Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pozor na uživatele "Zub"
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
EjdyR je teď offline  EjdyR
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:36   Citovat  

Zdravim fanousky Hondy

Tak bohuzel uz i me potkal tenhle neprijemny zazitek a stal me 400 kc. Sice je to suma mala, nicmene i tak docela neprijemna situace, kazda koruna dobra Velmi šťastný .. zvlast pro studenta Ble

Davejte si proto pozor na uzivatele "Zub", videl jsem, ze zde ma spoustu inzeratu, ale nevsimnul jsem si jedineho problemu, nebo nejakeho varovani.. Proto jsem delsi domu cekal, ze se pan ozve. Dne 18.3. byly penize doruceny na jeho ucet, coz mi potvrdil zpravou a ze sani zasle 21.3. "nebo jak bude mit cas". 25.3., kdy nic neprislo, jsem se tedy ozval a dostalo se mi odpovedi, ze na me zapomnel a omlouva se a hned to posle a od te doby je zticha, zpravu, at to tedy posle hned, si precetl a po delsi odmlce 31.3. jsem napsal dalsi zpravu, kde jsem jiz zadal o navraceni penez na prislusny ucet, ale zpravu si uz neprecetl a stale je ve slozce "nedorucene", neprecetl si ju umyslne, jelikoz aktivitu na foru jsem si overil.
Takze pouceni? Neposilejte penize predem na ucet, ani lidem, kteri se zdaji byt bezproblemovi.

Timto bych chtel i pozadat administratory honda-club.cz, jestli by mohli uzivatele "zub" nejak postihnout.. Zpravy od nej mam ulozene, i ty co jsem psal jemu ja + vypis z uctu o prevodu penez a taky bych chtel zminit, ze si nejsem jisty, jestli to patri sem do spravne sekce a neni tady uz nejake tema vytvorene, tak kdyztak prosim o presunuti, dekuji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ari1 je teď offline  ari1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:40   Citovat  

Měl jsem sním také problém. Koupil jsem od něho zadní světla na C4G a dostal jsem jedno jako bonus navíc,akorát problém byl ten že jedno světlo bylo poface a druhý předface tak že světla k kiss me
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:43   Citovat  

ari1 no super.. tak to jsem zvedavy, kolik lidi se jeste ozve.. takovyhle clovek na tomhle foru nema co delat Ble
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:43   Citovat  

myslím že i Vamp měl s ním nějakej problém s motorem d16z5 po "go" kterej žere stejně oleje jak benzínu HaHaaa .. snad nevadí že sem to sem napsal
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:45   Citovat  

Repi urcite nevadi, jen se divim, ze jsem se o tom nedozvedel driv.. nevim, jestli je problem na strane me, ze jsem spatne patral a nenasel si to spravne vlakno.. anebo jestli o tom ti lide ani nenapisou? vazne jsem zvedavy, kolik lidi se jeste ozve.. mimochodem, nemate na nej nekdo adresu?
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:47   Citovat  

EjdyR napsal:
Repi urcite nevadi, jen se divim, ze jsem se o tom nedozvedel driv.. nevim, jestli je problem na strane me, ze jsem spatne patral a nenasel si to spravne vlakno.. anebo jestli o tom ti lide ani nenapisou? vazne jsem zvedavy, kolik lidi se jeste ozve.. mimochodem, nemate na nej nekdo adresu?

já sme to s tim motorem taky taky nikde neviděl ale říkal mi to ani sem viděl jak ten motor hulí.. já od něho kupoval jenom zástěrky a tlumiče s pružinama a všechno bylo ok ale já sem si pro to teda dojel, neposílal mě nic
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:53   Citovat  

Repi tak to se docela divim, ze o tom tady nenapsal.. motor stal jiste o hodne vic nez 400 kc Úsměv jj, je mi to jasny prave, videl jsem nekolik inzeratu s pozitivnim koncem a proto jsem do toho sel.
   Návrat  
ari1 je teď offline  ari1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:54   Citovat  

No jde o to že mě to myslím stálo jen 600Kč tak jsem to neřešil,ale jak je vidět korunka ke korunce a podvodník je v balíku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 12:58   Citovat  

ari1: Ano, presne jak rikas Úsměv a ja se ozval i s tou nejmensi sumou vubec Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pozor na uživatele "Zub"
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina