Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nakup ojety accord 7G 2.2 icdti- Poptavka+rady
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Edenxx je teď offline  Edenxx
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:07  Naposledy upravil Edenxx dne 18.4.2011 , 16:15, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Zdravim vsechny nadsence krasnych accordu. Rozhodl jsem se pro nakup tohoto vysneneho auta. Dle tipu jsem zkousel oslovit Rom.a zatim bez odezvy. Prosim vsechny zkusene maitele o rady.

Tipy na viditelne projevy u auta ktere maji prez 200tis km. U vozy koncernu VW, opel a dalsich poznam ( sedrene kozenky,odrena madla, zmatnely volant atd).
Bohuzel s hondou nemam zkusenosti.

Co hledam
Honda accord nad 2006 ( po face) idealne tmave seda metaliza 2.2 icdti bez DFP.
Vybava
(polokozene sedacky- NE celokuze,Ne bily interier, tempomat,manulni prevodovka)
Cena cca 250tis
sedan

Zaujali me tyto dva kusy na slovensku. Prosim o schvaleni nebo kritiku. U druheho vozu se mi nezda prodreny koberecek u plynovho pedalu (domnivam se ze neni realene na 90tis), u prvniho vozu jsem si vsimnul otrhane izolace vedle remenu.

tudy odkaz

tudy odkaz

Jeste jeden adept (ale ..km Smutný )

tudy odkaz

Pokud mate tento typ k prodeji, privitam vase nabidky. Vracim se do CR v cervnu, platim hotove. Dekuji za Vase nazory, tipy a pripadne nabidky. Hezky den David.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Boracco je teď offline  Boracco
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:14   Citovat  

může být combi? Úsměv
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:53   Citovat  

Prodreny koberecek jsem mel v 80 tisicich, takže se toho neboj...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:04   Citovat  

Predne vsechny 3 Accordy co na ne davas odkaz nejsou ve vybave Executive ale Sport. Bud to prodavaji lidi co neumi cist ani prilozene dokumenty nebo zamerne klamou. Ale neni to nijak na skodu, uz Sport ma jak vidis prakticky vsechno potrebne. Muj tip je navic na 30th Years Honda Edition, sam ho mam jako Tourer (12/2007), je tam zase nekolik prvku vybavy navic a cena pritom byla stejna, takze ani u ojetin se moc nelisi. Nevim kde mimo CR pracujes, koupit dobry vuz treba u oficialniho dealera Hondy v Nemecku na vlastni pest neni zadny problem, taky jsem to tak udelal. Mrkni se na mobile.de pro prehled cen a zrovna i tipy na jednotlive vozy, taky jsem ho nasel tam. Navic nebyva problem se pobavit a cenu potlacit jeste o neco niz.
Obecne u jakychkoli vozu s turbem vzdycky zalezi na tom jak s nimi jejich predchozi majitel/e jezdil/i, za 270tkc uz neco najeto mit bude, ale uvidis sam podle stavu vozu, stejne tak chtej vyplnenou servisku. Pokud se k Accordovi 7G choval majitel aspon trochu ohleduplne, mel by i interier vypadat velmi zachovale, protoze je vyrobeny z kvalitnich materialu. Prehnane osoupani hlavice saltpaky, pedalu a volantu spolu s nizkym stavem km je zvlast u Acco hodne podezrela vec, jinak plati vsechno zhruba jako u vsech jinych aut. DPF byl u tehle generace Accordu jenom na prani, takze se s nim setkas opravdu vic nez vyjimecne.
Tohle je vazne spis obecne, co budes chtit konkretneji se klidne ptej dal.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:19  Naposledy upravil AntHraX dne 17.4.2011 , 19:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully: Dovolím si více než nesouhlasit. Osahaná řadička a prodřené koberečky jsou u A7G docela normální. Potvrzeno v Hondě! Ale jinak souhlasím, taky mám auto z německé Hondy a tam je to taková větší jistota.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:20   Citovat  

Teda Bully diky za informaci, ze si toho nikdo nevsimnul. Vcem je tedy zasadni rozdil executive a sport. Co jsem vycetl v testech v executie je vse (super premium radio...ktere pry moc nehraje Mrk a predpokladam parkovaci senzory. Jinak me nanapada jak jsi na to prisel. co je navic v 30th edici, proc ji doporucujes? Jsou dle vybavy tyto kusy predrazene nebo je cena odpovidajici? Jsem vdecny za kazdou radu nechci vyhodit 300tis za predrazeny kus protoze jsem nemel znalosti o Honde, takze klidne do me Mrk Diky chlapi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:36   Citovat  

AntHraX napsal:
Bully: Dovolím si více než nesouhlasit. Osahaná řadička a prodřené koberečky jsou u A7G docela normální. Potvrzeno v Hondě! Ale jinak souhlasím, taky mám auto z německé Hondy a tam je to taková větší jistota.

Pri jakem km najezdu je to znatelne? Diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:41   Citovat  

Auto jsem koupil z německé Hondy v 80ti tisících a už to bylo, jak koberečky tak lízlá řadička. Několika lidmi plus Hondou potvrzeny kilometry a i to, že v A7G je to normální. Stačí používat blbé boty, mít agresivnější pot atd...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:43   Citovat  

Edenxx napsal:
Teda Bully diky za informaci, ze si toho nikdo nevsimnul. Vcem je tedy zasadni rozdil executive a sport. Co jsem vycetl v testech v executie je vse (super premium radio...ktere pry moc nehraje Mrk a predpokladam parkovaci senzory. Jinak me nanapada jak jsi na to prisel. co je navic v 30th edici, proc ji doporucujes? Jsou dle vybavy tyto kusy predrazene nebo je cena odpovidajici? Jsem vdecny za kazdou radu nechci vyhodit 300tis za predrazeny kus protoze jsem nemel znalosti o Honde, takze klidne do me Mrk Diky chlapi

Stupne vybavy jsme resili (a nedoresili do konce Se stydím ) napr. tudy tady. V zasade by mel byt hlavni rozdil v tom ze Exe ma xenony (nikdy bixenony), stresni okno, OEM navigaci (nebyla pro CR a jeji grafika je dost hrozna, moznost oficialnich aktualizaci super predrazena a neofiko to ani vsem nejde co jsem cetl). Parkovaci senzory byly jen za priplatek, minimalne v CR. Dal elektricky ovladane sedadlo ridice (ne spolujezdce a bez pameti), vyhrivani prednich sedacek, Premium Sound System, mlhovky. Sport diesel poface ma na rozdil od Exe vzdycky interier v kombinaci kuze/textil (viz tvoje odkazy nebo se mrkni na muj Acco v me "garazi") a ne textilni sedacky (priplatkova "celokuze" u Exe neni moc povedena, byva na ni dost brzy poznat vek auta a zvlast ne svetle kuzi). Dal jsou interierove plasty v imitaci karbonu, coz je asi nejpovedenejsi varianta vubec, prave s tou polokuzi. U 30th Edition je navic fura veci z Exe- mlhovky, destovy senzor, Premium Sound System, .., krome toho navic automaticke stmivani zpetneho zrcatka, zatmavena skla od B sloupku, vetsi rozmer alu kol a v tmavsim odstinu, tmavy chrom na masce, klikach a lemovani oken, ... Ona je toho spousta a nemuzu si vzpomenout na vsechno komplet Velmi šťastný
Cena nevim, nemam dneska prehled kolik co stoji s ohledem na stari a ujete km, navic uz vubec ne o cenach v CR a SR. Omrkni to mobile.de, zadej svoje pozadavky na rocnik, motorizaci a km a uvidis hned sam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:48   Citovat  

AntHraX napsal:

Nevim co mas sam za motorizaci, nepises o tom ve svem profilu nic. 2,2i-CTDi se pouziva trochu jinak nez 2,4i a videl jsem kusy i se 100tkm, ktere mely interier prakticky jako novy. Jasne ze nekdo muze nosit prsten jako Arabela a poskrabe tim volant s radickou, ale chtel jsem tim rict to ze aby byl interier vylozene dobity a pritom melo auto udajne treba tech 100tkm, neveril bych tomu ani za nic. Takovehle veci se stavaji treba u Fordu Mondeo a jeho choulostivych materialu v interieru, ale ne u Accorda.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:06   Citovat  

No za ty peníze (myslím tím nemalou částku) bych se rozhodně díval po Accordech z německa, než ze slovenska! Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:09   Citovat  

Bully napsal:
Nevim co mas sam za motorizaci, nepises o tom ve svem profilu nic. 2,2i-CTDi se pouziva trochu jinak nez 2,4i a videl jsem kusy i se 100tkm, ktere mely interier prakticky jako novy. Jasne ze nekdo muze nosit prsten jako Arabela a poskrabe tim volant s radickou, ale chtel jsem tim rict to ze aby byl interier vylozene dobity a pritom melo auto udajne treba tech 100tkm, neveril bych tomu ani za nic. Takovehle veci se stavaji treba u Fordu Mondeo a jeho choulostivych materialu v interieru, ale ne u Accorda.

Mám 2.4ku, já níkde nepíšu o dobitém interiéru. Sedačky, volant, pedály paráda - jako nové. Jen prostě řadička lízlá a kobereček prodřený. Jinak vše odpovída kilometrům. Celou dobu tu reaguji na to aby se nebál prodřeného koberečku, jinak s Tebou ve všem souhlasím. Sedačky, pedály, a volant musí odpovídat. Mám 90 tisíc a interier je jako nový - kromě těch dvou věcí, které zmiňuju.
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:22   Citovat  

AntHraX napsal:
Mám 2.4ku, já níkde nepíšu o dobitém interiéru. Sedačky, volant, pedály paráda - jako nové. Jen prostě řadička lízlá a kobereček prodřený. Jinak vše odpovída kilometrům. Celou dobu tu reaguji na to aby se nebál prodřeného koberečku, jinak s Tebou ve všem souhlasím. Sedačky, pedály, a volant musí odpovídat. Mám 90 tisíc a interier je jako nový - kromě těch dvou věcí, které zmiňuju.

...taky můžu potvrdit ... Koupil jsem Accorda - 60000 km a kobereček u řidiče prodřený .... jinak interier na 95 % ... a bylo to tím , že přede mnou vlastník - ženská , praha ... Velmi šťastný HaHaaa Hihi , takže podpatky .... Lucy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:50   Citovat  

Tak mate pravdu, podle vybavy premium sound audio vidim ze executive je jen ten cerny....co se vybavy tyce

celo kozene sedacky nechci...kuze je prusvih.
Delame na sedacky pro jednu nejmenovanou firmu testy a proste kuze ma snad jedinou vyhodu ze z ni rychle smetou blondate vlasy Úsměv Samozrejme koukam na mobile a autoscaut, protoze nabidka v cr je miziva. samozrejme me odrazuji komplikace s dovozem.

K barve cernou ne ( i kdyz je proste nalestena krasna), a na cervenou jsem slysel dost kritiku mistnich majitelu. Nejpraktictejsi mi pripada tmave seda. Svetle modra mataliza ( i tmave modra ) nevypadaji take spatne.

K vybave ma tedy vyznam tapat se po vybave executive? Co jsem se docetl tak lepsi audio stejne naprd hraje, navigace v cr nefunguje (mam svoji v tel.),sedacky chci polokuzi, mlhovky nevyzaduji (pry sviti taky na prd), a predpokladam ze tempomat je uz ve vybave sport.

Nemohu si pomoci ale bud jsou v Cr a na slovensku jen opravene a stocene boreniny, protoze v nemecku jsou proste auta drazsi...a italii nechci.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 21:09   Citovat  

Edenxx napsal:
Tak mate pravdu, podle vybavy premium sound audio vidim ze executive je jen ten cerny....co se vybavy tyce

celo kozene sedacky nechci...kuze je prusvih.
Delame na sedacky pro jednu nejmenovanou firmu testy a proste kuze ma snad jedinou vyhodu ze z ni rychle smetou blondate vlasy Úsměv Samozrejme koukam na mobile a autoscaut, protoze nabidka v cr je miziva. samozrejme me odrazuji komplikace s dovozem.

K barve cernou ne ( i kdyz je proste nalestena krasna), a na cervenou jsem slysel dost kritiku mistnich majitelu. Nejpraktictejsi mi pripada tmave seda. Svetle modra mataliza ( i tmave modra ) nevypadaji take spatne.

K vybave ma tedy vyznam tapat se po vybave executive? Co jsem se docetl tak lepsi audio stejne naprd hraje, navigace v cr nefunguje (mam svoji v tel.),sedacky chci polokuzi, mlhovky nevyzaduji (pry sviti taky na prd), a predpokladam ze tempomat je uz ve vybave sport.

Nemohu si pomoci ale bud jsou v Cr a na slovensku jen opravene s stocene boreniny, protoze v nemecku jsou proste auta drazsi...a italii nechci.

Kdo umi cist ma vyhodu- Executive neni ani jeden, pisu ti prece ze PPS muze mit i 30th Edition poface Sport, stejne tak i mlhovky. Nesviti naprd, je to lepsi nez bez nich ale znam auta kde funguji proste neporovnatelne lip. Ta navigace(monitor?) nebo co to tam ma v odkazu uz je bastl a nic originalniho. Nema ani stresni okno, xenony, el. sedacku ridice, precti si to co ti pisu cim se Exe lisi od Sportu. Bud je prodejce negramotny nebo schvalne klame potencialni zakazniky. Ovladani tempomatu vidis na volantu vpravo, ma ho kazdy Sport. Sedacky komplet v kuzi vubec nemusi byt nutne prusvih, ale ne na Acco 7G, tam to stari proste videt je. Polokuze mi prijde velmi povedena a pokud se o auto clovek stara a dava na to trochu pozor tak sedacky vypadaji dlouho jako nove a udrzuji se taky v pohode. PPS neni zadny zazrak, ale na rozdil od bezneho audia v Acco 7G hraje aspon jako normalni relativne dobre radio.
Jestli chces Exe nebo Sport je na tobe, rozdily jsem ti popsal. (Poradnou a hlavne prehlednou a funkcni aktualizovatelnou GPS mam taky jednu na telefonu a druhou klasickou prenosnou).
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 22:11   Citovat  

jen na okraj, doporucoval bych nevylucovat kremovy nterier, sam bych byl vdecnej kdybych na nej narazil ( ve spojeni A7g ctdi poface exe). Kdysi jsem kremovej int mel, v kombinaci s cernym zevnejskem to bylo nejen zdaleka nejvic sexy, ale taky bez ohledu na vnejsi barvu se interier nejmin prehrival a byl zdaleka nejpraktictejsi - totiz byl nejmin videt veskerej bordel. Ten je totiz, ac to tak lidem nepripada - svetly. Vnejsi cerna je urcite nadherna, ale neopecovatelna - mel jsem auta vpodstate vsechny cerny a je to peklo....
co do vybavy, neobesel bych se u A7g bez sibru, bez destovyho senzoru(i kdyz.....) bez protiprokluzu a stabilizace. Premium SOund syst, kozeny sedacky a spol povazuju za zbytecnost. V jaky kde co bylo vybave, je otazka. Ale sibr byl vzdycky jen exe, pokud vim
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 22:54   Citovat  

kandik napsal:

co do vybavy, neobesel bych se u A7g bez sibru, bez destovyho senzoru(i kdyz.....) bez protiprokluzu a stabilizace. Premium SOund syst, kozeny sedacky a spol povazuju za zbytecnost. V jaky kde co bylo vybave, je otazka. Ale sibr byl vzdycky jen exe, pokud vim

Zajimave...protikluz a stabilizace predpokladam ze u hondy je to klasicky oznacovani ESP.. jsem z Liberce kde je porad snih..Vase zkusenosti? Destovy senzor je fajn vec, ale pokud ma acco cyklovac..zivot bez neho zvladnu...

A sibr..no v dnesni dobe klimatizace..ted me napada, jde klimatizace vypnout...bezi poze ventilace...u nekolika vozu to nejde, nevim jak to ma Honda.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 23:15   Citovat  

Edenxx napsal:
Zajimave...protikluz a stabilizace predpokladam ze u hondy je to klasicky oznacovani ESP.. jsem z Liberce kde je porad snih..Vase zkusenosti? Destovy senzor je fajn vec, ale pokud ma acco cyklovac..zivot bez neho zvladnu...

A sibr..no v dnesni dobe klimatizace..ted me napada, jde klimatizace vypnout...bezi poze ventilace...u nekolika vozu to nejde, nevim jak to ma Honda.

Stabilizace u Hondy je označena VSA, klima lze vypnout.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 23:30   Citovat  

"VSA" je u Hondy nazev nejenom pro ESP, ale souhrnny nazev nekolika systemu dohromady- ESP, protiprokluzu a EBD (snad to je vsechno Tak to valím bulvy ), minimalne u 2,2i-CTDi byl vzdycky standart ve vsech vybavach. Cely VSA system zasahuje u Accordu az s trochou zpozdeni, nechava ridici porad moznost trochu prohrabnout kola nebo lehce uklouznout, neridi za nej tak necitlive hned od zacatku jako u jinych znacek. Stejne tak je moznost ho na rozdil od spousty jinych znacek automobilu tlacitkem kompletne vypnout. Klima jde vypnout a samozrejme jde pouzit jenom samotny ventilator, privod vzduchu pak muze byt logicky studeny- od teploty okolniho vzduchu az po nejvyssi teplotu topeni od motoru. U i-CTDi navic v mrazech auto topi automatickou klimatizaci- otoci se okruh chlazeni, takze chladny vzduch fouka ven a "odpadni teplo" vytapi interier, az po dobu kdy se ohreje motor (prave z duvodu ze se diesely ohrivaji delsi dobu).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 15:51   Citovat  

Dalsi otazka na odborniky, u kdyz me vetsina Hondaru tresta slovy na Honde se nic nekazi...je to stale jen stroj. Kdo vyrabi vstrikovaci trysky a cerpadlo? Denso? Mysleno pro 2.2 idcti

Jake jsou ceny nahradnich dilu (turbo, cerpadlo, trysky).

A naivni otazka...existuje jednoduchy zpusob jak vyblikat zavady na acco? Na opelu to umim pomoci dratu, u mondea to jde kombinaci tlacitek a klice...honda...prosim o pripadne presmerovani na resene tema..nemohu dohledat. Dekuji
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nakup ojety accord 7G 2.2 icdti- Poptavka+rady
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina