročník a právník. Sice je fakt že poslední 2 roky v servisce chyběly a rozdíl byl 20tkm. Cena byla krapet přemrštěná 95tis. ale za to byl to nekuřák a vevnitř voněl krásně ještě jako by novotou. Tak jsem ho koupil a naprostá spokojenost. Jen škoda že to je 1,4 66kW taky si mohl ten právník koupit aspoň 1,6 nebo 1,8 ,ale co na litačku po městě to bohatě stačí. Opiš VIN a zajdi do Honda a oni ti řeknou co a jak. Jen mě zaráží proč ti mravenec z Aček prodávají všechny auta na zimácích. To moje taky v létě na zimních a plechách. Vsadím se že ty mravenec to pak nabízejí zvlášť když chceš liťáky. Ještě jsem zapomněl dodat taky nemám čísla uplně všechny stejně ,ale tohle je 97 tohle bych už asi nekupoval. Tam ta antikorozní uprava ještě nebude úplně ok. Tenhle ročník bude ještě asi pěkně hnít. Moje 2000 nemá ani tečku rezavou jak zespoda tak na kastli. Tam se už asi vycajchlovali s tou ochranou

A nebo si kup tohle odkaz a nebo jak radí připlať a kup si tady na foru a máš jistotu že o auto bylo dobře staráno, protože nevíš co koupíš v těch Ačkách a kolik ještě do toho budeš muset vrazit. Já do ni taky musel nasypat peněz hlavně do podvozku
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 19:50   Citovat  

optimas napsal:
Jen mě zaráží proč ti mravenec z Aček prodávají všechny auta na zimácích.

nebo jak radí připlať a kup si tady na foru a máš jistotu že o auto bylo dobře staráno, protože nevíš co koupíš v těch Ačkách a kolik ještě do toho budeš muset vrazit. Já do ni taky musel nasypat peněz hlavně do podvozku

Co asi dělají v bazarech s letními koly... Se stydím HaHaaa

No hele, já taky prodal auto tady na foru a teď po přezutí se objevil problém s pístkem předního brzdiče.. Se stydím A gumička byla dole delší dobu. Ale o tom jsem nevěděl... Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1.4i
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina