Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na spotřebu VTi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 8:07   Citovat  

V sobotu jsem podnikl výlet do Havlíčkova Brodu (bydlím v Kladně) tam jsme byli za hodinku a když se jelo zpátky tak jsem schválně zkusil změřit spotřebu.. a tedy natankoval sem po víko v HB a najel na dálnici.. po chvíli jízdy na dálnici mě předjelo nový eSko od mercedesu a už to jelo.. pod 180 ručička nešla.. bylo tam často 220 za zadnim kufrem mercedesu.. ten pán si se mnou očividně hrál jak s kočkou pořádnej výtlem
mno a když sme dojeli po pár chvílích do kladna po uraženejch 160 kilákách dotankoval jsem přesne 20litrů.. z toho mi vychází spotřeba nějakejch 14/100.. to neni myslim tak hrozný číslo na ten styl jízdy .. na to že jezdím město za 8 -9 ...mnebo co myslíte ? .. šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 9:02   Citovat  

eXi_ napsal:
V sobotu jsem podnikl výlet do Havlíčkova Brodu (bydlím v Kladně) tam jsme byli za hodinku a když se jelo zpátky tak jsem schválně zkusil změřit spotřebu.. a tedy natankoval sem po víko v HB a najel na dálnici.. po chvíli jízdy na dálnici mě předjelo nový eSko od mercedesu a už to jelo.. pod 180 ručička nešla.. bylo tam často 220 za zadnim kufrem mercedesu.. ten pán si se mnou očividně hrál jak s kočkou pořádnej výtlem
mno a když sme dojeli po pár chvílích do kladna po uraženejch 160 kilákách dotankoval jsem přesne 20litrů.. z toho mi vychází spotřeba nějakejch 14/100.. to neni myslim tak hrozný číslo na ten styl jízdy .. na to že jezdím město za 8 -9 ...mnebo co myslíte ? .. šuk

Taky bych potřeboval změřit při tomto kvaltu spotřebu,tak uvidim ale jinak 14 l je slušný si myslim
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 9:44   Citovat  

tobe to neda, vid? Velmi šťastný
myslim, ze je to slusny na ten kvalt...
kdyz jsem jel Lbc-Pha a nesel jsem pod 190 tak jsem byl na 16l
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 9:50   Citovat  

Tak to koukám! no mě se to zdá dost, tolik nežere S2000 ... při 200 na dálnici cca 12l jinak mix 10l/100 km
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 9:55   Citovat  

hondamens napsal:
Taky bych potřeboval změřit při tomto kvaltu spotřebu,tak uvidim ale jinak 14 l je slušný si myslim

jj taky myslim ze je to celkem slusny...matne vzpominam na moji upravenou s14....cestou na na mimon jsme se tehdy nahaneli s nejakou m5 a ani jeden jsme to nechteli vzdat....no a kdyz jsem si pak spocital spotrebu Tak to valím bulvy tesne ke 30l.....navic jsem skoncil 4....sakra drahej vylet a ani jsem si neodvezl "nadobi" do policky
   Návrat  
Perna je teď offline  Perna
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 17:02   Citovat  

Ja jel vcera z Prahy do lbc,predjizdel jsem stotricitkou auto a najednouza mnou blikal a troubil mercedes,musel jet pres dveste,tak jsem ho nechal predjet,kouknu kdo v tom sedi a na miste spolujezdce si na hlavu klepala nejaka namyslena blondyna,to sem si nechtel nechat libit,no do 230 jsem se za nim ve ctyrech lidech drzel skoro do boleslavi,pak ho to asi prestalo bavit a ujel mi Tak to koukám! Pocital jsem spotrebu cca 14.5 Bueee
   Návrat  
Brouxa je teď offline  Brouxa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 17:33   Citovat  

No ja jsem byl na okruhu v Moste a po ctyrech kolech ujetych na plny plyn cca 6litru..ale to jsem taky rychlost 2-5 nepustil pod 5600ot/min Velmi šťastný ,jinak moje spotreba je 6.5l/100km ale nekdy kdyz citim obrnu v nohou tak 15l Je to tam.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2008 , 21:33   Citovat  

šuk asi máte pravdu.. 14 neni tak moc nato, že při 100km/h to točí na 5° 3550 otáček... Honda
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:40   Citovat  

eXi_ napsal:
šuk asi máte pravdu.. 14 neni tak moc nato, že při 100km/h to točí na 5° 3550 otáček... Honda
Cože? Vti točí při kilu 3a půl? Tak to koukám! Bráchova b15b2ka točí při kylu 3litry Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:44   Citovat  

Perna napsal:
Ja jel vcera z Prahy do lbc,predjizdel jsem stotricitkou auto a najednouza mnou blikal a troubil mercedes,musel jet pres dveste,tak jsem ho nechal predjet,kouknu kdo v tom sedi a na miste spolujezdce si na hlavu klepala nejaka namyslena blondyna,to sem si nechtel nechat libit,no do 230 jsem se za nim ve ctyrech lidech drzel skoro do boleslavi,pak ho to asi prestalo bavit a ujel mi Tak to koukám! Pocital jsem spotrebu cca 14.5 Bueee

Hehe mazec,a co že máš za HONDU Honda ? Jinač ta blondýna by mně jako naštvala to mi hlava nebere HaHaaa

Aha omlouvám se koukám do "Moje HONDA" Civic 5.g VTi. Asi ti to jede pěkně Úsměv OK
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:46   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Cože? Vti točí při kilu 3a půl? Tak to koukám! Bráchova b15b2ka točí při kylu 3litry Úsměv
Ale bráchova b15b2 nemá asi omezovač na 8500ot/min
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:49   Citovat  

rooney napsal:
Hehe mazec,a co že máš za HONDU Honda ? Jinač ta blondýna by mně jako naštvala to mi hlava nebere HaHaaa

Aha omlouvám se koukám do "Moje HONDA" Civic 5.g VTi. Asi ti to jede pěkně Úsměv OK
To mě taky,jinak bych se na ně z vysoka vy...l,po dálnici umí každej šmoula... HaHaaa
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:54   Citovat  

Perna napsal:
To mě taky,jinak bych se na ně z vysoka vy...l,po dálnici umí každej šmoula... HaHaaa

JO to máš recht,a určitě to byl zas nějakej nejméně 3litr v automatu HaHaaa . ALe co dokážou tyhle 1,6tky ,to je neuvěřitelný. OK
   Návrat  

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:56   Citovat  

no v tehle rychlosti jedu s integrou do 12l
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 18:59   Citovat  

rooney napsal:
JO to máš recht,a určitě to byl zas nějakej nejméně 3litr v automatu HaHaaa . ALe co dokážou tyhle 1,6tky ,to je neuvěřitelný. OK
Nejspíš ano,ale chtěl sem ho dát...zbytzek cesty jsem přemejšlel co s cívou udělat aby se to už nestalo,Turbo,motor z itr atd HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:02   Citovat  

Marfi napsal:
no v tehle rychlosti jedu s integrou do 12l
Ve 220ti jo??Tak to tiše závidim..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:05   Citovat  

Perna napsal:
Nejspíš ano,ale chtěl sem ho dát...zbytzek cesty jsem přemejšlel co s cívou udělat aby se to už nestalo,Turbo,motor z itr atd HaHaaa

Mno to chápu,tohle mě taky třebas štve na srazech atd. Jak vždy vyhraje na sprintech nějaké luxusní auto Smutný . Ono ty auta na dálnici jen tak plavou ani nejde pořádně slyšet motor,ale jede jim to dobře mno. Většinou to mají elektronicky omezený na 250km/h. Ale na 250 se dostane z HOND už většinou jen TyreR ITR,ATR,CTR a pak NSX že ´=D. I když jak si pamatuju marfi má i natočený jak v CRXku jede 250,ale reálná rychlost jaká byla netuším. Každopádně já kdybych měl řešit jestli turbo ,nebo swap silnějšího motoru tak radši swap. OK
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:08   Citovat  

i když jedu 250 tak jedu pořád za 12litránku.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:12   Citovat  

Marfi napsal:

Ono už těma trubičkama,asi víc neproleze HaHaaa
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:15   Citovat  

rooney napsal:
Mno to chápu,tohle mě taky třebas štve na srazech atd. Jak vždy vyhraje na sprintech nějaké luxusní auto Smutný . Ono ty auta na dálnici jen tak plavou ani nejde pořádně slyšet motor,ale jede jim to dobře mno. Většinou to mají elektronicky omezený na 250km/h. Ale na 250 se dostane z HOND už většinou jen TyreR ITR,ATR,CTR a pak NSX že ´=D. I když jak si pamatuju marfi má i natočený jak v CRXku jede 250,ale reálná rychlost jaká byla netuším. Každopádně já kdybych měl řešit jestli turbo ,nebo swap silnějšího motoru tak radši swap. OK
JJ,moje řeč,ale motorů z itr je jako šafránu hehe.Jinak to rozkolíbá každá jitrnice se silnějším motorem,ale nemají takové zrychlení....... Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:17   Citovat  

Marfi napsal:
Jen jestli ti to těch 250 úbec jede Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:18   Citovat  

na 250 to teprve začíná zrychlovat kouř
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:19   Citovat  

Perna napsal:
JJ,moje řeč,ale motorů z itr je jako šafránu hehe.Jinak to rozkolíbá každá jitrnice se silnějším motorem,ale nemají takové zrychlení....... Se stydím

Mno to máš pravdu. A co se týče toho zrychlení, tak nevím kdysi to to tak bejvávalo,ale dneska už mají i ty velké luxusní auta poměrně dobré zrychlení. Ale podle mě v takovém autě nemůžeš zažít tu pravou sportovní jízdu, rychlou ano,ale sportovní ani ne. A už tu nebudem psát aby nás někdo okřiknul že to tady plácáme mimo mísu Úsměv Když tak SZ pak Úsměv Mrk
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:20   Citovat  

Marfi napsal:
na 250 to teprve začíná zrychlovat kouř
pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 19:25   Citovat  

rooney napsal:
Mno to máš pravdu. A co se týče toho zrychlení, tak nevím kdysi to to tak bejvávalo,ale dneska už mají i ty velké luxusní auta poměrně dobré zrychlení. Ale podle mě v takovém autě nemůžeš zažít tu pravou sportovní jízdu, rychlou ano,ale sportovní ani ne. A už tu nebudem psát aby nás někdo okřiknul že to tady plácáme mimo mísu Úsměv Když tak SZ pak Úsměv Mrk
Známej má mercedesa E čtyřlitr cca 280Ps a nic moc a jak píšeš,jedeš 250 ani o tom nevíš,je to pohodlný,ale nudný.JJ,máš pravdu,raději toho necháme..
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2008 , 20:22   Citovat  

Jo tak pernovo příběh vidím živě ... kua na to se těším ... ještě jsem s CTR neměl tu možnost "školit". Dvakrát mě problikali, ale zrovna jsem neměl okno ... bééééé ... ale toho druhého jsem dal aspoň na 200, pak už to dost foukalo HaHaaa
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 7:53   Citovat  

Marfi napsal:

no já nevim, ale ve středu jsem najel cca 110km a přišel jsem o 20l benzinu

praha a zpět cca 85 km a něco doma

ale je fakt, že jesem trochu spěchal Velmi šťastný
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 10:25   Citovat  

tak me to zrychluje do 160ti,pak uz ne... takze budte spokojeny,rychlejsi auto bych chtel uz jenom kvuli tem blondynam co si klepou na hlavu... kravky
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 11:44   Citovat  

ja bych rekl ze to je normal...u integry se pri takovem stylu pohybuju mezi 15 a 16 litry.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 11:58   Citovat  

já jezdim pořád do 12l tak asi jezdim pomalu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na spotřebu VTi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina