Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
šrámy, bouchance a nárazy od ostatních dveří na boku...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:48   Citovat  

Já nevím, ale asi to znáte všichni...

Pokud zaparkujete klasicky mezi řady ostatních aut, tak skoro pokaždé lidé (většinou dámy), které zaparkují poté vedle vás nebo chtějí do svého vozu nastoupit, tak při otevírání dveří zastaví hranou jejich dveří o vaše plechy... Tak to koukám! to mi hlava nebere

Někdo to neřeší, protože bere auto jako celek a tohle považuje jen za pouhé kosmetické vady, ale věřím, že pokud máte nové auto, s novým lakem, tak to musí drtit každého, kdo své auto má minimálně trochu rád...

Já sám parkuji jako blázen úplně mimo hlavní a nejbližší místa u obchodů. Snažím se hledat rohové možnosti, kde do mě nemůže nikdo bouchnout, nebo vedle lampy kde je prostor, nebo vedle invalidy, který má široké místo, popřípadě hledám podélné parkoviště s místem mezi auta na délku vozidla.
Výsledkem toho všeho je, že večer, když jedu domů a dávám auto do garáže, tak vedle mě parkuje nějaký podělaný zaplivaný Wagen (který je věčně špinavý a momentálně má mimochodem na kapotě už asi 14 dní obrovské h...o (lejno) od nějakého velkého ptáka a vůbec mu to nevadí - což mi napovídá o jeho přístupu a ignorantskému pohledu na auta všeobecně)
A od jeho spolujezdce - což je bohužel evidentně jeho přítelkyně se stejným přístupem - mi vesele přibývá nárazů a odřenin od jejich dveří!!! naštvanej naštvanej naštvanej

Co mám dělat??? Poradí někdo? Už jsem mu jednou napsal vzkaz na papír a dal za sklo, ať si laskavě dává pozor na své dveře a způsoby otevírání nebo to budu řešit jiným způsobem než domluvou... Chvíli to vydrželo a nyní jsme zase "zpět"...
Napadlo mě si pokaždé při odchodu přikrýt bok auta nějakým látkovým přehozem přes střechu (v garáži by mi to nikdo nevzal a možná by si to "kolega vedle" i uvědomil, kdyby to viděl)... Smutný

Nebo já už fakt nevím... Jak to řešíte vy? Má někdo podobnou zkušenost s takovým ignorantem...
To mám přejít k fyzickým trestům, nebo mu vypustit kola nebo rozbít taky auto??? to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:53   Citovat  

No dobrý by bylo,kdyby v díře na tvém autě byl jeho lak - policii a pojišťovnu... Pokud to má pojištěný,tak by přišel o bonus a snad by se mu rozsvítilo... Ale je nutno prokázat,že to je od jeho auta a ne někde z pakoviště... to mi hlava nebere
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:55   Citovat  

presne jak tohle popisujes se mi stavalo v praze na andelu, v nedeli sem prijel a v patek rano odjizdel, pres ten cely tyden se na obou bocich vystridalo plnou aut, a oba boky mam samej dulek, taky sem to chtel nejak resitl ale nebylo jak to snad ne
tohle me proste neuveritelne vytaci, ja kdyz vystupuju z auta a vedle me stoji s120 tak si davam bacha abych nedrc, protoze to neni moje vec, tak se k tomu patricne chovam, z tohodle pristupu nekterych lidi ktery kolem sebe nicej co se da je mi na to snad ne
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:56   Citovat  

umisti si do auta malou kamerku a natoč a pak nechej zaučtovat ceý lak dveří.
a nebo jim robij hubu , natvrdo.....toto jsou HOVA..A takoví !!!
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:59   Citovat  

Udělej mu do dveří pořádnej lavor a parkuj jinde Velmi šťastný Tyhle ťupky s policií nevyřešíš, zkus to opravit přes pojistku, ale otázka je jak vysokou máš spoluúčast. Nějakej dobrák mi na předchozím autě prohodil předním sklem (až do auta) kámen a policajti co ? ... budou hledat chlapa kterej hází kameny nebo dělá ďolíčky do dveří ? Nereálné.
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 15:15   Citovat  

Nebo parkuj tak blízko,aby ta pipka nemohla vubec vystoupit,pak začne vystupavat ještě před zaparkováním a nastupovat až po vyparkování Velmi šťastný ,ale radši bych si s řidičem auta promluvil. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 15:46   Citovat  

standartní situace, v Brně parkuji bohužel jen v kolmém stání. není tu jiná možnost a těch promáčklin mám z každé strany asi deset, jak na předních tak na zadních dveřích. nenaděláš s tím nic. ideální je nechat auto zaprášit a pak to není vidět... když to umeju tak je mi do pláče Bueee bohužel to plno lidí neřeší... máme svá auta holt moc rádi KO
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 15:56   Citovat  

Tak jak psal Hellborn sleduj jestli je na tvém jeho lak nebo tvůj lak na jeho hraně a jestli ano volej policii a řekni ,že to není poprvé
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 16:07   Citovat  

Bocni ochranne listy, ale je otazka jestli budou ve spravne vysce. Jinak auta mam taky s dulky. Kdyz jsem uvazoval ze bych to treba na Accordovi nechal spravit, zena paradne podrela blatnik i s naraznikem, tak nevim jestli ma cenu tohle resit to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 16:19   Citovat  

Vysvětlete mi jednu věc. Já mám na autě taky samé důlky na dveřích ,ale když se podívám na jiné auta třeba ochcávky tak nemají žádné důlky. To Honda používá plechy z konzervy nebo co? To přeci není normální.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 17:32   Citovat  

ja si myslim ze to je dost o lidech. Cesi jsou na tohle proste lemplove a je jim to vetsinou jedno. Bohuzel se mi to paradne potvrdilo na nasem streamu. Kdyz jsem ho koupil tak mel za sebou 8 let jezdeni po vychodnim nemecku v Berline, taky se tam parkovalo kolmo. Auto kdyz jsem ho privezl nemelo na sobe ani jeden skrabanec. To bylo koncem srpna. Pak jsme jeli v rijnu na navstevu k nasim na Cerny Most, tam se stoji sikmo a nejaky idiot mi to oznackoval prednima dverma SUVeckem na mych zadnich dverich takovym zpusobem ze je na nekolika mistech promacknul a odrel. Auto jsme tu meli neco malo pres dva mesice...
co na to rict no...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 18:33   Citovat  

Ono co jsem si všimnul co lidi hodně dělají, že otevřou třeba zadní dveře kde mají nějako tašku a teď tam začnou lovit a je jim totálně jedno že tím hrabáním a lovením v tašce dveře otevřeli na plno a ty se opřely o druhé auto. a teď tam s tím haprujou lezou dovnitř přes ty zadní dveře dopředu a vymejšlej psí kusy a pak práskou dveřma a jdou pryč nebo odjedou a druhé auto má šrámy nahoru dolů. Jednou jsem tak přistil ženskou a díval se na ní co to vyvádí když skončila tak na mě čumí a říká co čumím. Tak jsem je tak řek ať si dává bacha na hubu aby jednu neslízla ,ale ne zato co mi řekla ,ale ať se podívá co způsobila svým autem. A ta trubka jen odsekla to už měl. Tak říkám paní počkejte volám policii kvůli poškozování cizi věci. Mezi tím přišel majitel tak jsem mu vylíčil co udělala a jak. Pánové ho chytl takový amok ,že jsem myslel že ji snad zabije. No prostě mladá namyšlená frajle v drahém voze. Zavolala se policie přijeli sepsali zápis a bylo. Nebýt u toho jak přišel majitel tak ji snad nacpe do výfuku a to měl blbou ochcávku. Tady šlo aspoň vidět kdo si na to auto vydělal a komu na čem záleží
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 18:50   Citovat  

také se nám stalo něco podobného,ale s tím rozdílem, že jsme stáli u auta a vlastně jsem měla otevřený zadní dveře a ona si šla pro kabelku také k zadním dveřím a takovou silou ty dveře svoje otevřela až mi bouchla taky do dveří...nic neřekla, promiňte nebo něco,prostě nic... bylo to schválně, páč jsme jí asi strašně moc překáželi ...no já jsem něco málo procedila, ale nechala jsem to být, protože mi Pemi ukázal , že na jejím super novém autě byla od Cívy dveří asi 3cm dlouhá rejha Velmi šťastný Tak jsem Cívušku pochválila, že si to nenechala líbit a šlo se nakupovat Úsměv jinak mám boky taky pěkně omlácený, hlavně bok u spolujezdce... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 19:00   Citovat  

Tahle doba je hrozná jak se lidi chovají vůči sobě a cizím věcem. Je jim úplně jedno, že to není jejich majetek a ničího a když je na to upozorníte tak ještě vy jste ti špatní a málem dostanete přes rypák a to jen proto ,že bránite svůj majetek na ,který jste si vydělali
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 19:24   Citovat  

optimas napsal:
Tahle doba je hrozná jak se lidi chovají vůči sobě a cizím věcem. Je jim úplně jedno, že to není jejich majetek a ničího a když je na to upozorníte tak ještě vy jste ti špatní a málem dostanete přes rypák a to jen proto ,že bránite svůj majetek na ,který jste si vydělali

Tady lidi nemaj vubec uctu k cizimu majetku KO Odreny dvere uz ani nepocitam, trikrat chybejici cedulky na zadku a ted aktualne na Prelude pokus o vypaceni kliky sroubovakem - pamatka po parkovani v Praze.
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 19:43   Citovat  

Zrovna dnes se mi stalo to samé.Zastavim uprostřed "chlívku" jdu koupit limču do auta na cestu a když se vrátim tak čumim jak tele na nový vrata.Vedle mě dodávka,napresovaná na straně spolujezdce tak že projít byl celkem problém,natož pak otevřít dveře...v tu chvíly jsem mu chtěl napsat ceduli s nápisem " hovado blbí nauč se parkovat " a přilepit mu to na čelní sklo žvejkačkou...... nakonec jsem jen okouknul auto,když sem tedy popojel, a bylo to snad OK,tak jsem čekal cca 10min jestli náhodou někdo nepříjde že bych mu to tak nějak slušně vpálil,ale nepřišel nikdo,mezi tím přišla mladá tak jsme jeli.... je fakt že i tohle je jeden z důvodů proč jsem prodal céro Bueee v Kolíně se mi stalo téměř to samé.....a to nebylo jen jednou.Člověk si to hlídá,leští a pak se najdou debilové co vůbec neberou ohledy.
Jenže co dělat,že.Objet mu auto klíčem a dát cedulku " to aby sis příště pamatoval že bouchat dveřma do mého auta se nebude ! " nebo mu zrušit zrcátko?Bohužel na tohle by musel mít člově asi povahu..bohužel tu já nemám....... ale myslím že by to bylo celkem účinné ponaučení pro příště.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 19:48   Citovat  

Nejhorší je ta bezmoc... ty aspoň víš kdo ti to dělá... já na tvém místě už mu dávno zapíchnu krumpáč do kapoty, nejlépe tak abych propíchl i motor... Já mám sice 20 let staré auto, ale koupil jsem ho v dost pěkné stavu a každý takový ťukanec mě taky dost naštve... bohužel jsem ještě nikoho nepřistihl naštvanej
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 20:52   Citovat  

takovej příklad: rádoby "kamarád" mě jednou hlásí "a stejně až se na.eru tak ti propíchám všechny kola a poškrábu auto hahaha" a já na to "proč bys to dělal? A on na to "jen tak, ze závisti" a já mu říkám, ať si to raději vyřídí se mnou a on prej "to ne, to by bolelo". O auto se starám a spousta lidí v okolí špatně rozdejchává že je čistý, nezaprasený, udržovaný. Protože mě stálo spoustu prachů. Ty zlatokopky a tihle debilové co vedou tyhle řeči absolutně nemájí šajnu o co jde. Vážne uvažuju o minikameře která zaznamenává nejen jízdu.
Měl jsem auto doma první den a druhej jsem měl na kufru škrábanec. Tak takový jsou lidi. Závistivý zm.di, kteří sledujou co mají druzí, místo toho aby se starali o sebe. Je mi z toho na blití. Kolikrát mám sto chutí na ten krompáč do přední kapoty, ale jak zde bylo řečeno, i já na tohle prostě nemám povahu, někdy BOHUŽEL.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 22:33   Citovat  

No díky za tipy... Zajímavá diskuze se tu rozjela - jen tak dál...

Přeparkovat nemohu, máme každý své dané místo. Normálně si snad přinesu dlouhý 3 metrový dřevěný trám, který přivrtám ke dvou podstavcům a postavím na rozdělovací čáru mezi mé a jeho místo! Velmi šťastný
Takže nebude moci otevřít dveře do mě, ale jen do toho dřeva HaHaaa
(samozřejmě nesmysl, vím)

Nevím - jednou jsem frajerovi přilepil na přední sklo vzkaz na papíře:
"JESTLI SOULOŽÍŠ TAK JAK PARKUJEŠ - TAK SE NEDIV, ŽE TĚ NIKDO NEMÁ RÁD!"

Mr. Green

Slyšel jsem, že je také husté dotyčnému ignorantovi, který Vás nějak naštval (a nechcete mu vyloženě pomstichtivě ničit auto) napatlat indulonu na přední sklo a v rychlosti rozmazat...
Ten člověk, který pak přijde to jen tak nesundá a stěračemi to jen zhorší a rozmaže ještě víc!
Velmi šťastný Tak to koukám!
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 22:46   Citovat  

A proto mam auto ponicene od krup a tohle neresim Hihi
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 23:48   Citovat  

sikovny nalepky Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 0:43   Citovat  

Buchtak napsal:
sikovny nalepky Velmi šťastný

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

To bych měl hodně brzy rozdané! Úsměv kiss me
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 5:40   Citovat  

stalo se nám před barákem (je to asi měsíc) na svém placeném místě, že přijelo před nás nějaké auto s koulí (vše viděla paní z balkonu, která se ovšem nevyzná v autech ani v barvách nesouhlas ) a prý tam bylo místo pro 3 auta, přijel před nás, dal zpátečku a plnou parou naboural do předku CRX, SPZ zlomená do písmene L, nárazník zaražený pod světla a ještě něco pod kapotou ohnutého. Prý to bylo podle ní úmyslně, kdo to byl a proč nevíme Smutný vše za bílého dne Ble
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 19:51   Citovat  

Bohužel mám taky špatnou zkušenost s závistivými lidmi ....Mě se pro změnu,když jsem ještě bydlel na sídlišti,tak někdo hezky česky proběhl po kapotě....od pravého spodního k levému hornímu rohu.Zůstali tam 4 krásný ďůlky po patách,ale naštěstí to šlo vytáhnout...
V dnešní době je už auto pro každého samozřejmá ...VĚC... (ne jak před 20-30lety,kdy měl auto každý 5tý Úsměv )a taky se k ní tak většina majitelů chová Smutný ....
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:24   Citovat  

je to tak, ja nedavno parkoval auto v praze u kubanskeho namesti, musel jsem (tusim nejaka marmanska ulice nebo tak) a nejaky exot ktera parkoval v oktavce vedle me zadkem u chodniku (ja parkoval naopak) pri vyjezdu nehlidal zadek auta a vzal mi dvere a zadni blatnik...nadhera... nastesti to byl jen lak, docela se to dalo tempem rozlestit, ale jako predtim uz to bez zasahu nebude... a to neni poprve, mam hnuty zadni naraznik protoze nekdo neumi couvat atd atd... hrozne me to toci, uz jsem si kolikrat rikal, ze do mesta poridim nejakou felicii kde mi bude fuk v jakem je stavu a srdcovky si budu nechavat na vikendy...

A lidi si klepou na celo a krouti hlavou a ptaji se k cemu jako to auto mam kdyz parkuju u obchodaku uplne vzadu kde nikdo jiny neni atd... k cemu to auto mam? Pro potechu, libi se mi, ma dusi a ja ji proste chci chranit...pro me neni auto jen o tom dostat se z bodu a do bodu b a o vikendech do bodu c, ale o tom, ze usednu za volant a uz jen to si uzivam, uzivam si vsecko, palubku, nizky posez i ten spatny vyhled do zadu.... to auto me proste bavi... a mam ho rad takove jake je a je mi lito, u zadneho jineho auta se mi tohle nestalo... je to asi jako s pravou laskou, clovek tu druhou polovicku musi milovat takovou jaka je i s jejima spatnyma vlastnostma... Honda
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 8:10   Citovat  

Tak za prvé bych chtěla říct, že mám vesměs takovouhle zkušenost spíše s muži (důchodci) a ne s ženami, jak se tu píše. Mrk

Nicméně taky mám zničené dveře od jiných "škodovkářů, důchodců" naštvanej ... Naposledy co jsem přišla k autu jsem myslela, že budu vraždit. Sednu do auta a čumim jak puk, za stěračema mám danou svou SPZtku. Tak vylezu z auta a co nevidím, totálně vyrvanej držák na držení SPZ a vyrvanej rámeček a odřenej nárazník od koule. Kdych tu značku neměla za stěračema, tak ani nevim, že tam neni a byly by další starosti. Fakt paráda, takhle přijít k autu. Trvalo to snad hodinu a půl, než jsme ten vydvanej držák sundali, ale museli jsme vyndat všechny kryty u motoru, abysme se k tomu dostali. Takže to asi tak. A pak si kupujte nový auta to snad ne

Jinak sama mám kouli a nikdy se mi nestalo, že bych se byť někoho jen dotkla.
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:10   Citovat  

Řešení: nech si tohle vytisknout:

HaHaaa
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:25   Citovat  

n3uro napsal:
Řešení: nech si tohle vytisknout:

HaHaaa
jojo to hodne lidi prelozi Velmi šťastný
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 10:58   Citovat  

Brnďa napsal:
jojo to hodne lidi prelozi Velmi šťastný

Tak jazyk je jeden z nejjednoduších na světě a přečíst tohle chce asi tak 8. třídu základní školy Velmi šťastný
A kdo chce dělat hloupýho, tomu ten lak klíčem objedu HaHaaa
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 11:14   Citovat  

n3uro napsal:
Tak jazyk je jeden z nejjednoduších na světě a přečíst tohle chce asi tak 8. třídu základní školy Velmi šťastný
A kdo chce dělat hloupýho, tomu ten lak klíčem objedu HaHaaa
nemsti se na autech, ty nemuzou za to ze jejich majitele sou dobytci, spis objed klicem majitele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
šrámy, bouchance a nárazy od ostatních dveří na boku...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina