Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:11   Citovat  

Ahoj,

jak bych zacal... mam rad svou preludku, dokonce tak, ze moc, je to auto, ktere se mi vrylo nejvic do duse, auto ma osobnost, charakter a zaroven dusi... mel jsem rad i sve predesle mitsubishi, ale prelude je proste prelude a logo H je pro me symbol...

Nicmene doba pokrocila... na pristi rok bych rad nove auto, resp dalsi auto, protoze Preludku neprodam, naopak, pujde se mnou az do duchodu:) Samozrejme bych rad rovne Hacko (krive Hacko = Hyundai). Ale mam striktni pozadavky, coupe, cena 130 - 200 000, aby pokud mozno nerezlo (v zime autem nejezdim, radeji chodim pesky a busem, hlavne ze je auto v pohode) no a benzin idelane neco kolem 120kw a vejs...

A ted otazka u hondy prichazi v uvahu S2000, jenze ja nemuzu prekousnout cabrio, nikdy se mi nelibi, do jiste miry by to asi resil hardtop, ale vubec nevim, jak to s nim je, prijdu-li o kufr atd, vi nekdo jak to v realu funguje?

Druha variana Mitsubishi Eclipse cca rok 2001, idealne 3L motor, vykon 151kw, auto to neni vylozene krasny a nadherny, ale hezky je, bral bych ho. Ma s nim nekdo zkusenosti?

No a pak, podrzte se, krivy Hacko, Hyundai coupe, rocniky 2004+ podle me designove super, vykonove slabsi, ale verze 2.7 by snad i sla, ale proste je to Hyundai a ja radeji japonce, co vam mam vykladat... jel v tom nekdo? Co kvalita zpracovani? Pripadne jine neduhy?

Pripadne pokud by vas napadlo neco jineho vhodneho budu rad. Nejsem zadny extra zavodnik ale mam rad vykonovou rezervu kdyz predjizdim, nebranim se automatu, co mi vadi je koroze atd (chudak muj mitsu colt rocnik 92 po prvni zime prisel o lemy, docela katastrofa, proto to resim).

Za pripadne doporuceni ohledne sestricky k me prelude dekuji predem:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:29   Citovat  

accord coupé 3.0 V6...měl jsem, doporučuji. Bohužel dělají jen v automatu. Je to rychlé, pohodlné coupé.
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:31   Citovat  

c5g 1.6VTI a neni co resit VTEC je to dobrý
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:34   Citovat  

Jednoducha odpoved. Honda Prelude pate generace Mrk Za svy penize muzes sehnat naprosto libovej kousek po prvnim majiteli a klidne i ve verzi Type-S. (147kw, samosvor).

Eclipse se mi vubec nelibi (vec nazoru samozrejme) a kamarad mel druhou generaci a to mi stacilo, nejelo to, prevodovka hrozna, interier fadni...proste samy veci, na ktery nejsem u Hondy zvyklej Úsměv

Hjundaj moc neznam, nikdy jsem s nim nejel, ale odrazuje me, ac mozna zbytecne zatvrzele, tahle korejska znacka.

A mimo tvuj vyber jeste malej tip - Nissan 200sx s14a, mrkni na nej Mrk (bohuzel je temer na sto procent pocitat s GO motoru, co tak vim z 200sx fora)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:35   Citovat  

automat mi nevadi s tim nemam problem, ale popravde design toho accordu mi moc nesedi:( U hondy jsem prolezl co slo ale bohuzel nic tak pekneho jako P4G jsem nenasel, libi se mi soucasny accord coupe pro ameriku, ten je super, ale ten model co mas na mysli je takovy nemastny neslany:(

Jeste jsem premyslel o nissanu 350z, ale tam jsou ND za nekrestanske penize...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:40   Citovat  

Buchtak napsal:
Jednoducha odpoved. Honda Prelude pate generace Mrk Za svy penize muzes sehnat naprosto libovej kousek po prvnim majiteli a klidne i ve verzi Type-S. (147kw, samosvor).

Eclipse se mi vubec nelibi (vec nazoru samozrejme) a kamarad mel druhou generaci a to mi stacilo, nejelo to, prevodovka hrozna, interier fadni...proste samy veci, na ktery nejsem u Hondy zvyklej Úsměv

Hjundaj moc neznam, nikdy jsem s nim nejel, ale odrazuje me, ac mozna zbytecne zatvrzele, tahle korejska znacka.

A mimo tvuj vyber jeste malej tip - Nissan 200sx s14a, mrkni na nej Mrk (bohuzel je temer na sto procent pocitat s GO motoru, co tak vim z 200sx fora)

S tim hyundaiem te chapu, mam z toho prave podobne obavy, nevim nevim:( ale designove se mi zkratka libi Úsměv

Co se tyce P5G tak tady je nejvetsi problem desing, to auto je proste oproti P4G nudne, krabicoidni atd... zadni lampy a zadek celkove super, ale ten predek... ten bych asi nezkousl...
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:42  Naposledy upravil Petr Vošický dne 11.5.2011 , 20:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,
jelikož jsem poztižen Honda a ještě k tomu LEGEND nemohu než doporučit:

tudy odkaz
tudy odkaz

Když si člověk počká, dá se koupit origo stav, málo km, občas i manuál a bez jediné známky rzi!
Vyráběl se 1991-1995. Od roku 1993 má 2x airbag a protikluz(TCS)

Používám ho jako rodinné auto a moje tři děti ho maj radši než sedana z roku 1999. je to dobrý Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:42   Citovat  

marty89ul napsal:
c5g 1.6VTI a neni co resit VTEC je to dobrý

Nemam rad korozi a u c5g bych mel uz docela strach:( nicmene auto je to poctive to ano...
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:46   Citovat  

mně osobně se moc líbí legend coupe, jak zde dává petr.. a když né to, tak bych možná volil BMW E46 325 nebo 330ci
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:46   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Zdravím,
jelikož jsem poztižen Honda a ježtě k tomu LEGEND nemohu než doporučit:

tudy odkaz
tudy odkaz

Když si člověk počká, dá se koupit origo stav, málo km, občas i manuál a bez jediné známky rzi!
Vyráběl se 1991-1995. Od roku 1993 má 2x airbag a protikluz(TCS)

Používám ho jako rodinné auto a moje tři děti ho maj radši než sedana z roku 1999. je to dobrý Honda

Jj Legend super, jen zkratka ten rv... no a milion na 2005+ nemam:( ale to auto ma neco do sebe, to musim nechat, popravde jsem o tomto rocniku ani nevedel, diky za tip!
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:49   Citovat  

azmodan napsal:
Nemam rad korozi a u c5g bych mel uz docela strach:( nicmene auto je to poctive to ano...

tak da se sehnat i kousek bez koroze a v hezkem laku musi se hledat nebo napis romanovi a ten ti nejako sezene Úsměv
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 20:51   Citovat  

azmodan napsal:
Jj Legend super, jen zkratka ten rv... no a milion na 2005+ nemam:( ale to auto ma neco do sebe, to musim nechat, popravde jsem o tomto rocniku ani nevedel, diky za tip!

Jj, je nás v ČR málo s coupé, tak musíme své řady rozšiřovat! HaHaaa
Ale vážně - je to super auto, akorát strašně nedoceněné.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:03   Citovat  

azmodan napsal:

U te P5G jsem premyslel stejne jak ty, jeste rok zpet....taky u me vedle jen P4G Úsměv ALe mrkni na net, jak se to auto da hezky upravit, olipujes ho a je zase uplne jinde. Navic, jak uz jsem rikal, ze svy prachy bys mohl mit libovej kousek a pak si do nej treba jeste udelat audio nebo lak. A oproti ctvrte generaci je videt, ze je to proste novejsi auto, komunikativnejsi, tissi, pohodlnejsi...

A co takhle prisetrit a z350? Mrk To sice zere jak divy a pneumatiky mizi rychleji nez je zdravo....ale pokud bys to mel jen jako vikendovku.. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:07   Citovat  

Buchtak napsal:
U te P5G jsem premyslel stejne jak ty, jeste rok zpet....taky u me vedle jen P4G Úsměv ALe mrkni na net, jak se to auto da hezky upravit, olipujes ho a je zase uplne jinde. Navic, jak uz jsem rikal, ze svy prachy bys mohl mit libovej kousek a pak si do nej treba jeste udelat audio nebo lak. A oproti ctvrte generaci je videt, ze je to proste novejsi auto, komunikativnejsi, tissi, pohodlnejsi...

A co takhle prisetrit a z350? Mrk To sice zere jak divy a pneumatiky mizi rychleji nez je zdravo....ale pokud bys to mel jen jako vikendovku.. Mrk

Osobne si myslim, ze P4G vypada moderneji nez P5G, nemuzu si pomoct, ten design se proste povedl...

jj o 350Z pisu vejs... to auto ma proste neco do sebe...

a vubec nejvetsi skoda je mazdy RX8, kdyby tam nebyl ten hroznej vankel, tak nevaham, design super zkratka Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:11   Citovat  

azmodan napsal:
Osobne si myslim, ze P4G vypada moderneji nez P5G, nemuzu si pomoct, ten design se proste povedl...

a vubec nejvetsi skoda je mazdy RX8, kdyby tam nebyl ten hroznej vankel, tak nevaham, design super zkratka Úsměv

Jasny no, zalezi proste jak komu co sedne Úsměv

Ma urcite neco do sebe, ale pocitej s tim, ze je opravdu fest tvrdy.

Predpokladam, ze treba takova Mazda MX5 te nelaka, ze? Zkus mrknout na to 200sx s14a

Jinak ti rozumim, ja taky pokukuju po nejakym aute okolo 150K do budoucna...a taky jsem na kupecka Úsměv
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:12  Naposledy upravil capino dne 11.5.2011 , 21:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

na víkendovku bych viděl tu P4G a nasypat do ní nějaký mimoevropský vychytávky z rodné země plus komplet GO :twisted:

v Legendu jsem měl možnost se svézt (4dv.) a neřešit benzín tak je to dokonalý auto.. taková japonská amerika, velký, pohodlný, rychlý a kufr jako kráva kouř samozřejmě žádný velký kupé nemůže být moc sportovní.. ale na to máš Ludu Mrk

EDIT: Z RX-ek za mně jedině RX-7ka šuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:13   Citovat  

azmodan napsal:

Hele taky se mi čumák u P5G nikdy nelíbil... ale když jsem rozbil cívu a hledal jiný auto, tak už jsem měl rezervovanýho dalšího civica a tím, že si pro něj v pondělí dojedu.. ale v neděli v noci jsem se ještě koukal na netu na nabidku aut a ejhle, preludka Úsměv furt se mi ten čumák moc nelíbil, ale v pondělí dopoledne jsme jí koupili a já si jí zamiloval šuk hlavně se musí snížit... pak je to úplně něco jiného.. a když potom přidáš lipy a kola, tak je to bomba Hihi
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:23   Citovat  

azmodan napsal:
auta ti budou reznout porad pokud se o to nebude majitel starat a pokud nebudou vyrabeny z nejakyho nerezavejiciho materialu. proste dutiny jednou do roka, kontrolovat stav nastriku podvozku a nebudes mit problem s korozi, na to kazdej zapomina a pak si stezuje ze to rezne a ze byla chyba ve vyrobe.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:25   Citovat  

capino napsal:
na víkendovku bych viděl tu P4G a nasypat do ní nějaký mimoevropský vychytávky z rodné země plus komplet GO :twisted:

v Legendu jsem měl možnost se svézt (4dv.) a neřešit benzín tak je to dokonalý auto.. taková japonská amerika, velký, pohodlný, rychlý a kufr jako kráva kouř samozřejmě žádný velký kupé nemůže být moc sportovní.. ale na to máš Ludu Mrk

jake mimoevropske vychytavky mas pro p4g na mysli? Rad se necham inspirovat... Úsměv RX-7 je super, ale mimo muj rozpocet:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:25   Citovat  

capino napsal:

neresit benzin, vedle pises ze ti to zere 8,5 ja s legendem jezdim za 9 myslkis ze je to moc ?Velmi šťastný a kufr mas pravdu velkej, ale naprd, je to sedan, nic tam poradne nenarves, sedacky nesklopis tak je to smula Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:26   Citovat  

Brnďa napsal:
auta ti budou reznout porad pokud se o to nebude majitel starat a pokud nebudou vyrabeny z nejakyho nerezavejiciho materialu. proste dutiny jednou do roka, kontrolovat stav nastriku podvozku a nebudes mit problem s korozi, na to kazdej zapomina a pak si stezuje ze to rezne a ze byla chyba ve vyrobe.

s tim souhlasim, ale kdyz se podivam na forda a na treba hondu tak proste jasne vidim, ze uz z vyroby je na tom ten ford vseobecne dost spatne... o to mi primarne slo... jinak ja jsem takovej blazen, ze kdyz zaprsi a ja projedu bahnem, tak az zastavim a vystoupim, beru hard a bahno taham ven z lemu, je to sice jak sahat do.... ale lip se mi usina Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:28   Citovat  

azmodan napsal:
s tim souhlasim, ale kdyz se podivam na forda a na treba hondu tak proste jasne vidim, ze uz z vyroby je na tom ten ford vseobecne dost spatne... o to mi primarne slo... jinak ja jsem takovej blazen, ze kdyz zaprsi a ja projedu bahnem, tak az zastavim a vystoupim, beru hard a bahno taham ven z lemu, je to sice jak sahat do.... ale lip se mi usina Úsměv
bude tam sutr, podres lak a zacne ti to reznout Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:30   Citovat  

Brnďa napsal:
bude tam sutr, podres lak a zacne ti to reznout Velmi šťastný

nestras:D ja to beru nezne, jako kdyz hladim kocku Úsměv jak rikam, je rozdil ford a fiat ktery hnije za pochodu a treba prave p4g ktera se zdarne drzi...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:37   Citovat  

azmodan napsal:
nestras:D ja to beru nezne, jako kdyz hladim kocku Úsměv jak rikam, je rozdil ford a fiat ktery hnije za pochodu a treba prave p4g ktera se zdarne drzi...
ne fakt, radej to vysplichat vodou a pak to pucovat hadrem Úsměv to je stejny jako kdy bys mel auto od blata a poutiral to hadrou, taky to poskrabes Úsměv jinak s tim hnitim je to prave o te peci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 21:42   Citovat  

Brnďa napsal:
ne fakt, radej to vysplichat vodou a pak to pucovat hadrem Úsměv to je stejny jako kdy bys mel auto od blata a poutiral to hadrou, taky to poskrabes Úsměv jinak s tim hnitim je to prave o te peci.

ale kdyz tah ktery vedes, vedes tak, ze silu davas na to gumove cosi okolo lemu tak to tak hrozne byt nemuze Úsměv tu vodu si beru k srdci, ale v zime je to docela problem (na druhou stranu v zime jezdim minimalne, asi tak 3x:D) nicmene to jsme krapet offtopicovali, tak snad se diskuze vrati k tematu...

nemate nekdo zkusenost s tim hardtopem na s2000? Vim ze ta S2000 je trosku mimo muj rozpocet, ale slo by dosetrit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 22:17   Citovat  

a nebo mergl CLK kuky kuk
   Návrat  
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:08   Citovat  

azmodan napsal:
jake mimoevropske vychytavky mas pro p4g na mysli? Rad se necham inspirovat... Úsměv RX-7 je super, ale mimo muj rozpocet:)

Pár věcí, digiklima, prosvětlené budíky s digi počítadlem (to je evropa, ale velmi omezeně na poface), parking pole, parkovací senzory, oem subwoofer (ten byl možná i pro EDM), atd.. stačí najít Japonský katalog OEM příslušenství Mrk zkusím ho pohledat

Našel jsem si ho na Civica a myslel jsem, že mě klepne když jsem viděl co vše v něm je Velmi šťastný (takže teď sháním po světě všechno možný a, světe div se, skoro všechno se dá ještě sehnat)

RX-7 je naprostá bomba (pro mně teda), ale jak píšeš, nechá se zaplatit Smutný

EDIT: seznam rozdílů výbav.. pročti si tenhle topic

oemlistprelude4fm2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
oemlistprelude4fm2.jpg, 266.32 kB
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:28   Citovat  

ja se ted zamiloval do Volva C70 2.3 T5...coupe,zrychleni kolem 6s a pritom komfort si myslim podobny accordu coupe...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:30   Citovat  

kouř

S0-La-p-tite-sportive-du-lundi-Nissan-200SX-S14-217287.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
S0-La-p-tite-sportive-du-lundi-Nissan-200SX-S14-217287.jpg, 252.68 kB
   Návrat