Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě civic 5g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Terov je teď offline  Terov
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 15:09   Citovat  

Ahoj,chtel bych se poradit a slyset par zkusenosti . Mám v plánu si koupit Hondu Civic 5g (tridverak) bud s motorem 1.3 nebo 1.5 . Auto bude do Prahy na popjiždění a nejde mi nejak zatim o vzhled auta,spis o spotrebu a male naklady. Cenovku bych si predstavolal do 15 tis.(na tudy odkaz se obcas nejaka objevi) Do auta nechci investovat nejake velke castky,jedno auto uz mam ale ta spotreba se po meste neda. Chtel bych vedet jestli si myslite ze auta i z a tuto castku bude "jezdit" a mit relativne nizkou ( okolo 6l.) spotrebu..dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 15:19   Citovat  

D13B2 mám, myslím si, že fakt v dobrém stavu jak motoru, tak už i kastle a za 6l jsem nikdy nejezdil Velmi šťastný Je pravda, že mě nebaví jí šolíchat, když jde celkem ráda a snadno za plynem. Spotřebu mám 7-8l, jezdím 95% město. Když se jezdí delší trasy okrsky v klidu, 6,5l v poho. Ale ve městě to nečekej. Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 15:19   Citovat  

C5G do 15tis. dlouho jezdit nebude nesouhlas
   Návrat  
toyojota je teď offline  toyojota
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 15:46   Citovat  

Tak taka 1.5ka je realna so spotrebou do 6L, ale v meste pochybujem... Skor si neviem predstavit tu stoku co zozenies za 15 000 Ble
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 18:59   Citovat  

lidi kde žijete za 15tis. se da koupit c5g úplně vpohodě sám jsem před dvěma lety kupoval za 20tis. (+3000EKO) D13B2 r.v.95 vše v eletrice, viditelná koroze pouze na dveřich řidiče a na kapotě jasně že tam bylo dost kosmetickejch vad jako škrabance... ale jediný co jsem musel vyměnit byl jeden čep a manžeta poloosy, bezproblemu by jezdila do ted kdybych ji nezbořil Se stydím
a k tomu motoru... D13B2 je nesmrtelnej a kupodivu živej motor a údržba? jen občas kontrolovat olej a lejt benzín a pod 6litrů se s tim taky dá jet ale ne po městě no Hihi
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 19:27   Citovat  

myslim si ze se vyplati koupit radsi 1.5 budes jezdit za min a mas o neco vetsi vykon OK
   Návrat  
Grinsh je teď offline  Grinsh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 20:44   Citovat  

Tak já hodim pár slov do pranice Úsměv Před cca měsícem jsem ze dne na den potřeboval auto... Po nějaké te hodince a pár telefonátech jsem se jel podívat na C5G d15 moc jsem neřešil stav, jede, svítí, brzdí, vin sedí=beru-jedu domu. Už po cestě jsem si říkal že ventily drnčí jako prase a dost kouří modře. Po ujetí 1500km jsem dolil 1,5L oleje a řekl jsem si že to je víc než příliš. Vyměnil jsem gufera na ventilech, seřídil ventily a je z toho úplně jiné auto. Spotřeba oleje šla tak pod 0,5L na 1tis a cca 6,5L benzínu, což považuju za úspěch. Auto má povrchovou korozi na klasických místech ale jezdí v celku v pohodě. Za auto jsem dal 12tis a už mělo zaplacenou eco. Tím jsem chtěl říct, že se sehnat dá, ale člověk nemůže čekat zázrak a lehčím investicím se nevyhne. Po městě se podle mě nedá jet za 6L s žádným C5G
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 19:54   Citovat  

ok,diky za to co ste napsali..s tema 6 litrama sem to nemyslel doslovne,mam 1.8T takze cokoliv co bude jezdit za pulku se mi vyplati:)) asi budu schanet 1.5 a s mensima investicema samodrejme pocitam. Kdyby nekdo o necem vedel nebo videl nejaky dobre vypadajici inzerat sem s nim.dik
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 19:59   Citovat  

cau urcite nebudes jezdit za 6litru po meste kor praze s tim nepocitej. spis bych vydel spotrebu tak kolem 7-8litry jak u 1.3, tak u 1.5 a za 15tisic civica bez investice jsem jeste nevydel a to uz sem jich par mel a par jich prodal.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 20:41   Citovat  

ty jo, ja obcas premyslím, ze koupím civica místo legenda na spotrebu, ale jsem na průměru 9litru cca, jestli cíva zere 7-8 tak to nemá smysl Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 21:15   Citovat  

no jasne borec tu ale pise, ze chce auto do prahy, takze takovy prumer 9 se muze po praze zmenit i na 15 a vice litru.
ale chtel sem tu jen napsat, ze jestli si mysli, ze bude jezdit s civou za 6litru, tak ze si ma nechat zajit chut.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 0:35   Citovat  

1.5 zrat 15 litru? to bych musel stat v kolone 12 hodin v kuse,ne?nebo me vyved z omylu,tyhle auta neznam Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 0:38   Citovat  

Terov napsal:
1.5 zrat 15 litru? to bych musel stat v kolone 12 hodin v kuse,ne?nebo me vyved z omylu,tyhle auta neznam Úsměv

To bylo na Brnďovo legenda 3,2... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 0:43   Citovat  

Hellborn napsal:
To bylo na Brnďovo legenda 3,2... Úsměv

tak tak to bylo mysleno jak pise hell
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 21:35   Citovat  

ok,uz sem se lekl Velmi šťastný nechci touhle auto jen na zniceni ve meste,hrozne se mi libi i vzhledove a tim co se da( s jinym motorem z nej udelat),proste ma potencial. takze tu spotrebu i dalsi naklady snesu,jen sem chtel vedet jestli to neni blbost(uplna) si to za takovouhle cenovku porizovat do mesta.
   Návrat  
blazen001 je teď offline  blazen001
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 7:30   Citovat  

pořádnej výtlem hosi ale za civica dat 15k je realne ja dal za toho naseho na ten SWAP 8k a to byla lestenka a manik nam nutil jeste nejake kola pořádnej výtlem

A sel bych asi do te 1,5 protoze mam jeste MPV 2,0 a obcas sem te 1,5 nestihal proste za ty prachy parada pořádnej výtlem
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 19:07   Citovat  

Brnďa napsal:
ty jo, ja obcas premyslím, ze koupím civica místo legenda na spotrebu, ale jsem na průměru 9litru cca, jestli cíva zere 7-8 tak to nemá smysl Úsměv

Brndo jestli jezdíš s legendem za 9 tak s civicem zvladneš za 5 Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 19:44   Citovat  

Uragan napsal:
Brndo jestli jezdíš s legendem za 9 tak s civicem zvladneš za 5 Velmi šťastný
hele ja si nedelam srandu, obcas to fakt jde i pod 9 , musis to brat tak, ja kdys jedu na pohodovku a nemusim tomu slapat do kopcu tak ty s civicem podrazujes a roztacis abys to vyjel, ja necham 5 ku a lechtam plyn a vyskrabu se v pohode. navic muzu radi pri 1500otackach a vykon tam je takhle od spoda tak taky problem nemam. Je fakt ze ja s anglanem 1,6 jezdil za 6.5 a toto je 2nasobnej obem a od 8,5 nahoru np
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě civic 5g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina