Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nabídka levného pojištění Allrisk
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 11:46   Citovat  

Byl jsem požádán kamarádem co uzavírá pojistky na pojištění vozidel, aby jsem dal info i sem na stránky Honda clubu.
Tak kdyby ste někdo měl zájem tak dejte vědět Úsměv Jen pro informaci spoluúčast u havárky je jen 1000,-Kč a u oprav je placena sazba 750,-Kč na hodinu.
A pojišťovna je UNIQA a dává fakt pěkné slevy Mrk .

KONTAKT: 739242935 - Martin
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 12:30   Citovat  

Takhle 4dny zpět, kdyby to bylo ... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:02   Citovat  

Daver napsal:
Takhle 4dny zpět, kdyby to bylo ... to mi hlava nebere

Tak to neplať tu pojistku a spadně ti pro neplacení... Úsměv
A kontaktuj toho Martina ať ti udělá návrh smlouvy a uvidíš...věřím že tě to vyjde o dost levněji... OK
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:07   Citovat  

Robik napsal:
Tak to neplať tu pojistku a spadně ti pro neplacení... Úsměv
A kontaktuj toho Martina ať ti udělá návrh smlouvy a uvidíš...věřím že tě to vyjde o dost levněji... OK

Jo a příjde mi to oznámit exekutor HaHaaa ... ba ne .. já už to zacáloval ... není cesty zpět. Uvidíme časem.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:21   Citovat  

to uvidíš za pár měsícu jak ti propadne nezaplacením chytrolíne OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:27   Citovat  

proč exekutor...jinak je to běžný postup...každá pojistná smlouva můžeme být stornována pro neplacení...několikrát jsem už takhle smlouvy stornoval...chytrolíne Hihi HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:33   Citovat  

robik ma recht... taky uz sem to musel takle uplatnit :-/
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:33   Citovat  

tak si tam zavolej a zeptej se.ano zanikne ale nepočítej stim že si řeknou jo to je ten chytrolín tak mu tu částku odpustíme pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:36   Citovat  

Marfi napsal:
tak si tam zavolej a zeptej se.ano zanikne ale nepočítej stim že si řeknou jo to je ten chytrolín tak mu tu částku odpustíme pořádnej výtlem

Ale ježíš to já jsem netvrdil. wokurka
Za ty 3 měsíce by zaplatil tak nebo tak takže jednoduše se to doplatí po stornu najednou.....
Nedělej ze mě wokurku....dělal jsem jak na taxaci, tak na likvidaci. je to dobrý

Jinak nikoho samozřejmě nenutím nic stornovat nebo uzavírat, jednoduše jsem tu jen nadhodil že tu je šance na pojistku s dobrou slevou OK
Kdo chce si zavolejte a on Vám udělá návrh..třeba to nakonec budete mít levnější u té pojišťovny co jste. Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2008 , 13:49   Citovat  

Robik napsal:
Ale ježíš to já jsem netvrdil. wokurka
Za ty 3 měsíce by zaplatil tak nebo tak takže jednoduše se to doplatí po stornu najednou.....
Nedělej ze mě wokurku....dělal jsem jak na taxaci, tak na likvidaci. je to dobrý

Jinak nikoho samozřejmě nenutím nic stornovat nebo uzavírat, jednoduše jsem tu jen nadhodil že tu je šance na pojistku s dobrou slevou OK
Kdo chce si zavolejte a on Vám udělá návrh..třeba to nakonec budete mít levnější u té pojišťovny co jste. Mr. Green

EDIT: ještě upřesním že pokud to někdo bude chtít udělat (storno pro 3 měsíční neplacení) tak je lepší to pak hned to dlužné pojistné zaplatit, protože soudní výlohy jsou někdy docela mastné muhehe
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 17:03   Citovat  

Nejde spíš o cenu pojistky ale o její plnění a co kdo chce......Máti dělá všechny pojištovny a udělá nejlepší návrh co je vůbec na trhu a taky to není nejlevnější dycky
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 17:19   Citovat  

vACLAVKO: Tak nahod kontakt.
Robiku: Tvůj kamos to nebre.

Budu pojištovat 2.3 obsah tak shaním levnou pojistku. Protože od leta nemam bonusy. Bueee Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 17:35   Citovat  

václavka napsal:
Nejde spíš o cenu pojistky ale o její plnění a co kdo chce......Máti dělá všechny pojištovny a udělá nejlepší návrh co je vůbec na trhu a taky to není nejlevnější dycky

Pokud dělá všechny pojišťovny předpokládám je asi nezávislá makléřka ne?
A s tím plněním máš pravdu ale akorát nerozumím tomu jak to má vyřešené s právy pro zákonné zastupování jednotilvých pojišťoven a z čeho je placena když je schopna dávat větší slevy než makléři z jednotlivých pojišťoven to mi hlava nebere
Měl těd dal ten kámoš slevu 53% a to mě vyšlo levněji než zaměstnanecká pojistka u současného zaměstnavatele.

Aquartezz - ted jsem mu volal byl v autě zkus ještě jednou
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 18:26   Citovat  

Kontakt je jednoduchý je to ZFP akademie jestli to někdo znáte pro některé nic nového[web:563490780f]http://www.zfpa.cz/[/web:563490780f]
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 18:40   Citovat  

No nevim nevim ja jsem slysel ze zrovna ZFP jsou docela darebaci kteri sice dokazou vykouzlit zajimavy ceny ale hodne to zalezi na tom kolik si toho od nich nechate vnutit... Ale osobni zkusenosti nemam takze netusim kolik je na tom pravdy. Kazdopadne slysel jsem to od vice lidi.
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 18:53   Citovat  

CJMonty napsal:
No nevim nevim ja jsem slysel ze zrovna ZFP jsou docela darebaci kteri sice dokazou vykouzlit zajimavy ceny ale hodne to zalezi na tom kolik si toho od nich nechate vnutit... Ale osobni zkusenosti nemam takze netusim kolik je na tom pravdy. Kazdopadne slysel jsem to od vice lidi.

Slyšet není nic, někteří lidi uznávám bych do baráku nepustila, ale to je všude.
Já to neberu jako špatnou věc, je to výběr produktů více pojištoven a pod.
Taky mě to prvně nepředsvěčilo, ale ted je to klídek já to teda nedělám ale pomáhám máti když něco potřebuje takže o tom trošku už vím
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 19:42   Citovat  

Hezky, ale neni dulezity kolik platim JA, ale nejdulezitejsi je kolik mi ONI zaplati za pojistovaci udalost...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 19:49   Citovat  

Souhlas,radši si taky něco připlatim,když budu vědět,že v případě pojistný události se mnou nebudou vy šuk ávat a dostanu to,na co mám nárok..Ale když si někdo nepřečte pojistný podmínky,tak pak brečí na špatným hrobě naštvanej Neříkám,že tahle nabídka je špatná,to byl jen takovej všeobecnej postřeh Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 19:54   Citovat  

bordel napsal:
Hezky, ale neni dulezity kolik platim JA, ale nejdulezitejsi je kolik mi ONI zaplati za pojistovaci udalost...

No já bych chtěl vědět i kolik zaplatí moje pojišťovna, protože když něco vyvedu a oni nezaplatí vše, tak zbytek musím doplatit ze své kapsy... Zrovna teď rodičů soused vyhrál spor s maníkem,co mu rozboural auto a pojišťovna zaplatila jen asi půlku ceny opravy, takže človíček bude doplácet asi 70.000 + úroky + soudní poplatky... Měl bezva pojišťovnu! OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:04   Citovat  

bordel napsal:

V tom případě je důležité kolik máš pojistných událostí ročně muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:05   Citovat  

václavka napsal:
Slyšet není nic, někteří lidi uznávám bych do baráku nepustila, ale to je všude.
Já to neberu jako špatnou věc, je to výběr produktů více pojištoven a pod.
Taky mě to prvně nepředsvěčilo, ale ted je to klídek já to teda nedělám ale pomáhám máti když něco potřebuje takže o tom trošku už vím

Neber to osobně ale ty to bereš jinak protože tam pracuje tvá máti....neříkám že jsou špatní ale prostě neberu tě jako postoj nezávislého... :hura:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:17   Citovat  

Hellborn napsal:
No já bych chtěl vědět i kolik zaplatí moje pojišťovna, protože když něco vyvedu a oni nezaplatí vše, tak zbytek musím doplatit ze své kapsy... Zrovna teď rodičů soused vyhrál spor s maníkem,co mu rozboural auto a pojišťovna zaplatila jen asi půlku ceny opravy, takže človíček bude doplácet asi 70.000 + úroky + soudní poplatky... Měl bezva pojišťovnu! OK

Škoda byla asi POVka že? Mr. Green No to je klasika...korekce nákladu materiálu je svině Velmi šťastný
Ono nejhorší je ale když škody jsou řešeny formou krycího dopisu servisu.....servis si tam naúčtuje plno ptákovin....jako například při výměně okna geometrii, nebo sundání nárazníku šuk a pak to naúčtuje pojišťovně....pojišťovna samozřejmě nezaplatí a pak to servis samozřejmě chce po klientovi.....a klient je nasraný že to nedostal od pojišťovny a nevidí v čem je problém.....
Neříkám že to je ten příklad co Hellborn uvedl ale prostě někdy za to nemůžou jen pojišťovny ale to spousta lidí nechápe no Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:21   Citovat  

Robik napsal:
Škoda byla asi POVka že? Mr. Green No to je klasika...korekce nákladu materiálu je svině Velmi šťastný
Ono nejhorší je ale když škody jsou řešeny formou krycího dopisu servisu.....servis si tam naúčtuje plno ptákovin....jako například při výměně okna geometrii, nebo sundání nárazníku šuk a pak to naúčtuje pojišťovně....pojišťovna samozřejmě nezaplatí a pak to servis samozřejmě chce po klientovi.....a klient je nasraný že to nedostal od pojišťovny a nevidí v čem je problém.....
Neříkám že to je ten příklad co Hellborn uvedl ale prostě někdy za to nemůžou jen pojišťovny ale to spousta lidí nechápe no Úsměv

Někdy ne, mám třeba Česká, sice po půl roce (a mírném seřvání jednoho vedoucího pracovníka), ale zaplatila celou částku,co byla na faktuře (asi 130tis.) za opravu Oktávky. Některé pojišťovny to holt ale takhle neproplatí a poškozený suďte se s viníkem... papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Někdy ne, mám třeba Česká, sice po půl roce (a mírném seřvání jednoho vedoucího pracovníka), ale zaplatila celou částku,co byla na faktuře (asi 130tis.) za opravu Oktávky. Některé pojišťovny to holt ale takhle neproplatí a poškozený suďte se s viníkem... papa

Jo to myslíš regres? Ještě řekní že ta co to nepochopila byla Česká podnikatelská pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:51   Citovat  

Robik napsal:
Jo to myslíš regres? Ještě řekní že ta co to nepochopila byla Česká podnikatelská pořádnej výtlem

Ne - Česká pojišťovna
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 14:20   Citovat  

Robik napsal:
Neber to osobně ale ty to bereš jinak protože tam pracuje tvá máti....neříkám že jsou špatní ale prostě neberu tě jako postoj nezávislého... :hura:
¨

Jsi to vážně asi nepochopil máti to dělá to ano a každej si to udělá kde chce a za kolik chce ona ti dá třeba 5 návrhů od jiných pojištoven a je na tobě co si vybereš kdežto pojištovák ti navrhne jen produkt určité pojištovny
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nabídka levného pojištění Allrisk
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina