Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 143 z 272
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 13:12   Citovat  

aji kdybych tlacil tak by mi to km nepocitalo. je to dobrý je to dobrý Bez zapnuteho klice to nepocita pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 13:24   Citovat  

Ona ta spotreba nebude zase tak nerealna, slysel jsem od jednoho klubaka, ze s tim jezdil za 7-8, ale mel to auto skoro novy. Takze pokud si vychytal udrzovanej motor, proc ne.

Ja jeste jezdim na nadrz od puvodniho majitele a opravdu to neukazuje presne, od pulky letela raficka rychle dolu, nyni uz se drzi padesat kilometru u E. Tzn. mel jsem nad pulkou, ted jsem u E a mam najeto 380km, takze taky zadny zlo Úsměv
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 11:00   Citovat  

Kluci kdo zde zavítáte zkuste kouknout a poradit...děkuju
tudy odkaz
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 8:15   Citovat  

Tak uz postupne cistim garaz od Honda parts Honda .
Mel bych tu original predni koberecky z p3g .. staci jen vycistit a prestriknout ty napisy Mrk
Cena : postovne Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 10:19   Citovat  

ReNo napsal:
Mel bych tu original predni koberecky z p3g .. staci jen vycistit a prestriknout ty napisy Mrk

Posli mi do sz fotky jestli budes mit.Diky. je to dobrý
   Návrat  
preluscoo je teď offline  preluscoo
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 13:15   Citovat  

Čau Preludi, prosím o prominutí, že píši sem takovovou otázku, ale hledal jsem už v bazaru a nic neneašel, takže o5 přímo ke zdroji.. Nevíte někdo o někom, kdo rozprodává prelude 5.G na náhradní díly, potřeboval bych přední nárazník, zadní víko kufru a nějaké věci z interiéru.. Úsměv Děkujíí Úsměv
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:38   Citovat  

Kluci?? Nevite nekdo co maj za ucinnost ty 4 klapky v sani u 2,2 nebo 2,3?? Vim ze se zaviraji nebo aspon z casti.Ale proc?? Nebo kdyz odpojim tu podtlakovou hadicku od tech klapek a jsou furt otevrene tak to ma takovej hezci zvuk ,ale otazka je jestli to pak nejede o neco hur?Hledal jsem to v clankach o sani a nenasel jsem to.Urcite to tu nekdo uz psal, ale hledat se mi to tu dlouho fakt nechce.Tak pokud to nejakej manik z vas vi tak bych se rad poucil.Kdyz kouknu na jine zkracene sani tak to nemaji.Ale to uz se musi ladit ecu, to mne je jasny. VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:56   Citovat  

Mas to vpodstate prepinani dlouheho a kratkeho sani cimz je ovlivnen kroutak a vykon.Lepsi prisun vzduchu=lepsi vykon motoru.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:58   Citovat  

Takze v podstate odpojit tu hadicku od klapek a zlepsi se tim kroutak u 2.2 ? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:03   Citovat  

Majlou napsal:
Takze v podstate odpojit tu hadicku od klapek a zlepsi se tim kroutak u 2.2 ? to mi hlava nebere

Pockej podle meho kdyz je odpojis tak mas lepsi vykon ,ponevac se ti neprivre ale kdyz to nechas zapojeny a privre se tak je to spise na kroutak pokud to teda dobre chapu??Je teda lepsi je nechta pripojene nebo ne??
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:08   Citovat  

co to zas vymyslite za blbosti? nechte to zapojeny ne? takhle mate lepsi moment dole a lepsi vykon nahore.
Odpojovat to je stejna blbost jako mit sepnuty VTEC v nizkych otackach. Proste mas vacku ktera jede lip dole a mas vacku ktera jede lip nahore, tak proc tahat ostrou vacku dolu kdyz tam nejede?
Stejny je to se sanim, dlouhy sani jede dole, kratky sani jede nahore. Smitec, myslite si ze amaterskym zasahem zlepsite vec na kterou padly stovky hodin na brzde aby to naladili?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:42   Citovat  

PreludeZ napsal:
co to zas vymyslite za blbosti? nechte to zapojeny ne? takhle mate lepsi moment dole a lepsi vykon nahore.
Odpojovat to je stejna blbost jako mit sepnuty VTEC v nizkych otackach. Proste mas vacku ktera jede lip dole a mas vacku ktera jede lip nahore, tak proc tahat ostrou vacku dolu kdyz tam nejede?
Stejny je to se sanim, dlouhy sani jede dole, kratky sani jede nahore. Smitec, myslite si ze amaterskym zasahem zlepsite vec na kterou padly stovky hodin na brzde aby to naladili?

Nechapu proc to povarujes za ameterskou upravu.Nikdo nic takoveho nerek ze si timto chce nejak zvednout kroutak nebo vykon. Mrk Spatne si asi pochopil proc se na to ptam. Jen se ptam jak to funguje.Mam tam tu krabicku na klapky z p5g a mela by byt stejna.Ale zda je stejna 100% nevim.To je prvni vec proc mne to zajima zda to funguje u mne jak ma.Druha je ta ze jsem ten motor koupil rozlozene a schanel furu veci ktere tomu chybeli.Tak jsem v podstate skladal motor podle knizky.Zadny auto s timto motorem jsem vedle sebe nemel a ani podrobne rozebrany nevidel.Jeste ktomu jsem to swapoval do sveho auta.Da se rict ze jsem si troufl na vec kterou jsem vzivote nedelal ponevac jsem klempir a jsem rad ze auto jezdi a funguje.Akorat ohledne tohoto motoru moc veci nevim.A chci aby to fungovalo jak ma.Mam rad udelane veci poradne,brzdu abych to vyzkousel taky nemam tak se spoleham na vase rady a celej H-C Proto jsem se na to ptal.Kdyz budu chtit timto smere nejake kone nebo kroutak tak si koupim sani s klapkou jinaci a koupim si programovatelne ecu.Ale nez pujdu timto smerem musim vedet ze vse funguje v serii jak ma.To je vse o co de.Tak aby jsme to ujasnili .Je tedy vporadku kdyz vypnu motor a odpojim tu hadicku tak se klapky otevrou.Nemaji se otvirat hned co to zgebnu??Neber to ze te chci nejak buzerovat nebo neco ,ale uz toho auta mam taky plne zuby a rad bych to mel na 100% V pohode.Uz jste mi tu poradili dost veci a hodne rad jsem mel i od tebe a je to OK. Dofam ze tahle vec snad je ta posledni ve ktere chci mit jasno.Pak uz snad budete mit odemne klidek. Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:47   Citovat  

Hlavne jsem to blbe napsal ,ale snad to nekdo lepe pochopi s timto clankem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:52   Citovat  

ReNo napsal:

Ty napisi staci prefloklovat a bylo by to nadhera OK
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 14:56   Citovat  

No a ja jsem moc nechapal z toho jak se to tu psalo co to v jakem zapojeni vlastne dela a nedela a ted uz teda vim je to dobrý
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 15:10   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Nechapu proc to povarujes za ameterskou upravu.Nikdo nic takoveho nerek ze si timto chce nejak zvednout kroutak nebo vykon. Mrk Spatne si asi pochopil proc se na to ptam. Jen se ptam jak to funguje.Mam tam tu krabicku na klapky z p5g a mela by byt stejna.Ale zda je stejna 100% nevim.To je prvni vec proc mne to zajima zda to funguje u mne jak ma.Druha je ta ze jsem ten motor koupil rozlozene a schanel furu veci ktere tomu chybeli.Tak jsem v podstate skladal motor podle knizky.Zadny auto s timto motorem jsem vedle sebe nemel a ani podrobne rozebrany nevidel.Jeste ktomu jsem to swapoval do sveho auta.Da se rict ze jsem si troufl na vec kterou jsem vzivote nedelal ponevac jsem klempir a jsem rad ze auto jezdi a funguje.Akorat ohledne tohoto motoru moc veci nevim.A chci aby to fungovalo jak ma.Mam rad udelane veci poradne,brzdu abych to vyzkousel taky nemam tak se spoleham na vase rady a celej H-C Proto jsem se na to ptal.Kdyz budu chtit timto smere nejake kone nebo kroutak tak si koupim sani s klapkou jinaci a koupim si programovatelne ecu.Ale nez pujdu timto smerem musim vedet ze vse funguje v serii jak ma.To je vse o co de.Tak aby jsme to ujasnili .Je tedy vporadku kdyz vypnu motor a odpojim tu hadicku tak se klapky otevrou.Nemaji se otvirat hned co to zgebnu??Neber to ze te chci nejak buzerovat nebo neco ,ale uz toho auta mam taky plne zuby a rad bych to mel na 100% V pohode.Uz jste mi tu poradili dost veci a hodne rad jsem mel i od tebe a je to OK. Dofam ze tahle vec snad je ta posledni ve ktere chci mit jasno.Pak uz snad budete mit odemne klidek. Mrk

jaj, zapomnel jsem tam nahodit nejake smajly, nepsal jsem to ve zlem ale ve spechu tady v praci... přátele
Chlapi, prosim berte to tak ze me nikdy nebudete otravovat dotazama, jen na to mam obcas malo casu abych tam nahazel smajliky nebo nejakou omacku kolem. Proste co vim napisu a i kdyz to bude strohy nebo to bude znit divne, domyslete si to do lepsi formy. Oki? je to dobrý

k veci, ted nevim presne o jake krabicce na klapky mluvis ale jestli je to ta cerna bandaska pod sanim tak to je prave zasobnik podtlaku aby klapky zustaly zavreny i kdyz chcipnes motor. Tim ze hadicku odpojis tam pusitis atm tlak a klapky otevre pruzinka OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 16:01   Citovat  

PreludeZ napsal:
jaj, zapomnel jsem tam nahodit nejake smajly, nepsal jsem to ve zlem ale ve spechu tady v praci... přátele
Chlapi, prosim berte to tak ze me nikdy nebudete otravovat dotazama, jen na to mam obcas malo casu abych tam nahazel smajliky nebo nejakou omacku kolem. Proste co vim napisu a i kdyz to bude strohy nebo to bude znit divne, domyslete si to do lepsi formy. Oki? je to dobrý

k veci, ted nevim presne o jake krabicce na klapky mluvis ale jestli je to ta cerna bandaska pod sanim tak to je prave zasobnik podtlaku aby klapky zustaly zavreny i kdyz chcipnes motor. Tim ze hadicku odpojis tam pusitis atm tlak a klapky otevre pruzinka OK

Super tak to funguje jak ma. Diky je to dobrý Jinak jsem myslel tu pod sanim kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 16:56   Citovat  

20-21.5 je Panenský Týnec OK Jede nekdo??? Ja na 100% jedu se strapnit na 400m Velmi šťastný Doufam ze budou pohary i za posledni mista HaHaaa
   Návrat  
blazen001 je teď offline  blazen001
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 19:50   Citovat  

HeH nasel sem nejake svody Nema nahodou nekdo doma nejake rozmery jakej je mezi tim rozdil ? dam vam sem foto

k_FK160-00.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
k_FK160-00.jpg, 17.3 kB

k_FK170-003.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
k_FK170-003.jpg, 15.98 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:43   Citovat  

blazen001 napsal:
HeH nasel sem nejake svody Nema nahodou nekdo doma nejake rozmery jakej je mezi tim rozdil ? dam vam sem foto

vrchni jsou na 2.2 a spodní 2.0 a 2.3 a oboje na P4G. na P5G jsou vzhledově stejé jen je rozdíl v pletenci a trubce ke katu, je kratší pletenec a delší trubka. Eventualně ty spodní na obrákz by měly sednout na P5G 2.0.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:47   Citovat  

jedny svody jsou na F-radu a druhe na H-radu. je to dobrý F by mely byt ty druhe.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:48   Citovat  

preluscoo napsal:
Čau Preludi, prosím o prominutí, že píši sem takovovou otázku, ale hledal jsem už v bazaru a nic neneašel, takže o5 přímo ke zdroji.. Nevíte někdo o někom, kdo rozprodává prelude 5.G na náhradní díly, potřeboval bych přední nárazník, zadní víko kufru a nějaké věci z interiéru.. Úsměv Děkujíí Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
preluscoo je teď offline  preluscoo
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 21:04   Citovat  

Prelude napsal:
https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=31124&highlight=

Díky přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 21:20   Citovat  

Prelude napsal:
jedny svody jsou na F-radu a druhe na H-radu. je to dobrý F by mely byt ty druhe.

To jo ale jde mi o to ze H22A2 ma stejne svody jak H22A ale kdyz sem se vsude dival tak Tayp-R ma zase jine tak potrebuju rozmery Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 7:48   Citovat  

blazen001 napsal:
To jo ale jde mi o to ze H22A2 ma stejne svody jak H22A ale kdyz sem se vsude dival tak Tayp-R ma zase jine tak potrebuju rozmery Je to tam.

???Kdyz je to na H-radu tak by to melo sedet na vsechny at uz je to Type-R nebo obyc.U tech svodu jde hlavne o to ze kopiruji zaklon motoru a jsou na nej tvarovane.Pokud by jsi chtel dat H svody treba na Fko tak je nenasadis na hlavu aoprou se ti o vanu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 10:36   Citovat  

Prelude napsal:
???Kdyz je to na H-radu tak by to melo sedet na vsechny at uz je to Type-R nebo obyc.U tech svodu jde hlavne o to ze kopiruji zaklon motoru a jsou na nej tvarovane.Pokud by jsi chtel dat H svody treba na Fko tak je nenasadis na hlavu aoprou se ti o vanu.

To jo ale Tayp-R ma jinak resenou delku 4-2 a jinak 2-1 nez u normalnich serii proto se tu tak blbe ptam Se stydím jestli tu ma nekdo Tayp-R a jestli by se mu nechtelo to zmerit a hodit sem jake ma delky jestli to 4-2 jde mi o vnitrni prumer a vnejsi pak jake ma delky jestli delsi nebo kradsi to mi hlava nebere to same na tom 2-1 kolik tam sou rozmery vnitrni prumery a vnejsi a delky Úsměv kamos rikal ze potkal Tayp-R a mel jine svody nez ja ale zatim sem potkavaam s tema samejma Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 11:22   Citovat  

blazen001 napsal:
To jo ale Tayp-R ma jinak resenou delku 4-2 a jinak 2-1 nez u normalnich serii proto se tu tak blbe ptam Se stydím jestli tu ma nekdo Tayp-R a jestli by se mu nechtelo to zmerit a hodit sem jake ma delky jestli to 4-2 jde mi o vnitrni prumer a vnejsi pak jake ma delky jestli delsi nebo kradsi to mi hlava nebere to same na tom 2-1 kolik tam sou rozmery vnitrni prumery a vnejsi a delky Úsměv kamos rikal ze potkal Tayp-R a mel jine svody nez ja ale zatim sem potkavaam s tema samejma Se stydím

Jen se septám možná blbě zeprám v dikuzi prerudáři, ale na jakého tapýra sháníš svody?? Acco? civa??......?
   Návrat  
Břízka je teď offline  Břízka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 12:10   Citovat  

Zdravim před nedávnem jsem sem psal že mi preludka nehází jiskru po dalším bádání tzn. proměření odporů podle hodnot s esi tronicu se civka i snímač jeví jako dobrý, ten řídící člen co je v rozdělovači tak na něj signál taky jde a zněj na cívku taky jde napětí a dále víčko i palec proměřeny a jsou v pořádku dnes jsem si i v obchode vypujcil nové víčko rozělovače a palec a samořejmě žádna změna stále nehází jiskru ani na jednom válci a kabely jsou v pořádku taky tak napadá někoho něco dalšího čím by to mohlo bejt nějakej sníma nebo něco jsem už momentálně naprosto bez nápadu co stim dále. Díky za rady
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 13:45   Citovat  

Břízka napsal:
Zdravim před nedávnem jsem sem psal že mi preludka nehází jiskru po dalším bádání tzn. proměření odporů podle hodnot s esi tronicu se civka i snímač jeví jako dobrý, ten řídící člen co je v rozdělovači tak na něj signál taky jde a zněj na cívku taky jde napětí a dále víčko i palec proměřeny a jsou v pořádku dnes jsem si i v obchode vypujcil nové víčko rozělovače a palec a samořejmě žádna změna stále nehází jiskru ani na jednom válci a kabely jsou v pořádku taky tak napadá někoho něco dalšího čím by to mohlo bejt nějakej sníma nebo něco jsem už momentálně naprosto bez nápadu co stim dále. Díky za rady

Pokud mas 2.0 tak si pujc rozdelovac od nekoho z okoli.Muze to byt i acco P5.Ty maji stejne rozdelovace a budes vedet 100% co to je.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 14:36   Citovat  

kachnacrx napsal:
Jen se septám možná blbě zeprám v dikuzi prerudáři, ale na jakého tapýra sháníš svody?? Acco? civa??......?

Akorda nebo Prelude s civicem mam spolecnou jen kastlu ale ne motor porad resim jen motor a ten mam H22A
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina