Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poděkování všem silničářům!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:13   Citovat  

Jedu si v klídku z práce ve směru Rajhrad-Modřice.Předjedu osobák a před zúžením co se tam nachází se zařadím zpátky do pravého pruhu a zpomaluji.Přede mnou jede kamion a říkám si,"předjíždět ho nebudu, protože ten druhý pruh je dost blbě značený, jsou tam koleje jak prase a je dost úzkej".Tak pomalu jedu za ním s zhruba 30 metrovým odstupem.Při sbíhání do protějšího pruhu najednou přede mnou přes silnic leží něco bílého!!! Stačím jen uhnout kolama, rány jak prase."A je to v prd... ".Na proti mě už vidím blikat u jiného auta výstražná světla.Asi proražená pneumatika.Přejedu zúžení, zastavuji a vidím asi další dvě auta jak řidiči běhají okolo a koukají co je na autě v řit. .Volám kamarádovy co má autoservis a ptám se co mám dělat."Bla,bla, jóóó to už je tam od rána" říká."A mám volat cajty?" "To nemá smysl.Už je volalo od rána určitě plno aut." "A co když mám něco s autem?!Zaplatí to silničáři?" "No chtít můžeš, ale určitě dostaneš kolový." "Tak to je teda super." Tak jsem si řekl že se aspoň otočím a oddělám to ze silnice.Když jsem dojel na místo činu z oné bílé věci se vyklubala patka ze silničního značení.Už ji někdo přejel tak že se rozpůlila a byla hozená na pravém kraji silnice.Tak jsem jel domů.Už po cestě se mě nezdál zvuk výfuku.Před domem jsem na sporém světle prošel auto a zjistil jsem.Zadní díl výfuku v pr...., zadní spoiler v pr.... a teď se děsím co bude s motorem, protože ten to taky schytal.Takže ještě jednou DĚKUJI VŠEM SILNIČÁŘŮM A CAJTŮM VLASTNĚ TAKY, že za celí den to nemohli dát na té silnici do pořádku.A takových jako já tam od rána muselo být hafo. naštvanej naštvanej ( soráč že to sem dávám, ale jak jsem nasranej musel jsem si aspoň někomu postěžovat) Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:18   Citovat  

to je sila ale cajty bych volal a penize vymahal
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:21   Citovat  

at uz by to dopadlo jakkoliv, volat cajty.
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:23   Citovat  

Jsou to PRASATA !!!!!!!!!!!!!!
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:31   Citovat  

unbelievably, cunata, bít je...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:33  Naposledy upravil M@jk dne 6.12.2007 , 20:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ludva napsal:
Jedu si v klídku z práce ve směru Rajhrad-Modřice.Předjedu osobák a před zúžením co se tam nachází se zařadím zpátky do pravého pruhu a zpomaluji.Přede mnou jede kamion a říkám si,"předjíždět ho nebudu, protože ten druhý pruh je dost blbě značený, jsou tam koleje jak prase a je dost úzkej".Tak pomalu jedu za ním s zhruba 30 metrovým odstupem.Při sbíhání do protějšího pruhu najednou přede mnou přes silnic leží něco bílého!!! Stačím jen uhnout kolama, rány jak prase."A je to v prd... ".Na proti mě už vidím blikat u jiného auta výstražná světla.Asi proražená pneumatika.Přejedu zúžení, zastavuji a vidím asi další dvě auta jak řidiči běhají okolo a koukají co je na autě v řit. .Volám kamarádovy co má autoservis a ptám se co mám dělat."Bla,bla, jóóó to už je tam od rána" říká."A mám volat cajty?" "To nemá smysl.Už je volalo od rána určitě plno aut." "A co když mám něco s autem?!Zaplatí to silničáři?" "No chtít můžeš, ale určitě dostaneš kolový." "Tak to je teda super." Tak jsem si řekl že se aspoň otočím a oddělám to ze silnice.Když jsem dojel na místo činu z oné bílé věci se vyklubala patka ze silničního značení.Už ji někdo přejel tak že se rozpůlila a byla hozená na pravém kraji silnice.Tak jsem jel domů.Už po cestě se mě nezdál zvuk výfuku.Před domem jsem na sporém světle prošel auto a zjistil jsem.Zadní díl výfuku v pr...., zadní spoiler v pr.... a teď se děsím co bude s motorem, protože ten to taky schytal.Takže ještě jednou DĚKUJI VŠEM SILNIČÁŘŮM A CAJTŮM VLASTNĚ TAKY, že za celí den to nemohli dát na té silnici do pořádku.A takových jako já tam od rána muselo být hafo. naštvanej naštvanej ( soráč že to sem dávám, ale jak jsem nasranej musel jsem si aspoň někomu postěžovat) Bueee

Nechci urazit Tvého kamaráda, ale vůbec bych rady o nevolání policajtů neposlouchal. Volat, volat a volat za každé okolnosti a každé situace.!!!
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:36   Citovat  

M@jk napsal:
Nechci urazit Tvého kamaráda, ale vůbec bych rady o nevolání policajtů vůbec neposlouchal. Volat, volat a volat za každé okolnosti a každé situace.!!!

máš recht...pokud takovou radu dostali všichni před ním, tak o tom policajti ani nevědí... to mi hlava nebere pokud by tam přijeli, určitě by to nechali dál na silnici jen tak....
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 20:52   Citovat  

normal volat cajty a pak vymahat ze silnicaru kamos takhle poslal auto pres streechu kvuli silnicarum sice to trvalo ale dostal to znich
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 21:19   Citovat  

pořádnej výtlem To M@jk:Mého kamaráda neurážíš, ale z něj mluví naprosto zkušenost.
To ALL: Tak jsem dal na vás a volal cajty.Po přepojení na dopraváky mě v podstatě řekli to co můj kamarád.Měl jsem uspůsbit jízdu stavu vozovky a předvídat. :hehe: Jediný co mě nabídli bylo udělení pokuty za porušení předpisů a následné vymáhání z havarijního pojištění, ALE :hehe: jelikož mám starší auto z onoho pojištění bych pravděpodobně nedostal ani celou částku za zaplacení pokuty.(A taky ani havarijní nemám) :chichi: Abych dostal nějaký peníze za vzniklou škodu musel bych chytnou onoho pachatele co tam ty "patky"(nevím jak to nazvat) rozházel.Takže zase v sobotu a neděli budu v práci abych měl na spravení auta. :chichi: kouř Teď už se tomu jen směji.Prostě máme super silniční zákon a musíme PŘEDVÍDAT absolutně všechno.Další dobrá zkušenost. :hura: kouřAž sednete za volant.Nezapomeňte PŘEDVÍDAT!!!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 21:45   Citovat  

Tak to je hnus, Ludvo švestky na ně..
   Návrat  

posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 22:01   Citovat  

Ludva napsal:
Měl jsem uspůsbit jízdu stavu vozovky a předvídat

tohle je pekna zm**ovina a pekne mi to :mravenec: jak muzes tohle predvidat vim ze to tak je ale tohle nejde to bys musel jezdit 20 mozna ani to ne tohle je jen ochrana tech zkur**synu a umoznuje to vsechny akorat ojebavat
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2008 , 11:10   Citovat  

Na zimu jsem auto zaparkoval u tatíka v průjezdě a teď když jsem ji dával na jaro do pucu...... koukám a voni to dostali aji svody.Takže výfuk bude novej i se svodama. Ble To je radosti na starém bělidle.A ještě mě k tomu prdlo přední sklo. cože cože ? :mrgreen:Takže výlet co jsem si plánoval se nekonal a za manželkou do Zlatých hor jsem jel tatíkovím focusem.Po cestě zpátky se mě u focusu vyklechtala kladka na klíňák a ten jsem jaksi stratil.Tak jsem udělal aji tatíkovy radost. Úsměv Oprava i s odtahem a výměnou rozvoďáku 11970,-Kč. je to dobrý
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2008 , 11:19   Citovat  

Máš ty to ale štěstí.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2008 , 22:00   Citovat  

no tak to je teda pekny, sou pekny ku..vy ty silnicari, hlavne ze rypakujou, jak usetrili za posyp a ze se to vrazi do opravy silnic, tak to pekne zacina, to bude jeste horsi nez ted

PS: kde ze presne to je? abych tam nahodou taky nevytunil podvozek Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2008 , 22:36   Citovat  

mot napsal:
no tak to je teda pekny, sou pekny ku..vy ty silnicari, hlavne ze rypakujou, jak usetrili za posyp a ze se to vrazi do opravy silnic, tak to pekne zacina, to bude jeste horsi nez ted

PS: kde ze presne to je? abych tam nahodou taky nevytunil podvozek Tak to valím bulvy

To se stalo minulej rok a bylo to jak jedeš z Rajhradu na Modřice.Teď je to zas pro změnu z druhé strany tak bacha na to až to zas někdo rozháže po silnici.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2008 , 23:02   Citovat  

Tohle nema preci se stavem vozovky co delat. Ale jestli jsi nebyl sam a ten dotycny to neuklidil........
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 9:26   Citovat  

nic me neprekvapi uz..ja se chodil soudit s mestem kuli spatne silnici, kde byla lochna takova ze si tam liznul i jeep!! Ja do toho vletel v desti a absolutne nebylo nic videt.. Smutný No klasika..zaplatil jsem si to sam:(

jinak bacha na dalnici z Prahy na Plzen, tam ted prez zimu nejkej koren nadzvedl v jednom useku asfalt a s cervenou jsem si tam rozparal podvozek Ble Najet na to kolem, skoncil jsem asi hur..(v odstavnem 2 auta a obe kola na sracky..)
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 10:06   Citovat  

gizmi napsal:
nic me neprekvapi uz..ja se chodil soudit s mestem kuli spatne silnici, kde byla lochna takova ze si tam liznul i jeep!! Ja do toho vletel v desti a absolutne nebylo nic videt.. Smutný No klasika..zaplatil jsem si to sam:(

jinak bacha na dalnici z Prahy na Plzen, tam ted prez zimu nejkej koren nadzvedl v jednom useku asfalt a s cervenou jsem si tam rozparal podvozek Ble Najet na to kolem, skoncil jsem asi hur..(v odstavnem 2 auta a obe kola na sracky..)

na jakém km ??? Tak to koukám!
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 10:24   Citovat  

Rom. napsal:
na jakém km ??? Tak to koukám!

taky mě to zajímá, jezdim tam skoro denně
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 11:39   Citovat  

Minulý týden jsme se vraceli s mladou od rodičů do Brna, na dálnici z Bratislavy kousek před Brnem překvapení. Jel jsem 160 v levým pruhu a najednou vidím naširoko položenou věc v tom stejným pruhu - mimchodem taky patka od značky ale celá a žlutá - rychlým úhybným manévrem (ve stošedesáti fakt příjemný) jsem se tomu vyhnul. Nechci domyšlet co by se stalo kdybych na to najel (se sníženou Targou). Jo člověk si uvědomí, že může být během zlomku vteřiny vše v *** KO Honda
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 18:09   Citovat  

Danny napsal:
Minulý týden jsme se vraceli s mladou od rodičů do Brna, na dálnici z Bratislavy kousek před Brnem překvapení. Jel jsem 160 v levým pruhu a najednou vidím naširoko položenou věc v tom stejným pruhu - mimchodem taky patka od značky ale celá a žlutá - rychlým úhybným manévrem (ve stošedesáti fakt příjemný) jsem se tomu vyhnul. Nechci domyšlet co by se stalo kdybych na to najel (se sníženou Targou). Jo člověk si uvědomí, že může být během zlomku vteřiny vše v *** KO Honda

jeste, ze tak tyjo, ale hlava me nebere proc jezdis na dalnici 160 km/h ? Hihi vrabci na strese si cvrlikali, ze prej je na dalnici max. 130 km/h to je asi priste sestrelim vzduchovkou, aby nesirili takovi lzi pořádnej výtlem nebo je budu zalovat za "sireni poplasne zpravy" Je to tam.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.3.2008 , 18:37   Citovat  

tak pozor..jedná li se o dálnici ,či silnici pro motorová vozidla či silnici první třídy,nelze předvídat takovouto věc,jedná li se o technickou část dopravního značení,mostní konstrukce vozovky či jen díry a to i na krajnici která je součástí komunikace...v ten moment je viník jasný ,majitel a správce komunikace...nelze to pokutovat protože prose na komunikaci tohoto typu prostě to tam nemá co dělat...něco jiného je padlí strom větev zvíře ciklista či vysypaný matroš z auta ty musíme předvídat všude...ovšemže li spadlo či zavleklo se tam břemeno jinak než špatným technickým stavem(jakože vandal či to někdo naboural)...zase smůla...doporučuji si najít na silnici první třídy pěknej výtluk zastavit za ním a zavolat cajty...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poděkování všem silničářům!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina