Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motokáry OPH-C - zóna Severní čechy
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 22:08  Naposledy upravil crxmann dne 3.6.2011 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zde budou všechny potřebné informace. přátele

Přihlášení jezdci :

Clark
Plíša
MalTake
DrSlimm
Spyda
kojak - vedoucí zájezdu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 22:44   Citovat  

Táááákže, začněte házet termíny a tratě na kterých by jste chtěli jet!
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 22:56   Citovat  

Tak tak lidičky budu se vám snažit přizpůsobit jak s místem tak i z termínem je to dobrý
Co jsem tak koukal tak máme tady v okolí v Mostě, Teplicích u Olimpie, Litoměřicích, Roudnici (na tu často slyším reklamu v radiu zjistím víc pokud bude zájem a možná už zase funguje na autodromu v Mostě to jsem nezjišťoval
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2011 , 16:18   Citovat  

me je to celkem jedno,znam to jenom v Moste Velmi šťastný , ale zas je to tam (nebo bylo) celkem maly.
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2011 , 16:38   Citovat  

Jestli mohu technickou, jak to bude, kdyz Ja,DrSlimm,Plisa i Maltake jsme z okoli Liberce? Cooo???
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2011 , 20:09   Citovat  

spyda napsal:
Jestli mohu technickou, jak to bude, kdyz Ja,DrSlimm,Plisa i Maltake jsme z okoli Liberce? Cooo???

přesně tak, vzhledem k tomu, že nás je většina z okolí liberce, tak by bylo dobrý udělat nějakej závod i tady
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2011 , 21:55   Citovat  

samozřejmě dejte na vrh já dál jen to co mám já při svém okolí je to dobrý jinak dnes jsem jel přes Litoměřice a tam je to pěkně ubohý Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2011 , 11:16   Citovat  

kojak napsal:
samozřejmě dejte na vrh já dál jen to co mám já při svém okolí je to dobrý jinak dnes jsem jel přes Litoměřice a tam je to pěkně ubohý Smutný

tak co vim já tak v okolí liberce jsou dvě dráhy. jedna přímo v centru liberce tudy odkaz , která je podle mě celkem slušná, je spíš technická než rychlostní. povětšinou tam nebývá moc lidí, takže by se to tim ani zbytečně neprotahovalo. nebo jestli je v plánu to řešit pronájmem dráhy na určitou dobu to nevim. Druhá dráha je ve Velkých Hamrech tudy odkaz , kde jsem ještě nebyl, ale na stránkách píšou, že je ta trať rychlá. Na trati tam mají mimoúrovňovou křižovatku, která by mohla bejt zajímavá (ikdyž spíš takový zpestřeni no Úsměv ). U téhle trati je celkem problém s přístupem, protože přímo do areálu vede úzkej mostek, na kterém je díra vedle díry a jedna hlubší než druhá to snad ne Těžko říct jestli bych tam byl schopnej s preludou zajet, protože i se služební fábií (která je ze staveb zvyklá na lecos Velmi šťastný ) sem měl trošku obavy tam zajet... Možná je tu v okolí ještě jiná dráha, ale já vim pouze o těhle. Co se mě týče, tak na té dráze v liberci bych určitě alespoň jeden závod udělal, ta druhá ve Velkých Hamrech je asi dost na zvážení kvůli tomu přístupu. Každopádně se rád podívám i na jiné tratě (Most, Teplice nebo Litoměřice), ale v Liberci by to pár závodů chtělo, když už nás je tu většina závodících OK
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2011 , 11:34   Citovat  

já bych byl pro Libereckou, ještě sem tam nejel ale z fotek vypadá slušně i docela široce oproti tomu hamru VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2011 , 11:55   Citovat  

MalTake napsal:
já bych byl pro Libereckou, ještě sem tam nejel ale z fotek vypadá slušně i docela široce oproti tomu hamru VTEC

no široce možná vypadá, ale bohužel to tak není... předjíždět se na ní prakticky nedá, pokud tě ten pomalejší před tebou nepustí... dovolim si říct, že kdyby se tam jel závod s hromadným startem, tak závodník, kterej bude po první zatáčce ve vedení je schopnej ho udržet až dokonce, ikdyž za nim pojedou lepší řidiči...
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2011 , 20:43   Citovat  

plisa napsal:
no široce možná vypadá, ale bohužel to tak není... předjíždět se na ní prakticky nedá, pokud tě ten pomalejší před tebou nepustí... dovolim si říct, že kdyby se tam jel závod s hromadným startem, tak závodník, kterej bude po první zatáčce ve vedení je schopnej ho udržet až dokonce, ikdyž za nim pojedou lepší řidiči...
tak to asi nemáme kde závodit HaHaaa joo tenkrát v pavlovicích na autošťouchu byla perfektní trať ! VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 8:05   Citovat  

MalTake napsal:
tak to asi nemáme kde závodit HaHaaa joo tenkrát v pavlovicích na autošťouchu byla perfektní trať ! VTEC

já bych se toho nebál. budeme jezdit na čas a ne závod s hromadným startem. navíc když nás je 6 a jeli bysme na 2 skupinky po třech, tak když odstartujem s rozumným odstupem, tak se za těch +/- 12 kol, který za 10 minut odjedem ani nedojedem. a kdyby náhodou jo, tak sme snad lidi a ten pomalejší holt obětuje jedno ostré kolo a pustí toho rychlejšího. jinak já osobně bych na téhle trati opravdu nepustil na trať víc jak 3 motokáry, protože při více motokárách na trati už právě hrozí to, že se budeme dojíždět a vzniknou zbytečný dohady...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:46   Citovat  

Jsem pro to udelat "vymnennym pobytem". Tzn udelat zavody v Lbc a Hamrech a na druhe strane ?Moste? a ?Teplicich? (podle toho, jak ty trate v tech lokacich vypadaji). To jestli by se jednalo o nejake racing weekendy (z hlediska usetreni penez za benzin), nebo jednotlive akce, to je na zvazenou.
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 11:00   Citovat  

Dulezita zmena, ctete zde.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 16:58   Citovat  

Tak ta carbonie v Mostě už není. Jinak se mnou co se týče přespání určitě nepočítejte a asi bych to ani neděla jako akci na celí víkend už jen z důvodu že já tam musím být a celí víkend tomu obětovat nemohu je to dobrý.
Nemyslím že bude problém jet jedním autem a aby jste se složili na benzín. Je to 5 závodu a přes rok času není potřeba to zvládnout za jeden měsíc takže si myslím že pro peněženky to tak náročné být nemůže je to dobrý.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 17:11   Citovat  

urcite bude lepsi to trochu roztahnout, behem mesice nebo tydne bych to taky nezvladl.

a ta carbonia se presunula, nebo proste ji zavreli?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 17:13   Citovat  

no na stránkách jsem se nic nedočetl ale prostě tam není Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 14:29   Citovat  

tak co lidi jak to provedeme jak se dohodneme je čas začít je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 21:25   Citovat  

kojak napsal:
tak co lidi jak to provedeme jak se dohodneme je čas začít je to dobrý

co zkusit spojit první závod se srazem kterej je příští neděli? po tom víkendu mi budou trhat moudrák takže si tak 1-2 týdny nezazávodim Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:30   Citovat  

Zdravím vás lidi, dnes mi Clark připomněl že se čeká hlavně na mně Velmi šťastný. Takže jaký mám plán jelikož toho mám v poslední době moc a ještě za méně peněz (blbá kombinace). Tak je pro mně nereálné abych jel 5 až 6 závodů. Takže jak už navrhoval DrSlimm mohli bychom to pojmout jako racing weekend. Což znamená že dva závody bychom dělaly na Liberecku a dva na Mostecku, s tím že v sobotu by byl jeden a v neděli druhý. Pak by nám zbývali jeden nebo dva závody to bychom řešili podle účasti, ale myslím že ten pátý bychom našli něco na půli cesty a sešli se tam. Takže by celkem šlo o dvě cesty. Otázkou je jestli bude problém s ubytováním. Na Liberecku jede o dva lidi a na Mostecku o 4 s tím že já nemám problém dva lidi nechat u sebe. V podstatě já si umím zařídit i spaní kousek od Liberce. Takže vás prosím začněme to řešit, už nám zbývá jen pár měsíců.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 16:45   Citovat  

kojak napsal:
..mohli bychom to pojmout jako racing weekend...

pifko VTEC pifko
souhlasim s vyse napsanym, jedine co bude problem bude zvoleni terminu aby sme se sesli.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 17:16   Citovat  

a jak to máš Ty můžeš ubytovat zbylé dva ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 20:16   Citovat  

v soucasny dobe ne. Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 11:28   Citovat  

Cooo??? Cooo???
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 19:36   Citovat  

Pratele, protoze jsem prosvihnul prvni zavod zony Stredni Cechy a vase zona Severnich Cech jeste zrejme nezacala, rad bych si to tedy odjezdil s vami, pokud to jde. Bud cele, nebo aspon prvni zavod. Kdy a kde planujete jet?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2012 , 19:51   Citovat  

bohužel zatím o to asi nemají zájem takže nevím. Doporučuji sledovat OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 10:05   Citovat  

takže jak už psal kojak, čas se nám pomalu krátí a tak by bylo dobré konečně začít něco plánovat OK nápad tzv. "racing weekend" určitě není špatný, jen mě ještě napadlo, že by se to možná dalo stihnout i během jednoho dne (dopoledne kolem 10h první závod, pak třeba společnej oběd a odpoledne kolem 14h druhý závod, po kterém by mohlo být ještě třeba menší posezení, když bude zájem a nebo odjezd směr domovy). řekl bych, že vzhledem k tomu, kolik nás je by neměl být problém to stihnout a odpadl by problém s přespáním a vyšlo by to i levněji. navíc by to člověk měl odpoledne ještě v živé paměti a může tak zajet lepší časy je to dobrý Pokud by však zůstala ta dvoudenní varianta, tak jen dodám, že ubytovací prostory asi nemůžu poskytnout, za prvé bydlim asi 25km od liberce a hlavně mám malý byt a v něm velkého zlého psa, což je špatná kombinace Velmi šťastný

jinak včera sem se byl po delší době projet na dráze v Liberci takže jen stručné info: dráha funguje i v téhle zimě, akorát museli přezout na "zimní" gumy, které jsou se vzorkem takže to s nima klouže víc než na slikách, ale na těch se to prý nedalo v té zimě uřídit...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 10:32   Citovat  

Ano jedno denní by to taky šlo a jak říkáš spaní by bylo vyřešeno je to dobrý. Mohu Tě tedy požádat o návrh dvou dráh v daném okolí. Ikdyž já se bojím že tu poblíž dvě normální nenajdu takže to asi budeme muset spáchat na jedné je to dobrý. Jinak březen mám celkem v čudu takže já bych mohl první variantu v dubnu. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 11:52   Citovat  

kojak napsal:
Ano jedno denní by to taky šlo a jak říkáš spaní by bylo vyřešeno je to dobrý. Mohu Tě tedy požádat o návrh dvou dráh v daném okolí. Ikdyž já se bojím že tu poblíž dvě normální nenajdu takže to asi budeme muset spáchat na jedné je to dobrý. Jinak březen mám celkem v čudu takže já bych mohl první variantu v dubnu. je to dobrý

tak na dvě dráhy tady na liberecku sem dával odkaz na začátku tohoto vlákna i s menším popisem a nevím o tom, že by tu byla nějaká jiná. ta přímo v liberci je asi ideální - technická trať, podle mě mají motokáry ve slušné kondici, je to přímo v parkovacím domě, takže ideální parkování (ikdyž nevím, jak se tam jezdí se sníženým autem Úsměv ) navíc 2,5 hodiny zadarmo a je to v centru města, takže i ten oběd by nebyl problém OK ta druhá dráha ve Velkých Hamrech je na zváženou, nikdy sem tam nebyl jezdit, takže nemůžu posoudit, ale jak už sem psal, příjezd je tam špatnej, navíc cesta tam by zabrala +/- hodinu navíc takže ve finále 2 hodiny. a na jejich stránkách se píše že schánějí nového provozovatele, takže bůh ví, jak to tam dopadne... já bych byl možná i pro to, aby se oba závody odjeli na té liberecké dráze i z toho důvodu, že by se při odpoledním závodu mohli promíchat motokáry a tak se eliminovaly případné rozdíly v jednotlivých motokárách. a ta druhá ve Velkých Hamrech by se mohla nechat jako záložní pro případný "doplňkový" závod. ale je to jen můj návrh, záleží na čem se dohodnem přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 12:00   Citovat  

plisa napsal:
tak na dvě dráhy tady na liberecku sem dával odkaz na začátku tohoto vlákna i s menším popisem a nevím o tom, že by tu byla nějaká jiná. ta přímo v liberci je asi ideální - technická trať, podle mě mají motokáry ve slušné kondici, je to přímo v parkovacím domě, takže ideální parkování (ikdyž nevím, jak se tam jezdí se sníženým autem Úsměv ) navíc 2,5 hodiny zadarmo a je to v centru města, takže i ten oběd by nebyl problém OK ta druhá dráha ve Velkých Hamrech je na zváženou, nikdy sem tam nebyl jezdit, takže nemůžu posoudit, ale jak už sem psal, příjezd je tam špatnej, navíc cesta tam by zabrala +/- hodinu navíc takže ve finále 2 hodiny. a na jejich stránkách se píše že schánějí nového provozovatele, takže bůh ví, jak to tam dopadne... já bych byl možná i pro to, aby se oba závody odjeli na té liberecké dráze i z toho důvodu, že by se při odpoledním závodu mohli promíchat motokáry a tak se eliminovaly případné rozdíly v jednotlivých motokárách. a ta druhá ve Velkých Hamrech by se mohla nechat jako záložní pro případný "doplňkový" závod. ale je to jen můj návrh, záleží na čem se dohodnem přátele

Jasný souhlasím na každopádně z Liberecka tam jste tři a zatím reaguješ jen Ty. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motokáry OPH-C - zóna Severní čechy
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina