Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
euro trip aneb dovolená po vlastní ose
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 21:42   Citovat  

tak si doma prohlížíme fotky z dovolený a napadlo nás že bychom po 3 letech mohli opět někam vyrazit ...
jenže já busem ani letadlem nikam nejedu, takže jedině o po vlastní ose (únavné sezení za volantem je pro mě relax), napadla mě cesta CZ - FR (Paříž) a nějakou oklikou po zajímavých místech zpět, žena navrhuje IT Benátky, Řím a ještě dolů na jih ...

jsem tak trochu dobrodruh, takže spaní v autě není problém (i když na některých místech to problém je)
máte někdo podobný zámysl, případně jinou trasu, apod. ?

pokud mě cestovatelská nálada nepřejde nebo nepřijdou nečekané finanční výdaje, chtěl bych toto realizovat za měsíc - dva, měl by někdo zájem se přidat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 22:34   Citovat  

Petura napsal:
tak si doma prohlížíme fotky z dovolený a napadlo nás že bychom po 3 letech mohli opět někam vyrazit ...
jenže já busem ani letadlem nikam nejedu, takže jedině o po vlastní ose (únavné sezení za volantem je pro mě relax), napadla mě cesta CZ - FR (Paříž) a nějakou oklikou po zajímavých místech zpět, žena navrhuje IT Benátky, Řím a ještě dolů na jih ...

jsem tak trochu dobrodruh, takže spaní v autě není problém (i když na některých místech to problém je)

pokud mě cestovatelská nálada nepřejde nebo nepřijdou nečekané finanční výdaje, chtěl bych toto realizovat za měsíc - dva, měl by někdo zájem se přidat?

Ahoooj Peti,
tak toto co vše píšeš mám ještě v blahé paměti.

Neboť jako malý jsem cestoval s rodiči po RVHP a po revoluci po EU autem, po vlastní ose. Praha-Paříž mám docela zmáknutou, takže pokud chceš, napíši.

Praha-přes noc SRN-nad ránem Luxembourg - stojí to zato a hlavně, vzít plnou levného benzínu, doporučuji to vzít přes část Lucemburska kvůli poplatkům za dálnice ve Francii. Pokračovat přes Chareville-Méziéres a Rems/Remeš /katedrála Notre-Damme /na živo je nejlepší/. Pak pokračovat na Compiégne /podepsání příměří 1918 po 1. světové válce a pak v roce 1940 ve stejném vagonu kapitulace Francie/ a pak Paříž.

No a ta je tak na týden kamaráde. Pokud chceš v klidu zvládnout vše podstatné a i Versailles. Ale nemusíš mít strach, RAPT - to je systém Pařížské Integrované dopravy funguje parádne.

přátele je to dobrý

Mám toho dost v sobě za ta léta s rodiči.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 22:55   Citovat  

přesně nějaký takový výlet bych chtěl někdy uskutečnit, ale láká mě spíš normandie.. bohužel ty finance Ble
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:15   Citovat  

jestli by byla ta francie tak bych se taky asi přidal a myslíte že by se dalo zajet i na most milau ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:19  Naposledy upravil M@jk dne 14.5.2011 , 23:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

zend3r napsal:
přesně nějaký takový výlet bych chtěl někdy uskutečnit, ale láká mě spíš normandie.. bohužel ty finance Ble

Ahoj Ondřeji,
tak Normandii - Vylodění - máme též za sebou a mohu mluvit a psát dlouho. Začal bych v Le Havre, jel přes vysutý/lanový most Pont du Normandie, navštívil přístavní městečko jako z pohádky Honfleur - nadhera. Pokračoval bych do Cabour a Caenu. Odtud bych podnikal výpravy na jednotlivá místa vylodění. Dále se přesunul do města Rennes a zavítal na světoznámý výstupek Le Mont St. Michel a St. Malo.

Dále bych navázal zajímavou oblastí menhirů, dolmenů - zkuste googlit je to fakt zajímavé, co to je. Carnaq, pokračoval do Vannes, St. Nazaire. Dále Nantes a zámky na Loiře: Tours či si odskočit do Le Mans. ... ... ... atd. atd. atd.

No je toho mnoho ... panstvo. Měl jsem tu čest to projet.

KureKungPao napsal:
jestli by byla ta francie tak bych se taky asi přidal a myslíte že by se dalo zajet i na most milau ?

Zajet se dá, je to jen o penězích, Millau je jih francie, cca 120km od pobřeží Středozemního moře. Tebe láká ten skoro čtvrt kilometrový pilíř a ne jeden co???
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:21   Citovat  

jako do parize bych se jel taky podivat, ale k tomu co pise majk, kdyz pojedu autem tam a tam budu jezdit sockou tak v cem je vyhoda? kort kdyz nakej nizkonakladovej let vynde este levneji

aha vy se bavite o cele francii, beru zpet Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:29   Citovat  

HonDan napsal:
jako do parize bych se jel taky podivat, ale k tomu co pise majk, kdyz pojedu autem tam a tam budu jezdit sockou tak v cem je vyhoda? kort kdyz nakej nizkonakladovej let vynde este levneji

aha vy se bavite o cele francii, beru zpet Úsměv

Dane, ty si asi nečetl Petrův příspěvek pořádně, že? On prostě nepoletí, busem nepojede a vlakem také ne. On pojede autem. Tudíž se v Paříži ubytuje a tam si koupí lítačku/jednodenní/čí týdenní/či jednotlivé, co se mu vyplatí. Jako jezdit po Paříži autem, na co? No on jen uvažuje na tím nápadem.

Tak proto, nemá smysl projíždět zbytečné litry benzínu, když může pohodlně levnější se přesunovat. Pod takovou basilikou Sacré-Coeur by asi lechce nezaparkoval.
Mrk
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:44   Citovat  

M@jk napsal:
Dane, ty si asi nečetl Petrův příspěvek pořádně, že? On prostě nepoletí, busem nepojede a vlakem také ne. On pojede autem. Tudíž se v Paříži ubytuje a tam si koupí lítačku/jednodenní/čí týdenní/či jednotlivé, co se mu vyplatí. Jako jezdit po Paříži autem, na co? No on jen uvažuje na tím nápadem.

Tak proto, nemá smysl projíždět zbytečné litry benzínu, když může pohodlně levnější se přesunovat. Pod takovou basilikou Sacré-Coeur by asi lechce nezaparkoval.
Mrk

to mi je prave jasny, tak nechapu proc chce jet nutne autem do parize kde ho zaparkuje a pak bude jezdit stejne jezdit po parizi s mhd. hlavni vyhoda auta je prece ze si jezdis kam ces

ale krasne si me tim tvym psanim nalakal kurna, jen nevim esi mam koule vzit vti 1000 km este k zabozroutum kdyz si vzpomenu jak me vypek loni sedan na blby morave to mi hlava nebere
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:59   Citovat  

Petura napsal:

No taky mám něco takového v plánu ale spíše přelom Srpen/Září, a někam dolů do Itošky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 8:41   Citovat  

HonDan: no autem proto, protože mám takvové "blbé" pořekadlo, že jestli se mi něco má stát na silnici, tak ať si za to můžu sám, a né že mě někdo vyklopí s dalšíma 30 lidma v autobuse a to samé platí o letadle (z toho má větší strach žena) ....

finance také nejsou neomezené, takže možná dojde k přehodnocení cíle "výletu" nejsem typ co se vydrží týden válet na jednom místě na pláži a nebo hltač památek abych musel za každou cenu prolést každý kostel, nebo jinak význačné místo ...
chci se projet, podívat se po cizích krajích a když k tomu bude příležitost a v ten den nálada tak omrknout zajímavá místa (ale jak jsem psal - né za každou cenu)
podle viamichelin mi jedna cesta (Strakonice - Paříž) vychází na 130€ + něco na pobyt apod ...

s dvouma předchozíma Civicama jsem dva roky za sebou procestoval severoitalská letoviska Lignano - Caorle - Bibione - Benátky - s tím že jsme od cestovky měli ubytování v Lido di Jesolo, ale tentokrát bych to přes cestovku nebral ....
po obědě odjezd z ČR odpoledne a podvečer strávený v rakousku u jezera Mondsee (moc pěkná procházka) noc strávená na jedné z monoha čerpacích stanic v alpách a druhý den pokračování do IT ...
někdo tuhle trasu jezdí najednou a přes noc aby se vyhnul provozu, ale já si schválně počkal na ranní rozbřesk a za světla pokračoval dál v cestě, prostě z týdenního pobytu u moře mě nejvíc bavila cesta v atuě přes alpy a po itálii Velmi šťastný

P8040651.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P8040651.JPG, 455.33 kB
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 10:15   Citovat  

Petura napsal:
.....
podle viamichelin mi jedna cesta (Strakonice - Paříž) vychází na 130€ + něco na pobyt apod ...
........

Nevím jestli ti to počítal po dálnici, ale na fr straně doporučuji se dálnici vyhnout. Jednorázové použití je nesmyslně drahý a na Paříž se dá jet krásně po okreskách s nádhernýma výhledama a křížením TGV dráhy OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 10:34   Citovat  

Petura napsal:
HonDan: no autem proto, protože mám takvové "blbé" pořekadlo, že jestli se mi něco má stát na silnici, tak ať si za to můžu sám, a né že mě někdo vyklopí s dalšíma 30 lidma v autobuse a to samé platí o letadle (z toho má větší strach žena) ....

finance také nejsou neomezené, takže možná dojde k přehodnocení cíle "výletu" nejsem typ co se vydrží týden válet na jednom místě na pláži a nebo hltač památek abych musel za každou cenu prolést každý kostel, nebo jinak význačné místo ...
chci se projet, podívat se po cizích krajích a když k tomu bude příležitost a v ten den nálada tak omrknout zajímavá místa (ale jak jsem psal - né za každou cenu)

s dvouma předchozíma Civicama jsem dva roky za sebou procestoval severoitalská letoviska Lignano - Caorle - Bibione - Benátky - s tím že jsme od cestovky měli ubytování v Lido di Jesolo, ale tentokrát bych to přes cestovku nebral ....
po obědě odjezd z ČR odpoledne a podvečer strávený v rakousku u jezera Mondsee (moc pěkná procházka) noc strávená na jedné z monoha čerpacích stanic v alpách a druhý den pokračování do IT ...
někdo tuhle trasu jezdí najednou a přes noc aby se vyhnul provozu, ale já si schválně počkal na ranní rozbřesk a za světla pokračoval dál v cestě, prostě z týdenního pobytu u moře mě nejvíc bavila cesta v atuě přes alpy a po itálii Velmi šťastný

Jojo, je to tak jak píšeš. Proto naší cestu na Slovensko, sice taháme jakoby najednou, ale s přestávkami a občas něco vidíme. No tak jsem zvědav, co vymyšlís. Ale předpokládám, že ta cena je bez "Peáge" - plecených dálnic. To na € 130,- nevyjde ani omylem panie.

To je jen holý benzín,že? Jak píše Pepa, tak mimo dálnice, buď N - národní 4proudé či 2proudé. Stačí. Kvalita dostačující.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 10:46   Citovat  

crxmann napsal:
Nevím jestli ti to počítal po dálnici, ale na fr straně doporučuji se dálnici vyhnout. Jednorázové použití je nesmyslně drahý a na Paříž se dá jet krásně po okreskách s nádhernýma výhledama a křížením TGV dráhy OK

do podrobna jsem trasu nezkoumal, byla to doporučená trasa viamichelin ...
jinak po dálnici se mi taky nějak moc nechce, to člověk z toho pak nic nemá (minimální únava Velmi šťastný )
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 13:05   Citovat  

crxmann napsal:

Francouzi zase nemaji zpoplatnene vsechny dalnice ale jenom ty hlavni tahy. Kazdopadne to vzdycky vyjde ze co se utrati za benzin, tak to stejne i za peage- mytne. Davejte si ve F pozor na fixni radary, je jich plno a mezi branami na peage se automaticky meri i prumerna rychlost, takze kdyby to nekdo moc kalil, na dalsi brane uz ho ceka mastna pokuta KO
Jedina zabava Frantiku na dalnici jsou sprinty z mytnych bran, kdy se i v taticich ve starych plechovkach probudi selmy a akceleruji co to da pořádnej výtlem Tech bran byva treba i 8 vedle sebe a je to obcas zabava, kdo se po zuzeni o kousek dal do tech 2 jizdnich pruhu narve driv HaHaaa
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 13:13   Citovat  

to zní mooooc dobře Úsměv
   Návrat  
Imoel je teď offline  Imoel
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 19:04   Citovat  

Tak koukám že tohle téma čtu pozdě, zrovna včera jsem zaplatil letenky i ubytování do Paříže. Prvně jsem chtěl autem, ale říkal jsem si že je to celkem štreka a taky ta jazyková bariéra by byla nepříjemná.

No ale do budoucna si chci autem zajet na jih, tzn Rakousko, Itálie (Řím, Benátky, Florencie, Miláno atd).
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 19:11   Citovat  

Bully napsal:
.........Davejte si ve F pozor na fixni radary, je jich plno a mezi branami na peage se automaticky meri i prumerna rychlost, takze kdyby to nekdo moc kalil, na dalsi brane uz ho ceka mastna pokuta KO .............

jj a na konečným gatu chodí žandár od brány k bráně a jen ukazuje kdo má zajet na kraj Se stydím Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 19:13   Citovat  

Lidičky,
já už tu jeden výlet do ciziny organizuji, tak co se domluvit pak nějak?

Výlet 10: Bayern/Bavorsko ...

S rodinou plánuji cestu na Rhodos příští rok či dva. Je tam možnost ubytování za velmi zajímavých podmínek a tu cestu 2600km si rád zopakuji. V dětství jsme jezdili za komančů a RVHP dosti.
Vím, že je těžké se občas domluvit v jednom městě natož v republice, ale tohle by nebylo marné???
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:22   Citovat  

Ssr offtopic H-C jede na Rhodos ?? Velmi šťastný
Tož tak to si zopakuju delegaturu pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Milerád je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:30   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ssr offtopic H-C jede na Rhodos ?? Velmi šťastný
Tož tak to si zopakuju delegaturu pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Milerád je to dobrý

Tyweééééééééé Mariáne, jestli to bylo tajný tak mlčím, ale byl by to hustokrutohnědoHONDOmegahustopřísný výlet na Rhodos. Kolik z nás by dojelo/doplulo do cíle. Masakr.

Kdo by šel do akce???

Praha-Rhodos.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Praha-Rhodos.jpg, 122.72 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:35   Citovat  

M@jk napsal:
Tyweééééééééé Mariáne, jestli to bylo tajný tak mlčím, ale byl by to hustokrutohnědoHONDOmegahustopřísný výlet na Rhodos. Kolik z nás by dojelo/doplulo do cíle. Masakr.

Kdo by šel do akce???

Nee v pohodě, žadný tajnosti...seženu bydlení i pro 80 lisí třeba i víc no prblem pokud budu najisto vedet termín a kolik osob. No problem.

Jinak staší hondice dostanou zahul to 100%, tadeji bych koukl možná ČR -> Itálie -> a lodí na Rhodos. Když už. Možná o něco dražší ale ve finale se to muže stat jako lepší volby, když pomyslíš že by se něco mohlo přihodit po dlouhé ceste. Benátky jsou blíž je to dobrý
Každý nemá auto na tak dlouhý cesty připravené a i já bych měl trochu obavy..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:41   Citovat  

kachnacrx napsal:
Nee v pohodě, žadný tajnosti...seženu bydlení i pro 80 lisí třeba i víc no prblem pokud budu najisto vedet termín a kolik osob. No problem.

Jinak staší hondice dostanou zahul to 100%, tadeji bych koukl možná ČR -> Itálie -> a lodí na Rhodos. Když už. Možná o něco dražší ale ve finale se to muže stat jako lepší volby, když pomyslíš že by se něco mohlo přihodit po dlouhé ceste. Benátky jsou blíž je to dobrý
Každý nemá auto na tak dlouhý cesty připravené a i já bych měl trochu obavy..

Jasný chápu, ale o přípravě auta na dlouhé cesty bych mohl vyprávět z dob mládí, kdy otec připravoval FIAT 125p, 4 dvéřový sedan 1.3 a pak 1.5.
No na dlouhé cesty? Ehm, Civic je připraven a provozován celoročně, takže nemám obavu. Svíčky, zapalovací modul a cívka s sebou.

Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:52   Citovat  

No M@jku ale koukal jsem na ceny lodních lístku , započítám cestu + fuel, stravu , utratu , a nutný výdaje na místě (gyros+metaxa+retsina+ouzo+ jedna buzuka) tak mužeme jet na maledivy. To radeji zařídim blok letenek a celý komplex apartmánu. To by ve finále vyšlo o polovinu levnějc. Ve skupině autama by to byla náročná cesta. Věř mi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 0:33   Citovat  

kachnacrx napsal:
No M@jku ale koukal jsem na ceny lodních lístku , započítám cestu + fuel, stravu , utratu , a nutný výdaje na místě (gyros+metaxa+retsina+ouzo+ jedna buzuka) tak mužeme jet na maledivy. To radeji zařídim blok letenek a celý komplex apartmánu. To by ve finále vyšlo o polovinu levnějc. Ve skupině autama by to byla náročná cesta. Věř mi.

Vím, rozumím. Pokud si pamatuji, tak jsme jezdili na dovolený autem a stálo to prachy. No holt každá sranda něco stojí. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 7:04   Citovat  

tak autem to je vždycky dražší než organizovaně busem nebo letadlem ...

Majku to německo (bavorsko) plánuješ na kdy?

jinak mám druhý nápad na dovču ...

IT - přes rakousko - Saltzburg - Villach - Udine - Lido di Jesolo - Benátky - a střed IT (palmová riviera) a když finance dovolí tak i pokračování dolů do Neapole ...
cestu do Benátek jsem absolvoval autem 2x, dálnčiní známka rakousko 250,- Kč, + ca 15€ dálnice + tunely až do Benátek, dál bych se chtěl přesunovat mimo dálnici po pobřeží (na mapě cesta je, ale skutečnost může být jiná)

ještě zjistit místa pro parkování, ubytování, ceny kempů a benzínu (už před 3lety jsem v IT tankoval za 1,45€)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 7:19   Citovat  

Petura napsal:

IT - přes rakousko - Saltzburg - Villach - Udine - Lido di Jesolo - Benátky - a střed IT (palmová riviera) a když finance dovolí tak i pokračování dolů do Neapole ...
cestu do Benátek jsem absolvoval autem 2x, dálnčiní známka rakousko 250,- Kč, + ca 15€ dálnice + tunely až do Benátek, dál bych se chtěl přesunovat mimo dálnici po pobřeží (na mapě cesta je, ale skutečnost může být jiná)

ještě zjistit místa pro parkování, ubytování, ceny kempů a benzínu (už před 3lety jsem v IT tankoval za 1,45€)

Jo,tam se jezdilo moc pěkně. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 9:05   Citovat  

Petura napsal:

Ano, ano Petře,
přesně tak. Už kdysi tam bylo dráž.

No naplánované je asi už 2 roky, jen lidé se "neaktivují", takže víš jak? V prosinci přišel Tomáš na Svět. Šlo by asi o 2.5denní výlet. S vyjetím v noci/nad ránem. No uvidíme. Možná jaro příští rok na to vlítneme. Ať už je to za námi, auto je v neskutečné kondici, jen doladit pár věcí.

No uvidíme. Musím probrat se známým/známou v Mnichově, abychom měli to laciné ubytování.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:22   Citovat  

M@jk napsal:
Ano, ano Petře,
přesně tak. Už kdysi tam bylo dráž.

No naplánované je asi už 2 roky, jen lidé se "neaktivují", takže víš jak? V prosinci přišel Tomáš na Svět. Šlo by asi o 2.5denní výlet. S vyjetím v noci/nad ránem. No uvidíme. Možná jaro příští rok na to vlítneme. Ať už je to za námi, auto je v neskutečné kondici, jen doladit pár věcí.

No uvidíme. Musím probrat se známým/známou v Mnichově, abychom měli to laciné ubytování.

aha, až příští rok ...

kdyby to bylo tak za 14dní měsíc tak bych uvažoval, takhle je to moc daleko ...

díky strašně moderní flexibilitě v práci nejsem schopnej cokoliv naplánovat (ani týden dopředu), takže prostě když je příležitost a dostatek financí tak do toho jdu, jinak bohužel ...

prostě mám momentální choutky na cestování tak toho chci využít a jak to tak vypadá tak asi spíš ta itálie než paříž (žena se chce máchat v moři, sklenice s osolenou vodou jí do auta prý nestačí) Velmi šťastný a pojedem bez dětí (děda s babi budou hlídat), takže jedna starost odpadá

auto nezkoumám, poslední cesta byla s civicem, kterýho jsem týden před dovolenou poskládal po téměř dvouměsíční odstávce na celo lak Velmi šťastný

navíc auto mám na denní jízdu, takže v kondici musí být i tak ...
nejvíc mě dostávají řeči o tom, jak by si to někdo svým autem nelajznul a přitom s tím jezdí každý den, tak je vidět kdo se jak o auto stará a s čím vyráží do ulic mezi ostatní ... HaHaaa

stát se může cokoliv i s právě vyměněným dílem nebo s novým autem, je to risk, ale rozhodně menší než se nechat vyklopit v autobuse unaveným řidičem
   Návrat  
mumilek je teď offline  mumilek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 17:52   Citovat  

Zdravim, jezdime casto autem k mori. Del sol esi. Minuly rok jsme byli italie, letos jsme planovali chorvatsko, nebo nejaky ostrov. ALe pritelkyne je takovy ten clovek, co vydrzi dalekou cestu,ale nesmi se to prehanet Bueee Kdysi jsem jel autem na Sicilii do Palerma a bylo to super. Jel bych znovu, nebo na Maltu.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 17:57   Citovat  

Kdybyste nekdo jeli okolo Lucemburska natankovat Velmi šťastný tak se ozvete, spachame tu neco Honda Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
euro trip aneb dovolená po vlastní ose
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina