Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pojištění čelního skla
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:11   Citovat  

Chci se zeptat jak je to při pojištění čelního okna. nechal jsem si ho pojistit a bauset mám v dezolátním stavu, čelní okno mám v pořádku. Půjde nějak na pojištění vyměnit takové okno? nejlepší verze by byla vyměnit pouze ten bauset a udělali by někde něco takového? dík je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:30   Citovat  

u crx se da koupit dva typy bausetu: jeden pro vymenu pri demontazi celniho skla a jeden pro výměna bausetu bez demontaze celniho skla... jinak co se tyce pojistky tak si myslim ze bauset ti jen tak na pojistku nevymeni.... v nekterych autosklech ti bauset nevymeni ani pri vymene skla (experti)

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:36   Citovat  

Já ti poradim, vem nějakej kámen, mrskni ho do skla aby trochu prasklo někde (ne cihlu prosimtě Velmi šťastný ) a na pojišťovně nahlas že odlítnul kámen a pak se v autosklu dohodni aby ti vyměnili okno i bauset a máš po starosti Úsměv

Ikdyž teda nevim na kolik to máš pojištěný a kolik máš spoluúčast, jestli se ti to vyplatí i s tim oknem, aby jsi nebyl jako někteří strašně inteligentní jedinci, kteří maji už od výrobce sklo za plácnu 10 tisíc a pojistí si ho na 5000,- a pak se divěj že jim nevyplatí pojišťovna všechny peníze Tak to valím bulvy

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:41   Citovat  

Nechal jsem ho pojistit na 10000,- a spoluúčast 500,- Úsměv a nemám chvilku počkat? dneska to pojištění jdu teprve zaplatit Velmi šťastný nebo na to dlabou? Úsměv mimoto, toho čelního skla je mi trochu líto, nejde to nějak že by mi vyměnili jen ten bauset, já tam dal to starý, oni mi dali peníze za výměnu celého skla a já šel opravovat něco jinýho? pořádnej výtlem

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:45   Citovat  

Redy napsal:
Nechal jsem ho pojistit na 10000,- a spoluúčast 500,- Úsměv a nemám chvilku počkat? dneska to pojištění jdu teprve zaplatit Velmi šťastný nebo na to dlabou? Úsměv

Pojišťovny jsou vybaveny systémem prevence podvodů a v této kategorii jsu zařazeny všechny čerstvě uzavřené pojistky (do jaké doby trvání nevím). Nevím co se stane, když hned uplatníš škodu, sotva jsi pojistku uzavřel, ale já měl pojistku na domácnost a po třech měsících co jsem jí uzavřel nám prdla hadice vody a já vytopil komplet barák a co následovalo bylo že pojišťovák tam byl asi 4x a povídali si se všema sousedama a sepisovali všechno co se dozvěděli, nic moc pocit.

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:48   Citovat  

Redy napsal:
Nechal jsem ho pojistit na 10000,- a spoluúčast 500,- Úsměv a nemám chvilku počkat? dneska to pojištění jdu teprve zaplatit Velmi šťastný nebo na to dlabou? Úsměv mimoto, toho čelního skla je mi trochu líto, nejde to nějak že by mi vyměnili jen ten bauset, já tam dal to starý, oni mi dali peníze za výměnu celého skla a já šel opravovat něco jinýho? pořádnej výtlem

Jo ty to máš teprve teď pojištěný, no tak to nevim, třeba u nás máš spoluúčast 30% když se ti to stane v prvních třech měsících nebo půl roce, teď si nejsem jistej. A nevim kde to máš pojištěný, ale třeba my musíme mít fakturu za výměnu čelního skla, na tzv. rozpočet se vůbec nehraje a aby ubylo podvodů na čelních sklech, tak už ani neakceptujeme prohlídky jinejch servisů než našich smluvních Úsměv Správně by jsi měl ke každýmu pojištění dostat tzv. VPP (Všeobecné pojistné podmínky) a tam bys měl mít všechno napsaný, pokud si je nedostal, tak si je na pojišťovně vyžádej, nebo se poptej na podrobnosti OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 9:43   Citovat  

crxmann napsal:
Pojišťovny jsou vybaveny systémem prevence podvodů a v této kategorii jsu zařazeny všechny čerstvě uzavřené pojistky (do jaké doby trvání nevím). Nevím co se stane, když hned uplatníš škodu, sotva jsi pojistku uzavřel, ale já měl pojistku na domácnost a po třech měsících co jsem jí uzavřel nám prdla hadice vody a já vytopil komplet barák a co následovalo bylo že pojišťovák tam byl asi 4x a povídali si se všema sousedama a sepisovali všechno co se dozvěděli, nic moc pocit.

3měsíce to jsou

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 9:44   Citovat  

a vetsinou je to tak ze kdyz se ti to stane hned po uzvreni tak 50% spoluucast

Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 12:47   Citovat  

já mám to pojištění u Kooperativy, co tady před časem někdo nabízel a dělal jsem už čelní sklo. Bylo to bez problémů, zavolal jsem jim, nafotily sklo, pak jsem to jel nechat vyměnit, fakturu jsem jim poslal a oni mi ji proplatily. Celkem mě překvapil relativně rychlý průběh (do 14dnů vše hotovo.)

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:20   Citovat  

Dával jsem si před měsícem pojišťovat CRX 2G na 10.000,- bez spoluúčasti. Říkala mi na přepážce, že se pojistka vztahuje na 100% plnění až po 3 měsících, do 3.měsíců je to 50%. Pokud by jsem trval aby mi to platilo ihned na 100%, tak by museli sklo prohlédnout, že je bez poškození.
Přední sklo mi měnili před měsícem na Aerodecku a při té přípežitosti jsem se ptal na cenu skla u CRX a konečná cena byla 10.920,- (s modrým pruhem) za komplet, ale s tím, že když to mám pojištěný na 10.000,-, tak že mi tam někde napíší slevu, aby jsem se do deseti vešel a nic nedolácel.
Firma mi přijela vyměnit sklo přímo ke mě domů, za hodinu byli hotový, jen jsem podepsal protokol pro pojišťovnu je to dobrý

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 18:38   Citovat  

No nevím jak to chodí jinde, ale asi před 2 lety jsem si připojistil na staré Hondě přední sklo. Udělala mi to ženská z práce co zajišťovala pojistky na naše naklaďáky. Auto neviděli a to bylo jen dobře, protože byolo rozstřílené jak by bylo z války. A týden na to jsem šel měnit okno a bez keců mi to vyměnili. Vůbec jsem na pojišťovnu nešel a měnil to v Ostravě přes firmu Autosklo TS ,kteří všechno vyřídili jen jsem zaplatil asi 500 kč ,protože ta firma není plátce DPH tudíž to od všech vybírali. A do dnešního dne nikdo po mě nikdy nic nechtěl i když auto už neexistuje a mám nové a mám sjednané pojištění opět tam ČP

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pojištění čelního skla
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina