Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Ostrava vs. Honda F-M
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 20:20   Citovat  

Zdravim vsechny H+

Chtel bych se zeptat,jaky autorizovany servis by jste mi doporucili. Ostravu nebo F-M??? Potreboval bych seridit, pripadne vycistit karburator,seridit ventily,udelat geometrii a zkontrolovat podvozek.(cepy,ramena.....) Predem dekuji za rady Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 20:44   Citovat  

Mno , z vlastní zkušenosti bych Ostravu nedoporučil . Přístup k zákazníkovi stojí za prd a když ti mechanik nechá 2 vyměněné svíčky v motoru na plastu pod oknem ( nevěděl jsem o tom , začlo pršet , pustím stěrače a kurňa ...něco mi tam škrábe .... zastavím , otevřu kapotu a kůkám , že pod stěračem je šprajclá svíčka a o kousek dál se povaluje další ..... no co stane se ale nemělo by ...že ... ... )....
Ale hlavně jde o ten jejich přístup ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 20:47   Citovat  

Dik za radu,zatim 1:0 pro Frydek Velmi šťastný Takze uz jsi tam prestal jezdit?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 20:51   Citovat  

Z F-M mám jen "vzdálenou" zkušenost, něco jsem potřeboval pořešit a ochota nic moc (možná to vycházelo z neznalosti). Zato Honda Vendryně u Třince (stejný majitel F-M) byla v poho, věc se pořešila. A když jsem i později potřeboval poradit, tak mi tam jeden nejmenovaný pán pomohl. Ale přímo se servisem zkušenost nemám, ten si dělám sám HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 21:02   Citovat  

Kdyby jsem tomu rozumel,tak si to taky delam sam Velmi šťastný Me staci,ze umim vymenit olej a ty bezne veci HaHaaa Ale jinak dik za odpoved
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 7:14   Citovat  

Frydek neznám ,ale v Ostravě Kunčicích jsem vždy spokojen vždy mi poradili a je tam velice ochotný p. Špaček co prodává nahradní díly a nikdy se mi nestalo že by něco pokazili atd. Ale více by ti poradili tady Když jsem sháněl palivovou trubku tak mi dali adresu kde si ji mám nechat udělat že tam i oni jezdí ,což by asi malokterý servis udělal. Od jednoho jsem slyšel ,že prý ve Frydku neumí seřídit ventily tak nevím co je na tom pravdy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 7:21   Citovat  

Tranďák napsal:
Mno , z vlastní zkušenosti bych Ostravu nedoporučil . Přístup k zákazníkovi stojí za prd a když ti mechanik nechá 2 vyměněné svíčky v motoru na plastu pod oknem ( nevěděl jsem o tom , začlo pršet , pustím stěrače a kurňa ...něco mi tam škrábe .... zastavím , otevřu kapotu a kůkám , že pod stěračem je šprajclá svíčka a o kousek dál se povaluje další ..... no co stane se ale nemělo by ...že ... ... )....
Ale hlavně jde o ten jejich přístup ....

Já jsem z jejich přístupem velice spokojen a nejsem sám. Nevím co by sis představoval ještě víc. Pokud ses choval jak nějaký mistr světa tak se nediv ,že ti to oplatili. Taky nemám rád lidi co se začnou povyšovat a hrajou si na nějaké borce tak se k nim taky tak chovám, ale neznám tě nevím jak ses k nim chcoval ty a co se tam dělo. Jen říkám že jejich přístup vůči mě je velmi profesionální. Vše vysvětlí pobavíme se o věcech na autě jestli je lepší to a nebo tam to. Takže za mě naprostá spokojenost
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 15:15   Citovat  

optimas napsal:
Já jsem z jejich přístupem velice spokojen a nejsem sám. Nevím co by sis představoval ještě víc. Pokud ses choval jak nějaký mistr světa tak se nediv ,že ti to oplatili. Taky nemám rád lidi co se začnou povyšovat a hrajou si na nějaké borce tak se k nim taky tak chovám, ale neznám tě nevím jak ses k nim chcoval ty a co se tam dělo. Jen říkám že jejich přístup vůči mě je velmi profesionální. Vše vysvětlí pobavíme se o věcech na autě jestli je lepší to a nebo tam to. Takže za mě naprostá spokojenost

ikdybys tam vymlatil okna vystavenym vozum,tak si nemuzou dovolit nechat dve svicky na liste...kor ne za 800/hod...jinak vyjma p. Hanzlika,se kterym se jedna vyborne,tak tam taky nerad jezdim...chovam se naprosto normalne,zadne povysovani atp,nicmene pokazde,co tam prijdu se zeptat,koupit,nechat prohlidnout vzdycky z nich citim,ze tam proste nejsem vitan,jelikoz nemam auto za pul mice...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 18:20   Citovat  

SonnyX napsal:
ikdybys tam vymlatil okna vystavenym vozum,tak si nemuzou dovolit nechat dve svicky na liste...kor ne za 800/hod...jinak vyjma p. Hanzlika,se kterym se jedna vyborne,tak tam taky nerad jezdim...chovam se naprosto normalne,zadne povysovani atp,nicmene pokazde,co tam prijdu se zeptat,koupit,nechat prohlidnout vzdycky z nich citim,ze tam proste nejsem vitan,jelikoz nemam auto za pul mice...

Ano, na ty svíčky jsem nic nenamítal pokud sis všiml. To je opravdu neomluvitelné, ale já opravdu takový pocit nemám
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 18:21   Citovat  

Z vlastni jedne zkusenosti: Fm borec v kvadru neochotny, ale manik v monterkach luxusni. je to dobrý
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 22:32   Citovat  

SonnyX napsal:

Čoveče nevím jak je to možné, ale mám tam stejný pocit.
Nicméně poté co mi pan Hanzlík řekl, že v ABS se brzdovka nemění, jsem na honda servisy úplně zanevřel a už nikdy více (Hanzlík byl jediný koho jsem tam bral) ... a od té doby co máme v Jesenicích u Prahy ALDU, tak už opravdu nikdy do honda servisu, ani v Ostravě, ani v FM - tam jsem si pouze nechal mýt motor, a nakonec si řekli o 2x tolik než bylo slíbeno s tím, že to bylo moc špinavé a bylo potřeba dávat pozor. Tak to koukám!
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 23:19   Citovat  

Riccardo napsal:
Čoveče nevím jak je to možné, ale mám tam stejný pocit.
Nicméně poté co mi pan Hanzlík řekl, že v ABS se brzdovka nemění, jsem na honda servisy úplně zanevřel a už nikdy více (Hanzlík byl jediný koho jsem tam bral) ... a od té doby co máme v Jesenicích u Prahy ALDU, tak už opravdu nikdy do honda servisu, ani v Ostravě, ani v FM - tam jsem si pouze nechal mýt motor, a nakonec si řekli o 2x tolik než bylo slíbeno s tím, že to bylo moc špinavé a bylo potřeba dávat pozor. Tak to koukám!

My tu na Ostravsku potřebujeme taky svého Aldu nebo Kühnela kurde...
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2011 , 6:25   Citovat  

Já jsem se servisem FOMI ve Vendryni spokojen. Jsou velice vstřícní (alespoň pan Gorný určitě), jde se s nimi dost dobře domluvit a hodina servisu je (podle předešlého komentáře) nižší. Po mně chtějí 450 Kč/hod. Z ceny, kterou mi předpověděli neuhli, spíše pak byla trošku nižší a auto mi po zákroku vrátili doslova vymydlené (včetně vnitřku)... OK OK OK

Teď doufám, že jsem je nepřechválil, aby se něco :mravenec: přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2011 , 8:16   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Já jsem se servisem FOMI ve Vendryni spokojen. Jsou velice vstřícní (alespoň pan Gorný určitě), jde se s nimi dost dobře domluvit a hodina servisu je (podle předešlého komentáře) nižší. Po mně chtějí 450 Kč/hod. Z ceny, kterou mi předpověděli neuhli, spíše pak byla trošku nižší a auto mi po zákroku vrátili doslova vymydlené (včetně vnitřku)... OK OK OK

Teď doufám, že jsem je nepřechválil, aby se něco :mravenec: přátele

Jo však my ti to přejem - užij si to. Já jsem taky chválil OV, ale nějak mé nadšení časem vyprchalo, když došlo na hodnocení jejich práce.
Nebudu tady vypisovat své příhody, ale je-li mi život mé preludy milý, už nikdy ji tam nedám. Smutný
Blbí byli asi vždycky, ale aspoň byli snaživí ... teď už ani to.
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2011 , 9:23   Citovat  

Ahoj , no asi jde taky o to s jakým obličejem člověk do servisu(shopu)přijde, a jak se člověk vyspí.ani já se netvářim vždycky nejlíp tak mě někde v shopu odpálkují.
Já navštívil oba. Jak F-M tak OVA. šude jsem byl spokojen.
Přístup ke klientovi je v obou servisech OK
jediný rozdíl který jsem já poznal tak mi seřizoval ventily klučina ve F-M , a ten si stím pohrál a slapaly potichu jako z výroby, v Ově je dělali 2x - bohužel se jim to nepovedlo. Zaleží kdo to dělá.
Já když něco sháním tak vždy v OVA Honda
Pan Hanzlík a hlavně pan Špaček velký palec je to dobrý
Nestalo se mi že by neporadili, byli neochotní, nepokusili se Vám třeba vyhledat náhradní díl z druhovýroby pokud potřebujete ušetřit a podobně.Byť jen poradit po telefonu.
Pokud máte členskou kartu HC máte po celý rok slevu 10% na originální díly, už to tam funguje, jen to není ještě ofiko na Webu HC.
Takže za mě OVA + je to dobrý vs FM je to dobrý
Oba servisy mi dokázaly v urřitých věcech pomoci a vyhovět
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2011 , 22:35   Citovat  

ale at pridam teda referenci na Ovu (ve FM jsem nikdy nebyl)...

nekde jsem to tu uz psal...nechaval jsem tam sestelova ventily,prohlidnout auto a diagnostiku (1500,-) s tim,ze mi jde tuho volant,tak at mi prohlidnou napravu...rekli mi,ze po "prohlidce" zjistili,ze bych mel nechat prostriknout servo,ale ze to nic hroznyho neni,ze s tim jel a nic spatneho se jim nezdalo...za mesic mi vypadl cep rizeni na krizovatce...po vymene obou cepu se auto ridilo jak nove...takze asi tak ty jejich prohlidky...
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2011 , 23:31   Citovat  

Co se týče Honda Ostrava, po zkušenostech, kdy mi např. zapoměli namotnotvat zpět matice k plastovému krytu motoru či při rozebrání středového panelu jejich servisákem jsem po vrácení vozu zjistil v noci, že přestalo fungovat osvětlení klimatizace a okolních tlačítek, kdy mi bylo řečeno, že automechanik nejspíš zavadil o osvětlující dioty a něják je poškodil.Místo navrácení vozu do původního stavu, v jakém jsem jim ho odevzdal, mi však naúčtovali práci za cca 600 za opravu závady, kterou způsobili oni. KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 7:43   Citovat  

Tajda napsal:
Co se týče Honda Ostrava, po zkušenostech, kdy mi např. zapoměli namotnotvat zpět matice k plastovému krytu motoru či při rozebrání středového panelu jejich servisákem jsem po vrácení vozu zjistil v noci, že přestalo fungovat osvětlení klimatizace a okolních tlačítek, kdy mi bylo řečeno, že automechanik nejspíš zavadil o osvětlující dioty a něják je poškodil.Místo navrácení vozu do původního stavu, v jakém jsem jim ho odevzdal, mi však naúčtovali práci za cca 600 za opravu závady, kterou způsobili oni. KO

A co si jim na to řekl ???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 8:05   Citovat  

kachnacrx napsal:
A co si jim na to řekl ???

Na to se nedá nic říct. Takových věcí já jsem tam zažil víc a nemá smysl se s nima dohadovat. Prostě tam nejezdit a hotovo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 8:14   Citovat  

Riccardo napsal:
Na to se nedá nic říct. Takových věcí já jsem tam zažil víc a nemá smysl se s nima dohadovat. Prostě tam nejezdit a hotovo.

Jasan , každýho věc a názaor, ale co takhle říct , něco jste zkazili tak mi to spravte, proc bych měl za to platit...
a pak se mužete začít dohadovat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 12:52   Citovat  

kachnacrx napsal:
Jasan , každýho věc a názaor, ale co takhle říct , něco jste zkazili tak mi to spravte, proc bych měl za to platit...
a pak se mužete začít dohadovat.

Přiznám se, že jsem byl prostě v takovém šoku, co všechno je možné, že jsem se nezmohl na větší odpor - i když jsem si svoje řekl, byl jsem stejně odpálkován - takže za takové situace stejně bych tam nejel. A některé věci jsem zjistil třeba až po několika dnech.
Můžu klidně vyjemnovat o co se jednalo:
1. Neschopnost diagnostikovat problém v EGR okruhu, nabízeli mi všechno nové, celkem by ze mně vytáhli asi 15tis. Opravil jsem si to sám a zadarmo
2. Seřízení ventilů - dopadlo tak, že po měsíci problémů mi to seřídil znovu Rajnoch ze Zlína a konstatoval, že tam nebyly vpodstatě žádné vůle.
3. Moudrá rada, že v ABS se brzdovka nemění. Do roka se mi zadřel pístek v pumpě ABS.
4. Další moudrá rada, že čepy se stahujou kladivem. To už jsem dostal strach.
5. Oprava zadní nápravy, která dopadla tak, že jedno kolo vyčuhovalo víc než druhé. Nebyli schopni přijít na to co je křivé. Musel jsem si sám vyměnit celou nápravu za jinou a už je to ok.
6. Potíže s emisema, emisák tvrdí že to asi bude kat. Honda servis se dušuje, že to může být cokoliv, ale kat rozhodně ne. Byl to kat. Velmi šťastný
7. Servisní kampaň: ztratil se papír o kontrole a dárek jsem nedostal. Myslím že jsem byl jedno odpoledne bez auta úplně zbytečně, protože se prostě na něj nikdo nepodíval.
7. A dorazilo mně lakování zadního nárazníku, kdy vůbec netrefili barvu a řekli mi, že to líp nešlo.

Určitě jsme na pár věcí zapomněl, mozek má takovou schopnost - zapomínat stresující zážitky.

Hawk, domluvil jsem, skončil jsem ...

P.S. jo, abych nezapomněl - jedna pozitivní zkušenost byla, že mi dobře opravili nabourané dveře. Tam kupodivu nebyl problém lak trefit naprosto přesně. Ale to bylo o pár roků dřív ... jo, všechno se to nějak se*e Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:28   Citovat  

Riccardo napsal:
Přiznám se, že jsem byl prostě v takovém šoku, co všechno je možné, že jsem se nezmohl na větší odpor - i když jsem si svoje řekl, byl jsem stejně odpálkován - takže za takové situace stejně bych tam nejel. A některé věci jsem zjistil třeba až po několika dnech.
Můžu klidně vyjemnovat o co se jednalo:

Tak to je mi líto že jsi s nimi měl takovou zkušenost...
Já teda si nemůžu stěžovat.
Zase je pravda že většinu oprav si dělám sám , teda respektive Prelude a já jen asistuju.
Spíše tam nakupuji díly, a pokud mám problém rádi mi poradí a pomůžou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 16:16   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tak to je mi líto že jsi s nimi měl takovou zkušenost...
Já teda si nemůžu stěžovat.
Zase je pravda že většinu oprav si dělám sám , teda respektive Prelude a já jen asistuju.
Spíše tam nakupuji díly, a pokud mám problém rádi mi poradí a pomůžou...

Asi tak nějak co můžu udělám si sám ,ale když jsem potřeboval poradit tak vždy ochotně poradili hlavně pan Hanzlík a nesmím zapomenout na pana Špačka. Občas tam jedu s nějakýma prkotinama jako výmaz SRS i když vím ,že si to můžu udělat sám ,ale nerad bych měl pytel v pysku a asi bych tam auto na větší opravu nedal, protože cena za hodinu práce je opravdu na blití. 2x jsem byl na podzimní kampani a když jsem loni viděl na vlastní oči jak to dělají tak jsem řekl ,že to bylo naposled co jsem byl na nějaké kampani to raději zajedu na STK ať mi to prohlídnou a vím ,že to neodupou. Vím ,že jsem psal ,že jsem s nima spokojen a je to pravda co se týče rad a drobných oprav na počkání nebo nákupu ND, ale to co tady píšete mě začíná děsit
   Návrat  
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 18:22   Citovat  

Jak, Ble tak koukam,tak na Ov tady moc pozitivnich recenzi nevidim......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 18:56   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Jak, Ble tak koukam,tak na Ov tady moc pozitivnich recenzi nevidim......

Tak ono dneska najít opravdu seriozní servis je opravdu umění a proto si to lidi raději dělají sami. I když někteří tam rvou nejlevnější díly (starline) a pak se diví že po 2500km je to v háji. Podle mě jsou takové servisy i u W ,Š ,Citroen, Mazda a další. Pokud nemáš mechanika ,kterému můžeš opravdu věřit tak ti nic jiného nezbývá než prostě zkousnout zuby a jít tam znovu a nebo jinde ,ale zas nevíš co je zač a co ti tam narve za díly tak jako se mnou vydrbal mechanik v práci. Mladý klučina žil jen pro auta tak jsem mu dal opravovat svou první Hondu a vždy jsem si našel v Kelly ND a řekl mu co tam pasuje a kolik to stojí. Tak mi to vždy za tu cenu ND + práce udělal a já spokojeně odjížděl a vždy jsem si vybíral značkovou druhovýrobu. A jednou jsem si něco dělal sám a narazil jsem na díl co mi měnil a hle Starline. A už jsem hledal co mi dělal a vše Starline a bral prachy za značkové. Tak jsem s ním skončil. A po 2 letech jsem mluvil s kolegama z bývalého zaměstnání kde byl tento mechanik jestli jim ještě opravuje auta. Tak že už mu nikdo auta nedává ,že to jenom mravenec Takže všechno je jenom o prachách co nejvíce vybrat peněz a je jedno za jakou cenu. Jak se říká lidí je jako s.r.a.č.e.k a aut jak by smet
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 21:29   Citovat  

optimas napsal:
Asi tak nějak co můžu udělám si sám ...

No k tomu už jsem taky došel. Jenom stím rozdílem, že už tam raději nechodím ani na rady. A naposled když jsem potřeboval díl, tak jsem raději jel do FM. Ale ve FM zase prodává díly nějaká holka co neví která bije ...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 23:58   Citovat  

Ja nevim, me v Ostrave vzdy vysli vstric a udelali co meli...
Jestli mate problem se dosavadnim servisem, tak se obratte na FastCivica Úsměv
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 20:57   Citovat  

mno kdyz uz jsme u te ovy tak ja jednou byl v jendom ostravskem elektro servisu na vymenu rozdelovace a typek ktery tomu tam velel mi rek a neni lepsi to dat do srotu ten rozdelovac je drazsi jak to auto .. takze otocka a hura pryc..hruza.. ps. na servise mu zrovna delali na mondeu rv97 cca +ww polo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 22:11   Citovat  

k.twenty napsal:
mno kdyz uz jsme u te ovy tak ja jednou byl v jendom ostravskem elektro servisu na vymenu rozdelovace a typek ktery tomu tam velel mi rek a neni lepsi to dat do srotu ten rozdelovac je drazsi jak to auto .. takze otocka a hura pryc..hruza.. ps. na servise mu zrovna delali na mondeu rv97 cca +ww polo...

Cooo??? Cooo??? trošku tomu nerozumim...nechceš to trochu popsat ??
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 9:45   Citovat  

kachnacrx napsal:
Cooo??? Cooo??? trošku tomu nerozumim...nechceš to trochu popsat ??

sorac psal jsem s mobilu a ani na pc nemam CZ klavesnici .) bylo to asi pred 3lety koupil jsme mou 1hondu accord a nestartovala za tepla ..dnes uz vim ze je to hlavni palivove rele ..ale tehdy jsem to zavezl do servisu a rekli mi ze mam spatny rozdelovac ..(kreteni no) tak jsme si ho sehnal sam a prijel na vymenu. zeptali se kde jsem ho sehnal a ja ze pouzity za 1500kc a on "no a neni to skoda do tak stareho auto investovat" ze by ho dal na vrakac proste kreten na max.. a pritom tam mel pola rv.95 a pod a me hondicce rekne ze je do srotu .. to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Ostrava vs. Honda F-M
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina