Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 138 z 272
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:10   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
jo a pokud se ti to stava pri velkych otackach tak to muzou byt uz stírací krouzky.
tak to je muj pripad Smutný jak vtecnu tak se zahuli z komina.to budu muset dovnitr,co stoji tesneni pod hlavu?to mam fakt radost Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 13:16   Citovat  

prelude2.0i napsal:
tak to je muj pripad Smutný jak vtecnu tak se zahuli z komina.to budu muset dovnitr,co stoji tesneni pod hlavu?to mam fakt radost Ble

uplne jednoduchy.Nech to ohrat a vytoc to na miste.Musis z toho ten olej citit a videt ze ti to kouri bile.Ne kdyz bude zima to muze byt jen pára ale pokud to zere olej tak to musis citit.nebo pozadej nekoho jet zatebou ,naloz tomu a on ti pak rekne jestli to zatebou huli a citi olej ne Úsměv Ale jak rikam muzou byt uz gufirka v haji nebo stiraci krouzky.V tockach uz nestihaji stirat.Jinak nerikam samozrejme ze to mas koupit u ziteca.jen jsem konstatoval znacky.je pak jedno kde to koupis. OK
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 14:43   Citovat  

blazen001 napsal:
ale s vtecem to nemuze byt vtec je jen ovladani koniku v hlave bo jak se jmenujou to mi hlava nebere ale nedalsi ji cocku za studena ? jestli jo tak si mohl pridrit nejake gufero prece jen stala asi pul roku v garazi a to neni dobre muze tam byt cokoli to mi hlava nebere vytahl si svicky? di to projet jak zahrejes motor tak se svez tak aby nejakej olej zmyzel a pak zastav a pockej na schlazeni motoru a vytahni svicky jak vypadaji jestli sou vsechny bile to mi hlava nebere

nene, nemam prvni auto, vzdycky poradne zahreju, nez prekrocim byt i 3000 rpm. S tema svickama to okouknu. Ale fakt to asi vypada na ty krouzky, mizi to jen ve vysokejch otackach :/
   Návrat  
blazen001 je teď offline  blazen001
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 17:34   Citovat  

Buchtak napsal:
nene, nemam prvni auto, vzdycky poradne zahreju, nez prekrocim byt i 3000 rpm. S tema svickama to okouknu. Ale fakt to asi vypada na ty krouzky, mizi to jen ve vysokejch otackach :/

Ble ale to nebylo mysleno ve zlem jen se oteplilo a tak si vecinou clovek muze myslet ze je to uz take zahrate a nemusi si to ani uvedomit a trochu vic tomu slapne je to normali. Motor zni jak cvaka nebo neco divneho se z nej oziva? jen se snazim prijit na to co se s tim mohlo prihodit nic neni mysleno ve zlem rikalsi ze ti nikdo nechce poradit tak se snazim aspon ja ale pokud by to byli krouzky nebo gufera tak to tece porad a ne jen pri veci rychlosti ne? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 17:45   Citovat  

blazen001 napsal:
Ble ale to nebylo mysleno ve zlem jen se oteplilo a tak si vecinou clovek muze myslet ze je to uz take zahrate a nemusi si to ani uvedomit a trochu vic tomu slapne je to normali. Motor zni jak cvaka nebo neco divneho se z nej oziva? jen se snazim prijit na to co se s tim mohlo prihodit nic neni mysleno ve zlem rikalsi ze ti nikdo nechce poradit tak se snazim aspon ja ale pokud by to byli krouzky nebo gufera tak to tece porad a ne jen pri veci rychlosti ne? to mi hlava nebere

Rozhodne jsem si daval majzla na zahratej motor, jako vzdycky, i kdyz teplomer ukazuje zahratej motor, jeste chvilku jedu klidne. Motor si prave prede, tichej, naprosto v pohode. Prave, kdyby to byly ty gufera, tka to asi chcije porad a navic bych mel za sebou neustale cernej dym. Jeste mi tu Potky radil ten vtec solenoid, ze mu to delalo taky problemy s unikem oleje, tak uvidim, mrknu na to.
   Návrat  
blazen001 je teď offline  blazen001
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 17:48   Citovat  

Buchtak napsal:
Rozhodne jsem si daval majzla na zahratej motor, jako vzdycky, i kdyz teplomer ukazuje zahratej motor, jeste chvilku jedu klidne. Motor si prave prede, tichej, naprosto v pohode. Prave, kdyby to byly ty gufera, tka to asi chcije porad a navic bych mel za sebou neustale cernej dym. Jeste mi tu Potky radil ten vtec solenoid, ze mu to delalo taky problemy s unikem oleje, tak uvidim, mrknu na to.

¨
to mi hlava nebere divne pokud na to dojdes tak budu jedine rad samotneho by mne to zajimalo co se tam odehralo drzim palce to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 17:52   Citovat  

blazen001 napsal:
¨
to mi hlava nebere divne pokud na to dojdes tak budu jedine rad samotneho by mne to zajimalo co se tam odehralo drzim palce to mi hlava nebere

jojo, diky, snad to bude neco min narocnyho.. :/
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 9:40   Citovat  

Buchtak napsal:

Nejte o to ze jede rychleji ale pri vysokych otackach.Pri nizkych ten olej pomalu nepoznas ze mizi.Vem si rikal pri vtecu to znamena od 5000.Tak to je sakra rozdil otacek nez kdyz jede poklidnou jizdu a radi pri 3000.Ten olej se musi nekam ztracel.Bud mu to zere olej skrz krouzky a gufirka coz si myslim ja, ponevac je to u stare hondy normalni a nebo mizi nekde okolo jako je tesneni pod vanou,u vtecoveho ventilu,viko ventilu,ol.filtr,cidlo mazani.Ale to by jsi podle meho citil z vetraku v aute.Ponevac to by nekde muselo sakra tect.Navic neznam hondu ktera ma nateto prez 120 000tis ktera nebyla delana ze se neveme nejaky olej.treba jsou taci to nerikam ale zadneho neznam tim padem jich je asi malo.pokud ti to uz zere hodne oleje tak to budes muset resit.Budou se ti zasirat ventili a svicky.je to logicky chlape. OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 10:13   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Nejte o to ze jede rychleji ale pri vysokych otackach.Pri nizkych ten olej pomalu nepoznas ze mizi.Vem si rikal pri vtecu to znamena od 5000.Tak to je sakra rozdil otacek nez kdyz jede poklidnou jizdu a radi pri 3000.Ten olej se musi nekam ztracel.Bud mu to zere olej skrz krouzky a gufirka coz si myslim ja, ponevac je to u stare hondy normalni a nebo mizi nekde okolo jako je tesneni pod vanou,u vtecoveho ventilu,viko ventilu,ol.filtr,cidlo mazani.Ale to by jsi podle meho citil z vetraku v aute.Ponevac to by nekde muselo sakra tect.Navic neznam hondu ktera ma nateto prez 120 000tis ktera nebyla delana ze se neveme nejaky olej.treba jsou taci to nerikam ale zadneho neznam tim padem jich je asi malo.pokud ti to uz zere hodne oleje tak to budes muset resit.Budou se ti zasirat ventili a svicky.je to logicky chlape. OK

Jak rikas, no. Ale problem je prave v tom, ze se tady do toho nemam s kym pustit, tady snad neni jedinej sikovnej mechanik. Tady by nejradsi vsichni jen menili oleje a vyvazovali kola :/
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 12:23   Citovat  

Buchtak napsal:
Jak rikas, no. Ale problem je prave v tom, ze se tady do toho nemam s kym pustit, tady snad neni jedinej sikovnej mechanik. Tady by nejradsi vsichni jen menili oleje a vyvazovali kola :/

Tak ti treba mizi olej,protoze nemas vyvazeny kola pořádnej výtlem A co tam lejes za olej?? Úsměv
   Návrat  
thebigmove je teď offline  thebigmove
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 13:01   Citovat  

shanim predni naraznik, plus prahy, bud klasicky nebo ty lepsi jakoby....popr predni lip. dekuji
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 14:52   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Tak ti treba mizi olej,protoze nemas vyvazeny kola pořádnej výtlem A co tam lejes za olej?? Úsměv

xD Jasny no, tak si to tady mechosi predstavuji asi xD Mobil 1 tam liju
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 12:23   Citovat  

Mam takovej dotaz.Kdyz bude nekdo mit vejfuk jako ja bez katu misto nej rezonator,Klasika dale stredni tlumic a pak pruchozi koncak.Zda se mi totiz ze neslisim jak opcas sepne VTEC.Stava se to nekomu??H22 jsem nikdy nemel tak nevim zda je to normalni nebo tu zmenu musis slyset pokazde??
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 12:29   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Mam takovej dotaz.Kdyz bude nekdo mit vejfuk jako ja bez katu misto nej rezonator,Klasika dale stredni tlumic a pak pruchozi koncak.Zda se mi totiz ze neslisim jak opcas sepne VTEC.Stava se to nekomu??H22 jsem nikdy nemel tak nevim zda je to normalni nebo tu zmenu musis slyset pokazde??

Ahoj, mam to presne tak jak popisujes. Jen ten Vtec citim pokazde a zvuk ovlivnujes sanim.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 12:54   Citovat  

Ja slysim i citim vtec pokazde Cool
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 13:54   Citovat  

zyx napsal:
Ja slysim i citim vtec pokazde Cool

Buh vi co slysis Velmi šťastný
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 14:24   Citovat  

MisakITR napsal:
Buh vi co slysis Velmi šťastný
treba me huci v klade...ze svatoušek ?
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 18:20   Citovat  

zyx napsal:
treba me huci v klade...ze svatoušek ?

To sem si prave rikal...a ty porad prej nejakej VTEC pořádnej výtlem
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:03   Citovat  

zdravim, potreboval by sopm poradit,
v prvom rade potrebujem vediet co je toto za konektor, lebo nebol vobec zapojeny, nachadza sa priamo pod sedackou spolujazdca

a este ktori je servisny konektor a ktori skratovaci??

to orandzove je svorka ktorou sa zachytava o kasnu
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:11   Citovat  

Ten pod sedackou mam taky a bylo k nemu pripojeni na vyhrivani sedacky.Servisni konektor by mel byt dvoupinovy.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:22   Citovat  

Na reset jednotky jsou jen dva kabilky ale zda to je zrovna tento konektor nevim.V manualu pisou ze maj byt u ridice na prave strane dole pod plastem asi.Ale dal jsem to nezkoumal tak nevim zda vypada takto.jinak ten konektor pod sedackou vypada jako na vyhrejvani sedacky.mas ho i na druhe starne pod sedackou?.Nic jineho mne nenapada.Muze to byt el.na to pripravena.Uz se to u nekterych aut stalo.Ale PreludeZ to jiste bude vedet. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:25   Citovat  

zyx napsal:
Ten pod sedackou mam taky a bylo k nemu pripojeni na vyhrivani sedacky.Servisni konektor by mel byt dvoupinovy.
pořádnej výtlem To jsme sem museli flaknout stejne pořádnej výtlem Ale dulezite je ze mame stejnej nazor HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:28   Citovat  

Ty dva kabliky se spoji a vyblika ti to chybu v Jednotce jestli se nepletu ne?? to mi hlava nebere
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:30   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Ty dva kabliky se spoji a vyblika ti to chybu v Jednotce jestli se nepletu ne?? to mi hlava nebere
Je to tak OK .
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:01   Citovat  

takze ten dvojpinovy ( drotom sa prepoja piny a vyblika to chybu ? zial momentalne to skusit nemozem)

a na seferovej strane ten dalsi konektor nieje ale nemam vyhrievanie sedaciek asi to bola predpriprava
a teraz este ako je ABS prepojene so 4WS??? ABS chcem vyhodit len neviem ci neodstavim aj WSko
   Návrat  
Břízka je teď offline  Břízka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:16   Citovat  

Zdravim preludáři, jsem majitelem preludy zatím jenom krátce takže prozatím o otmhle autě moc nevím chtěl bych se zeptat mám problém neháže jiskru ani na jednom válci setkal se stim někdo bude asi zapalovací cívka ko nebo co myslíte. Díky za rady
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 21:18   Citovat  

Civka nebo rozdelovac je to dobrý
   Návrat  
preluscoo je teď offline  preluscoo
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 8:40   Citovat  

Zdravím, tak konečně po 3/4 roce jsem se nahlásil na honda stránky a páč mám Prelude p 5G, první příspěvek vkládám k preludářům mojí krevní skupině, takže zdravíííím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 8:44   Citovat  

preluscoo napsal:
Zdravím, tak konečně po 3/4 roce jsem se nahlásil na honda stránky a páč mám Prelude p 5G, první příspěvek vkládám k preludářům mojí krevní skupině, takže zdravíííím

Ahoj, ahoj Mrk Type-S mas, koukam, pecka je to dobrý
   Návrat  
Remin je teď offline  Remin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 8:55   Citovat  

čau schánim originál honda destičky poradíte někdo,no kvuli tomu že tam jsou ty plíšky k destičkám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina