Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nějaký výletník? 14 dní do kamionu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 0:33   Citovat  

není tu nejaky clovek co by se chtel povozit v kamione 14 dní? ja nastupuju, sam sem s tim jeste nejel tak bych rad nekoho vedle abych byl vic v klidu, mam tendence kdys nekam nemuzu nacouvat vse rozkopat, takhle bych se drzel na uzde a byl vice v klidu. Jedine co je treba je ze se pojede v stredu rano ze znojma.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:31   Citovat  

Zkus to někde na chatu,ten týpek ze Slovenska tam taky našel lidi,kteří se od něj chtěli nechat zabít Velmi šťastný
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:38   Citovat  

Takže jsi jeden z nich ?

... řadit, řadit koukat do zrcátka zabít prostitutky přeřadit vraždit zrcátka to je na jeden den dost práce ...

Hádejte kdo to řekl ? Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:40   Citovat  

Meethos napsal:
Takže jsi jeden z nich ?

... řadit, řadit koukat do zrcátka zabít prostitutky přeřadit vraždit zrcátka to je na jeden den dost práce ...

Hádejte kdo to řekl ? Velmi šťastný

J.C. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:46   Citovat  

Hellborn napsal:
J.C. Velmi šťastný
je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:51   Citovat  

spoon napsal:
Zkus to někde na chatu,ten týpek ze Slovenska tam taky našel lidi,kteří se od něj chtěli nechat zabít Velmi šťastný
ja nejsem vrah, jen sem s tim nejel za hranice a neradil sem tech xx rychlosti, vsechno obstaraval automat...
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:57   Citovat  

Hellborn napsal:
J.C. Velmi šťastný

kdo je J.C. ?? Jarda Cecvárek ? Velmi šťastný
   Návrat  
Bartek je teď offline  Bartek
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:22   Citovat  

Asi myslí Jeryho Clarksona z Top Gearu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:33   Citovat  

Bartek napsal:
Asi myslí Jeryho Clarksona z Top Gearu Velmi šťastný

To je Jeremy, ale to nevadí Velmi šťastný
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:36   Citovat  

DanTe napsal:
To je Jeremy, ale to nevadí Velmi šťastný

výborně, konečně sem v obraze Velmi šťastný
   Návrat  
du-lo je teď offline  du-lo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:50  Naposledy upravil du-lo dne 24.5.2011 , 11:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

řadit,řadit, koukat do zrcátek, zabít prostitutku ...

čas 00:23 pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:51   Citovat  

jj je to jezza Úsměv)

jinak nabidka asi padne, je to docela neseriozni jednani, nebo jak to vidite vy? Pred nastupem v nedeli mi rekl kupte si navi, z ceho nemam na ni, tak mi rekl ze on pro me nic nema, tak sjem nakonec splasil a vcera sme se bavili ze teda od stredy a dneska uz tam jet, a vcera v noci mam od nej sms at si koupim boty se spickou. Vsude na obednavku mou velikost. Neni to divny? ja uz sem z toho na nervy, celou noc jsem nespal Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:54   Citovat  

Ted podnika kazdej blb, kterej se neumi chovat.
Je to divne, ale je to tak.. bohuzel.

Bud mu muzes neverit a byt bez prace, a nebo to alespon risknout a mit nejakou sanci, ze ta nejaka prace bude..
Pokud nemas co ztratit a nenastoupis hned jinde, tak bych to asi alespon zkusil
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 11:57   Citovat  

du-lo napsal:
Ted podnika kazdej blb, kterej se neumi chovat.
Je to divne, ale je to tak.. bohuzel.

Bud mu muzes neverit a byt bez prace, a nebo to alespon risknout a mit nejakou sanci, ze ta nejaka prace bude..
Pokud nemas co ztratit a nenastoupis hned jinde, tak bych to asi alespon zkusil
ja nemam co ztratit, nabidek mam mraky, ale tohle mi prijde proste zvlastni. ma jen dve auta, navigacku zadny vybaveni pro ridice, vse si musi obstarat sam. Parkuje se v rozvadove a pak v sobotu rano dom a v nedeli po obede zase zpet a takhle je to kazdych 14 dní, si ani nestihnu vyprat sve veci. Kdys nema na navigace budemi t vubec na vyplaty?
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 12:07   Citovat  

Brnďa napsal:
ja nemam co ztratit, nabidek mam mraky, ale tohle mi prijde proste zvlastni. ma jen dve auta, navigacku zadny vybaveni pro ridice, vse si musi obstarat sam. Parkuje se v rozvadove a pak v sobotu rano dom a v nedeli po obede zase zpet a takhle je to kazdych 14 dní, si ani nestihnu vyprat sve veci. Kdys nema na navigace budemi t vubec na vyplaty?

To je taky otázka. Krom toho že každý blb dnes podniká, tak také každý pravý český podnikatel neplatí. A když platí, tak s takovou prodlevou, že je to až nechutné. Špatná doba, dnes musíš mít velice ostré lokte a chuť jednat s takovými "lidmi". Bohužel, už ani jako zaměstnanec si nemůžeš být ničím jist. Sekat za to ruce svatoušek
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 12:10   Citovat  

To je o tom risku.
Jinak, jak pise Meethos. Bohužel...
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 12:53   Citovat  

Promin, navigaci nedostanes asi nikde, to nevim ani jak te mohlo napadnout :]] Je to tak, svoji navigaci a vse.. Btw gps modul stoji par kacaku, a jestli chces mam nejake mapy :] Jestli mas notes... :]
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 12:57   Citovat  

vencakapa napsal:
Promin, navigaci nedostanes asi nikde, to nevim ani jak te mohlo napadnout :]] Je to tak, svoji navigaci a vse.. Btw gps modul stoji par kacaku, a jestli chces mam nejake mapy :] Jestli mas notes... :]
vzdycky jsem navigaci dostal co jsem jezdil.
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 13:20   Citovat  

Takéto jednanie sa mi teda nezdá..Ja som tiež jazdil a navi som vždy dostal. Kam budeš jazdiť?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 13:26   Citovat  

aapalo napsal:
Takéto jednanie sa mi teda nezdá..Ja som tiež jazdil a navi som vždy dostal. Kam budeš jazdiť?
No prave to jednani mne odradilo, a nejvic zajimavy ze hnedka novy auto nebo rok stary a ja skoro bez praxe na navesu a jet do italie hned a pak do nemecka...Jinak to jednani je fakt naprd. Kdyby mi to rekl hnedka, ale napsal ze ma kluka s praxi a z eveme me, a chvili pred tim nez nastup tak mi rekne jeste boty. Kdys jsem mu rekl ze chci smlouvu at muzu na pracak a pak as teprve vyjedu tak bez reakce...:-/
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 14:02   Citovat  

Brnďa napsal:
vzdycky jsem navigaci dostal co jsem jezdil.

Tak tim jsi mi docela vyrazil dech ;]]
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 14:37   Citovat  

vencakapa napsal:
Tak tim jsi mi docela vyrazil dech ;]]
nereknu na vnitru to neni snad potreba ale na venek byla vzdy v aute a jeste se mne ptali zda mi vyhovuje a nechci jinou
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:16   Citovat  

Šoféri asi veľmi dobre vedia, prečo nechcú v tej firme jazdiť..Keby to bola seriózna firme, mali by už dávno stáleho šoféra. Ja by som do toho asi nešiel, jedine, že by si chcel jazdiť zadarmo.. Velmi šťastný Žiada poistka za škody spôsobené zamestnávateľovi, žiadna zmluva, nic..Je to prinajmenšom divné..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:18   Citovat  

Brnďa napsal:
No prave to jednani mne odradilo, a nejvic zajimavy ze hnedka novy auto nebo rok stary a ja skoro bez praxe na navesu a jet do italie hned a pak do nemecka...Jinak to jednani je fakt naprd. Kdyby mi to rekl hnedka, ale napsal ze ma kluka s praxi a z eveme me, a chvili pred tim nez nastup tak mi rekne jeste boty. Kdys jsem mu rekl ze chci smlouvu at muzu na pracak a pak as teprve vyjedu tak bez reakce...:-/

Sice týhle branži nerozumím,ale tohle smrdí... Dovedeno ad absurdum: Když řekne,žes mu to čmajznul i s nákladem,jak dokážeš,že pro něj makáš? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Sice týhle branži nerozumím,ale tohle smrdí... Dovedeno ad absurdum: Když řekne,žes mu to čmajznul i s nákladem,jak dokážeš,že pro něj makáš? to mi hlava nebere
no prave, to je to ceho se bojim ja, ze on rekne ze mu nekdo ukradl kamion a co já pak? me chytnou nekde v italii a pujdu si sednout...Nikdo s nim problemy nemel, ale tohle je fakt divne, preci se svet nezbori pockat tyden a v klidu si vse vybehat, vyridit papiry a pak treba aby se mnou jel parkrat aby videl co dokazu. Ja jsem z toho totalne vydeptnutej, celou noc nespim a premyslim co a jak. ase jsem takovy dobrak ze me je lito to odrict...ale psali sme si, ohledne smluv, ze ji posle mailem ok, ale od vcera proste o smlouve ani rana. Je to soukromnik ma 2 auta, ale je to divne. Ridici co jezdili byly spokojeni, jeden co skoncil ted rozsekal to auto na ktery pujdu, nastesti jen plasty, plachty a gumy...ale clovek ma strach. To je to stejny kdys jsem jezdil na vkd sice jen 14 dni, ale penize zadny a prestavky jen na nakladkach a vykladkach..a to si clovek musel vykladat sam i nalozit...nesjsem sebevrah, ale ono najit solidni firmu bude vcelku orisek Smutný(
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:25   Citovat  

aapalo napsal:
Šoféri asi veľmi dobre vedia, prečo nechcú v tej firme jazdiť..Keby to bola seriózna firme, mali by už dávno stáleho šoféra. Ja by som do toho asi nešiel, jedine, že by si chcel jazdiť zadarmo.. Velmi šťastný Žiada poistka za škody spôsobené zamestnávateľovi, žiadna zmluva, nic..Je to prinajmenšom divné..
jak jsem psal jsou puze dve auta. Jednoho ridice vyrazil a proste na me naliha aby auto nestalo ze musi platit leasing..ale ten pristup, smlouva doted zadna neni...a zas nevim kdys jej neuvidim ani pri predani auta aby to nebyla bouda :/
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:26   Citovat  

Pises, ze mas nabidek mraky,tak proc si teda nezvolis nejakou serioznejsi?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 15:36   Citovat  

bordel napsal:
Pises, ze mas nabidek mraky,tak proc si teda nezvolis nejakou serioznejsi?
protoze vaham porad, ostatni nabidky jsou od cervna ci cervence, tak mam na rozmysleni dost. ale tohle jak vypada smrdi, uz jen to ze mi dava skoro novy auto a jed sam...ze zakona bych nemel 2 roky prekrocit caru ze Úsměv

Jinak at to zde nezaclani toto tema tak to klidne smaznete...jsem rozhodnuty..
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 17:00   Citovat  

no já ti nevim, každopádně bez smlouvy bych do auta nesedl, a už vůbec nejel, co se týká navigace, každá větší firma ti ji dá, a taky boty s kovovou špičkou, ale soukromníci, ti to dají málokdy, a moc bych přemýšlel jestli jet, protože bych se bál jestli dostanu výplatu...kolem mě jezdí dost lidí, a dost jich střídá, viz můj budoucí tchán, rok jezdil a posledního půl roku každý týden čekal jestli budou peníze na naftu, výplatu na 4x a ještě mu dluží, a jinak ten soukromník kolem vánoc sám nastoupil do firmy, kde jezdím já...takže celkem sranda... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 17:46   Citovat  

Jonaasek napsal:
no já ti nevim, každopádně bez smlouvy bych do auta nesedl, a už vůbec nejel, co se týká navigace, každá větší firma ti ji dá, a taky boty s kovovou špičkou, ale soukromníci, ti to dají málokdy, a moc bych přemýšlel jestli jet, protože bych se bál jestli dostanu výplatu...kolem mě jezdí dost lidí, a dost jich střídá, viz můj budoucí tchán, rok jezdil a posledního půl roku každý týden čekal jestli budou peníze na naftu, výplatu na 4x a ještě mu dluží, a jinak ten soukromník kolem vánoc sám nastoupil do firmy, kde jezdím já...takže celkem sranda... Velmi šťastný
No ja muzu verit ze t obude fer clovek a taky nemusi ze...jak tu pisou sednu za to pojedu a on nahlasi kradez auta a c opak? navic kdys ani smlouvu nebyl schopnej od soboty poslat co jsem mu to poprve rekl?

Jak jsem psal jezdil sem u jedne nejmenovane firmy s frigem po čr, prestavky nebyly , pry si odpocnes pri nakladani a vykladani, a kdys sem videl ze proste ani dispecer ani sef nepolevovali a ja za tim zacal usinat, a prestaval si pamatovat ze jsem projel treba pres moravskou trebovou a nai jak je to dlouho tak jsem vedel ze je to moc spatny a radej sem odesel. Doted sem nedostal ani korunu, ale balicek citronu sem dostal to jo... nevim kam to speje ta autodoprava..
Mel sem jit k Hanzalikovi a Šindelářovi ale potom co jsem se bavil s ridicema ze je to taky letecka společnost sem to ani nezkoušel..Rad bych anrazil na solidni firmu, kde se bude ten aetr ci 561 dodrzovat a penize vcas na ucte...Kdyby byl tip na nejakou solidni firmu budu rad za echo.. Rad bych aby mne vzali ke šmídlovi, ale kdoví jak to bude v tom červenci že
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nějaký výletník? 14 dní do kamionu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina