Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
šrámy, bouchance a nárazy od ostatních dveří na boku...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 11:44   Citovat  

Brnďa napsal:
nemsti se na autech, ty nemuzou za to ze jejich majitele sou dobytci, spis objed klicem majitele

Mít na to povahu tak také tím klíčem to auto oběhnu...ono čekat na majitele můžeš třeba hodinu nebo 2 pak stejně může přijít např. dcera majitele a co si na ní vezmeš??No kdyby byla pěkná tak Se stydím ale né vážně.Když už mě má vzniknout škoda,byť škrábance se dají celkem dobře opravit ( jak u kterého vozu samozřejmě ), a vím že nikdo majitle nedonutí aby mi dal např. 3000kč za opravu tak co jiného udělat než mu to "zkrášlení" oplatit stejnou mincí?
Ale chce to mít tu povahu,tu zatím nemám a asi už mít nebudu.......
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 12:18   Citovat  

Brnďa napsal:
nemsti se na autech, ty nemuzou za to ze jejich majitele sou dobytci, spis objed klicem majitele

Čekat na majitele nemá smysl a když najde vizitku za stěračem + podpis na kapotě, on si to uvědomí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 12:34   Citovat  

n3uro napsal:
Čekat na majitele nemá smysl a když najde vizitku za stěračem + podpis na kapotě, on si to uvědomí.

Zůstává otázka, jestli to udělal ten,co vedle Tebe stojí aktuálně,když přijdeš k autu... to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 12:45  Naposledy upravil n3uro dne 13.5.2011 , 6:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Zůstává otázka, jestli to udělal ten,co vedle Tebe stojí aktuálně,když přijdeš k autu... to mi hlava nebere

Vytáhnu a nasadim čepec, vytáhnu lupu a jdu hledat stopy, Šerloku Velmi šťastný
Jasně no, né vždycky to jde zjistit.

Každopádně si zrovna připravuju tyhle kartičky ve Photoshopu a nejspíš je začnu brzo rozdávat, protože přijít k autu a mít ze strany pro řidiče necelejch 10cm je na to snad ne

Edit: Tak sem si dohrál HaHaaa
tudy odkaz
   Návrat  
eBeeRmaN je teď offline  eBeeRmaN
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 19:53   Citovat  

Já kdybych měl to ,,štěstí´´ co ty, a parkovat v garáži vedle někoho takovýho, tak bych si asi přes dveře opřel desku stavebního polystyrenu,chytnout třeba provázkem ke klice a spal bych klidně. Takhle když parkuju venku, tak bych to auto musel obalit celý Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Schluke je teď offline  Schluke
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:34  Naposledy upravil Schluke dne 30.8.2011 , 21:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mě jednou na Velikonoce, taky asi nějakej dobrák, hodil z paneláku na kapotu vajíčko, do teď je na tom místě poškozený lak a to nemluvím o tom, jak dlouho trvalo ho sundat, protože se mezi tím na sluníčku udělalo.
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 15:23   Citovat  

eBeeRmaN napsal:
Já kdybych měl to ,,štěstí´´ co ty, a parkovat v garáži vedle někoho takovýho, tak bych si asi přes dveře opřel desku stavebního polystyrenu,chytnout třeba provázkem ke klice a spal bych klidně. Takhle když parkuju venku, tak bych to auto musel obalit celý Velmi šťastný

To není vůbec špatný nápad!!!

Kde bych mohl sehnat třeba desku 2×2 metry? Z jedné strany bych tam přidělal ještě nějakou látku, aby to nějakým způsobem ještě nepoškrábalo můj lak a z druhé strany nějaký stručný vysvětlující vzkaz pro "souseda" parkujícího vedle Velmi šťastný meetallll
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 18:12   Citovat  

PK81 napsal:
To není vůbec špatný nápad!!!

Kde bych mohl sehnat třeba desku 2×2 metry? Z jedné strany bych tam přidělal ještě nějakou látku, aby to nějakým způsobem ještě nepoškrábalo můj lak a z druhé strany nějaký stručný vysvětlující vzkaz pro "souseda" parkujícího vedle Velmi šťastný meetallll

Kam budes tu desku 2x2 m schovavat kdyz budes vyjizdet?
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 19:41   Citovat  

Bully napsal:

na zahradku ab ji mel porad s sebou kdyz nekam pojede:)
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 21:07   Citovat  

nekdy nechapu jak lidi dokazou svymi dveřmi udelat tak hluboky ťukance na mých dveřích v plechu, kterej je dvakrát-třikrát tak tlustší než jejich škodováckej. taky na pravym zadnim boku mam velke ryhy od nejakyho parchanta co vyjižděl odvedle z parkovacího místa a nečuměl na svůj čumák, ani lístek na okne, jenom uchylnej fialovej lak mi po tom zmetkovi ulpěl na dveřích. jako pochopim mám starou rakev která potřebuje celolak ale že se nikdo ani neomluví a nepřispěje dvě kila na lak ve spreji... nesouhlas jak tu píšete, na denní ježdění nějakou vykopávku a srdcovku do garáže pod třema zámkama a alarmem...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 23:58   Citovat  

ja uz taky zacinam mit alergii a hlane na zensky ,jeste jednou nakou pristihnu tak ji nakopu do ksichtu ,bez legrace
a co se tyce skrabancu zacnu taky ,zadny "nic to je v pohode" a budu pichat kola aby si to zapamatoval jak bude nadavat az bude menit kolo .. kolik krat kdyz jim neco reknes tak cumy ze co je vubec otravujes naštvanej ,
jednou mi fakt prepne a zavrou me ..
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 11:13   Citovat  

Bully napsal:

Tak předpokládám že 2×2 polystyrenová deska nebude nějak těžká... Takže ji normálně vezmu a opřu ji o zeď na konci mého garážového stání - nic víc... Žádný bordel tam nemám, takže by to nebyl problém...
   Návrat  
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 22:44   Citovat  

Vezmi inkoustovou tiskarnu, vytiskni mu vzkaz typu "davej si ku**a bacha na ty dvere!" Dej mu to na predni okno pred ridice napisem dovnitr, polej vodou a nech prilozeny dokud to sam nesunda. Napis se krasne obtiskne na sklo a nesunda ho kdyby se na hlavu postavil. Pomuze jen vymena celniho skla.
   Návrat  
Madro je teď offline  Madro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 22:58   Citovat  

Nestěžujte si tu na bouchance Hihi

Já ráno našel tohle:

Už řešíme s policií. Bylo asi 20 aut i kámošův Accord... Zítra to deme sepsat, tak doufám že na té kameře co je na sídlišti něco najdou..... Jinak sem ale myslel že mě trefí..... Nemám slov.. Snad jen že dotyčný se má na co těšit Úsměv a já sháním garáž...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 6:55   Citovat  

Madro napsal:
Já ráno našel tohle

Tak to je to snad ne , toho člověka si nejlíp odchytit, zlomit mu ruce a ještě zmalovat ciferník naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
šrámy, bouchance a nárazy od ostatních dveří na boku...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina