Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EON uhrazení škody na autě, má někdo zkušenost?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 18:15   Citovat  

Začalo se mi na autě oběvovat nějak moc důlků a to jen na kufru a na kapotě, vubec jsem nevedel o co jde, kroupy jsem zavrhl s tim ,ze by to bylo i na strese, ovsem predevcirrem sem lezel pod autem a najednou slysim fakt jak kdyby zacali padat kroupi a pak rana jak z dela a vedle auta spadl celej izolator keramickej nebo porcelanovej ze sloupu, nastesti ty mensi nebyly tak ostre tak mam jen dulky na kapote a kufru, a docela me to stve, protoze to silene bije do oci, nastesti to je bez poskozeni laku. Jak v tomto pripade postupovat a chtit nahradu skody? Oni me rikaji, ze me to zaplati ma pojistovna, ovsem ja nemam auto havarije npojistenoi ani jinak pouze povinné ručení. Dnes sloup jdou opravovat. snad uz to padat nebude, ale to mi vadí hodně. zrovna kapota byla jako jedina z celyho auta nejkrasnejsi, a ted je to samej dulek .( chapu je to jen auto, horsi by bylo kdyby nekomu ten izolator spadl na hlavu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 6:57   Citovat  

EON má pojištění zodpovědnosti na škody způsobené svojí činností na tohle nevím jestli by se to vztahovalo,ale asi jo je to i následným provozem snad ale myslím že jestli to máš ofocený vše (auto,izolátor a sloup kde opravdu chybí a celkovou vzdálenější fotku na místo plus ti někdo dosvědčí že v danou dobu izolátor opravdu spadl)tak by to měli proplatit z jejich pojištění. Taky mám pojištění když dělám na střeše a něco by slítlo dolu tak to zacáluje pojišťovna.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 10:11   Citovat  

Jakub Erben napsal:
EON má pojištění zodpovědnosti na škody způsobené svojí činností na tohle nevím jestli by se to vztahovalo,ale asi jo je to i následným provozem snad ale myslím že jestli to máš ofocený vše (auto,izolátor a sloup kde opravdu chybí a celkovou vzdálenější fotku na místo plus ti někdo dosvědčí že v danou dobu izolátor opravdu spadl)tak by to měli proplatit z jejich pojištění. Taky mám pojištění když dělám na střeše a něco by slítlo dolu tak to zacáluje pojišťovna.
to je prave to ze to nafocene nemam, ale ze to padalo se presvedcili sami kdys to kontrolovali. Ja u sebe nemel zrovna fotak ale svedek byl jeden soused a kamos co se stavil, ale nikdo nevedel co to je za rany Úsměv)
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 10:29   Citovat  

Brnďa napsal:
to je prave to ze to nafocene nemam, ale ze to padalo se presvedcili sami kdys to kontrolovali. Ja u sebe nemel zrovna fotak ale svedek byl jeden soused a kamos co se stavil, ale nikdo nevedel co to je za rany Úsměv)

No tak to nevím to bude asi na dlouhý tahání,jestli vůbec.. mít nějakou dokumentaci tak by to asi bylo průchodnější. Skusit zavolat na jejich linku a chtít někoho k tomu kompetentnějšího než operátorku... ve vší slušnosti říct co se stalo... pojištění musej mít vem si co by to bylo za průšvih když by to slítlo na malý dítě třeba. To by se nedoplatil a nebo se jim to stává minimálně a hřeší na to že to projde bez nějakýho plnění. Ale je fakt že jsem dostkrát takle viděl tříštící se izolátor ale to bylo na VVN kde je 330kV. Ale to nic nemění na tvojem trablu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 10:54   Citovat  

Jakub Erben napsal:
No tak to nevím to bude asi na dlouhý tahání,jestli vůbec.. mít nějakou dokumentaci tak by to asi bylo průchodnější. Skusit zavolat na jejich linku a chtít někoho k tomu kompetentnějšího než operátorku... ve vší slušnosti říct co se stalo... pojištění musej mít vem si co by to bylo za průšvih když by to slítlo na malý dítě třeba. To by se nedoplatil a nebo se jim to stává minimálně a hřeší na to že to projde bez nějakýho plnění. Ale je fakt že jsem dostkrát takle viděl tříštící se izolátor ale to bylo na VVN kde je 330kV. Ale to nic nemění na tvojem trablu
No prave rikam si kdyby to spadlo na dite nebo na jinyho cloveka, sice to moc nevazi, ale z te vysky to nabere rychlost peknou a dokaze to prorazit hlavu. Ja popravde nevedel z ceho to vubec mam ty dulky, nejprve jsem si rikal ze fakt kroupy padali, ale kdys sem ohledaval auto tak je to jen na kufru a kapote, presne v mistech jak stojim u sloupu, kdys su zajetej na pul v garazi tak to pada na kufr kdys vyjetej tak na kapotu. Pak se to stalo primo predemnou, ale i kdybych to fotil tak tam nic videt neni kdys to bude mobilem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 14:40   Citovat  

tak mam asi vyhrano, kamarad si to fotil i kdys je tam prd videt, a je to jen z jednoho dne, tak snad by to mohlo pomoci, zadek bohuzel neni, protoze zrovna to padalo na predek, staci takova dokumentace plus jeho svedectvi? Dneska jsem na sloup koukal a je tam v haji hlavne jeden izolator co se tam s vetrem houpe jak o zavod a mlati o sloup, tudiz to praska a pada porad. Doufam ze kdys to budou menit tak udelaj vsechny, aby to nezacalo padat znova Smutný

07042011249.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
07042011249.jpg, 903.08 kB

07042011250.jpg

07042011250.jpg, 980.86 kB

07042011251.jpg

07042011251.jpg, 900.96 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2011 , 12:54   Citovat  

Tak eon se k tomu postavil celem, nebyl by problem s urazenim, jen do te doby co prijeli technici a zjistili ze ten izolator je mesta z verejneho osvetleni, tak mi napsali zpravu, ze to nemoho uresit a mam se obratit na mestsky urad, tak jseme tam dosel, a chlapek mi rikal ze je videt ze to auto je proste po kroupach, stary auto 16 let a to proste nebude resit, at si z nich nedelam srandu ze jsem mel okamzite volat policii, kdys jsem rekl ze jsem volal na eon a ti se mnou spolupracovali tak to slyset nechtel a mlel si svou, podle servisu oprava tech dulku a skrabancu cca 5 tisic, neni to moc ale cloveka to stve, hlavne kdys tam deda vola ze se to rozpada a eonu to neni tak rikaji nebojte sme pojisteny skody uhradime a vidim tak prd... naštvanej
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.5.2011 , 14:09   Citovat  

Brnďa napsal:
Tak eon se k tomu postavil celem, nebyl by problem s urazenim, jen do te doby co prijeli technici a zjistili ze ten izolator je mesta z verejneho osvetleni, tak mi napsali zpravu, ze to nemoho uresit a mam se obratit na mestsky urad, tak jseme tam dosel, a chlapek mi rikal ze je videt ze to auto je proste po kroupach, stary auto 16 let a to proste nebude resit, at si z nich nedelam srandu ze jsem mel okamzite volat policii, kdys jsem rekl ze jsem volal na eon a ti se mnou spolupracovali tak to slyset nechtel a mlel si svou, podle servisu oprava tech dulku a skrabancu cca 5 tisic, neni to moc ale cloveka to stve, hlavne kdys tam deda vola ze se to rozpada a eonu to neni tak rikaji nebojte sme pojisteny skody uhradime a vidim tak prd... naštvanej

Ty jsi to tam nepodal na úřadě na podatelnu? Nebo ses jen ptal, jestli to má vůbec cenu? Vůbec se nenech chlácholit. Hezky napsat: Žádost o náhradu škody způsobenou provozem toho či onoho a hotovo. Nic ústně. Sespsal si žádost/podání/stížnost? Nebo ne? Pokud by i poté odmítli, můžeš jít na kraj. Tohle za to stojí. Když ty svou činností způsobíš škody na majteku, musíš být buď pojištěn anebo platíš jak mourovatý. Tak Martine šup do toho a aspon dobrý pocit.

Nebo Ti to odmítli na podatelně přijmout. To by byla velká neomalenost a šel bych výše, co když tam bude dítěVelmi šťastný jak se psalo výš? přátele
Držím palec.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2011 , 16:28   Citovat  

po dnešní poradě se strýcem pošlu doporučený dopis na úřad, na který musí odpovědět. Tady u nás sou hovada, dělají z lidí akorát pitomce, to stejny, že mi zde u nas nechtěji dat ani zadny prispevky na socialce ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
EON uhrazení škody na autě, má někdo zkušenost?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina